Nicol
Gratulálunk
Igaza van Stellának, irány a doki
De ne lepődj meg, ha az UH-on még nem látszódik a kisbabád, korai még, de lehetséges
A barnázgatással pedig foglalkozni kell, az alacsony-progeszteronszint "nem túl jó" ilyenkor
Stella
Drukkolunk a dokihoz
Ragaszkodj hozzá, hogy ALAPOSAN vizsgáljon ki!!!
Tündi
Biztosan írtad már, de nem emlékszem rá
Hány naposak voltak eddig a ciklusaid? Mert elképzelhető, hogy ez a mai 36,2 után(ami elég alacsony), hogy holnapra vagy holnaputánra megy fel a hőd. A 18. vagy 19.napi peteérés még simán jó. Nekem a Closty hatására is csak a 18.napra volt mindig tüszőrepim.
Az akciózás azért menjen
Móni
Nekem is mindig 36.8 volt a legmagasabb hőm a ciklus második felében. Kivéve, amikor összejött Kristófunk, akkor ment fel 37.0 -37.1-re
Vanda
Én nem használtam a PG-53-at, de én sokaktól hallottam, hogy nem mindig ad megbízható eredményt. Én az LH teszteket használtam, de nekem azok se jöttek be. Amikor az UH alapján bizonyítottan nem volt peteérésem, már hónapok óta, akkor is ugyanúgy halvány kétcsíkos volt, mint akkor, amikor az UH szerint épp tüszőrepi előtt álltam. Tehát be is fejeztem a tesztelgetést.
És smiley szakértőkhöz egy kérdés: miért van az, hogy nekem manapság, az aranyosan mozgó, tapsikoló smiley-kat sikerül ugyan lementenem (pl. Stella fentebbi 3 figuráját
), viszont nekem már nem mozognak. Miért? Milyen kiterjesztésben mentitek el őket? Én már próbáltam mindenhogy, de sehogy se mozognak. Viszont a régebbi smiley-jaim, mint ez a mai táncos is, tökéletesen működnek.
Babus+Kristóf