Heló Lánykák, Asszonykák!
Kispatak:
Nagyon szépek a rózsáid, ezt már te tetted fel?
Én a Photoshopban szoktam a képméreten változtatni, talán van egyszerűbb módja is...
Judit:
A csipketea tényleg meghozza a hurkát?
Jó tudni, mert imádom ezt a hidegen áztatott italt, nyáron is isteni szomjoltó!
Tessék jobban bízni az eredményességben, a kutyafáját! Én annyira drukkolok neked!
Rodina:
De jó, hogy apukád javul. Tudja már a jó hírt?
Vnbeni:
Te kis huncut! Szóval tiéd az a plusz 1 + teszt?!
Jól átvertél, mert azt hittem, hogy valaki jó hírét hallottad és ezt az infót osztottad meg velünk.
Megértem, hogy még nem akarod nagyon belelovallni magad, de ha már meghallod a szívhangot, aztán meg egyszercsak a kezedben foghatod, akkor elhiszed! Még halk GRATULÁDÉ, de tiszta szívből!
Navi:
A duguláselhárítást én a céklával oldom...
Ha nem megy le a torkodon eredeti állapotában a gyümölcs és a zöldség, mit szólnál turmixolt verzióhoz? Én most spenótlevelet, paradicsommal és céklával, pici vízzel (de mehet bele alma, sárgarépa is) szoktam összeaprítani, turmixolni és kiskanállal benyomom, isteni!
Nálatok biztos naggyon szerelmes a szakács/bé, ha túl sós az étel!
Rókicamentességednek igazán örülök, végre elhúzott a kis vörös! A csipketea - az igazi - úgy készül, hogy a hideg vízbe beledobsz csipkehúst (nem filteres teát!) és egy éjszakára állni hagyod. Másnap leszűröd és hidegen iszod az enyhéz pirosas "teát", melegíteni nem kell, mert így maradnak benne legjobban a vitaminok.
Zsuzsi.bmc:
Nem ma voltál dokinál? Mizu lányzó?
Pancsi:
Nagyon merész vagy, hogy hegyet mászol! Aztán csak óvatosan! Remélem azért jól esett a kirándulás, nem erőltetted meg magad.
Lánykád hegyimádata nagyon aranyos, csak ne hegymászó legyen! A Csomolungmáról jutott eszembe, anno éppen ivarérettségem kezdetén kirittyentve sétáltam az utcán, teljes testmagasságomban és utánamsziszegtek a pasik, az egyik még be is szólt, hogy:
Szia Csomolungma, de megmásználak!
Na, gondolhatod, mindjárt összébbmentem vagy 20 centit...
Ilyenek ezek a dinnye krapekok! Mostmár csakazértis jól kihúzom magam, éljenek a colosok!
Kubu:
Mi történt ami elszomorított?
Fogacskáid még meddig járnak dokihoz?
Muzsi:
Szupi! Nemsokára utrómentes leszel
Ancsyka:
Na mi volt, elmondtátok a jó hírt?
Csucsu:
Nagyon szorítok a jövő hétre esedékes piroskához!
Eszter:
Navinak micsoda jó flash-e volt pszichológus ügyben! Szerintem a legjobban döntöttél, hogy felhívtad, ezt muszáj fel/kidolgozni a lelkedből...
Sztyopikám:
Kűddtem privátba.
Macs:
Anyóspajti szappanoperája hasonlít a nevörending sztorira, sosincs vége! Mekkora, hogy barátnőhöz elmegy, amúgy meg a fiát ugráltatja! Tényleg, az uncsikhoz mit szólt, örült nekik?
Andrea:
Mazsola? Banán?
Azok a tiltott gyümölcsök, no meg az összes aszalvány! Csak óvatosan fogyaszd, mert nem jó az IR-nek. Fejfájásod remélem már elköltözött, egy pici nekem is volt, de alig-alig...
Avarka:
Hajrá mensi, szurkolok!
GyőrinéIldi:
Igen, remélem április végén kezdhetünk a fagyisokkal.