Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eszter sokat gondolok rátok, hogy bírjátok lelkileg. Jól teszed, hogy kérsz segitséget, szerintem ezt "egyedül" nem nagyon lehet végigcsinálni. Remélem hamarosan kikerülhet a kis lelked abból a dobozból.

Zsuzsi :( megértem az elkeseredésed, de nem szabad keresni a miértekre a választ. ez egy folyamat, most nem sikerült de legközelebb sikerülni fog. próbálj meg hinni benne kérlek. nem mindenkinek irnak elő termináltat ha erre gondoltál. mért nem menne a spontánkodás ha szabad kérdezni?

Ancsyka gondolom a gabriel kevésbé érzékeny. a csik az csik hidd el minden rendben a babóval.

Judit sajnálom hogy szomorú voltál hétfőn. kivánom h jövőre már a ti kis manótokat is vihessétek a családi banzájra

Beni megértelek hogy óvatos vagy. azért fogadd gratulációmat drukkolok hogy minden rendben legyen

Kispatak gyönyörűek a virágok

Navi örülök, hogy már jobban vagy. WC kérdésben már válaszoltak a lányok, nekem éppen az ellenkezője a problémám. de nem vészes csak sűrűbben járok mint megszokott. bár nekem mindig inkább ilyen problémám volt mint a székrekedés. ha nem vagy vashiányos esetleg gondolkodhatsz a terhesvitamin váltáson is, femibionba nincs vas.

Anyós nem akasztott ki hétvégén :) most én fütöttem be mert fáztam úgy látszik már a hőérzetem is rendeződött. kajákból keveset ettem hogy ne legyen gond. bár vasárnap már igy is fullon voltam

Pancsi nem semmi vagy ezzel a hegymászással :) nem csodálom hogy kivoltál én egy órás sétától úgy éreztem menten összerogyok. azért ha tudod halaszd el ezeket legalább a második harmadra :) 7. héten már lesz szivhang.

Kubu sajnálom a rossz dolgokat :( ha van kedved mesélj. Marci édes ahogy túlpörgött. de jó nem soká látjátok kis hugit is :)

Macs tényleg szemfüles vagy hogy észrevetted Benit :D hát anyósod ultradurva. nem lehet hogy hiányzik neki egy kereke? már nem akarom megbántani de amiket leirsz arra következtetek. vagy valamikor nagyon félresiklott szegény

Muzsi sajnálom az álmatlanságot remélem azért elmúlik majd. utrót már én is nagyon unom, megértem hogy örülsz :)

Csucsu mi volt a körzeti dokinál? most olvasom, hát remélem kiderül hogy csak vaklárma ez az egész. gratula laptetőhöz :)

Andi nekem is van egy kis fejfájás, meg egész napos fáradtság. idő miatt?

velem minden okés csak kis kényelmetlenségek vannak de ennyi belefér :)

Kép
vayacon

Heló Lánykák, Asszonykák!

Kispatak:
Nagyon szépek a rózsáid, ezt már te tetted fel?
Én a Photoshopban szoktam a képméreten változtatni, talán van egyszerűbb módja is... :oops:

Judit:
A csipketea tényleg meghozza a hurkát? :shock: Jó tudni, mert imádom ezt a hidegen áztatott italt, nyáron is isteni szomjoltó! :)
Tessék jobban bízni az eredményességben, a kutyafáját! Én annyira drukkolok neked! :D

Rodina:
De jó, hogy apukád javul. Tudja már a jó hírt? :)

Vnbeni:
Te kis huncut! Szóval tiéd az a plusz 1 + teszt?! :lol: Jól átvertél, mert azt hittem, hogy valaki jó hírét hallottad és ezt az infót osztottad meg velünk. :lol: :lol: :lol:
Megértem, hogy még nem akarod nagyon belelovallni magad, de ha már meghallod a szívhangot, aztán meg egyszercsak a kezedben foghatod, akkor elhiszed! Még halk GRATULÁDÉ, de tiszta szívből! :D

Navi:
A duguláselhárítást én a céklával oldom... :oops: Ha nem megy le a torkodon eredeti állapotában a gyümölcs és a zöldség, mit szólnál turmixolt verzióhoz? Én most spenótlevelet, paradicsommal és céklával, pici vízzel (de mehet bele alma, sárgarépa is) szoktam összeaprítani, turmixolni és kiskanállal benyomom, isteni!
Nálatok biztos naggyon szerelmes a szakács/bé, ha túl sós az étel! :) Rókicamentességednek igazán örülök, végre elhúzott a kis vörös! A csipketea - az igazi - úgy készül, hogy a hideg vízbe beledobsz csipkehúst (nem filteres teát!) és egy éjszakára állni hagyod. Másnap leszűröd és hidegen iszod az enyhéz pirosas "teát", melegíteni nem kell, mert így maradnak benne legjobban a vitaminok.

Zsuzsi.bmc:
Nem ma voltál dokinál? Mizu lányzó?

Pancsi:
Nagyon merész vagy, hogy hegyet mászol! Aztán csak óvatosan! Remélem azért jól esett a kirándulás, nem erőltetted meg magad. :)
Lánykád hegyimádata nagyon aranyos, csak ne hegymászó legyen! A Csomolungmáról jutott eszembe, anno éppen ivarérettségem kezdetén kirittyentve sétáltam az utcán, teljes testmagasságomban és utánamsziszegtek a pasik, az egyik még be is szólt, hogy:
Szia Csomolungma, de megmásználak!
Na, gondolhatod, mindjárt összébbmentem vagy 20 centit... :oops: Ilyenek ezek a dinnye krapekok! Mostmár csakazértis jól kihúzom magam, éljenek a colosok!

Kubu:
Mi történt ami elszomorított?
Fogacskáid még meddig járnak dokihoz?

Muzsi:
Szupi! Nemsokára utrómentes leszel :)

Ancsyka:
Na mi volt, elmondtátok a jó hírt?

Csucsu:
Nagyon szorítok a jövő hétre esedékes piroskához!

Eszter:
Navinak micsoda jó flash-e volt pszichológus ügyben! Szerintem a legjobban döntöttél, hogy felhívtad, ezt muszáj fel/kidolgozni a lelkedből...

Sztyopikám:
Kűddtem privátba.

Macs:
Anyóspajti szappanoperája hasonlít a nevörending sztorira, sosincs vége! Mekkora, hogy barátnőhöz elmegy, amúgy meg a fiát ugráltatja! Tényleg, az uncsikhoz mit szólt, örült nekik?

Andrea:
Mazsola? Banán? :shock: Azok a tiltott gyümölcsök, no meg az összes aszalvány! Csak óvatosan fogyaszd, mert nem jó az IR-nek. Fejfájásod remélem már elköltözött, egy pici nekem is volt, de alig-alig...

Avarka:
Hajrá mensi, szurkolok!

GyőrinéIldi:
Igen, remélem április végén kezdhetünk a fagyisokkal.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Judit!
Én sem éreztem az 5.-6. nap után semmit, és mégis itt van a baba a pocakba! Szóval ez semmi rosszat nem jelent, sőt! Nagyon drukkolok!
Igen, elmondtuk az örömhírt, nagyon örültek. Apukám még a szemét is törölgette, anyu meg egyfolytában ölelgetett minket.

vnbeni!
Nagyon gratulálok nektek! Nagyon örülök neki, hisz ez mindenkinek újabb erőt ad! Külön gratulálok neked, hogy ennyire tapintatos voltál! Még jó, hogy Vörösmacs ilyen éles szemű! Nagy-nagy gratula!

Navi!
Én is gondolkodtam, hogy elmegyek uhura, de mivel az émelygésem meg van, ezért megnyugodtam. Ha baj lenne, biztos az is elmúlt volna. De elhiszem, hogy te is nagyon nyugtalankodsz miatta! Majd számolj be, hogy mi volt az uhun! Egyébként ne aggódj, mert minden rendben lesz!

Csucsu!
Sajnálom, hogy most megint egy hülye érték miatt kell tolni az egészen! Pedig annyira örültem, hogy az átjárhatóságin minden okés volt! Hidd el, hamarosan kezdhettek és hamar babás leszel te is!

Mieza!
Ezek a fránya ciszták! Mindig valakinek megrontják az életét! Nagyon szurkolok, hogy hamar elmenjen, és minden rendben legyen!

Pancsi!
Nem vagy semmi! Ekkora séta! Hát, én nem mertem volna! De te stramm csaj vagy! A rókacsaládot ne hiányold, jobb nélküle, hidd el, vagy emlékezz vissza rá! Anélkül is rendben megy minden!
Apuval szerencsére minden rendben, vasárnap hazaengedték. Hát, nagyon örültek a hírnek!
Szerintem 7 hetesen lesz szívhang, nálunk volt! Pont aznap voltam 7 hetes!

Muzsi!
Örülök, hogy minden rendben! Kicsit irigyellek az utró abbahagyása miatt, már én is nagyon fogom várni, hogy vége legyen a dugdosásnak!

rodina74

Áááááááááááá :twisted: Írtam egy k.rva hosszút és elszállt... mindjárt megüt a guta! Már vagy egy órája írom, kisebb nagyobb megszakításokkal :evil:
Akkor most újra, de már kisebb lére eresztve:

Eszter, sejtettem, h. még nem vagy teljességgel önmagad, ami abszolút érthető, hisz ez nem megy egyik napról a másikra! A lényeg, h. ne tartson túl sokáig! Nagyon szorítok, h. minél előbb rendbejöjj!!!
Örülök, h. lesz/van segítséged, hiszen nekem ennél kisebb volumenű problémákban is elkelt...!!! Hidd el, minden rendbejön, ha ez most még nem is látszik és távolinak tűnik!
Nagy-nagy-nagy ölelés!!!

Muzsi, jaj de jó, h. jól vagy... szóval az a fránya Utro lehetett a ludas...?! Én már úgy utálom, h. csak na! Alig várom, h. abbahagyhassam! :roll:
A nővédelmi nálunk a Család és Nővédelmi Kp, ahol mindent ingyen megcsinálnak, ha nincs fogadott orvosod és most ott akarok egy uh-t, ill. ott adnak beutalót laborba: vv-re (vmi Wassermann vizsgálatra, toxoplazma, hepatitis-b, stb.)
Ezek szerint kissé megszívtam ezt a gyes-gyed-es dolgot, de azért még jól körbejárom a témát, ill. rámozdítottam több ismerősömet is, aki segíthet! Jó lenne, nem csak azt a havi max. 30.000 Ft-ot kapni, mert azért az kicsit durva lenne! :shock:

Pancsi, képzeld beáztattam a csipkebogyóteát hideg vízben.... megkóstoltam és kb. azzal a lendülettel öntöttem is ki :D ha értél már undorítót :lol: :shock: :lol: Szóval a húsát kell beáztatni, az már más!
Tehát holnap megyek a nővédelmibe uh-ra és nagyon izgulok, h. minden rendben legyen!!!

Beni, akkor hát gratulálok! :D
Én is láttam, h. írtad, de úgy emlékeztem, h. neked már van gyereked és h. akkor volt úgy... na mind1!
Ne légy hitetlen, mert ha nem hiszel abszolút magadban és a sikerben, akkor a kicsi hogy tegye...?

Vaya, már összevásároltam mindent kis szemét klotyómanó ellen, úh. muszáj lesz megnyernem a csatát :lol:
Én is azon gondolkozom, h. ha elfogy a Gravida, akkor mást fogok szedni!

Macsesz, nagyon köszi a linket!
Annyira tudtam, h. egyke a férjed, ez annyira jellemző! Egyszerűen unatkozik a vénlány és muszáj, h. vki foglalkozzon vele! De az nagy baklövés volt, h. a Zurad elmondta neki a babákat! Ez csak olaj a tűzre :roll:
Nálunk ugyanez a helyzet mindkét részről: férjem apukájának testvére meghalt már régen és a kedves mama minden szarral a fiát boldogítja... naponta 2x vérnyomásmérés (pedig egyedül is megtudja csinálni), gyógyszerek bevételéhez asszisztálás! Elképesztő! :shock: Az én apám pedig egyke, csak az a mázli, h. nagy a távolság és még viszonylag önellátóak a szülei!

Csucsu, hematológia... de nehogy felakaszd magad!!! Gondolom, csak képletesen, bár megértem, h. totál kivagy ettől a sok szarságtól már! :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Be cool, baby... 8) :wink:
Ha hosszút írok, akkor mielőtt elküldeném jól kijelölöm az egészet, majd katt a jobb egérgombbbal a másolásra, után elküldöm. Ha elúszott, akkor csak a beillesztés gombbal "újratöltök". :) Már egy ideje így csinálom, mert sajna nekem is szállt már el gondosan létrehozott irományom.

Vaya:
Na, az a "vég"let sem felemelő... Hogy tartod kordában? Te nem vagy laktózérzékeny? Egyik kolleginám folyton ezzel küzdött és pár éve nemtommelyik doki találta ki, hogy az a baja. Legalább már tudja, mitől van és van rá megoldás. Lehet, h. neked csak simán érzékeny a gyomrod, bélrendszered... :roll:

Rodina:
Ó, de jó hírek apukádról és így dupla az öröm!!! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, cékla... turmixxal/turmix-szal (így kell ezt írni?, de béna :D ) Jó tipp!
Gyagya vagyok, mi?! :lol: Beáztattam a teát hideg vízbe... pfújjj! Hát gondoltam, megpróbálom :oops:

Rodi, köszike, én is remélem, h. minden rendben lesz, hiszen nekem sem múltak el a tüneteim, csak a szervezetem kicsit már hozzászokott a hormonvált-hoz, ill. az új jövevényhez, gondolom...!
Holnap beszámolok, mi volt, de lehet egész délelőtt ott ülök majd, mert nem tudtam bejelentkezni!Szóval étel, ital, könyv :lol: Akárcsak a BMC-ben! :wink:
De jó, h. így örültek nektek és h. apukád is jól van! Na aztán most már nyugodt babavárást neked, épp eleget izgultál!

Amúgy a kisöcsém (aki nagyobb mint én és 14 éves lesz nyáron...) egész 7végén azzal foglalkozott, h. mi legyen a baba neve... na persze annyi ökörséget talál ki... tiszta nővére, persze a nagyobbik :lol: Szerinte legyen Kökörcsin :D szerintetek??? :lol: Végül is úgysem tudjuk, h. az fiú v. lány név-e?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, már megnyugodtam! :D
Igazából az volt a baj, h. a párom pókerozott és most nem hagyta abba teljesen és állnadóan felugrált az oldal, én meg rossz helyre ütögettem... szal én voltam a balfasz! :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Sajna én nem vagyok jól, valami virust benyaltam, már a Husvét is igy telt.

Virág: természetesen tavalyi kép, még legalább 2 hónap hogy a rózsák nyiljanak. De tulipán és nárcisz már van és bent a lakásban is más, majd csinálok és felrakom, végre már tudom, köszi a segítséget. Nyári lak jó dolog, de sok a munka vele és sokba is kerül - de mindennek ára van, amugy budai hegyek ölelésében szivjuk a jó levegőt

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Annyit írtatok tegnap-ma (gondolom bepótolva a teljes hétvégét) hogy nem győzöm olvasni :D
Így még egy kicsit zugban maradok, amíg képbe kerülök, kivel mi is történt :wink:

Minden kismaminak nyugdalmas, róka, fejfájás, miegyéb mentes jóéccakát, a babaváróknak babucis szép álmokat (teljesülendő!) :!:

Kép
judit0713

Mosolygós szép reggelt mindenkinek :)

Inaktivitizünk???

Rodi,
örülök, hogy végül minden jóra fordult :)
Most már nyugodtan várhatod a babácskátokat :wink:

Csucsu, Mieza,
drukkok, hogy miharabb kezdhessetek :!: :!: :!:

Zsuzsó,
mi volt tegnap? Merre lesz az előre :?:

Pancsi,
csak óvatosan a hegymászással :!:
Bár én Simonnal szülés előtt két nappal másztam meg Salgó várát...stramm kölyök lett :wink:

Macs,
anyós ellen sárkányfű :?:

Ancsy,
volt meglepi húsvétkor a szülőknek :?: :?: :?:

Kép
judit0713

Sziasztok!
rendszeresen olvasom a topicot,és hasonló cipőben járok!tanácsot kérnék tőletek!
másfél éve hagytam abba a fogigátlót,és nehezen jött meg 6hónapig Clostyt szedtem amikor megjött,de nem estem teherbe,48napja nem jött meg csak vmi barnás,vizes cucc!ma a dokim elküldött a Budai Meddőségi Centrumba,a férjemet is ki kell vizsgálni,10évesen elkapta a mumpszot és ráhúzodott a herére és a jobb oldali elsorvadt,és lehet meddő,de erre nem merek gondolni,de sajnos 90%,h igen!
Milyen ez a BMC?rendesek?kell fizetni?
Köszönöm a válaszát szép napot
vikus82

Mindenkinek köszönöm a cisztarészvétet. Tanultam ciszta elleni lábmasszázst (refexológia) és most azt csinálom. Remélem sikerül 6 cm-est eltüntetni, egy hét alatt... Jövő csüt kell mennem.

Navi, azt még meg tudod várni táblázat ügyben? Csak mert előtte elmegyek újratöltődni, rám fér, wellnessezek egy kicsit :)

Jelentkezett a cégem és egy hatalmas összeget ajánlott fel. Ahhoz képest, hogy eddig a jogellenességet sem akarta elismerni :)
Elfogadjuk... Nem merem leírni, annnnnyira sok! (persze majd csak akkor gratuláljatok, hogy ha ténylegesen lepapírozzuk, nekik már semmiben sem hiszek!
Eldöntöttük a férjemmel, hogy nem megyek vissza dolgozni a sok jó ajánlat ellenére. Kell a nyugi, hogy ne legyen ciszta, meg endo, csak babóca :)
Ez azt jelenti, hogy a saját vállalkozáson fogok pörögni, hogy mihamarabb pénz is legyen belőle. A cégem pénzét meg a lombikra fordítjuk, meg a vállalkozásban ugye magam után fizetem a járulákokat... Meg lehet, hogy egy kicsiolcsónyaralás is belefér még, mert tavaly nem voltunk és jót tenne, ha kicsit kiszakadhatnék ebből a világból feltöltődni. Kb. ennyi volt a pénz, de nem panaszkodom, nagggyon jól jön!!!

A legjobb dolgot a végére hagytam! Vbeni hatttttalmas gratula! A többieknek mondom, hogy érdemes lenne Vbeniből kicsikarni a storyját, teljes IVF projectet/projecteket... Hihetetlen az a csaj! Annyi erő van benne, annyi megpróbáltatáson ment keresztül és nem adta fel. Nem az első lombikja, nem is a második... és nagyon jó lenne, ha mások is tudnák, hogy a remény hal meg utoljára! Szóval Beni, ha van kedved, szerintem iszonyú sokunknak (nekem is és Eszteréknek is!) adnál erőt. Hogy folytatni kell, bármi történik, mert ki higgyen benne, ha nem mi!
És még mindig nagyon sok drukkkkkkk Beninek, mert sajnos már volt olyan, hogy elindult, de mégsem lett belőle Benibaba. Persze most ez eszünkbe sem jut, és ilyen most elképzelhetetlen!!!!
Ezzel csak annyit akartam, ő egy nem egyszerű eset és megcsinálta és ment és minden-minden rendben lesz végig!!!! Hajrá Beni és Benibaba!!!!
mieza

Sziasztok!

Már jó régen írtam, lehet nem is emlékeztek már rám :shock:

Annyira jó látni, hogy ennyi kismami lett mióta nem jövök, lehet én vagyok a mumus :shock: :) , mert mikor itt voltam alig alig volt siker, bár az is igaz, hogy mindenkinek az idén kezdődött az akció ( jól van megnyugodtam nem én vagyok a szerencsétlenséghozó )

Látom Macs a sikeredet, és annyira örültem neki, mikor láttm, hogy 2 cicusotok is lesz :) Teljes szívemből gratulálok nektek.

Muzsikám, (majdnem ) ZT m :lol:
Istenem, hogy telik az idő, nagyon gratulálok a betöltött 12.héthez!!! Olvastam, hogy volt valami gebasz, nagyon vigyázz magatokra!!!

Navikám!
neked is nagyon gratulálok. Gravidától nekem is hasonló gondjaim voltak székletügyileg, vigyázz nagyon, mert nem szabad erőlködnöd!!!! A Femibionról én is csak jókat hallottam ezzel a problémával kapcsolatosan, majd lehet én is azt fogom szedni, ha.............szóval tudod. Bár a DM be lehet kapni folyékony kismamivitamint is, az is jobb volt a gravidánál. HIPP natal a neve, próbáld ki hátha, és ez 100 % osan gyümölcsökből van, semmi szintetikus szar nincs benne. 2*120 ml kiszerelés, napi 20 ml kell inni, így 12 napig elég, és occcsssó, 1000 Ft. Egy próbát megér.

Vaya!
De jó látni, hogy veletek is minden okés!!!!! Csak így tovább!!!

Sajtikám!
Hajrá fagyibébik, ne félj , sikerülni fog!!!

Bocs, ha valakit kihagytam, az "újabbakat" nem is ismerem, de nekik is teljes szívemből drukkolok a sikerhez.

Puszi mindenkinek, kitartás!!!!!

Szöszikém???
Hogy alakulgattok, van valami belátható kezdési idő?

Woody, babe és a többi eltűnt társam???

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Rodina!

Neked is nagyon nagyon örültem, te is már annyi mindenen keresztülmentél, és lám, megvan az eredménye a kitartásodnak!!!!! Hurrá!!!

Pancsi!
Szívből örülök nektek is, de jó!!!!!

andikám!
Te most hol is tartasz? Véreredményeddl volt valami, nem? meg talán enyhe IR is, ugye? Remélem alakulgattok!!!

csucsu!
Minden drukkom a tiéd is, hajrá!!!

Kubukám!
Látom a koránkelésed megmaradt azért :lol:
Kis kócosom jól van?

Lukácsné!
Húúú, hogy megy az idő, már félidő is eltelt, gratulálok, csak így tovább!!! nem láttam, hogy írtad volna, dolgozol még???

Vicky!
Látom még idejársz mindig bíztatni minket, olyan ari vagy!!! Barbus hercegnővel minden okés?

heni77

Heni Drága!

De jó, hogy előbújtál!!! :) Rád ne emlékeznénk???? :lol: :lol:

Lelked hogy van? Remélem jobban, és remélem rendeződnek idővel a dolgaitok!!!! Nagyon drukkolok ! :)

Én várom mensimanót, hogy kezdhessük a köv. inszemet, bízom benne, hogy nem lesz gubanc és a jövő héten bele tudunk vágni...
Jaja jól emlékszel, volt vv, enyhe IR eredménnyel, van rá gyogyó úgyhogy bízom a köv. sikerességben... CSak ez a várakozás idő currrrrrrva hosszú.. de hát pont Neked mondjam??

Sajtikám:
Hát nem mindenki olyan szerencsés, hogy IR-je van ezért javasoltam a mazsolát is.. bár a banán, akármilyen tiltott gyümölcs, nem tudok ellenállni neki.... igaz ritkán és nagyon keveset.. de hát kell egy kis dolcsevita.. tudod hogy van ez.. :)
andrea-1

heni: Nekem is hiányoztál. Jól vagyunk, Barbus már sokat nőtt. Alapvetően jó baba, csak néha van hiszti. Ha a lelkecskéd már jobb, akkor gyere gyakrabban.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi, kétszer küldtem el.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi csajok, úgyahogy jobban vagyok, persze jobban is lehetnék, ha növesztgethetném a pocakomat, na de majd egyszer talán folytatni tudjuk.

Rajta vagyok/vagyunk az ügyön, / egy kis csellel / talán sikerül is újrakezdeni, talán még az idén....... :wink: :wink:
Majd meglátjuk.

Dehát még utána kell járnom, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak a 3.sikertelen lombik után, hol, mennyiért ( mert Újvári dr az eredményhirdetésen azt mondta, hogy ezek fizetősek ) Szóval lassan visszakéne mennem a drnőhöz, hogy megbeszéljük a hogyantovábbot!!!!!

Nem tudom kié most a táblázat, módosítani kéne a koromat +1 el :cry:

akartam már kérdezni, csak kimaradt.......Angyalkával mi újság???? nem láttam írni, bár elég felületesen olvastam csak az írásaitokat, lehet csak elsiklottam felette. :shock:

heni77

Csucsu!
Várakozó állásponton vagyunk, mert van/vagy remélem csak volt/ egy cisztám. Pénteken megyek megnézetni és majd kiderül, ha nincs, akkor egy majdnem közeli kórházban /kecskeméten/ lesz inszem. Majd kierül.

Heni!
Örülök, hogy jelentkeztél. Hát lehet téged elfelejteni??? Szorítok, hogy még az idén neki tudjatok fogni a következő lombikhoz.
Remélem jól vagytok! Munka terén hogy álltok???

Mieza!
Legalább szép összeget ajánlott fel a volt munkahelyed! Nagyon helyen! Biztos megijedtek egy esetleges pertől!

gyoreneildi

Henni, de jó, hogy itt vagy! :D :D :D
És az még jobb, hogy hamarosan lehet indulni, SZUPER!
Én olvasom ám a dolgokat, kis zugolvasó vagyok. :)

Vbeni, Hatalmas GRATULA! És kérnénk a beszámolót is!

Mieza, olvastam a metet, remélem neked is azonnal fog használni!
Nagyon drukkolok!

Eszter drága, ahogyan írtam is. Ha bármiben tudok segíteni csak szólj!
Tudom hatalmas erő kell feldolgozni, de te nagyon-nagyon erős vagy!

És persze mindenkinek nagyon drukkolok!

Velünk, minden rendben van. Tegnap voltunk ismét uh-n és Lili szépen fejlődik. Minden értéke megfelelő a korához képest.
Nagyon jó volt ismét látni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

Vbeninek és az összes új kismaminak GRATULA!!!!!!!

Hencsikém,már gondoltam írok valamikor neked az iwiw-en...de jó,hogy itt vagy és jobb kedved van :wink: Örülök,hogy látod már az alagút végét :D :D :D
Nekem a T.Úr mondta,hogy a 3. lombik után az Istenhegyi úton csinálnak valamilyen genetikai vv-t..15.000,- ft (neked is és a párodnak is)..és még a lányokat elküldik a MÁV korház terültére ahol van valamilyen KFT és ott is csinálnal valamit...erre már nem emlékszem pontosan,de ez is 15.000,-ft...
Párod talált munkát????Te már az új helyen dolgozol???

Mieza: nagy sok suska :?: az jóóóóóóóóóóóó :D

Velünk: hát a mi eszkimónk nem akart magához térni :cry: tegnap voltunk a BMC-ben,haza lettünk küldve,hogy ma telefonáljak,hogy magába szívta e rendesen a vizet (amikor lefagyasztják őket,kiszívják belőlük a vizet és egy speckó folyadékkal töltik fel...amikor ébrezgetik őket akkor kiszívják a speckó folyadékot és meg kell szívnia magát vízzel)...élt a drága de nem tötődött fel rendesen vízzel,így K és K2 ügynök azt javasolta,hogy ne dobjunk ki feleslegesen 100.000,- ft-ot....abszolúlt megbízok bennünk,így nem vágtunk most ebbe bele...máj.végén vagy amikor majd megjön a mensi-manó kezdjük a 3.lombikot...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Heni!
Üdv újra itt.. sokszor eszembe jutottál :)

andrea-1:
Együtt várjuk a mensi manót.

Macs hiába varázsolt tegnap, ma semmi... talán péntekre.., de akkor nem tudok menni 2. napos UH-ra és már szurizni kell szombaton :shock:
Lehet, hogy hülye vagyok, de alíg várom! Még az is lehet, hogy megpróbálom beadni magamnak...

Mieza:
Mhny-a növesztő masszázs nincs véletlenül? :wink:

Kép
avarka

Navi: mi az a kencefice amit Te az endora használtál???

Avarka: akkor hétfőn kell menni u.h.-ra...a mnyh meg fog nőni rendesen,egyél sok fehérjét és igyál sok-sok vizet :!:

Kép

kiss angyal

Bekukk,
éppen próbálok valamit enni, de nem megy, délelőtt voltam fogdokinál, már megint kaptam egy csomó érzéstelenítőt.
Du megyünk 4D-re, éjszaka, hajnalban visszaolvasok.

DEEEE !

Heniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
de jó hogy itt vagy, már úgy hiányoztál !!!! :lol: :lol: :lol:
még a könnyeim is kicsordultak :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

A mai hasi uh szerint nincs gáz a májammal,nem nagyobb,nem kisebb az átlagnál,nincs epe kövem sem,szóval ezen a téren oké vagyok. :lol: Kaptam beutalót a László korház hepatológiájára,ott gondolom majd vv-el lesz,de ápr.20-ra tudtak csak beírni. :roll: :twisted:
Na de,képzeljétek a jobb vesémen/ben van egy ciszta,azt mondta a doki,ez jóindulatú,nincs vele semmi teendő,szerinte össze függ az endóval. :shock: :roll: :roll: :roll: De nézessem meg az urológián. :roll: :roll: :roll: Csajok Én kivagyok.....ha a kórházba van reggel egy jó erős karnis,tuti odakötöm magam... :D :lol: :lol: :lol: Kérdezem ott mit csinálnának Velem,mert mindenre nem vagyok hajlandó,eddig is eléltem vele,Engem nem zavar. :wink: Azt mondta uh,csak ott hozzáértő nézné.Mondom oké,az még jöhet. :lol: :lol:

Szóval Én ezennel befejeztem a kivizsgálásokat,mert mindig találnak valmit.Most ha a hétvégén megjön miki,akko utána intézhetem az FSh-t.És májusba kezdhetünk.

Bocsi a kirohanásomért,csak kicsit elkenődtem.De már minden oké.
csucsu99
Budapest

Szia Vikus, üdv. a csapatban!
Nekem nincs összehasonlítási alapom, de szerintem elég jó hely a BMC! Sokan jönnek át más intézményekből is.
Fizetni nem KELL, lehet, de nem várják el... legalább is én sosem éreztem! Amikor elbocsátottak, akkor adtunk csak lóvét.

Heniiii!!!! Jaj de jó, h. jöttél, már sokkal jobb a hangulatod, ezt tisztán érezni! Szóval alakulgattok és lehet még idén kezdtek is...?! :D Szuper!
Köszi a vitaminos infot... hát tuti, h. a Gravida hanyagolva! Pont ma voltam DM-ben, de reggel meg nem olvastam a fórumot... na mindegy majd megyek még a héten!
Én vagyok a táblázatkezelő :lol: de nem sokáig, mert Mieza átveszi majd ha kiwellnesselte magát :wink: Akkor javítom, lassan az enyémet is kell :roll:

Mieza, szóval pénz áll a házhoz! Épp ideje! Bár azért kívncsi lennék mennyit képesek kifizetni :wink: :oops:
Okés, akkor pihenjél csak, aztán majd átveszed a táblázatot! Most jól vagyok, úh. nem megterhelő vezetni, de a múltkor már "sok" volt...
Szerintem is jó ötlet, h. kicsit kivonod magad a forgalomból és nem stresszelteted magad idióta főnökökkel!

Woody, örülök, h. Lili jól van és te is! Bakker már a 23. hétben vagy... nagyon rohan az idő!

Angyalka, sajnálom :( Mi is így jártunk novemberben...
Szóval májusban kezdés?! Remélem mielőbb!!!
Én egy progeszteron krémet használok, csak nem neked is kell???
Ha igen, megírom priviben!

Avarka, nem csak te vagy ilyen mazochista, ne izgulj! Talán nem is maga a szuri, hanem a tudat, h. végre elkezdődik vmi?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni!!

Sziaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!Drukkolok,hogy az idén tudjatok kezdeni. :lol:Dolgozól???

Kubus!!

Te tényleg sosem alszol???? :lol: :lol: Vagy lehet nyitott szemmel is tudsz pihenni??? :D :)

Angyal!!

Sajnálom,de hajrá május,akkor már szép tavaszi idő lesz,jönnek a gólyák. :lol:

Avarka!!
Izgi-izgi... :lol:

Mieza!!
Pénz áll a házhoz?? :lol: :lol: Az mindig jól jön,és csak pihennj,tedd ami jól esik. :D

Kismamik jól vagytok??? :lol:
csucsu99
Budapest

Navi!!
Az a progeszteron krém jó az endóra??? :roll:
csucsu99
Budapest

Ja azt elfelejtettem megírni, mi volt ma velünk :lol:
Voltam a nővédelmi kp-ban és megkaptam a laborvizsgálatokhoz szükséges beutalókat és csinált a dokinő egy hasi uh-t: 21 mm-es a kis manócska és doboz a szívecskéje ezerrel! Olyan jó volt látni!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, igen, jó! Tul.képp az Utro is progeszteron, azaz progesztin, mert nem természetes, hanem mesterséges és csak a természeteset lehet progeszteronnak hívni hivatalosan... de ez lényegtelen is... és ez az ami támogatja a terhességet. Az endo egy hormonprobléma miatt alakul ki (főként, de ezt nem minden orvos fogadja el), az ösztrogén túlműködése, azaz inkább a dominanciája miatt (mert ösztrogént ált. termel a szervezet, de progeszteront csak akkor ha van tüszőérés, ill. repedés is!) és ezt tartja kordában a krém!

Szerintem se vizsgáltasd magad tovább, mert valahol le fogsz törni tőből egy karnist :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

nem doboz a szívecskéje, hanem dobog :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

És ilyet hol lehet beszerezni?????Lehet csak úgy kenegetni magam??? :lol: Vagyis doki rábolintása nélkül is???
csucsu99
Budapest

Gratula a bobogó szívecskédhez!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :D

Ja vasárnap lesz a HÍR TV-n a lombikról műsor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macs!!
Te holnap mész kukucsra???? :D
csucsu99
Budapest

Csucsu, írok privit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Helló!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így emlékeztek rám, nekem is nagyon hiányoztatok!!!!!!

Ildikém!

Ciszta monnyon le, küldöm a cisztaűzőket :arrow: :arrow: :arrow:
Hajrá kezdés!!!!!!

Woodykám!
tényleg, hogy megy az idő!!!! Lilike már jó nagy lehet, és persze, hogy minden rendben vele!!!! A hamarosan kezdés azért még egy picit odébb lesz, de igyekszem.

Találtam melót, egy újság szerkesztőségénél dolgozom irodavezetőként, ez lett a bolt helyén ahol dolgoztam, ill ez a cég már volt Pesten is, csak a főnökök, barátnőm ide is nyitott egy irodát. Nem egy hatalmas összeg a fizu, ( nem ebből fogok spórolni ), hogy miből le sem merem itt írni, ha valakit érdekel priviben szívesen megosztom veletek.

Mensmentisbe is bejelentkezek, addig semmiképpen nem kezdek, míg ott nem nézik meg az IR em, mert úgy érzem a Met sem az igazi már számomra, ill. valami nem a legjobb már, mert megállt a fogyásom 21 kg nál, a cukrom+inzulinom január óta nem nézettem, de ezt még mindenképpen mégjobban rendbeakarom tetetni kezdés előtt.

Angyalkám!
Ó de sajnálom a kis álomszuszékokat!!!!!
Na de majd a következő. Köszi az infót, mi lehet vajon a lányoknál a plussz vizsgálat? P.navizit, vagy valami méhtükrözésféle, vagy mi? Tud valaki erről?
Szerencsére a párom is talált melót, aki keres az talál. Most mondjuk ez az április elég szoros lesz, de megszorítjuk a gatyát.
Legalább a diétám is jobb lesz, ha nincs mit ennünk :lol: :lol:
Na jó ez vicc volt, azért arra még fussa......

Avarka!
Akkor neked ezek szerint rendeződött a hormonkérdés? Nagyon örülök neki.

Kubukám!
Sajnálom a fogbalhédat, reméljük rendbejön mihamarabb!!!!!

Csucsu!
Nem akarok belepoff, de szerintem nem baj, hogy tetőtől talpig kivizsgálnak, legalább minden rendben lesz veled. tudom bosszantó, hogy mindig találnak valamit, de legalább rendben leszel 100 % osan!!! Kitartás, karnisoktól távol állj!!!!!

Navi!
Próbáld ki hátha jó lesz a Hipp, majd mesélj!!!!

na megyek, lejárt a munkaidőm, pussz mindenkinek

heni77

Sziasztok

Gratula az új kismamiknak!

Heni, örülök, hogy jelentkeztél.Én ma voltam a drnőnél megbeszélésen, minden vizsgálatot újra kell csináltatni, és ha nincs baci apánál akkor kezdhetünk most április végén.

Angyalka, sajnálom a kis eszkimókat!
Vendég

Csucsu: csak óvatosan a karnisokkal :D elhiszem,hogy úgy érzed,hogy mindig akadályokba ütközöl,de hidd el jobb az elején megtudni,hogy milyen problémák lehetnek,mert olyan sz@r mikor az a fránya teszt negatívat mutat és van benned kétely afelől,hogy mindent megtettél e az ügy érdekében...El fog jönni a Te időd is :!: :!: :!:

Navikám: Örülök,hogy minden rendben Őkegyelmével :D :D :D
Írnál akkor egy-két hasznos infót nekem erről a krémről???
Csucsu Kérédse engem is érdekelne...dokker nélkül is lehet ezt használni :?: Teljesen természetes anyagokat tartalmaz a krém :?:

Zsu: de jó,hogy kezdhettek :!: :D :!:

Kép

kiss angyal

Hencsi: nem emlékszem,hogy milyen vizsgálatot csinálnak ott,de az tutker,hogy nem kukucskálnak :wink:

Kép

kiss angyal

Oké,köszi Csajok,igazatok van..Tudom,tudom,jobb most vizsgálódni,de akkor is,na.... :lol: :D

Angyal!
Írtam pü.
csucsu99
Budapest

Csucsu:ment a válasz...

Kép

kiss angyal

Halihó!

Csucsu, hát gondolom nem hiányzott ez a ciszta...Azért járj utána, csak hogy megnyugodhass. A májad meg rendben, ez jó hiir!!!Még jó, hogy nem volt karnis a váróban...

Navared, kérünk képet a mai uhuról, ha adtak!!Biztos minden rendben!! Szerintem a Kökörcsin ari név... :lol: Oh, látom, már 21 milis!!!Szépen növekszik!!

Kispatak, remélem a viirus hamar kitakarodik belőled. Sógornőm most 8 hetes kismami, ma voltak a bőrgyógyászaton, mert csalánkiütés-féle jelent meg rajta. A doki azt mondta, hogy vmi gyomrát megtámadó viirus. Hát nem hiányzott szegénykének, aggódik is. De szerencsére láztalan, és elvileg pár nap alatt átmegy rajta.

Vikus, szia! A BMC nem fizetős. Az az általános tapasztalat, hogy sokan elégedettek, legalábbis azok, akik itt vannak biztosan. :) Be kell jelentkezni telefonon, lesz egy konzultáció, ahol elmondják, hogy mire lehet számiitani. Remélem nektek is beválik!

Mieza, remélem a talpmasszázs megteszi a hatását!!
Gratu a munkahelyi eredményhez, no persze gondolom akkor hiszitek majd el, ha a zsé a számlán landol... Dehát csak iigy lesz!
A feltöltődés meg jár, úgyhogy érezzétek nagyon jól magatokat!

Heni!!!Végreeeeeeeee!!Hát szerbusz újra!!! Hogy vagy? Sikerült feltőltődnöd az elmúlt pár hónapban? BMC?Meló? Mesélj már, hogy vagy!!!
Látom, van meló!Remélem azért nem nagyon stresszes!

GyoreneIldi, pénteki vizsgálathoz megy a drukk!!

Kiss angyal! Kitartás! Nagyon drukkolok a 3. lombikhoz!!

Woody, fantasztikus, hogy már a 24. hetet tapossátok!!Örülök, hogy jól vagytok, csak iigy tovább!! :)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Szióka!

Navi:
Kökörcsin? :lol: Támogatom!
Milyen klasszul lehet becézni:
Köki (ez azért is jó, mert a Kőbánya-Kispest metróállomást is így rövidítik szlengesen :) ),
Körcsi (a Karcsi szegediesen),
Csini, Csinka, stb... Na ki a gyagyább? Gyagyálkodási verseny indul!!! - na jó, csak vicc volt. :lol:
A babamozi biztos felejthetetlen élményt adott, jaj a kis drága, irtó édes lehetett! :)

Vikus:
Üdv! Nagyon jó helyre küldött a dokid, fizetni nem kell a beavatkozásokért, csak a gyógyszerekért a patikában amit kiváltasz (gyűjtsetek sok pénzt, mert nem olcsó, de megéri! :wink: ). Kérjél hamar időpontot, mert bizony várni kell majd, addig sok-sok vizsgálatot el tudtok intézni, hogy azzal már ne menjen az idő.

Mieza:
Azannya! Gratu a manihoz! Úgy legyen! :) Mégiscsak jóra fordulnak a dolgaid, ez nagyon jó. Jön a nyugi, jön a baba is nemsoká. :wink:

Heni:
Elmész te a csudába, már hogyne emlékeznénk rád! :lol: Annyira hiányoztál innen... Remélem nálad is jönnek a jó dolgok mostmár! :)
Ó, látom van már mindkettőtöknek melója, szuper! Mi az a másik, amiből dől a lé? :lol: Telefon@ex? :lol: Boccsi, de nem hagyhattam ki! Annyira örülök neked!!! :D

Andrea:
Naná, hogy kell a dolcsevííta, csak aggódtam egy picit... :oops:

GyőrinéIldi:
Hajrá péntek, remélem beindultok ti is! :)

Woody:
Lilikének nagy gratula, hogy megfelelően növekszik, igazi jókislány! :)

KissAngyal:
Basszuskulacs!!! :evil: Micsoda kár... Nagy ölelés neked!
Akkor most várni kell májusig... Nincs is olyan messze, az már tuti sikerül! Nagyon drukkolok érte! :)

Avarka:
A huncut mindenit ennek a mensi manónak, jól elbújt!

Csucsu:
Ne szontyolodj el, legalább kiderülnek a dolgok. Veseciszta anyumnak is van, aztán kutya baja sincs tőle. Szépen ki leszel vizsgálva, oszt máá nem leszen több titok a testyeden! :wink:
Milyen jó, hogy a májad szép, nem nagy, nem kicsi és nem is pöttyös!!! :) Örülj neki, ez nagyon jó hír! :)

Zsu:
Nagyon drukkolok nektek, még a végén majdnem együtt kezdünk! :)

Kubu:
Jól begyogyóztak akkor. Majd gyere mesélj! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
Jobbulást, majd a nyári lak meggyógyít!

Muzsi:
Sógornőd szegényke gyógyuljon meg hamar!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jut eszembe! Dönget már a jó idő, lassan megbeszélhetnénk a topic-találkozót - ugye, ugye? :lol:

Más:
Nem is írtam mit alkottam az ünepek alatt! Belepottyantottam a kontaktlencsém a mosdókagyló lefolyócsövébe. Nagy boci szemekkel rongyoltam be a Zuramhoz, hogy ki tudja-e szedni... :shock: Egy hústűt meghajlított, abból lett a merőkanál én meg egy aranyeső ágat beáldoztam (mert ez elég hosszú és vékony volt), amibe a Zuram beszúrta a hústűt - így kész is volt a szakszerszám. Ott úszkált a víz tetején a lencsém, de nemsikerált kihalászni... Aztán elsüllyedt, így már nem is látszódott. Akkor gondoltam, hogy vehetek újat, de a drágám mégis vmi csoda folytán kipecázta! Azóta is csőlátásom van!!!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Remélem Sajti igazad lesz, ma már kicsit jobban vagyok. Mig titeket olvastalak, addig ment az inhalálós pipám jól el is ment az idő. Ma kinn voltam 5 percet már ujabb virágok nyilnak holnap fotó lesz mert már a botanikai lassan elnyilik, ja de jön helyette más, sok tulipán, nárcisz, jácint és a fák, na majd a rózsák, az a csoda is amit feltettem: ő Double de Light. Mikor nyilik sárga, piros, rózsaszin és fehér, mire elnyilik az egész piros-rózsaszinné változik. Az illata, na az is mesés és lesz kék, amire olyan régen vágytunk. Képek majd mennek folyamatosan

üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

Sziasztok!nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Holnap kérek időpontot és remélem a körülményekhez képest,sikerrel járunk!
minden nap olvaslak Titeket!
Szép napot
vikus82

Kispatak:
Kék rózsa? :shock: Na, arról majd mindenképp tegyél fel képet, ha majd nyílik! :)

Vikus:
Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok!
Aztán írj, hogy mikorra kaptál ip-ot. :)

KPN:
Drágaság! Nagyon elbújtál, biztos zugba vagy, mi? :)
Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ildi, nagy-nagy drukk, hogy pénteken jóhíreket hallj a cisztáról! Tünjön el, tünjön el :)

Kisangyal, én tudtam, hogy most fogsz menni montanában fagyit ébresztgetni... Szomorúan olvasom... Májusban nagy hajrá, mi is akkor megyünk!!!
mieza

Mieza!
Örülök, hogy jó sok zsozsótok lesz! Remélem a következő lombik sikerül, és még jó sok mindenre tudjátok fordítani a pénzt! Megérdemled, megdolgoztál érte! A céged, meg fizessen is, mint a katonatiszt!

Heni!
Hát persze, hogy emlékszünk rád! Már nagyon sokan, sokszor hiányoltak, hiányoltunk! Jó, hogy visszatértél! Nagyon édes vagy, hogy velem, velünk örülsz! Hidd el, hogy nem is olyan sokára én fogok veled, veletek örülni! Remélem, hogy minél hamarabb kezdhettek!

Csucsu!
Sajnálom! Hidd el, minden rendben lesz, és májusban tudtok majd kezdeni! Nagyon drukkolok, hogy így legyen!

Navared!
Látod, minden rendben van! Nagyon örülök!

rodina74

Avarka, arról nem tudok 

Csucsu, tudom min mész keresztül, többször voltam ilyen körben…
A kedvencem az volt, hogy a gerincem bekrepált. Voltam mr-en, amin láttak egy nőgyógyászati cisztát! Az gerinc mr-en…
Elmentem nőgyógyászhoz, aki ahogy vizsgált, szólt, hogy szerinte a lábamon az egy elrákosodott anyajegy, menjek levetetni.
Mentem bőrgyógyászhoz. De oks, tényleg az volt, szuper, hogy szólt, mert én észre sem vettem volna... Még nem volt rákos, de a dokinő szerint nem sokon múlt.
De ismerem ezt a szuper egyiktől a másikig dolgot.

Most is ezt járom.

Csucsu, hajrá!!! Április végére, májusra már gyűlik a csapat!
Most olyan kis pangás van itt bmc téren. Alig van valaki akcióban. Főleg kismamik és várakozók :lol:

Navi, ha megegyeztünk, akkor megírom mennyit kaptam :oops: Egyenlőre én kiszálltam az ügyből. De tény, hogy én két havi bérnél pluszban már boldog lettem volna, ők meg milliókkal dobálóznak… én meg irulok-pirulok. De nem hiszek benne, majd ha látom is! (ahogy Muzsi is írta :roll: )

Angyalka, a krémben lehet valami, mert nekem sem jött ki az endom azóta. (cisztám van :cry: )

Sajti, hogy veletek milyen kalandok vannak otthon!!
Én tegnap romantikusan gyertyát gyújtottam, azt a kicsi Ikeásat. Csak beleesett a gyufa is. Gondoltam, nem baj. De ahogy nézzük a tévét, elkezdett lángolni, hatalmas lánggal. Gondoltam, odafutok és elfújom. Fél méteres füstje lett. Gyorsan nyálas ujjal megfogtam a kanócot, ettől meg olyan prüszkölős tüzijátékot rendezett, hogy egy méteres körben ma mindenhonnan viaszt vakargattam. A párom meg csak ült a kanapén, hogy Kicsim, ez csak egy kicsike gyertya… Inkább gyere ide, ne romantikázz :lol:

Andrea hol vagy? Ugye te mondtad, hogy szeretsz szervezkedni? :)
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?