Sziasztok!
Elnézést, hogy ilyen ritkán.
De olvasó üzemmódban azért működöm.
Tyuntyi, először is, utólag is
Boldog Szülinapot!
Durcipók, köszi az érdeklődést. Érezni érzek dolgokat, szurkál a méhem, fájogat a cicim, de még van 8 napom, úgyhogy majd meglátjuk.
2 hét múlva pedig megy a drukk!
Henne! Nem akarlak elkeseríteni, de nálam ez anno 12 hét hányással folytatódott.
S szerintem jobb is, ha kijön, mint ha egész nap rosszul vagy.
Csip-csip, először is halk - nem hivatalos - gratula!
Nálunk anno katolikus templomi és utána polgári volt. Már 5 éve, jesszusom!
Egyébként mi a templomban püspöki engedéllyel esküdtünk, mert a párom nincs megkeresztelve.
A jegyesoktatást utáltuk.
Mi voltunk a legfiatalabbak (párom 24, én 21) s gyakorlatilag le akartak minket beszélni róla. De nem jött össze.
A templomban nem fizettünk. (nem is mondták, hogy kellett volna). A polgári 30.000 Ft volt, de azért, mert egy műemlékvédelem alatt álló kastélyban tartottuk, pécelen. Egyébként az egész muri, mindennel együtt (ruhák, virág, bérlés, vacsi (piával) 600e Ft körül volt.
Krisz, remélem a nyáron rendeződnek nálatok a problémák.
Mi egyébként jól vagyunk, reggelente még dolgozom. Fiacskám meg - az óra átállításnak hála - átállt a reggel 7-1/4 8-as kelésre.
De persze így meg mindig elalszom.
Mióta újra jó idő van, folyton kint vagyunk, meg már készülünk a húsvétra is.
Utálom a locsolkodókat.
Egyedül a bátyámnak, apósomnak és a férjemnek engedem, hogy meglocsoljon. De Ő meg, spéci módot használ.
Mensi elvileg jövőhét péntek, de ha az uh alapján nézem (mikor a doki betájolta a pé időpontját), akkor meg szerda-csütörtök. Majd meglátjuk.
A képeket úgy nézzétek, hogy kb. 15kg-val vontam nehezebb.
Ez meg a vagány csemetém: