Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Viki,
Ez aztán a jó hír! Gratulálok!:)

Mennek mindenkinek a drukkok és babaragacsok!

[size=12]Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Holnap és hétvégén valószínű már nem leszek netközelben.
Vendég

Viki,
gratula! :lol:
ez aztán meglepetés :wink:

angel37

Sziasztok,

Na.. voltam a Kaáliban uh-on. Sajnos az embriócska kisebb, mint kellene. A doki "jobban örülne, ha nagyobb lenne". Most 6 mm-t mért egyébként, de már inkább 10 mm-hez kellene közelítenie vagy meghaladnia.

Elküldött egy másik helyre "ahol spécibb gép van és tudnak áramlást is nézni". Elméletben kaptam egy tippet, hogy hol, gyakorlatilag nem tudom, hogy ott mi a fene van, mert nem vagyok szakember.. ma du. 14 órakor megyek.

(A nőgyógyim szabin van, csak ápr. 13-án lesz.)

Olyan rohadtul elegem van ebből a bizonytalanságból! :(
kuglica

Sziasztok,
Viki, gratula

Kugli :? fene a kölykébe, már az elején ennyit idegesíti szegény anyját. De komolyan, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és csak jó híreket fogsz kapni és végre megnyugodhatsz valamennyire.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kugli, nagyon !Hova kell menni a másik uh-ra?

babaimádó
Kép
babaimado

Bella, kelelmes Húsvétot és jó pihenést!!

babaimádó
Kép
babaimado

Na itt vagyok. Semmivel nem lettünk okosabbak.. b.asszuskulcs. :roll:

A jó hírek:

- szabályos szélű petezsák látható
- szívműködés látható
- a douglasban folyadék nincs
- valami gyűrű (kettős gyűrű?) teljesen szabályos
- körülötte megfelelő áramlás van

A kevésbé jó, vagy furcsa hírek:

- az embrió 6 hetesnek felel meg (7,5 hét helyett), de annak tökéletesen megfelel, megvan mindene

- szívhangot továbbra sem sikerült kinyerni, mert annyira kicsike és annyira mélyen van, hogy ki kellett nagyon tekeredni, hogy egyáltalán mérhesse a hölgy

- a Kaáli ma 6 mm-t mért, ez a hölgy 3,5 mm-t.

Most nem tudom, mi van. A Kaális dokimat ma már nem tudom elérni - megbeszéltük, hogy majd hívom - de egy értekezleten van és ma már nem lesz. Úgyhogy majd holnap beszélek vele.

Az uh-hölgy felajánlotta, hogy jövő hét végén, akár szombaton is, ugorjak be hozzá egy kontrollra. Hát ez van.. nem lettem okosabb.

Ááááááá... nem akarok több bizonytalanságot! :twisted:
kuglica

Kuglikám....+++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica, innen a háttérből én is nagyon drukkolok Nektek !
Őrület min kell keresztül menned :roll: , de reméljük minden rendben lesz a végén !

Viki, gratulálok a spontán babához !

Üdv,
Niki
mniki

Kugli, érdekesek ezek a milliméterek.... :? , drukkolok a picikédnek, hogy mindene rendben legyen!!!!!!
Neked pedig mielőbbi megnyugvást kívánok.

Meli, csúcs vagy a fogyásoddal!
nani72

Sziasztok!

Nem voltam mostanság. Puszikám remélem jobban van a lelked, eljön a Te napod is hidd el, a babáddal együtt vagy babókkal:)

Kugli nagyon sajnálom ezt a sok izgulást és szorítok Neked és Egyszemkédnek ezerrel.

Viki :lol: :lol: :lol:

Nagyon nem tudtam visszanézni, nagyon sok minden van most nálunk egyszerre a munkán kívül is.

Ancsi szomorú vagyok, de ugye folytatod? Látod Babával is mi történt, Bols is sokáig harcolt.

Mindenkinek drukk amihez kell. Kellemes ünnepeket és pihenést mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok!

Megvolt az első konzi!
Basszus lányok, mindenkit halálra rémítenek első alkalommal? A férjemnek kell csináltatni egy kromoszómavizsgálatot, ha jó az eredmény, akkor Halleluja, ha nem, akkor már a donorról beszéltek!!!??? Nálatok is így volt?
Elég rossz első alkalommal ilyeneket hallani, amikor az ember tele van reménnyel és bizakodással! Na mindegy, úgy fogom fel, hogy felvázolták a legrosszabbat és ennél csak jobb jöhet! :)

Doktor úr ajánlotta, hogy csináltassam meg a 3 pontos inzulin és cukor terheléses vizsgálatot! Szeptember második felére be is írt, ha minden jól megy, akkor lesz a beülti! Júli-aug-ban már szednem kell a fogigátlót!

Kuglikám! Fel a fejjel!!! Majd jól elkalapálod a kiskölköt, hogy így ijesztegetett!!!!

Drukk mindenkinek!

Pusszancs
gigibp

Kugli:
Lehet, hogy kisebb ( tény, hogy nekem még nem volt baba a pocakomban :? ) de mindegyik másképp fejlődik ki lassabban ki gyorsabban. neked eltűnőművész ez a gyerek, már a legeleje óta ezt csinálja veled. Hol feltűnik, hol eltűnik.... Szerintem majd ajánld be a Copperfield-nél :wink:

Gigi:
Mindenkit mással riogatnak de talán elsőre a legrosszabbat halljuk és utána könnyebb ha jó híreket kapunk, Ki tudja?

A többieknek mennek a drukkok ++++++++++++++++++

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok !

nagyon nagyon köszönöm a sok drukkot és örömet !!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

tündérek vagytok ! :D :D :D :D :D

Kugli
nagyon drukkolok !!! minden rendben lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már most huncut a gyerkőcöd !!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Kuglikam
En is itt vgyok a hatterbol drukkolok!!!! :roll: En mar tuti kikeszultem volna a helyedben de ti mindketten harcosok vgytok :wink: Most nem szabad,hogy rosszra forduljon a dolog!!!En ngyon drukkolok nektek!!!!

Tobbieknek is drukk igy "ismeretlenul" is es gratula az ujdonsult kismamiknak :) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Össze-vissza alszom, este fél 8-kor elaludtam, most pedig hajnali 2 óta itt kukorékolok. Hát megmondom őszintén, hogy sajnos továbbra is aggódom. Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy Egyszemke nem növekszik. :(

Bri - látom, te sem tudsz aludni. ;)

Gigi - örülök, hogy megvolt a konzi. Sajnálom, hogy megijesztettek, de hát ez egy ilyen ijesztgetős témakör. ;) Drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok. Mikor lehet megejteni a férjednek ezt a kromoszómavizsgálatot?

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
kuglica

Sziasztok,
szép napot kívánok mindenkinek!

Kugli, ez a te helyzetedben érthető, asszem én sem lennék nyugodt. De nagyon kívánom, hogy Egyszemke megemberelje magát és végre egyértelműen jó hírt kapj a legközelebbi vizsgálatokor.

Viki, neked mi lesz a köv.lépés? Vérvétel vagy UH?

Ha nem jönnék, minden kedves fórumos társamnak kellemes húsvétot, jó pihenést és pont annyi locsolót kívánok, amennyit szeretne

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok lányok! Na, beszéltem a Kaális dokimmal. Azt mondta, hogy az elmondottak alapján a tegnapi dr.nő többet tud látni a műszerével (nagyobb felbontású, stb.), úgyhogy inkább majd oda menjek vissza uh-ra. Mondtam neki, hogy a hölgy 1 hét - 10 nap múlva lévő kontrollt javasolt, mire mondta a Kaális dokim, hogy lehet ez akár 12-14 nap is, hogy érdemi változást lássunk. Mondta, hogy egyetért azzal, hogy 6-hetes méretekkel rendelkezik az embrió és hogy visszamaradt a fejlődésben.. de hogy végződhet ez akár gyönyörűen is, nem tudjuk. Maradt a várakozás. Hát, legyünk optimisták. :)

Én is mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Megyünk majd kirándulni, stb., úgyhogy egy-két napig nem leszek gépközelben.
kuglica

Én is mindenkinek Kellemes Hűsvéti Ünnepeket kívánok!

babaimádó
Kép
babaimado

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Kép

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!!!!

Kép

szrityi

Kugli!

Megejtették a vérvételt, potom 40.000-ért...
4-5 hét múlva lesz meg az eredmény! Utána majd többet tudunk.
Mondta a doki, hogy jó lenne csinálni nálam egy átjárhatóságit, biztos, ami biztos alapon!

Azt akartam még kérdezni tőletek, hogy amikor visszamentek a Kaáliba beülti után, minden egyes vérvétel térítésköteles????

Gyönyörű húsvétot kívánok mindenkinek!
gigibp

Kuglica, csak pozitívan! ++++++++++++++++++++++++ nagyon drukkolok nektek!

Gigi, beülti utáni első vv ingyenes, utána fizetős.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok az egész Csapatnak!
nani72

Sziasztok!

Kugli: sokat gondolok Rátok!
++++++++++++++++++++

Teszt előtt állóknak egy kalappal, akciósoknak ezer drukk!

Kép
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kuglica: kitartás, drukkolok nagyon!

Viki: halk gratula, igy kell ezt csinalni!

mindenkinek pussz es:

Kép

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Köszi Nani!

Drukk mindenkinek!
gigibp

Sziasztok !

kellemes húsvéti ünnepeket !!!

kívánom, hogy mindannyiunk következő húsvétja a pelenkák és a tejcsi jegyében teljen el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

vvviki

Szaisztok Lányok!

Utólag boldog húsvétot mindenkinek!

Egy fontos kérdésem lenne:
Már 2.napja szúrom a Suprefactot, holnap lesz 1hete, hogy abbahagytam a fogigátlót, de mensi még sehol.Vagyis néha görcsölgetek, meg pecsételgetek, de ennyi!
Ez most mi lehet?
Valami hasonló tapasztalat?
Köszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, az első igazi vérzéses nap lesz a mensi első napja ( én is ezt várom,már 4. napja barnázom). :?
Meg fog jönni ne izgulj.

Ma reggel a helyi sztk-ba vérvételre és ekg-ra mentem , Ekg-s aszisztensnéni nem találta jónak a leletem (szapora pulzusom van, erről tudok), elküldi kardiologiára,hogy véleményezze orvos is. Remélem nem tesz be a lombiknak ez a szitu.
Szedek pulzuscsökkentőt, de ezt most a vérvétel miatt nem vettem be reggel, így szar lett a lelet.( hulye voltam, hogy nem vettem be)
Na majd meglássuk ,csütörtökön kell visszamennem.

(altatásnélkül nem szeretnék petesejtleszívást, nagyon fájdalmas állítólag)

pussz mindenkinek!
teszt előtt állóknak kitartás és nagy drukk!!!!
kismamiknak szép napokat!
nani72

Meli!
Nyugi meg fog jönni, nekem volt olyan, hogy 2 hétig szúrtam a szupret mire megjött.

KépKép

Kép
keny

Oké, várok, csak az a gond, hogy én mától már a Melionált is szúrom, nem csak a Suprefactot!
A dokim azt mondta, hogy a vérzés nem számít most, mert nem az alapján van a szuri.Hát, nem tudom! :roll:

Nani,
hát, nálam már volt olyan mensi, hogy nem is volt igazán vérzéses nap. :roll: :oops:
Biztos minden rendben lesz majd!A gyógyszert pedig bizony be kellett volna venned.De mostmár mindegy.

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

basszus lányok....... bhcg 0,2
:cry: :cry: :cry: :cry:

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Zsuki,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ZSUKI))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Zsuki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Meli tök jó, hogy itt tartasz! :D
gigibp

Zsuki, :cry: :cry: :cry:

Meli, hajrá mensi! (Meg fog jönni, nyugi.)

Nani, neked is mensi-meghozó drukkok!
Az 1. leszívás nekem altatás nélküli volt. :? Háááááát, nem vágytam mégegyszer rá, valóban, de túléltem.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Zsuki: :cry:

Meli: én még nem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz, de szurkolok nagyon érted +++++++++++++

Kugli: hogy bírod a várakozást az UH-ra ?

Nani: szurkolok, hogy ne tartsa a dokinő rossznak az EKG-dat +++++++++++++++++

szrityi

Zsuki - jaj.. annyira sajnálom, pedig úgy drukkoltam neked. :cry: Beszéltél a dokiddal? hogyan tovább?
kuglica

Szrityi!

Ezer éve nem olvastalak!
Mi van veled???

Kugli, te mikor mész uhu-ra???

Csajok!
Szeretnék lefogyni kb 10 kilót! Tudom, hogy ezt előbb akarni kell, de van valami ötletetek? Valami jó kis diéta???

gigibp

Sziasztok,

Elvileg e hét szombaton kellene uh-ra mennem. Azt mondta a dokinéni, hogy ha már nagyon izgulok, menjek csütörtökön. De nem tudom, hogy mikor és mire leszek képes, tiszta idegroncs vagyok. (A Kaális doki szerint, ráérne jövő héten, mert akkor már érdemi változást látunk és eldőlt.)

Ha ez a baba eddig megmaradt volna, most a stressztől fog szegény elenyészni. Összeszámoltam: március 4-i vv-lel együtt most már összesen 10 vizsgálatom voltam. Ebből min. 8 alkalommal a frászt hozták rám. Rettegek a következő vizsgálattól.

Bocs, ha negatív vagyok, de higgyétek el lányok, megvan rá az okom. :( Azért is vagyok csendesebb mostanában, mert nem akarok itt nyünyörögni, pedig másra nem vagyok képes.

puszilok mindenkit
kuglica

Gigi:

Néha írogatok, mert most várakozó álláspontban vagyok, nem történik semmi velem.De figyelek mindenkit és szurkolok!
Diétázok, tornázok és fogyok ( nekem nem kellene) és" kopog a szemem az éhségtől " mert a husi salátával nem épp laktató, ráadásul le is ugrálom.
Anno én a 90 napos diétával fogytam picit nehéz az eleje de kibírható és nehezen jönnek vissza a leadott kilók. De az a szénhidrát mentes diéta is ugyanaz szinte!
És persze tornázni kell ! szerintem anélkül egy diéta sem hatásos.
De Meli tud segíteni még Ő már 8 kilónál tart!!!!

puszi mindenkinek!!!!

szrityi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így off-olom egy kicsit a topikot. Segítséget szeretnék kérni, az egyik rokonomnak a dokija a Kaáli intézményt ajánlotta, mert lombikra készülnek, viszont orvost nem tudott ajánlani. Szeretnék segítséget kérni, hogy kihez lehet fordulni.
(tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy minden orvos ok), olyat szeretnének, aki mindent elmond normálisan, hogy mi hogy van és empatikus.

illetve még olyan kérdésük van, hogy ha már 100% eldőlt, hogy lombik lesz, akkor biztos, hogy kell a petevezeték átfújás a lánynál és a laporszkópiás vizsgálat? van ebben valakinek tapasztalata?
náluk a férfinél nincsenek spermák, a lány meg PCOS-os.

a lombik ingyenes vagy a vizsgálatok is, amik azzal társulnak?

mindenkinek nagyon szorítok! (nem olyan rég én is ebben a cipőben jártam) nem feladni!

várom válaszotok, akár priviben is
köszönöm
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

((((Zsukikám))))))) ölellek. :cry: :cry: :cry:
nani72

Tubikrisztina:

TÉNYLEG MINDEGYIK DOKI JÓ!
Nekem pl. Kovács P. volt a dokim, de volt, hogy szabin volt és Kováts dr.nőhöz, Szmatona dr.hoz, Krizsa dr.hoz, vagy Sajgó dr.hoz kerültem. Tényleg csak ajánlani tudom őket.
Hívjátok fel a Kaálit és megmondják, kihez van legkorábban hely. Szerintem nem kell petevez.átjárhatósági, ha tuti, hogy csak lombikkal lehet, de ezt majd megmondják -akár a tel.ban is.
Pénz: a lombikhoz kapcsolódó gyógyszerktg. kb 80-150 körül volt nekem. A lombikhoz tartozó vizsgálatok a támogatás részét képezik, ha már a programban van valaki. AZ első konzi tuti fizetős, azt hiszem 12-13 körül. De nem vagyok benne biztos. Telefonáljatok és ők MINDENT elmondanak, az a biztos információ és nem az, amit mi mondunk, hátha én is tévedek valamiben...
Sok sikert nekik!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Zsuki
ölelés neked

Kugli
továbbra is mennek a drukkjaim és reménykedjünk a legjobbakban.

Tubikriszta
Baba a lényeges dolgokat leírta, de tényleg telefonálj és akkor sokkal pontosabb infókat kapsz majd. :)
Vendég

Zsuki :cry: :cry: :cry:

Meli: nem számít, ha a doki azt mond, akkor úgy is van!!

Bellám, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((((Zsuki))))))))))))))))))))

Kugli, reménykedni kell, mert muszájjjj!!!!!

Nanikám, nagyon drukkolok h minden rendben legyen!!! (írj ha megtudsz valami újat, ok?)

Babi, jól vagytok mostanság?

Szrityi, ha nem kell akkor miért fogyózol? :? (úgy nehéz spontánkodni...)

Gigibp, fogyni kell? [size=9]nekem úgy sikerült hogy kivontam az étkezéseimből a fehér lisztből készülteket (másból is csak 4-6 dkg étkezésenként), burgonyát, rizst + mozgás (heti 3x).
[/size]

Bols, mi volt ma az UH-n?

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata:
A nem túl fényes IR eredményem miatt kell szénhidrát diétázni + sportolni ami viszont nálam fogyással jár :-(

Mindenkinek mennek a drukkok++++++++

szrityi

Sziasztok !!!

Zsuki

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kugli
szegénykém, már annyi mindent végigcsináltál
én a holnapi doki miatt vagyok idegbeteg, el tudom képzelni, Te min mész keresztül !!!!!!!!!!!!!
nyugtatgatom magam, de nem sikerül :oops: :oops:
nagyon nagyon szorítok Neked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nani
drukkolok holnapra ( is ) !!!

vvviki

Tubikriszta!

Az első konzi 13.000 Ft. Nálam elvileg semmi gond nincs, mégis szeretne a doki egy átjárhatóságit csinálni, persze csak akkor, ha én is belemegyek. Nem erőszak a disznótor! :)
Amíg nem kezdődik el a lombik program, addig minden vizsgálat fizetős. Esetleg, amire tudsz szerezni háziorvostól vagy innen-onnak beutalót, az nem! Mi első alkalommal ott hagytunk 53-at... !
A gyógyszereket sem nagyon támogatja a tb. 100-150 ezer.

Kugli, szerintem már mindenki agyon izgulta magát miattad, nem csak te! :) Biztos minden rendben lesz, csak még bújócskázik a kiskölyök, amíg lehet!

Kalkata, nem mondták, hogy fogyni kell, de én szeretnék, mert nem érzem jól magam a bőrömben!

Meli, tudnál segíteni, fogyi ügyben???

Viki, neked is hatalmas drukk, meg mindenkinek és kitartás csajok!!!

gigibp

Sziasztok!

Gigi,
hát, fogyi téren tippek?
Én ugye IR-es vagyok, és így CH diétát kell tartanom.
Átálltam a teljes kiőrlésű dolgokra, és megnézem, hogy mit, mikor eszek!
Van pár napi mintaétrend a fogamzás/pcos-ok diétázási nehézségei, és megoldásuk topicban!
Szerintem nézegess bele, és írj, ha valami kérdésed van!
Mennyit szeretnél fogyni?
Nekem 9hét alatt ment le 8kiló!
Mondjuk heti 3xsportltam is!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi Lányok, de többre nincs energiám, egész nap a kertben tevékenykedtem, nagyon elfáradtam! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?