Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs!
én sem tudok mást írni: kitartás!!! és jobbulás a kicsi lánynak!
gondolom, hogy nagyon nehéz lehet, de most már a babóra is neked kell vigyázni!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés és bekukk!

Gota!
Szívből gratulálok!!!!!!

Nálunk márc. 25-től felgyorsultak az események és március 26-án 13:48 -kor megszületett Lacika, 2670g és 52 cm.
Ha majd lesz időm, részletesebben is leírom a történteket és megpróbálok majd képet is feldobni.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
jucus80

Jucus, először is gratulálok, sok boldogságot!Aztán meg mi történt?ápr végére voltál kiírva, ha jól rémlik?cukorgondok voltak és koraszülés lett?vagy vérnyomi gondok?De végülis mindegy,mert a fiadnak szép méretei vannak!szóval ez a lényeg!
Vendég

Micsoda hírek!
Jucus!
Én is gratulálok a kis jövevényhez!Ezek a méretek :shock: Nem volt elszámolva az időd???Kíváncsian várom én is,hogy mi történt!

Kép
Kép
zazzy

jucus!
gratulálok :)
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Lucuzs!
Mi újság?hogy vagytok???

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Jucus!
Szívből gratulálok a legényhez!!!
Mesélj, mi törpént?

Lucuzs!
Remélem kezd alakulni Bogitok egészsége!!!!Tudom, hogy nehéz, de kitartás!!!Sok sok gyógypuszi Boginak és erő Neked!!!Minden rendben lesz!!!!

Amúgy alattomos dolog rendesen ez a tüdőgyulladás; anyámék is benne vannak rendesen, senki nem is gondolta volna, még jó hogy anyám tüdőgondozóban dolgozik, mert a házidoki csak kezelgette őket fűvel-fával, bazidrága bogóykkal amik persze nem hatottak......szenvednek mint állat....

Mindenkinek Boldog Nyúlt! :D Sok locsolkodót kinek így, kinek úgy.... :wink: :lol: 8)

hajni...
Budaörs

Nagyon sok boldogságot a két kismamának!!!

Lucuzs,
Boginak sok gyógypuszi!!!

Mindenkinek kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepet!!!
Vendég

Mindenkinek Boldog Nyuszit! :lol:
mókica

Boldog Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Mókica,
19.dpo??????????????????????????????????

Jucus,
gratulálok!
Várjuk a történetet! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

na megjöttem én is. először is két kép babócáról:

megszülettem:
Kép

és ma:

Kép

a történet:

kedden mentünk nstre, ott minden oké volt. mondtam a dokinak, hogy reggel egy nagyobb véres nyákom volt, így megvizsgált. azt mondta, ez a baba olyan fent van, hogy magától biztos nem fog meszületni, szerdán reggel programozott császár. elmentem vizeletet adni, majd vérnyomást mértek. mivel belegondoltam, hogy másnap babám lesz, egy kicsit izgatott lettem. a vérnyomásom ki is ugrott 160ra, úgyhogy a doki kijelentette, mehetek máris a műtőbe, ma szülinap lesz. bár apci nagyon várta ezt a pillanatot, mikor kimentem és mondtam neki, elkezdett nevetni, azt hitte viccelek. (előtte már mondtam neki a másnapot). jött az előkészítő, majd a műtő és végül 11.47re meglett Rebeka baba. befejezték a műtétet, és vittek az örzőbe, ahol 12órát kellett feküdni. éjfél körül kellett felkelnem, és wcre menni. egy nagyon kedves :evil: :evil: :evil: :evil: éjszakás nővér volt, aki jött, hogy tessék felkelni és pisilni menni, és kiment. mondtam magamban köszi. nagy nehézségek árán tudtam csak felkelni, ugye minden segítség nélkül. kicsoszogtam wcre, amire alig tudtam ráülni, felállni meg végképp. biztos volt egy fél óra is míg kint voltam. benyitott a nővér, hogy maga még mindig itt van? nagyon nagyon nehezen felálltam, és visszamentem az ágyhoz, amire ráültem. ekkor már elviselhetetlen fájdalom volt a hasamban. annyira fájt, hogy a lábam 1cmre nem tudtam arrébb rakni. újra jött a nővér, hogy feküdjek le. kértem egy fájdalomcsillapitót, amit nagy duzzogást követően adott be. visszajött 10perc múlva hogy még mindig nem feküdtem fel? mondtam neki, hogy nem tudom, akkora fájdalmam van. erre ő, hogy ne hisztizzek, erőltessem meg magam, másnak is fáj és kiment. hiába próbáltam, nem ment. pár perc múlva olyan furát éreztem a lábamon, lenyúltam és minden tiszta vér volt. akkor már a padló is. a másik ágyon lévővel csengettettem. akkor már szinte ömlött belőlem. a nővér elkezdett nyávogni, hogy jaj, minden tiszta vér, feküdjek már fel végre. mikor újra mondtam neki hogy nem bírok, fogta, és lehajolt, és felb...ta a két lábam az ágyra. mondanom sem kell, hogy majdnem összepisiltem magam. jöttek az ügyeletes dokik, ápolók, de a vérzést nem tudták elállítani, hiába raktak rá nyomókötéseket, éreztem ahogy folyik a lábamon. gyorsan átraktak egy másik ágyra és újra műtő. hajnal fél háromra jött be a dokim, 4kor toltak be az örzőbe. sajna kellett kapnom 2egység vért is, olyan sok volt a veszteség. valószínűleg a hasba vezetett cső miatt szakadt át az egyik ér, mivel sokat erőltettem magam, mikor felálltam az ágyról és a wcről. újabb 8óra fekvés. ezt követően már jól ment a felállás és a wc is, 2-3nap múlva pedig már egész jól voltam. egy kicsit még furán megyek, meg feszül, de majd elmúlik. holnap megyek vissza varratszedésre.
babó amúgy jól van, sajna egy kicsit sokat fogyott, de mivel végre beindult, tegnap hazaengedtek. tejcsi alakul, bár pótlás kell.

ez volt a történet. akkor amikor ültem az ágyon a szinte kibírhatatlan fájdalmakkal és amikor toltak a műtőbe, azt mondtam több babát nem akarok. apci azt mondta, neki már megvan a boldogsága, van egy gyönyörű kislánya, és mi így is boldogok leszünk. de igaz az, amit mondanak, hogy az idő megszépíti a dolgokat, és ez így van.

Jucus,

gratulálok a babócádhoz. végül jól megelőztél.

Kép
gota79

Gota nem semmi hajas babád lett!!! :D :D Gratulálok hozzá nagyon szép babóca! :)

Hát nem semmi amin végig mentél,nem irigyellek érte.Sajnálom,hogy pont egy ilyen nővért fogtál ki.Nem értem az ilyen minek nővérként dolgozik, ha semmi emberség benne. :? :?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Jucus, gratula Lacikához! :D

Gota, örülök, hogy jól vagy! Sajnálom, hogy ilyen rossz dolog történt Veled!

Meli, már az 5. cn vagyok. Barátnőm nyaral és nincs gépközelben a csibe rugdosáshoz... :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

gota!
gyönyörűséges hajasbaba :!: :D :lol: :!:

ami meg a kórházban volt :shock: ... nem kommentálnám :? :evil:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Gota,
hogy miken mentél át????
Sajnálom, de mostmár csak a szépre szabad gondolni, és a kicsi lányod már ott van veletek!És mindketten jól vagytok!
Mégegyszer gratulálok a hajas babádhoz!

Mókica,
jaja!Mostmár értem! :wink:

Juli,
Neked most hogyan alakul a ciklusod?Mikor nem kell megjönnie?

Lucuzs,
Bogi hogy van?Remélem jól!
És Te????

Én ma reggel kezdtem a szurikat!De valahogy még mindig nem fogtam fel!
Piri még nem igazán ért ide, de már köszönget.Remélem nem várat magára már sokáig! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gota!
Neked is milyen csodaszép hajasbabád van!Tündéri! :D
Ez a kórház :shock: Hát ha valaki,én sz.. helyen szültem,de ott nagyon sokat segítettek a császárosoknak,még másnap reggel is,úgy támogatták ki őket a wc-re!

Lucuzs!
Jelentkezz!Remélem,jobban van már Bogi!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Gota!
Gyönyörű a lányod. Csatot hozattál már a nagy hajához???
Nem semmi volt az ügyeletes nővér. Az ilyet el kéne zavarni jó messzire.
Szombaton a Nyíregyi kórház előtt mentünk el, gondoltam rád. Meg is akartam kérdezni, milyen a szülészet, de már tudom… :(

Jucus!
Gratula a fiadhoz!
Gergő is hasonló méretekkel született, 30 nappal a kiírt nap előtt. Veletek mi történt???

Lucuzs!
Bogi hogy van? Mikor engedik haza?

Meli!
Remélem hamar jelentkezik pirike!

Juli!
Hol tartasz a ciklusban? Mikor derül ki az évfordulós ajándék?

Velem sok minden nincs. A Mensmentist nőgyógyászatilag messzire elkerülöm. Ez a 3. Clostis hónapom, és most is 2*1 gyógyit írt fel, ami persze mindent csinált csak peteérést nem. Persze nem hozzá mentem vissza. És messziről elkerülöm….
A doktornő következő hónapban 3*1-et adott.

Kicsi fiam, meg még mindig beteg. Múlthéten volt egy kis láza, és hasmenése. Most viszont péntek este óta lázas. Alik bírjuk egy kis időre levinni a lázát. És sajnos ma már be is kellett jönnöm a melóhelyre.
franci

sziasztok! jó reggelt!

melinda, franci!
köszönöm az érdeklődést :)
elvileg múlt héten kellett volna nem megjönnie... hogy most mi van? nem tudom... holnap megyek uh-ra.
elvileg 20. dpo, hőm magas... tesztelni nem mertem. majd a doki megmondja, hogy mi van :)

franci!
a kissrácnak jobbulást!
most mi van? végül is hogy szeded a clostit?

melinda!
akkor most a piriért megy a drukk :) remélem, mára már rendesen bejelentkezett.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Köszi! Remélem kijavul már ez a gyerek!
Clostiból beszedtem a 2*1-et. Ha majd valamikor megjön, jön a 3*1. Utána meg amit még én se tudok….
Drukkolok ezerrel!!!!
franci

franci!
szívből kívánom, hogy ne jöjjön meg ;) és ne legyen szükség újból a clostira :)

nekem is 3. clostis ciklusom... 2x1-es dózissal :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Gota!

Az lehet, hogy az idő mindent megszépít, de ha mindenki ennyiben hagyja, semmi nem fog változni soha.
Annyit mindenképpen megérne a dolog, hogy az intézet igazgatójának megírd a dolgot egy levélben a nővérke nevével együtt. Kirúgni nem fogják, mert nővérhiány van, de legalább az orrára koppintanak, és akkor legközelebb talán nem meri ezt megtenni.
Mert ez nem a felháborító kategória, ez az életedbe is kerülhetett volna!
Neki az lett volna a feladata, hogy neked segítsen felkelni, mosakodni, a wc-ben sem hagyhatott volna ott egyedül ennyi időre.
Még jó, h. nem véreztél el!
Ez iszonyat!

Csöppöd egyébként tényleg gyönyörű! :)

-j-!

Itt is olvas a család? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Gota!

Ha nem mersz írni az igazgatónak, mert félsz a későbbi esetleges retorzióktól, akkor itt névtelenül is megírhatod:
http://www.hazipatika.com/forums/topics ... k?fhid=389
Keresd meg a te kórházadat.
Remélhetőleg a kórházigazgatók is olvassák és tesznek is valamit, ha panaszt olvasnak.

rambóka

irtam egy hosszut es elszallt :?

Gota jucus gartulalok.

gota sajnalom amin kersztulmentel,majd enyhulni fog idovel a rossz erzesed.

jucus varjuk a szulestorit meg a kepet.

Lucuzs jobbulst Boginak.

Meli drukk,mikorra varhato a leszivas kb?

lovine gratula a fogyashoz,mindjart elered az alomhatart :lol:

Mokica sajnalom hogy nem jott most sem ossze.

Fanci kislegenynek jobbulast.

velunk semmi kulonos,a kiscsaj nyugos igy eleg nehezen telnek a napjaink de ez van majd lessz jobb is.

Kép
monyo83

Gota, Jucus!
Szívből gratulálok a picikhez!! :)
Ki a következő?? Princzike??

Gota: hatalmas haja van a csemetédnek!! :) Nagyon szép baba!!!

Jucus: Hogy hogy ilyen korán? A lényeg, hogy egészséges a babóca!!

Lucuzs: Jobbulást a kicsilánynak!! Mennek a drukkok!! Kitartás!!++++

Meme

Kép
hmeme
Németország

rambóka!
nem tudom, hogy errefelé garázdálkodnak-e családék :)
de nem csak az a gond... ha lenne is bármi... nem akarnám addig senkinek mondani, amíg nem biztos... amíg nem hallom a kicsi szívét dobogni...
egyébként meg továbbra is pesszimista vagyok... egy cseppet sem bízom abban, hogy holnap ott lesz a 2. csík is a teszten :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Lányok!

Gota és Jucus,
óriási gratula mindkettőtöknek! :D :D :D

Gota,
nagyon sajnálom a komplikációkat, és Rambókának igaza van, nem lehet annyiban hagyni az ilyen viselkedést...

Jucus,
hát ezek nem koraszülött méretek! :D

Princzike,
rajtad a sor, de még van időtök :D

Megjöttem a dokiktól. Ma töltöttük a 11. hetet.

Minden leletem tökéletes, sehol egy 10 percnél többet várakoznom nem kellett, a háziorvosom bepecsételte a belgyógyot, és méhoz egy hétre 12. hetes UH. És azzal zárhatom is az 1. trimesztert!! :D :D

Pénteken mondtam el a főnökeimnek, és óriási botránynak néznek elébe, ugyanis rámpakoltak egy csomó új feladatot, szinte mindent ami az új projektekkel kapcsolatos, plusz 19-én ki akarnak küldeni Németoba 23-ig.

Én viszont nem estem a fejemre, és egy jogász ismerőst megkerestem, aki megmutatta a megfelelő paragrafusokat, hogy miért nem tehetnek ki engem ilyennek, és ha nem vonják vissza, megyek a munkaügyi bíróságra.
A legfontosabb a picurom egészsége, meg a magamé ugye, és nem vagyok hajlandó kitenni magamat egy 12 órás autóútnak az tuti.

A háziorvos persze szívesen táppénzre venne, de mondtam, nem, az csak a legutolsó lépés.

Szép napot mindenkinek!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Jelentkezem!
Itt ülök a gép előtt és várom, hogy apa hívjon a kórházból, ezekben a pillanatokban dől el, hogy Bogi jöhet-e haza MA! Reggel a doki azt mondta, ő nem lát akadályt, de a viziten fognak dönteni, ami most lehet kb.
Nagyon remélem, hogy jönnek, de ebben az esetben is csak 14-után léphetnek le, előbb nincs zárójelentés, meg még a kezéből is el kell távolítani a tűt, stb. stb.

Már a gyümölcslevest megfőztem, ezt kért Bogi, ha hazajön. Meg szilvásgombócot, azt még vennem kell a városban, ha megyek be.

Egyenlőre azonban igen cefetül vagyok. Ma reggel megint sikerült hánynom, éjszaka is sokat felébredtem, hogy hányingerem van. Nagyon remélem, hogy a babó miatt van, mert a kórházban persze ott volt a hányás-hasmenés járvány.
Most olyan vagyok, mint egy pillangó, remeg mindenem, enni nem bírok...

Jucus! Gratula a babóhoz!!!! :lol: :lol: :lol:

Gota! Sajnálom a rossz élményeket! :cry:

pussz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

BOGI JÖN HAZA!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!
Ez fantasztikus! Kicsi lányod jól kilehet éhezve. A kórházi koszt elég diétás.
Gergő is volt nélkülem kórházban, sajnos én is elkaptam a hasmeséses-hányos vírust, és nem maradhattam bent. Mikor az Anyukám szólt, hogy jönnek haza, ugráltam a lakásban. 2 napig nem is láttam a fiamat, szinte a nyakamba a repült.

Eclipse!
Olyan jó hogy a munkahelyek (főnökök, kollégák) így örülnek a terhes nőknek. Szinte fenomenális! Én terhesen elmenekültem munkahelyemről. Ezért nem is tervezem, hogy terhesen dolgozzam majd…. valamikor….
Gergő is kb akkora volt mint Jucus Lacikája. Tőlem is kérdezték, hogy nem e számolta el a doki. De előtte még menstruációm se volt. 1 éves koráig látszódott, hogy hiányzott neki egy hónap a pociban. Most meg az allergiáján.
franci

lucuzs!
ez nagyon jó hír :)

eclipse!
hááát, nem valami barátságos a vezetés :? :shock:
nehéz helyzet... hiszen a táppénz kevés, és az ember amúgy is dolgozna, ameddig csak lehet... hiszen az sem mindegy, hogy később hogy viszonyulnak hozzád, ha visszamész dolgozni: várnak vissza, vagy az első adandó alkalommal kiraknak :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Én is csak erősíteni tudom azt a tényt sajna, h itt nálunk irtó bunkó népség dolgozik a korházba.
Ma voltam a nőgyógy endokrinon és a doki segítőkészen felejánlotta, h mehetek inszemre, nincs szükség stimura csak az adott időbe felhelyezik api katonáit.
Egyeztetés céljából felküldött a meddőségire és a csaj 2.5 órán keresztül átnézett rajtam,majd amikor bejutottam és vázoltam neki hogy mit szeretnék és ki küldött, átnézve a papírokat azt mondta, h jogilag nem vehetem igénybe az inszeminációt csak önköltségen mivel én már lombik programba vettem részt.
Kiakadtam, mondtam h én nem így tudom, és utána fogok érdeklődni.
Felhivtam az endodokimat és azt mondta ne aggódjak megoldjuk, mert ő is úgy tudja h ilyen nincs.

Lucuzs,
jobbulást Boginak.

J,
te kis titokzatos.

Eclipse,
nem semmi főnökök vannak.

Monyó,
köszi, de a húsvét nem igazán tett jót neki. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gota!
Gyönyörű hajasbabátok van!!!! :shock:
Ami a szüléstörit illeti, nem semmi amin keresztülmentél.Tudom, hogy nem változtat már a helyzeten, de osztva Rambóka véleményét, én bizony nem hagynám annyiban, mert tényleg komolyabb baj is lehetett volna belőle, és csak a szerencsének volt köszönhető hogy nem lett.....hála az égnek!!!!

Lucuzs!
Éljnéljenéljen!!!Remélem azóta már otthon is vannak apájával és a finom ebédet is megette! :wink:

Eclipse!
Hűűűűűűazanyja, hogy lerepült az idő, hogy már itt tartasz!!! :roll:

Juli!
Szerintem Te rejtegetsz egy zebrát! :wink:

Mindenkinek pusziiiiii!

hajni...
Budaörs

Loviné,
remélem keresztül tudod vinni a TB alapút! Szerintem is ingyenes, csak bunkóztak veled :twisted:

Hajni,
eltelt bizony, szerencsére eseménymentesen :D Aranyos vagy, hogy örülsz a mi örömünknek!

Eclipse
eclipse
Budapest

Loviné,
tuti, hogy jár a 6 inszem lehetőség, mert a lombik az egy más kategória!
Biztos hamar megoldjátok!
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juli,
Te bizony babás vagy, ebben biztos vagyok!!!! :D :D :D :D
Dobsz egy görbét azért?

Monyo,
tegnap kezdtem a szurikat, kb. 2hét, és leszívás, de ezt majdcsak akkor fogom megtudni, ha eljön!

Lucuzs,
nagyon örülök, hogy Bogi mehet haza!
Pihizz sokat!!!!!!!!!!!!!!!!

Franci,
picikédnek gyógypuszik!
Mikorra is nem várod pirit?

Velem semmi különös, szúrom a szurikat, piri még nem ért ide, de a papiromon, amit kaptam, az van rajta, hogy ennek nincs is jelentősége!
Hát, reméljük, hogy így is lesz!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

loviné!
én ezt nem értem :o
remélem, sikerül megoldani ezt a dolgot.

hajni!
bár rejtegetném azt a zebrát :)
boldog lennék tőle...

meli!
görbém kívánságra: :)
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Hmmmmmmm, széééééééép görbe! :wink:
Holnap lősz tesztet?

Meli!
Miket szúrsz?Nem semmi.....én tuti nem bírnám, habár lehet babáért mindent félretennék.....én ma a fogdokinál is majdnem képes voltam leájulni a székről mikor váratott és aztán meg megláttam a fúróját....áááááá :?

hajni...
Budaörs

Juli szép görbi! :D
Pé idején voltál uhun is és láttak tüszőcskét is? Lehet,hogy írtad de már nem bírok visszaolvasni. :(
Ezzerrel száguldanak feléd a drukkjaim,hogy hozz nekünk zebrácskát! :D :D

Nálam meg úgy néz ki,hogy 40.nap volt pé-m. Nem is tudtam,hogy ilyen is lehet,de a görbi ezt mutatja.
Bár november óta eddig ez a leghosszabb ciklusom. :? :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke!
Naná hogy lehet akkor is pé. Nekem pl. volt már a 80.nap környékén is. De tudok olyanról is akinek 100valahányadik napon volt pé-je és baba is lett belőle. Ennél a pcos-nél nem lehet tudni semmit. :wink:
tényleg ezt mutizza a görbéd. Bár volt a 28.napon is próbálkozás a szervezetednek, de látom akkor mégsem sikerült kiszabadulni a a petikének. De most igen. Gratula hozzá!

hajni...
Budaörs

Köszi Hajni! Azért nem semmi,hogy miket produkál a szervezet!
Annak viszont örülök,hogy spontán pé volt,mégha a 40. nap is és semmi serkentő(gondolok itt clostyra).

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Na látod, akkor még nagyobb gratula!Egy spontán pé-nél nincs is jobb.... :D

hajni...
Budaörs

Hajni,
Suprefactot szúrok, meg Merionált!
Hát, nem egyszerű az embernek magát böködni, de hiába, nincs más választás!
Én mondjuk sokat böködök, de akkor a betegeket, nekem meg az nem fáj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálad pé tünetek?
Érzel valamit?
Tessék ám méregetni, had lássuk mikor érsz! :D

Niki,
gratula a spontán pé-hez, és ez igenis szép eredmény, nem gond, hogy a 40.napon jött!Majd a következőnél(ha lesz), akkor korábban lesz már! :D

Juli,
és holnap tesztelsz azért reggel?Vagy csak az uhu lesz?
Nem akarsz most este egyet tesztelni?Mert a 20.dpo-n már mutatnia kellene esti pisiből is!
Annyira kíváncsi vagyok! :P :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Igazából asszem nem érzek semmit. :lol: Majd meglássuk......
Azért a mások böködése és a saját böködés tééényleg mááás. :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni,
bizony, még szoktam is mondani a betegeknek, hogy ne aggódjanak, nem fáj, pedig fáj ám!Most tapasztalom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok lányok!

gota

nagyon szép hajasbébitek van:)
sajnálom hogy ilyen bunkó volt az ápoló,nem igaz h némelyiben semmi emberség nincs...
gyógyulgass,babázz sokat. :)

zazzy

látom nem rég volt szülinapos a picid,utolag is Boldog születésnapot kivánok :)

lucuzs

jaj de jó hogy jobban van Bogi,szegénykém biztos sokat szenvedett,de mostmár legalább jól van.

nekem megjött ma,35 napra,igaz az előzőben 33 napra jött,de gondolom most a brom is alakithatott egy kicsit,vagy nem tudom...

az normális különben hogy kb 3 nappal mensi előtt ilyen rozsaszines akármi jön?mert mostanában ilyen van,nem nagy mennyiség.régebben meg mindig barnázás volt....melyik lenne végülis a normális,a rozsaszin vagy a barnázás előtte,vagy inkább egyik sem?nektek miylen szokott lenni?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Eclipse, Meli köszönöm az észrevételeiteket, remélem én is, hogy jó úton vagyok és rendben lesz minden. Diétát tartom, mozgok is és persze szedem a metet. most épp a pé-t várom, lh tesztezem, de még nega. :roll: Csütörtökön mennem kell uh-ra, mert múlt hónapban talált a doki egy cisztát, akkor megnézzük, hogy hogy állnak a tüszőim és lesz majd progi nézés is.

Meli, gratulálok a kilókhoz! Szépen fogynak! :wink: a Mensben kihez jársz?

Lucuzs, örülök, hogy átvészeltétek ezt a pár napot.

Jucus, nem ismerjük egymást, de gratulálok kisfiad érkezéséhez!

Gota, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, nézz előre és örülj, hogy nem lett semmi nagyobb baj. Sajnos néhány egészségügyi dolgozó viselkedését és hozzáállását minősíteni sem lehet...
És ami engem személyesen elkeserít: én is ebben a városban élek. Itt fogok szülni. Ki volt a dokid?
Lehet, hogy igaza van Rambókának, nem biztos, hogy annyiban kellene hagyni...

Franci, 2 külön dokid van: Bocs, nem vagyok nagyon képben.
:oops: Ne haragudj.

Eclipse, le a kalappal előtted! Fantasztikusan állsz a dolgokhoz. Nagyon tetszik amilyen lelkesedéssel és boldogsággal írsz a picurodról és a határozottságod mellet sem lehet szó nélkül elmenni. Minden szavaddal egyetértek.

Loviné, sajnos nekem is vannak negatív tapasztalataim a hölgyeménnyel kapcsolatban. Teljesen kiakadtam, amikor ő, mint asszisztens akart nekem diagnózist felállítani. Hagyjuk már. Nekem felajánlotta, hogy ha adok neki pénzt, akkor már másnapra meglesznek az eredmények... Amúgy is megvannak kivétel nélkül mindig. Megértelek, tudom miről beszélsz.

Juli, ez már jelent valamit! Drukkok mennek! Szép a görbéd!

Niki, naná hogy lehet pé a 40. napon!

chrissy81

Chrissy,
még nem jártam a mentsben, de majd valamikor bejelentkezem, azt hiszem, még nem döntöttem el.
Akkor nemsokára uhu?
Kíváncsi vagyok, mit lát majd a doki.

Bettike,
ez a ciklus nagyonis jó!
És péd is volt?
Hődet méred?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda

pé,azt nem tudom hogy volt e,mikor voltam 11.napon uhn akkor nem láttak semmit sajnos,valószinű ne volt pé :(

a hőt azt majd most kezdem el ujra mérni,mostmár legalább lesz értelme.meg legalább tudok következtetni a görbéből van e,volt e pé...

igen,tényleg jó ciklus,ez az utolsó 2 ciklusom ilyen jó csak,közel 50 naposkhoz képest csodálatos ciklus :)

KépKép
bettike83

köszi a görbe-dicséretet :) a legszebb az, hogy olyan 10 napja egyértelmű volt, hogy ez egy olyan görbe, amiből semmi jó nem sülhet ki :D

hajni! meli!
nem hogy tesztet lövök, de megyek uh-ra is :o

nanicke!
15. cn-on voltam uh-n, akkor már sárgatestet látott a doki...
egyébként simán lehet 40. cno-on pé :)

bettike!
a 35 napos ciklus nagyon szép :)
meglátod, a következő simán 9 hónapos lesz ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

igazad van,csak kellene hozzá pé is,ami nagy valószinűséggel nincs,doki szerint :(

KépKép
bettike83

Juli!
Már nagyon izgulok érted! Hajnali fél 3-kor is eszembe jutottál.
franci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?