Sziasztok!
Zsebi!
Sajnos mi biztos hogy nem tudunk menni a talira, mert ovi van és nekem is dolgoznom kell. Ha éppen nincs mindenki a helyén az azért van mert betegek vagyunk. Akkor meg emiatt nem tudunk talizni.
A szabadságokat tartalékolom nyárra , most lesz az első évünk mikor Bence sulija miatt 12 hetet kell valahogy megoldanunk, nem úgy mint az oviban 4-6 hetet. Majdcsak lesz valahogy.
De ha összejön a tali (miért ne jönne?) akkor érezzétek jól magatokat.Lélekben mi is ott leszünk.
Drukkolok Bogiéknak biztos ügyesek lesznek ma! Majd számolj be, hogy teljesítettek, jó?
Mi ma délután megyünk a Richter-féle nemzeti cirkuszba , a gyerekek már teljesen be vannak sózva.
Este megyünk haza anyuékhoz, grillezni figunk, holnap meg a fiúk horgászni indulnak hajnalban, mi csajok pedig később megyünk utánuk.
Már nagyon vártuk, hogy jöjjenek a jobb idők, nagyon uncsi a panelben ülni a négy fal közt, így amint lehetőségünk adódik, kimozdulunk.
Március végéig az Aquaticumban akciók voltak, elmentünk kétszer is. Húsvétkor anyuéknál voltunk, megnéztük a Főnix parkolóban a papagáj- és fókashowt, hétfőn pedig elmentünk Polgárra az Archeoparkba. Jó kis húsvéti programokat találtak ki gyerekeknek, nagyon élvezte Bence és Dorka is. Tettem fel képeket is. (volt állatsimogató, tojáskeresés a fűben, pónizás, arcfestés, ugrálóvár, íjászat stb).
Most április 22.-én pedig részt vettünk a Critical Mass-on. Dorka gyerekülésben volt, de a két fiú és én végigtekertük a távot. Mondanom sem kell, senkinek nem kellett altató este.
Már megvettük a május végi Scooby Doo előadásra a jegyeket (kutya drága
) , Dorka minden nap kérdezi hányat kell még aludni, hogy mehessünk.Nagyon várja már.
Anyunak leteltek az előkezelések, így a héten már hazament tőlünk, műtét pedig csak június 22.-én lesz, addig otthon pihenget.
Suli, ovi nagy szerelem mindkét gyereknél, szerencsére nincs gond egyikükkel sem. (na jó, Dorka néha van büntiben, mert állandóan csacsog, még mese, vagy versmondás közben sem tudja befogni a száját
)
Bence egyenletesen kiválóan teljesít, nagyon szorgalmas, iskolai szinten focizik. Volt már iskolai szintű mesemondó versenyen, nyelvész versenyen bejutott a megyei fordulóba, matek verseny selejtezőjének eredménye is neki lett jobb az osztályukból (de mivel évfolyamonként csak egy gyerek juthat tovább, és a másik osztályból lett egy gyerek akinek kevesebb hibája lett, így ő jut be a megyeibe)De nem csüggedünk, ez is nagyon szép teljesítmény. Szerencsénk van, hogy Bence szorgalmas, nagyon büszkék is avgyunk rá. A suli egyébként is sok plusz feladatot ad gyereknek, szülőnek egyaránt, és legalább a napi szintű feladatokkal elkészülnek a napköziben, arra itthon már legalább nincs gondunk)
Dorka is kis okos, minden lében kanál csaj, szeret a középpontban lenni. Az oviban is sok kis barátja van, szívesen megy reggelenként.
Na ennyi dióhéjban rólunk.
Írjatok ti is.
Puszi