Sziasztok csajok!
Picit eltűntem,hosszú volt a hétvége és nem sokat pihentem.Nem mi mentünk,hanem hozzánk jöttek,és egész nap sika-mika,meg főzés,estére kész voltam minden nap.
Nem tudom ti,h vagytok vele,de rajtam,mintha valami tavaszi fáradtság féle jött volna ki,olyan vagyok egész nap,mint a Chemotox-os légy
Ani:nagyon sajnálom,ami történt,de az nagyon sokat számíthat,hogy ilyen pozitív tudsz lenni..maradj is az!!!
Meg lesz a gyümölcse.
Panndi,Ritya:gyertek ám és meséljetek,h mi volt ultrahangon!!!Szorítok!
Eclipse:nekem egy percig nem lenne bűntudatom,és nem foglalkoznék vele,h melyik kollégám vagy a főnököm éppen mit szól.A gyereked és a saját magad egészsége a tét,szóval ennyi önzőség kell,h legyen az emberben-szerintem!
Dorka:neked mennek a drukkok holnapra!kérjük a beszámolót!
Henne:neked jó pihenést..semmiképpen,ne menj vissza melózni,pláne ,ha az orvos külön kérte,h pihizz...
Lucuzs:nagyon örülök,h Bogika hazatérhetett
eltudom képzelni,mekkora volt az öröm...jobbulást neki!!!
az Újaknak pedig:GRATULÁLOK!!!!!!
Vároma fejleményeket!
Rólam:Mi csütörtökön töltjük a 12. hetet
És doki is lesz.
Tünetek:a gyakori pisilés,ami megmaradt és a változó alvás,hol nagyon tudok aludni és rengeteget,néha meg ,mint egy partra vetett hal,csak vergődök
Ételekre változó a reakcióm,a legnehezebb kezelni a hirtelen rám törő éhséget.
Csajok ,ha rápillantok a vonalzókra csak ámulok,h rohan az idő...ezt vártam,h az első 3 hónapot érjük el és legyen minden rendben..és lám,már itt is van..Boldog vagyok!
A
www.picibaba.hu-n be vagyok regelve és minden héten kapom az e-mailt,h mi történik éppen a pocimban,olyan jó olvasni
A héten már megvannak a tücsök lábai is,de akkorák,h elférne a körmömön
..édes lehet!
Puszi mindenkinek!