Hali!
Hihihi...látom, péntekre mindenki ideér.
Nóri: Nyamnyam...micsoda kaját alkottál! Töltöttem le foglalkoztató füzetet, nagggyon szuper! Az a rajzolós. Réka leszívesebben mindet kitöltötte volna.
Homokóra? SZerintem a hiperekben is van.
Katlina: Jól mondja Tündi,
urtica urens 5CH. Ez fontos, mert a másik fajtája meg apaszt. És vagy szopis tea VAGY homeos, a kettő együtt is apaszt. Hű, tényleg jön hidegfront!
Kriszti: Fajin kispasid van!
Tündi: Én még csak hallottam erről a 3 napos lázról...hogy arról ismerszik meg, hogy pöttyökben végződik. Anyukák mindig nagyon megkönnyebbülnek a pöttyökre, mert végre kiderül, mi a csemete nyűgje.
Linda: Tesódéknak gratula!! Az a szegedi féléved azért még nem mostanában lesz, ugye? Hát hogy hogy van az embernek ideje blogolni? Háttttöö...alapvetően én grafomán vagyok, nekem erre mindig lesz időm. Valamilyen szinten....
Judit: Mondjuk ilyenkor már ma zárt vagy, holnap meg nyílsz, nem úgy van? Vagy az csak a legvégére igaz? Ajánlom is E. dokkernak, hogy normális legyen...
Megyek tg-be hétfőn.
Rólunk: Rékám harmadik hete taknyos. Nem folyik az orra, egyszerűen csak van benne anyag. Semmi más tünete nincs. Múlt hétre besűrűsödött, na mondom, meggyógyul lassan, de csak talán majd most. Jól bírtam doki nélkül, mi?
Nektek volt ilyesmi?
Megvan a kispasink neve is. Zalán lesz. Csak ne jutna eszembe, hogy csak nehogy Zalánkának szólítsa valaki.
Jövök még, csak kakál Réka. Cupp!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.04.09 18:26-kor.