Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap anyámék felpakoltak töltött káposztával,így ma se főzök :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Párom keresztanyja...
De anyóspajti se volt kegyes tegnap, bár ő mikor volt az....
Ilyet szólt, jól kiseggesedtél, meg kitokásodtál, és még csak most kezdődik a hízás....
(ő annó 30 kg-t hízott a párommal)

Miért bánt?
Ne mondjon inkább semmit!
Vagy jót, vagy semmit!!!!!!!

Bár qvára nem érdekli mi van velem, meg az unokájával bennem, de szarok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocs a csúnya szavakért!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,nagyon szemetek. Tudom milyen érzés :shock: de nem tudsok mit tenni,én is meghíztam,de álljak neki diétázni,akkor meg a gyerekemnek lesz rossz...annyit teszek hogy nem vacsorázok,de ettől még nem leszek karcsúbb.Sajna ez így alakult. Irigylem a kismamikat akik vékonyak tudnak maradni.Én nem ilyen vagyok. De tegnap rájöttem,nem fogom ezzel tönkretenni a terhességem,hogy ezen rágódok meg szégyenkezek. (utólag,az esküvőt elég volt tönkretenni a parázással...)

Ne törődj velük. és még ő beszél,30-at hízott...
Ehh.
:evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Az a dúrva, hogy még mindig nem vagyok annyi kg mint tavaly ilyenkor, pedig már 22 tetemet betöltöttem!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ja, és én is letettem a cigit, úgyhogy nézzük hozzá azt is!
S a párom is annyit hízott mint én :)
Pedig ő nem is dohányzott s nem is terhes! :D

Clárika
Kép
clárika

Este teszek fel képet, hogy lássátok milyen is egy MALAC! :twisted: :evil:

Clárika
Kép
clárika

Rendben bár nálunk a tükör is mutatja :)
Hát ez az,nálunk is a Miki hízott 8 kg-t ugyanúgy :) csak neki jól áll,na mindegy.

evilany

Nekem is jól áll :) :D

Clárika
Kép
clárika

Hát persze :wink:
Tavaly ilyenkor több kg voltál?Fogyóztál,v. mi?

evilany

Clárika
Kép
clárika

Hopp, az indexem terhesség előtt: 18,64 így 18kg-ig normális a hízásom!

Clárika
Kép
clárika

sziasztok,

Clárika, hogy lehet valaki ilyen bunkó (már bocsi)!
Ne is törödj vele!
A lényeg, hogy jó legyen a babának. Tesóm is 22kg-ot hízott mind a 2 babávól és most, hogy Márk 5 hónapos, már csak 2 kg van rajta.
Tehát nyugi, a lényeg, hogy majd tornázni kell. Nem is kell diétázni. :)

Évi, nagyon jó lett a szoba színe!

Annyira jó volt ez a 3 napos pihi. Szerencsére nem volt nagy rohangálás. Szombaton anyukáméknál, este pedig a barátainknál voltunk, ott most 27 hetes a lány. :)
Vasárnap délután férjem szüleinél és a hétfő csak a miénk volt.
Egész nap pihiztünk. A kertet akartam csinálni, de hát szakadt az eső. :?
A lényeg, hogy ma végre dokinap van! :D :D :D :D :D
Este 18:30-ra megyünk, már nagyon várom!
Ircsi, te is ma mész nem?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi igen, fogytam a nyáron 2 hónap alatt 13 kg-t....
A stressz hatása rám!
Anyóspajti miatt!
De ahogy nézem a szülés után is lesz benne részem, így pikk pakk lefolyik majd, már csak attól félek, hogy nem fogok tudni szoptatni az idegesség miatt! :S

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Olvasgatok visszafelé.
MIndenekelőtt: Csillag, minél előbb orvoshoz!!!!! Tudod, én nem szoktam senkit paráztatni, meg én szoktalak Téged is nyugtatni, de ez nem hangzik jól! :shock:
Vérnyomásod rendben van?

Nőgyógyász lepasszoooolt? :shock: Semmi tanács, hogy hova menj? Vagy valami?
Milyen a körzetid?
Én bizony odamennék egykor elsőnek a háziorvoshoz. Remélhetőleg lelkiismeretes, és azonnal továbbküld szakorvoshoz!!!!!

szilvás76

Én is háziorvoshoz mennék.

Woody örülök h.jól telt a hétvége. UH-hoz drukk!!

Clarika isten nem ver bottal tudod.

evilany

Lányok, lányok, leendő anyukák! Csak határozottan, ha valaki kritizál, elővenni a megsemmisítő anyatigrispillantást, olyat hogy odébb kullogjon az illető! :P Ne hagyjátok magatokat!

Kép
xtina75

Ja, jut eszembe....
Na ezen akadtam ki a legjobban:
Megszólal a keresztapja a páromnak:
-Jól nézd ám meg, nem ám fekete lesz a gyerek! Haza ne vidd, ha nem hasonlít rád!
(párom szőke kék szemű)

Na itt elkattantam!
Jó, hogy nem kúrváz le! :shock:

Clárika
Kép
clárika

Clárika. Azért azt nézd meg, KI mondta Neked ezeket, és utána vedd csak a szívedre.
Görények. (már bocs)...

szilvás76

Enikő
Kép
annyira édes és imádnivaló és össze lehetne csomagolni :lol: :lol:

evilany

Tutira veszem, hogy anyós keze van a dologba! :evil:
Egyszer kicsinálom!

Clárika
Kép
clárika

Clarika,ezek azt hiszik hogy ezek a beszólások viccesek,holott inkább szánalmasak. de azért tudod,mi is full érzékenyek vagyunk...

evilany

Clarika ezt nekik
Kép

evilany

Ezért kéne ezt figyelembe venniük!!!!

Ezzel csak azt érik el, hogy nem megyünk oda többet, de őket se engedem be!

Ez az amire nekem nincs szükségem!
Főleg most nem!

Clárika
Kép
clárika

Jah,hát csak a párod kedvéért nyilván nem csukod ki őket :( nehéz ügy.

evilany

Nah megvárok egy licitet még 5 perc aztán megyek hajat mosni meg egy mintát festeni,du.meg babázni :)

evilany

Sziasztok olvasok vissza és reagálok:)
Csillag dokihoz nyomás és vigyáz magadra ha tudsz valamit majd szólj jobbulást és ne idegeskedj tudom nem egyszerű pozitívan.
Clarika ne foglakoz ezekkel hülyék már bocsi direkt csinálják.Mangalica én ilyenkor ezt szoktam mondani nekem kell ezt leadni senki másnak és ha nem sikerül meg nekem kell cipelni szóval senkinek semmi köze.Ne idegesítsd magad ilyenen.
Evilány:ügyi vagy szép a festés nagyon:)és te e erőltesd meg magad.
Ircsi szép a pocakod aranyos vagy vagyis elnézést vagytok:)
Woody szép élményeket a dokinál:)
Csajok én nem tudom én reagálom tul vagy miért én nem érzem anynira mozogni a picuromat mint ti ahogy leírjátok lehet azért mert husosabb vagyok vagy nem tudom de annyira intenziven nem érzem.

Kép
bévi

Én lehet, hogy halál blazírt arccal megkérdezném:

"és ezzel most mi a célotok? Örömöt okoz, jól esik, vagy alapjáraton vagytok ilyen szánalmasak? A gyerek felnő apai nagyszülők nélkül is, csak szóljatok, nem kell ennyire túráztatni magatokat a beszólogatásokkal, egy szavatokba kerül, és SOHA nem kell találkoznotok"

Nem tudom, mit szólnának?! :twisted:

szilvás76

Képzeljétek írtam itt neten egy dokinak ezzel a condylomával kapcsolatban és a hüvelygyulladásommal.És vissza írt jól kezelnek nem árthatok már 21 hetesen az ecsetelővel a babának,de viszont a hüvelygyulladást kezelni kell mert az feljuthat a magzathoz.Nah klion kupot szedek remélem az elég kezelés 10 napig.És azt írta igen nemi úton terjed ez a vírus de viszont a nagymértékű fertőzés is kiváltja mint pl nálam a hüvelyben lévő.Amugy hétvégén beszélgetünk skat anyával és kiderült anyai részről nálunk sokan haltak meg rákban :( :( :( ,sajnos meg mamámnak is volt méhnyakrákja de ő nem abban halt meg.Anyukám testvére meg elég sokan szóval sajnos hajlam az van.Megkérdezem a dokit majd szülés után ha helyre jövök akkor lehet e még nekem megkapni a szurit vagy már nekem nem,ami véd ez ellen.Ez a mozgás kicsit kiakaszt én sokszor gondolok roszra csajok ez lehet már beteges.De mindig hülyeségekre gondolok vajon minden rendben vele vajon él meg ilyenek annyira aggódom.De mindig eldöntöm POZITÍV leszek csak nehéz aggódós vagyok nagyon.Ne haragudjatok ennyi írtam bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

Hát Szilvás azt megnézném, mit reagálnának! :D

Clárika
Kép
clárika

Huhú azt én is!!!

evilany

Szilvi ez a duma nagyon tuti!

Bévi ne aggódj, teljes normális, hogy nem annyira, nem úgy érzed. Nekem pl tegnap alig mocorgott és este sem mikor lefeküdtem. Természetes, hogy átfutnak rajtad a rossz gondolatok. Na meg a 21.héten tartasz, majd ahogy nől úgy fogod jobban érezni őt. Egyébként meg lehet nyugis baba lesz. :wink:
Nekem éjjel nem nagyon mocorog, alszik. Remélem ezt a jó szokását a születése után is megtartja :wink:

Clárika egyik füleden be a másikon ki. A hülyéknek észt nem lehet adni. Egyébként meg senkinek semmi köze mennyit hízol. Nem tehetsz róla, ha nem zabálsz egész nap reggeltől - estig, márpedig szerintem ezt nem teszed. Normális étkezés mellett nem nagyon tudod befolyásolni a hízást. Bencével én is 12-15kg-t híztam. Az más kérdés, hogy a szoptatás alatt én ettem rendesen, pedig ott kellett volna vigyázni. Na mindegy, ez másik téma.
ha mégegyszer beszólnak nyugodtan oszd ki őket. Gondolom a párod melletted áll.

Évi nagyon aranyos ez a baba. Szép a neve is. :)

királylány

Én lehet, hogy megbeszélném a Párommal, és ha továbbra is tapasztalom mindezt, akkor meglépném. Most mit veszíthetsz?
Max egy Anyóst meg a retyerutyáját.

És nem kell szidkozódni, mindezt lehet kedvesen mondani. Meglásd, szólni sem tudnának...

szilvás76

sziasztok
gyorsan leírom a történteket.
felhívtam a dokit-azt mondta menjek fel a szülészetre,(mert 2szer be is görcsöltem ma).megvizsgálnak,valamilyen szurit említett vagy befekvést.
de megmutathatom magam a házidokinak is...
így lemegyek 12re a tp papírért...megmutatom magam és irány fel a klinika.
remélem nem komoly...és nem kell bentmaradnom.
ha megjöttem jelentkezek...ha maradok,felhívom Évit és majd tolmácsolja a történteket!!!
Szilvás...köszi mindent...tudom hogy leginkább te vagy a NYUGTATÓM! :) :D
azért félek...jobb félni,mint megijedni ...
hát...útra fel!
sziasztok!
legyetek jók és vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!!!!!!!!!
puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tök fura, mert amikor Bende megszületett, tök jól néztem ki. Utána meg rámszaladt pár kiló. Most ezen spórolok, hogy ne nagyon hizzak. :-(

A BMI alapján 7-11 kg jöhet rám.
Hát, kiváncsi leszek. Most az Ünnepek alatt azért többet ettem. :-( Pedig nem is voltam olyan hű-de-éhes vagyok, csak mindenhol kínálgattak (a sonkára tudtam NEM-et mondatni, de pl egy jó kis bablevesre, goffrira, pudingra nem)... pedig én nem is kívánom az édességet. :shock:
Úgyhogy ma gyümölcsnapot tartok... :-)

szilvás76

Csillag azért ha tanácsolják a befekvést akkor gondold meg! Biztosan nem véletlenül teszik. Inkább maradj pár napot megfigyelés alatt. Szorítok és ne izgulj, minden rendben lesz!

királylány

Csillag, inkább pár nap pihi a koriban, mintsem hogy baj legyen. Gyerkőcök nagyok, megértik! És nekik is TE vagy a legfontosabb, minden rendben lesz. De így a jó, hogy mész és megnéznek!
Nagyon drukklolok Nektek!

Most megértem, hogy félsz, de nagyon szorítok, és gondolok rád! Ha tudsz, valahogy küldj "életjelet", ha mást nem a csajokon keresztül! Puszi!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szilvás76

Szilvi én meg kevesebbet ettem. Nem is kellett a kaja nagyon. Ma reggel pakoltam a mélyhűtőbe amit lehetett. A sütit is megsütöttem, most nézegetjük. Az sem nagyon kell. Rám jöhet 12-16 kg :lol:

királylány

Csillag:ezer drukk neked és nyugalom pihenj ha kell és maradj bent biztos nem lesz baj szorítunk nektek nem lesz semmi baj++++++++
Dia köszi a biztatást remélem nálunk is minden rendben lesz és még meg is unom a rugdosást inkább mondjuk fent lennék mint ne érezzem de remélem minden rendben lesz.
Veletek mi újság????

Kép
bévi

Én azt tapasztalom, hogy (UH szerint a lepény melső falon tapad) nem is igazán érzem kifelé, hogy mozog. Inkább a beleimet meg a hólyagomat tapossa, azt szoktam érezni. :-) Befelé nagyon nyüzsög. :-)
A végén majd meglátod Bévi, visszakívánod a nyugis időszakot. :wink:

szilvás76

Dia. Hát ez a baj, hogy nem voltam éhes, és mégis elcsábultam. :-) Jó, nem sokat és nem nagyon, de még ennyi sem kellett volna. :-)

szilvás76

Csillag várom a jelentkezésed,drukkolok,a végére kell járni a dolognak.Nyugi.

Rám 12-16 kg jöhet szintén de lassan az meg is lesz :shock: ehh ez van.

Enyém baba is alszik éjjel,de elég korán kel :) most is focizik,ilyenkor napközben sokat van ébren.

evilany

Szilvás lehet vissza kivánom csak úgy szeretném már érezni,hogy rugdos és mutatni páromnak is.Bár azt mondták eddig kislány lesz minden doki úgy látta,és anyukám azt mondta én folyton ettem és aludtam a hasam volt a mindenem ez meg is látszik most is :lol: rugtam télen az ajtót engedjenek ki nem látják mennyi cukor eset :lol:
Szóval akkor mikor nagyon éreztem valamelyik este ,hogy rugdos akkor nem ettem sokat és lehet ez volt a gond.
Ez a hízás a 12 kg nekem is megvan már bár nekem nem fér el több ennyi elég lenne.Már nekem mondta a védőnő diétázak.De nem megy reggel flamó azzal kezdek ma is töltött káposzta faíirtal van életem :lol: mióta az eszemet tudom nem reggeliztem most meg elsem tudok indulni anélkül.És így dél tájt ismét éhség gyötör de még várok ma már elég sokat ettem :oops: és mikor lesz még este.És nem csinálok semmit mert nem jó a mosógépem szerelőnél van és mára igérte annyi mosnivalóm van,hogy egy hétig kitart,mindjárt fel is hívom mikor hozza.

Kép
bévi

Bévi :) de jókat írsz :) hát enni én is szeretek.
Dehát basszus,nem cigizek nem iszok,ne is egyek?? :? 8)

evilany

Nekem is mellső falon tapad a méhlepény, kifelé nem is nagyon látszik csak érzem, hogy bent rendezkedik. Nekem reggel is alszik :lol:
Reggeli nélkül én sem tudok elindulni, mert összeesek. Már kezdek éhes lenni, franciasalátát hoztam rántott sajttal....lassan ebéd.

Szilvi majd most jobban odafigyelsz és nem lesz gond. De szerintem olyan nagyon sokat nem ehettél. Gyúrj a csokira :lol:

királylány

Hát ez az most éhen nem lehet az ember:),míg cigiztem cigi kávé azzal elvoltam úgy délután kettőig,de most nem lenne előnyös.Az evés az megy ma reggelire 4 káposzta kettő fasírtal :oops: ez kimentünk anyósnál ott egy húsos gombóc paradicsomos mártással nyami imádom és megint éhes vagyok szerintem valahol folyik bennem elfelé.Ennyit régen nem ettem egy hétig.De ez van majd lemegy utána.
Amúgy tuti a cigi miatt megy a hízás mert nincs meg a pótcselekvés.Mi
kor cigiztem nem voltam éhes soha vagy ha az voltam akkor cigi kávé de most nem szabad. Amugy tuti jól van tartva a bébikém és azért nem mocorog mert lustizik folyton,mert ha nem eszek már 3 órá hosszág mint pl most akkor mocorog nah most kicsit éheztetem mert mozognia kell mert én meg frászt kapok:)

Kép
bévi

Ja,én is nyomtam ezt,éhes voltam,rágyújtottam.Pff.
Én ma eddig 2 kis szelet rozskenyeret ettem szalámival sajttal,és egy szelet kókuszos sütit.De lassan éhes leszek.

evilany

Nem lesz ma mosógépem ezek a szerelők olyan.... inkább nem írom le annyira idegesít ez a sok mosnivaló és nem tudok mosni mert nem hozza még ma sem majd holnap.Majd ha fizetni kell én is ezt fogom mondani majd holnap...biztos örülne :x

Kép
bévi

Évi akkor te nagyon ügyes vagy én nem tudtam ezt csinálni rozskenyér nem szeretem azt mondja a védőnő pedig finom mondtam neki én akkor sem szeretem....és akkor vette a lapot :lol: :lol: :lol: mondtam a dokimnak is de azt mondta egyek nyugodtan ami jól esik mondtam neki mostanában a favorit az újhagyma és a zsíroskenyér.Meg a szalonna sütés a szabadban:)Nah ha ezt elmondanám a védőnőnek sokkot kapna.Sajtot egyek meg csirkemell sonkát meg joghurtot.A párom meg is vette nekem rozskenyeret hozott haza meg sajtot meg joghurtot és paprikás szalonnát mert tudja szeretem annyira nevetem. :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Megyek ebédelni....

királylány

Csajok, úgy aggódom Kriszti miatt. Nem szokásom feleslegesen parázni, de egész délelőtt ez a zsibbadás járt a fejemben. :-( És ez, hogy ilyen féloldalasan... Hát nem tudom. Remélem, gyorsan megoldódik... :-(

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?