Sziasztok!
Elekesnél voltunk tegnap az RMC-ben. Átlagban egy héttel kisebb Anna, de a fejecske behozta az elmaradást egy hét alatt, úgyhogy aggodalomra semmi ok, nincs semmi baja!
Most 1400 g-os, Elekes azt mondta, még vigan lehet belőle 3500g is a végére.
Aztán még átmentem barátnőmhöz, akinek nemrég született a második babája, azért nem jöttem, nem voltam itthon. Babáztam, meg játtszottam a nagyobb- 1,5 éves- kisfiúval. Annyira aranyosak. Néztem ahogy a kislány elaludt az ölemben, és akkor halkan suttogtam Annának, hogy ha kinnt lesz, őt is igy altatom majd. Egyre jobban várom, hogy a karomba vehessem.
Meg ahogy altattam a kislányt, megit az az érzés maradt bennem, mint Dorinánál, hogy olyan könnyű bármelyik gyereket is szeretni és ha netán nem sikerülne Annának a kistesó, akkor biztos örökbe fogadunk még egy babát. Persze ez még odébb van, most először Anna a fontos.
A nagyobb is egy tünemény, ő meg nagyon szereti, ha csikizem, meg duhajkodok vele. Etetni viszont csak úgy lehet, ha az ember lefoglalja valamivel közben.
Úgyhogy folyamatosan rajzoltam neki, meg hajtogattam csákót-csónakot-repülöt. Na, azokat aztán elmélyülten próbálta széthajtogatni, meg figyelte, hogy hogyan hajtogatom.
Azért nem könnyű már igy két gyerekkel is, mikor végre mindkettőt egy időben elaltattuk, gyorsan le is léptem, hogy anyuka is tudjon aludni kicsit, mert ő se sokat alszik mióta megvan a pici is.
Bele gondoltam, hogy hogy lesz, ha Anna megszületik, rájöttem egy csepp időm nem lesz, de valahogy mégis ez a természetes, hogy olyankor már a babájával foglalkozik az ember.
És annyira nem aggódom semmin. Sem a szülésen, sem a szoptatáson- és mostmár még azon sem, hogy hogyan fogok én az örök rossz alvó éjszakánként felkelni a babához. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ezek természetes dolgok és menni fognak.
Melania! Akkor ha jól értem, mindenképp császár, Milán méretei miatt meg sem próbáljátok a természetes utat? Remélem Chilike megnyugtatott a császárral kapcsolatban.
Chili! Nyugodtan áradozz a lányokról én szivesen olvasom! Annyira jó lehet ikrekkel! Mikor mentek valahova, pl. sétálni, nem kiváncsi rájuk mindenki? Ikreket még jobban meg szokták nézni az emberek, mint az egyke babákat!
Küldhetnél majd fényképet, hogy mennyit változtak, kiváncsi lennék rájuk!
Moncsiga! Nimród még mindig gyönyörűen fejlődik!
Bodza! Persze, ezt megértem, mióta tart a kert szezon, én is kevesebbet vagyok. Meg itt dolgonak a fiúk, nekik főzök, mososgatok, mosok, szóval van dolog bőven.
Esztit puszilom!
Többieknek is sok puszi, akinek nem irtam külön! Köszönöm, hogy gondoltatok ránk!