Sziasztok Lányok!
Elteltek a húséti ünnepek is, bár én annyira nem rajongom érte, főleg most a kölnis, pacsulis locsolásért....
Eclipse, húzós menet lesz az a Németország, nem irigyellek.
36.hét, az kemény, én addig azt hiszem semmiképpen sem maradnék, főleg a bejárás miatt nem, de amúgy ha helyben dolgoznék, lehet.
Végülis ha az ember bírja, és nincs rosszul, és a főnökei is rugalmasak, akkor miért ne?
Nálad rosszullétek?
Ani, én most néztem meg, 4 hét 3 naposan voltam először dokinál, aki semmit nem látott, csak 1 héttel később.
Pihenj sokat, és nagyon vigyázz magadra!Drukkolunk neked!
Aranyoska, nekem még nagyjából jók a gatyáim, bár nekem is egyre nagyobb a kerületem
Nekem inább a felsőimmel van komoly gondom, mert mindegyikből kivan a derekam szinte, na azokból ost beszereztem párat, ami jó hosszú.De én is szabadidő gatyóban érzem jól magam igazán.
Itt melóban. meg kigombolt gatyával ülök, ami elég kellemetlen, főleg, ha bejön valaki.
Árak, tényleg horror.
Mikegirl, ezt a táppénz dolgot meg hogyan csináltad?Én a benzinpénzt tuti nem kapnám
Lucuzs, hogy van Bogi?És te, hogy érzed magad?
Panndi, itt a munkában velem is az van, hogy egyátalán nem tudok koncentrálni sajnos.Te hogy vagy?
Sophie, sikerült beszélned a dokival?
Akra, gratulálok, üdvöz légy közöttünk!
Henne, örülök, hogy minden szerencsésen alakult, és hogy meg tudtátok oldani a nődoki témát is.
Nálunk is kb 5 hónaposan mennek a kismamik táppénzre, de ez nem törvényszerű.
Csajok, nekem nagyon szar hétvégém volt, aludni azt egyátalán nem tudtam, hánytam, émelyegtem, minden bajom volt.
Ma reggel azt hittem, nem tudok felkelni, nagy nehezen rávettem magam, hánytam ismét, elindultam dolgozni, az út szörnyű volt, most meg csak itt ülök, próbálom magam lefoglalni, de nem nagyon megy.
Szóval kínlódás ezerrel.
A férjem hívogat telefonon, mérges, hogy miért jöttem be egyátalán, de nem tudom, hogyan menjek haza, még csak 9 óra, nem akarok így elcseszni 1 nap szabit, holnap meg holnapután meg nem kell bejönnöm amúgy sem, mert a mi környékünkön leszek "terepen", az meg jóval egyszerűbb.
Mikor múlik el ez a hányós korszak?