sziasztok,
vagyok én is, de mostanában csak akkor tudok jönni, ha Bence alszik délben.. most leraktam, de nem tudom, elalszik-e
Syl,
üdv köztünk, mielőbbi babásodást Neked!!!! Van egy tábli, ha bele szeretnél kerülni, légyszi priviben küldd el az adataidat!!! Köszi
Lucuzs,
neked jobbulást, Boginak pedig örömteli és egészséges hazatérést!!!!!!!
Bikfy,
tényleg, reggeli teszt????? Vagy clamidya szűrés??? Sajnálnám, ha ez a hónap nem sikerült volna, de most aztán ne tessék feladni, előtted a vizsgálatok hada, s utána olyan babás leszel, hogy csak na!!!
Beze,
ahhh, ismerős érzés... sajnálom, vegyél Tőzegáfonya kapszulát, az hamar segít!!!! És jó is ha van otthon, én ha kicsit érzem, már eszek is belőle!!!!!
Azért drukk nektek mindenképp, hátha most mindennek ellenére sikerül!!!!
Mikor mész vv-re???? Jelentkezz ám!!!!!
Rodi,
hogy vagy??? hányinger még gyötör??? És Apukád már jobban van???? Otthon van már igaz????
Köszönöm Kiki számát, sokat segítettél vele!!!!
Kiki,
Mi volt ma a kaáliban??? Ma voltatok uhun, igaz???? Tüszőcskék növögetnek??? HOgy érzed magad???? Közeleg a csíkos teszt, elkészülni, vigyázz, kész, RAJT!!!!!
Nagyon köszi a hétvégi megnyugtatást, jól esett!!!!!
Babi,
kitartás, lassan Te is csíkosat pisilsz!!! Bikfy zebráiból jut neked is!!!!! Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, megértelek!!!!
Eclipse,
gratula a kitűnő ereményekhez!!!! Nagyon ügyesek vagytok!!! Tábliba nem akarsz bekerülni????
Magunkról:
a mi életünk sem egyszerű
15. napja szedtem a fogigátlót, mikor másnap reggelre megjött, majd átváltott barnázásra
, ami azóta is tart...
. Felhívtam a kaálit, de mivel az én doktornőm szabin, csak a recepcióssal okoskodtunk, hogy mi legyen. (furcsálltam, hogy nem kapcsolt be dokihoz, de sebaj). Szóval arra jutottunk, hogy hagyjam abba a fogigátlót és majd ha 12-én jön dolgozni a dnő, hívjam fel. Igen ám, de akkor ugye most rendesen menstruálnék, és 12-én már bőven érnének a tüszőim - én meg akkor nem akarom elkezdeni megint a fogigátlót, viszont még egy ciklust szednem kell... szóval ez így elég bonyi, a lényeg, hogy szedem továbbra is, ma van az utolsó, aztán kíváncsi vagyok mikor jön meg rendesen, akkor megint elkezdem és majd hívom a dnőt.
Nagyon csodálkoztam, mert sose volt progi hiányom, renszeres ciklusom, pém van, hogy mitől kezdtem pirizni meg barnázni??????
Közben Mazsi kutyához vasárnap volt egy hete hogy hordjuk Dönci kutyát, de vasárnapig semmi nem volt
. Már frászban voltunk, hogy nem illenek egymáshoz
, aztán vasárnap úgy összeragadtak, a szó szoros értelmében, hogy én pánikoltam
. Azóta nagyon élvezik az együtt töltött időt, még ma is ragacsoltak, meg kufircolnak megállás nélkül
. Ha jól számoljuk, május végén, június elején érkeznek a kis beaglek
, pont mikor én pozit fogok tesztelni
. ÁMEN