Új privát üzeneted érkezett!

Vanilla örülök hogy otthon van a párod,és az örömötöknek is,de azért most már pihenj is,és persze hoz képeket :)

Tündi jobbulást a kutyusnak..hol voltatok dokinál?
Megvannak a vaterás rucik mind a 3,3 ft-ért :)

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége és ünnep.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok csajok mindenkinek hatalmas puszi először is :D
Én is fáradt vagyok főzés anyáék itt vannak holnap szalonnát sütünk alig várom...
Evilány:aranyos a babasarkotok ügyesek vagytok nagyon és nagyon cuki a hasad:)
Clarika:én is ugy tudom az önkormányzathoz kell bemenni személyes papírok és ott kiadják amit vinni kell a kórházba.
Dia:remélem kipihented magad jó sokáig fent voltál!!!
Tündi jobbulást a kutyusodnak
Vanilla örölűnk az örömödnek de tessék piheni is mert nehogy kimerülj.
Nah rakok fel egy pocakos képet ez mangalica csajok nem te EVILÁNY DE NEM BÁNNOM CSAK MANÓCSKÁNK NŐJÖN ÉS EGÉSZSÉGES LEGYEN!!!!

Kép
bévi

Kép ILYENA POCAKOM:)

Kép
bévi

Bévi csini pocak! Látom te is már csak alátűrve hordod a nadrágot,legalábbis én igen,minden feszíti,van amiben nincs erős gumi na az meg lecsúszik minden percben huzogatni kell :) mert kilóg a fenekem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szisztok!Még egyszer kellemes ünnepeket! :D
Apaságit nekünk is kell csináltatni....
Azt mondták bent az Önkormányzatnál (gyámügy) de nem említették hogy nem lehet 3 hónapnál régebbi :(
Na ezt majd még egyszer megkérdezem. :D
Évi!
Jó lett a szoba!
Bévi!
Szép pocó :D
Tündi!
Kutyinak jobbulást!!!
Vanilla!
:D :D
Jó hogy együtt a család! :D

Nekem tegnap óta zsibbad a bal oldalam(szám,nyelvem,ajkam)....
Kedden majd szólok a dokinak...mert nem akar múlani!!!
Mi a fene lehet ez??????
Fogam nem fáj...bár érzékeny egy kicsit a fogínyem(főleg mosásnál és utánna)

Szakértők vannak ez ügyben? :oops:
Volt már valakinek ilyen???????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Zsibbad=mint amikor érzéstelenítőt kapok foghúzás előtt....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Nálunk ma elmaradt a hajnali 4 órás locsolkodás. Apa megkímált. De gondolom majd este bepótolja :lol:
Itt esik, el van borulva, hideg is van, remélhetőleg kedvét szegi a locsolkodóknak.

Tünde sajnálom a kutyát, jobban van már?

Csillag nem tudom mitől lehet, de a dokinak említsd meg feltétlenül.

Bévi szép a pocakod, te sem vagy mangalica....

Évi jó lett a babasarok.

Vanilla örülök, hogy együtt lehettek, de most már tedd magad vízszintesbe!
Az apasági nyilatkozatnak alaposan járjatok utána, mert az év elején olyan keverés volt nyomtatvány ügyben, hogy több csecsemő nem volt nyilvántartásban. Úgy tudom valamilyen új formanyomtatvány kell, de akkor még nem állt az önkormányzatok rendelkezésére. remélhetőleg azóta megoldódott ez a probléma.

Szép napot mindenkinek. Én gépközelben leszek ma, miután egyedül vagyok itthon. :wink:

királylány

Csillag nekem hol itt - hol ott mocorog, rugdoskodik. Csak azt nem tudom honnan tudjátok, hogy éppen hogyan fekszik? Én nnem tudom kitapogatni....

királylány

én sem tudom pontossan hogyan fekszik,mivel mellső fali a lepény...eddig nem is éreztem ennyire...de álltalában bal oldalon érzem hogy rúg mocorog...de hogy ott most a pici lába van-e vagy a kezével boxol...azt passzolom... :D egy biztos! :D Bal oldalon jelentkezik :D (bal párti:) )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :lol: Mondom nekem össze - vissza, hol jobb, hol bal, hol fent, hol lent.....
Bejelentkezett az első locsoló....remélem hamar túl leszek mindenkin....

királylány

Ja, lepény nekem is mellső falontapad...

királylány

sok siker a locsolókhoz :D
én nem szeretem a locsolkodást :(
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag én sem szeretem, de ez van. Általában nem vagyunk itthon, de most így jött ki és az idő sem éppen felel meg a kirándulásra. Szerencsére nem jönnek sokan, csak a szűk kör. Unokanővérem hívott itthon vagyok e. S megragadtam az alkalmat kölcsönkértem a szopipárnáját. Mondta, hogy ruhákat is ad csak szóljak, hogy mikor kell. Bencére is volt tőlük egy csomó...

királylány

Jó reggelt
Dia az enyém pár napja inkább bal oldalon egész lent mozog,mivel ott erőseket és láthatóakat is,szerintem az lehet a lába...meg köldök körül szokott finomakat.De most enyém is elmozdulhatott mert már nem balhézik a jobbra fekvés ellen.

Csillag,zsibbadást passzolom..

evilany

Akkor enyém gyerek forog....

királylány

Csillag
Vérnyomásod milyen?

Bévi
Szép a pocid!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

22+2 (a háttérben a kupit ne nézzétek :oops: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na a locsolók első - remélem utolsó - turnusa egyszerre befutott, minek következtében kellőképpen büdös vagyok, de el nem fogok hervdni, az tuti.

Ircsi szép pocak!

Nálunk sak azért van rend mert egyedül vagyok itthon... :lol:

királylány

Ircsi szépen nő Kata!Ezek szerint már itthon vagytok,hogy sikerült az utazás?
Akartam már kérdezni(és Tinától szintén)a fogyáshoz a diéta mellett mozogtatok is?

Én hasam valahogy keresztbe nő,nem előrefelé,és ettől még szélesebbnek tűnök :shock: főleg némely ruhában,már nem nagyon van mit felhúzzak.

evilany

Kép

Húsvétkor így virágzik a karásonyi kaktusz....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyek vízszinesbe, pihenek egy kicsit. Elkedem nézni a felvett filmeket.....remélem nem jön már senki. Majd öcsém, ha éhes lesz...

Évi kitartást!

királylány

Évi
Utazás nagyon jó volt! Élveztük, gondolom, Katus is élvezte, mert jókat ficánkolt...

Igen, fontos a mozgás is. Én hetente 2-3-szor járok úszni most is. A tornatermes edzés most már abbamaradt.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sehol senki? :roll: Hát merre vagytok ebben a rossz időben?

királylány

Évi, mozgás: nekem van egy elliptikus trénerem. Meg a kertem. Meg a ház. Meg kutyát sétáltatok, kerékpározok. És ez úgy működik, hogy heti 3x csinálok valamit egy órán át. És az elliptikust utálom, ezért igyekszem elkerülni. A hétvégén 8 órát nagytakarítottam (ablakmosás is), kb 3 órát kertészkedtem, így most (meg előtte is már) felmentettem magam pár napra. Aztán megint jön a "Mivel kerüljük ki az elliptikus trénert, ami hótt unalmas?" - Ó, mintha hízott volna a kutya... menjünk csak sétálni... És az nem egyszerű, mert ő rohanva szeret sétálni, máskor meg megáll, és 5 percig szagol valamit... :) Vagy pl elfogyott a kenyér, menjünk el a pékségbe... de a legmesszebb lévőbe, kerékpárral. Vagy lemegyek a Duna-partra kutyával... Csak az "úgynevezett" sportot utálom.

Kép

Kép

Kép

Kert: ültettem ki muskátlit, meg paradicsom-, paprikapalántákat, egy része:

Kép

Kép
xtina75

Tina nagyon szép a műved. Jó kis "sportot" végzel. Én az aerobicot szeretem. De nem mindegy, hogy ki tartja.

királylány

sziasztok!

köszönöm az aggódást, kutya már jobban van! :)

Tina ezek a képek a környéketeken készültek? mert ha igen, akkor nagyon irigy leszek, hogy ilyen gyönyörű környezetben élsz!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Évi aukció :arrow: szupi! ügyi vagy! dobj egy költséget!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

jajj, én is nyúltam ár egy-két dolgot... pl ezt:
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

bévi szép a pocid! én nem is értem mi a bajod vele!

Ircsi Neked is szépen növöget!!! :lol: :lol:

Csillag zsibbadás :arrow: :shock: :? javult már valamelyest?

Kép
gtunde75

Tündi, nem a közvetlen környék, de 2 km-re van. Egy jó nagy, 1 órás séta az odaút-körbeséta-visszaút. Pont ideális a sportra. Ez egy tanösvény, a Dunába benyúlik egy kb 3 m széles földnyúlvány, és ilyen magasított hidak szabdalják fel néhol, alatta át lehet evezni csónakkal. Azért tanösvény, mert kihordják ide az iskolásokat, és bemutatják a vizi világot, a növényzetet, a madarakat... Nagyon szép, nádas, fűzfás, rendbentartott, stégekkel, stb. Az egyik végén van egy játszótér meg bográcsozó hely, parkoló, kipakolnak az emberek, és ott főznek. Olyan másfél km hosszú.

Kép
xtina75

Tina
Nagyon jók a képek!
--
Tünde
Aranyos a kisgatya!
--

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
Vérnyomásod milyen?

normális...
ma pl 130/70 pulzus 107
de anyuék szerint lehet hogy vizes vagyok-ettől is lehet zsibbadás?
3 hét alatt a mérleg szerint 5.5kg-ot híztam... :( :shock: :shock: :shock:
ez ha igaz sokkoló!!!!!!!!!! 3 héttel ezelőttig híztam összesen 5kg-ot :(
a víz ennyit nyomna?(illetve ennyivel többet)
holnap megyek a háziorvoshoz...tp papír miatt,megemlítem neki ...kíváncsi vagyok elküld-e valamilyen vizsgálatra,vagy van-e tippe....
de nagyon nem jó érzés ez!!!
ha viszintesben vagyok enyhül...ha felülök vagy állok...jobban zsibbad....
újjaimban már annyira nem érzem...de az arcom,szám,nyelvem...
úúúúúúúúúúúúúúúúúú

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag feltétlenül doki!

Tünde aranyos a szerzeményed!

királylány

Csillag
Ez nem hangzik jól! Vizesedés nagyon korai! Vérnyomásodat méregesd gyakran! Jó lenne egy vizeletvizsgálat (fehérje) és labor (májfunkció).

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Nőgyógyásznál kellene jelentkezned!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi a tanácsot!
Holnap reggel rácsörgök a dokira...remélem előrébb leszek vele
félek......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

"csalánkiütés,nyelvzsibbadás..."
Lehet hogy az eper?illetve az epres süti okozza?
na majd holnap kideríten...vagy a sós sonka...stb
doki remélhetőleg kitalál rá valamit

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na jó...nem panaszkodom,nem akarom senkire ráhozni a frászt!!!
leléptem majd holnap jelentkezek!
jóéjt...sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,ez a hízás szerintem se normális,ujjbenyomatot tartja a bőröd? Dagad a lábad,feszül a bőröd?
Holnap doki... :wink:

Tünde szuper,én is vettem kantárost :)
Költséget írom priviben.(minimális :) )

Tina,szép képek,a kerted pedig gyönyörű. Elliptikus tréner:nekünk is van,terhességre való tekintettel kerülöm :) de muszáj lesz rápattanjak majd úgy 1 év múlva...

Felfestettem a hálóba a mintát:
Kép

evilany

Évi, amennyit te pörögsz egész nap... épp elég. Max néha egy kis séta... nem több.

Kép
xtina75

Tina sajna a házimunka nem fogyaszt :D Főleg ha az sütés főzés és a végén be is lapátoljuk a végeredményt :)

evilany

Jó reggelt!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mozgás
Az a lényeg, hogy megfelelő szintű pulzus-szaporodást okozzon!
A hasznos pulzus tartomány ismerete és betartása azért fontos, hogy a megnevezés (zsírégető, állóképességi) alapján választott edzés a kívánt eredményt hozza!
A hasznos pulzus tartomány, azaz a célzóna kiszámítása a következőként történik:
220-életkor = 100%-os pulzus határ.
Ezen belül:
65-75%-ig zsírégető
75-85%-ig állóképességi
terhelés folyik. 65% alatt hatástalan, 85% fölött esetenként veszélyes az edzés!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Milyen édes cicusok!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt
Ircsi,jah,tudom...mondjuk terhesség alatt ugye pont ezt nem szabad,így megúszom,de egyébként,én annyira utálom az ugrálós,lihegős,pulzusfelszökős tornákat hogy elmondani nem tudom...és alig bírom,kivörösödök,izzadok,nincs levegő és ezért kell idő előtt megállnom mindig. Pff.
Ezért részesítettem előnyben anno a Callaneticset,meg a lazább alakformáló tornákat. Csak hát,az kevés lesz....

Csillag,mi újság?

evilany

Sziasztok!
Hát ma reggelre sem lett jobb...
A nyelvem olyan szinten bizsereg vagy mit csinál mint ha megégettem volna valami forróval...az arcom is zsibbad kissé és az orrom bal fele.
Újjaim szintén elkezdték ezt a zsibbadást (hüvelyk,mutató,középső).
Azt vettem észre hogy ha fekszek enyhül a zsibi...de ha felkelek erősödik.
Ha benyomom az ujjamat a lábamnál kissé benyomódik...de nem vészes(szerintem), nem feszül a bőröm --- viszont a bokámat vastagabbnak látom mint kb 1-2 hete.
Nemsokára hívom a dokit(előtte a védőnőt hogy kihez forduljak ezzel a problémámmal-nagyon segítőkész egy nőcike).
Utánna jelentkezek! (mármint ha okosabb lettem)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Drukkolok.

evilany

Nem lettem egyenlőre okosabb :(
A házidoki délután van 1-től...Pankát meg 11-től tudom hívni...passzolta a bajomat,de mindenképpen orvost javasolt,mivel veszélyeztetett terhes vagyok :(
Jajj nekem! mi jöhet még? :? :shock: :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hű, Csillag, rémisztő mi történik veled!
Kiváncsi vagyok, s remélem semmi baj nem lesz!

Évi!
Én is megkaptam! Csak én nem mangalica vagyok, hanem szimplán malac! :(
Már bele tudok érezni, milyen volt hallani! SZŐRNYŰ! ÁÁÁÁÁÁÁ
Jah, s rokon volt, s nem az én részemről....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,nooormális?????
(ki volt az?)

evilany

Sziasztok!

Csillag drukkolok. Remélhetőleg hamar kiderítik mitől lehet.

Évi nagyon ügyes vagy!

Torna én az aerobicot szeretem, meg a kick-box-ot. Igaz abban kezdő vagyok, mert mire kipróbáltam kiderült, hogy nem vagyok egyedül :lol: Na de majd jövőre! :wink:

királylány

Clárika elképzelhetőnek tartom, hogy az a "nagyon okos és kedves" rokon nem látott még malacot. Nagyon szívesen mutatok neki egyet csak add meg az elérhetőségét. :twisted: A barom állatja :twisted: -már meg ne haragudj. de hogy lehet valaki ennyire tapintatlan? Inkább ne mondana semmit.
Akkor én most örülök a "nem is látszik, hogy terhes vagy" mondatnak. Ez legalább burkolt...

királylány

B+ ennyi barmot... :shock:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?