Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon szép és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek!

Vigyázzatok magatokra, a pocakbabákra, kisgyerekekre, családra!

Kép

Már nem biztos, hogy jövök a héten, max. jövőhét elején.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

De jó nektek, hogy mentek haza v. otthon vagytok.
Én sajnos még bent és pont azon gondolkodom, hogy nem szeretnék 5-ig itt lenni, remélem 4-kor el tudok szabadulni. (remélem nem lesz hirtelen valami, hogy SOS kellene)
Főnökök nincsenek, így talán sikerül.
De közben meg a férjem beteg, tegnap nem is volt dolgozni, most is hamarosan hazamegy. Szegénykém, pont a 3 naposra.

Én még nem vettem semmit, pont most akartam összeírni, hogy mi legyen az ebéd a 3 napon. Szerencsére mindenhova, csak délután megyünk, így ebéd után tudok majd aludni.

Mi megbeszéltük a párommal, hogy nem veszünk most ajándékot. Mindig csokit szoktunk, de hát most már azt sem eszünk a cukor miatt. :?
Így csinálunk együtt finom diétás sütit. Remélem jó lesz. Diétás Brownie a kedvencem. :D :D :D

Viszont most telefonáltak, hogy megérkezett Lili ágya ilyen lesz.
Nekem nagyon tetszik. Ha a párom jobban lesz, akkor szombaton érte lehet menni, ha nem marad a jövő hét.
http://babaszafari.hu/spd/unas_973690/E ... mbi_kisagy

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sucer szép ez az ágy. Párodnak jobbulást! A fene enné meg, hogy pont most. Ilyenkor mi sem ajándékozzuk egymást, Gábor csokit kap. Bence kap valami kisebb ajándékot - most egy legós autót, egy dvd-t - meg némi csokit. Tényleg nem volt sem drága, sem nagy. A mesét a szomszéd srác írta meg neki.

Én közben hazaértem csak a szomszéd csajszival beszélgettünk a lépcsőházban. Megvettem mindent, most jól tele van a hűtő, sakkoznom kell a hellyel. Meg meg is kellene ebédelnem....

királylány

Sziasztok!
Mindenkinek szép húsvétot, sok pihit!
És köszönöm a sikeres drukkolást, ami a magzatvizes eredményt illeti, minden OK. (Egy fiú-egy lány) Így már megmondtuk a gyerekeknek is, nagy ovációval fogadták :-))) Claire
claire

[quote="evilany"]H írta:evilanyastartóról ezt találtam:
Kép
Kép

Na nekem a rózsaszín va...(illetve fehérben) Anita Maternity márka

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag és mennyibe került?

Woody szép ágy!!

Claire,örülök hogy minden rendben,gratula a vegyespároshoz,le a kalappal...Nektek is boldog húsvétot.

Bmaas?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nah csajok megkerültem annyit írtatok mire végig olvastam mindent:)
És nagy meglepetésemre ilyet még nem éreztem éreztem hogy a kis főnököm mozog oda bent.De ott volt a kezem és éreztem kivűlről.hogy megmozdult a hasam naygon szuper rzés volt és ezt ti váltotátok ki.Amit írtatok :):):)

Kép
bévi

Évi
Nálunk is kapott apuka édességet... (ez a fele mennyiség) :wink:
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody ágy gyönyörű nagyon tetszik nekem is:)
Evilány hátad jobban vagy???És ezek a finomságok dádá lesz érte csorog a nyálunk ezért eszem egy kis jégkrémet fekete erdő hmm megyek is hozok:)
Nah csajok apucik mindenhol rendetlenek szinte tisztelet a kivételnek.nálunk is hajlamos elfeledkezni magáról de szokot segíteni is mosogatni krumpli pucolás hétvégi főzésnél.
Húsvétot mindenki ennyire szereti:)mi szalonnát sütünk anyákámék jönnek nálunk és én sem szeretem ezt a pénzes dolgot.Van egy 1,5 éves keresztfiam neki apró tojásokat vettem ami egszere belefér a szájába és nyuszikat.Én sem viszem túlzásba bár már láttom nekem kell megsütni apuci szalonnáját is meg sonkáját de alig várom és kis rendes mert ő ezt mind megszerzi háztól és az nagyon finom.
Takarítás én mindent pucba vágtam anyucim volt itt és megvolt a nagytakarítás bár nyárom alakitunk de azért igy a jó segítet aranyos nagyon és tölt nekem káposztát imádom nekem az övé a legfinomab.
Csorog a nyálam mi lesz velem ti is ennyit esztek?????????

Kép
bévi

Ircsi izlelő bimbók beindultak:)

Kép
bévi

Boldog Húsvétot mindenkinek!!!! :lol: Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok csak gyorsan beugrottam hogy elújságoljam ajó hírt

APÁT HAZA ENGEDTÉK A KÓRHÁZBÓL !!!!

Na de ünnepek után bővebben mindent mert itt lóti futi van ma vettünk párom kisfiának biciglit a fiaimnak focikaput meg bakugan gólyókat , meg bionicle robotot .. de majd mindent elmesélek megmutisztok ünnepek után :)

Mindenkinek kellemes ünnepeket és sok-sok locsolót :)
Vendég

Bocsi most nincs idom visszaolvasni majd csak jovo heten. Gondoltam jelentkezem. Mai uh eredmenye nalunk is kislany es minden a legnagzobb rendben van velem is meg a babaval is. En nagyon orultem mert lanyt akartam, ferjem meg nem tudott ugysem donteni.

Kép
Kép
melisch

Melisch gratulálok a kis nunishoz sok egészséget nektek továbbra is:)

Kép
bévi

melisch Gratula a kislányhoz :) irigyellek :)
Guszták a csoki..nálunk csak a gyerekek kapnak... :)
Terhességi haspánt? 8190,- de az ikres barátnőm odaadta 3000.-ért :D

Mindenkinek még egyszer Kellemes Ünnepeket!
Puszi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Kellemes ünnepeket mindenkinek:)[/url][/b]

Kép
bévi

Melisch gratula a kislányhoz!!

Ircsi,édesség :lol: jól vannak tartva a férfijaink...

Bévi valamelyest jobb volt a hátam ma du,(inkább derék,csipő mondjuk)egyet feküdtem,de most estére megint fáj,kisugárzik lábamba,bokába..ehh..többet kéne pihenni? vagy a túlsúly miatt?
Örülök h.jobban érzed a babát!Enyém is ugrál most is :)
Én 2 napig annyit ettem h.szégyen volt,ma végre mérséklődött a farkasétvágy...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Evilány ha szabad ilyet kérdezni menyit szedtél fel a terhesség alatt??
Képzeld nekem a térdem szokott nagyon fájni meg a bokám de akkor tudom időváltozás lesz és ez csak most van így mióta babát várok de vagy 3 hete kb.Szerintem ahhoz nagyon sokat kellet volna felszedned hogy attól fájjon a hátad nem lehet,hogy van valami gerinc problémád amiről esetleg nem is tudsz.Nekem az egyik csigolyám benteb van mint a többi és nekem ezért is szokott fájni akkor pihenek.Te is pihenj sokat és ügyelj magatokra!!!
Most is mocorog az én drágám is de így még soha nem éreztem csak ma délután ilyen erősen én nem tudom,hogy lehet egyik percről a másikra így érezni azóta nagyon érzem,hogy mozog és látszik is a hasamon ha nézem.Ugye csajok ez nem baj én már mindenért aggódom nem baj.hogy ennyit ficánkol???

Kép
bévi

sziasztok csak bekukk :D
én babócám is már aktív :D
nagyon dolgozik odabent :D
viszont ahogy észrevettem leginkább a bal oldalon rugkapál?
kinek merre mozog a babája?hátha ebből is lehet következtetni valamire :) :oops: :)
puszi csajok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek nagyon kellemes nyúlvétot!

Sajnos az enyém nem lesz az, pokoli ájszakám volt és a nappal se ígérkezik fényesebbnek. A sok takarítás, gyerekcipelés betett a bal karomnak. Olyan fájdalmaim vannak, hogy azt ép ésszel nem lehet elviselni. Ehhez egy szép hasmenés is társult, úgy látszik nem bírom anyám föztjét! :)
Nincs semmi gyógyszerem nekünk felnötteknek, nem is gondoltam rá. Anyám ma reggel nem beszélt velem, pedig a párom mondta neki, hogy romjaimban vagyok, így a remény, hogy hamar gyógyszerhez jutok, a messzibe távolodott.

Megyek megint wc-re, lehúzom magam... :(

Puszi: én
Vendég

Jó reggelt
Bévi sajna 10 kg fent van már. Ennyit messze nem kellett volna,de így sikerült. Pont ma reggel mértem,eddig lelkendeztem h.ebben a hónapban még nem híztam de mára 1 kg-val több vagyok.Hát ez van.
(akkor jött fel 4-5 kg hirtelen mikor itthon maradtam a munkából,és a cigit is pont előtte tettük le,férjem is hízott vagy 8 kg-t akkor pedig nem terhes :) )

Bmaas,jobbulást a karodnak,miért nem beszélt veled anyukád? :shock:

Csillag,nekem alul ficereg sokat köldök alatt.Pár napja érdekes módon nem cirkuszol a (óvatos)jobb oldalra fekvés miatt lehet kicsit arrébb költözött.

Férjem már fest,szép színt sikerült kikeverni,a babasarokba. Elvittük a nyuszit mintának mert abból tetszett a zöld :) sikerült is:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.03 08:13-kor.

evilany

Nos mivel ma pizzát fogunk rendelni,holnap Miki bátyjáékhoz megyünk kiadós ebédre,hétfőn meg anyámékhoz,úgy döntöttem nem főzök :lol: ma megsütöm ezt:
http://www.nosalty.hu/pikans_virslis_fa ... ecept_2588
holnap a kókuszos sütit,meg persze főzünk sonkát,oszt annyi.

evilany

Mangalica a 23.héten
Kép

No elmentem pékségbe.

evilany

Sziasztok Csajok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindannyiótoknak!

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Évi (kicsi mangalica társam) :D
Nagyon édes a pocakod..nekem tetszik!!! :D De az enyém nagyobb .......bebebeeeeeeeeeeeee :D
Jó ez a zöld szín.

Barbi!
Nagyon sajnálom!Remélem a hasmenés eltűnik hamar!!! (nekem 3 napig volt)Sok banánt ettem...
Jobbulást...pároddal beszélj ha tudsz..hogy vegye át a dolgokat egy kis időre(pihenned kellene!!!)
Ha van valami amiben segíteni tudok nyugodtan írj,szólj,kérj!!!
Puszim csajok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na bekukk...
Charlotte torta...képeim

Kép
Kép
Kép

és még vissza van a fahéjas csiga...de már hulla vagyok... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Töltelék:
0.5kg túró
500gr eper (apró kockára vágva)
2db málnás joghur
10dkg olvasztott vaj
málnaszörpen felfőzött zselatin

reméljük fincsa lesz :D

Mindenkinek jó sütést-főzést!!!
majd még feldobom a csigák képét is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ismét kukk :D
az ígért fahéjas csiga...
mára befejeztem...hulla vagyok :D

Kép

Még egyszer Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Sziasztok!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Melisch gratulálok a kislányhoz! Teljesült a vágyad!

Claire gratulálok a felálláshoz. Minden vágyam ez volt nekem is....mármint, hogy ikrek és egy fiú, egy lány....

Évi nem is vagy mangalica.

Csillag ezek ám a sütik!

Vanilla ez nagyon jó hír! Örülök neki. Ami azt illeti nem semmi nyuszi járkál felétek.... :)

Bévi jó, hogy ismeét jöttél.

Én ma egész délelőtt a konyhában toporogtam, az eredmény az az, hogy sakkoznom kell a hűtőben mert nem férek....a sajtos kocka tésztája begyúrva, most összedobom a másikat, olnap meg megsütöm.
Gábor ma nagyon vicces kedvében volt és meglocsolt. Gondolom nem marad el a hétfői nyakonöntés sem, de az kb hajnali 4-re várható :lol:

Nagyon kellemes húsvétot kívánok mindenkinek! A locsolók számára nem térek ki, mindenkinek annyi legyen amennyit gondol. :wink:

királylány

Sziasztok!

először is mindenkinek kellemes ünnepeket :)
Kép

Melish gratula a jó hirekhez...irigykedem én is kislányt szeretnék... :oops:

Evilány: nagyon jó a falszin :) mikor lesztek kész?

Mangalica:) nem is vagy mangalica... :)
szép a pocid :D:D:D

MINDEN POCAK SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP

Kép
freyja

Boldog Nyulat!

Kép

Kép
xtina75

Sziasztok most jutottam idáig...
Mondanom sem kell bevásárlás kerék defekt és sütés főzés és felmostam a konyhát és nem érdekel semmi nem csinálok most már semmit.
Évi ne viccelj mangalica hát majd rakok fel képet nah az mangalica és én is 10 kilót híztam védőnő szerint diéta hát e lkeztem de étvágyam se volt azokat a kajákat nem tudtam megenni.Dokim azt mondta egyek ami jól esik ezért hétfőn szalonna sonka sütés kint a szabadban nyami.
Csillag:minden sütid nagyon guszta ügyi vagy én is a köldököm alatt érzem a mozgást de nekem úgy helyezkedik el általában jobb oldalt kis buksi bal oldalt húgyhólyagomon a feneke és ott voltam műtve sérvel is az nem igazán jó mert nyomja de nem bánom:)és nekem farfekvéses,de ha nem múlik a szemölcsöm akkor is császár lesz nah de pozitív leszek próbálok...
Mindenkinek Kellemes Ünnepet még egyszer!!!!

Kép
bévi

Királylány:az nem semmi meglocsolt még időben:)Hajnali négy :shock: :shock: :)kicsit mókás!!!
Nah a hűtőm nekem is hasonló nyugi de még fele sincs kész holnap csináljuk a többit már szerencsére nem lesz ünnep míg babásak vagyunk nem kell ennyit sütni főzni egyszere.

Kép
bévi

Kész vagyunk,teljesen :) sütöttem kókuszost,meg virslis rudakat,kész a sonka,tojás,annyi kaja van hogy áthivtuk Miki öccsét is vacsorára :) Pizzát rendeltünk,45-st de balgán duplázót(dupla sonka,dupla tarja,dupla szalámi,dupla hagyma,dupla sajt :lol: )és egy szelettől kész lettünk :)
Nagyo szép lett a babasarok,majd nappali fényben hozok képet.

Bévi biztos Te se vagy mangalica :) nyilván én se,a hasam növekedésére érthette,de akkor se mondjon ilyet egy kismamának.Na mindegy.

Csillag ez a charlotte vmi csodás lehet... jól néztem a képeket,belerakod sorban,és a végén kifordítod?

evilany

Tényleg Bévi hozz képet magatokról.

evilany

Claire, gratulálok a kicsikhez és a legjobbakat kívánom nektek!
Szivvi, tök jó, hogy benéztél hozzánk!
Melisch, egy újabb kislány! Jó, hogy teljesült a vágyad!

Barbi, jobbulást!
Csillag, biztos nem fog tudni senki ellenállni a sütiknek!
Csillag, Tina, nektek is szép ünnepet!
Vanilla, ez aztán a klassz hír és pont az ünnepekre!

Igyekszem feltenni a sztárfotót Kristófról és egy pocakosat magunkról.

Legyetek jók!

bekri

Bévi, ilyenkor a farfekvésből még bármi lehet, ezt a többiek is beszélték nemrég, hogy van olyan baba, aki csak a végén fordul be menetirányba :wink:
Bálintom félig harántban van most, a feje van fönt a jobb oldalamon, és a lábai lent a baloldalon. Ezért van az, hogy olyan kiválóan tud ugrabugrálni a hólyagomon... :roll: :lol:

bekri

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Csillag ez a charlotte vmi csodás lehet... jól néztem a képeket,belerakod sorban,és a végén kifordítod?

Igen szívem......jól látod... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire...Én is gratulálok! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem tudok aludni... :(
kipattantak a szemeim :(
remélem hamar vissza tudok alukálni... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt,itt már járt a nyúl :)
Tojt sonkát tojást,meg ajándékot nekem(krémet a pocimra,mert elfogyott,meg csokit :) )
Mutatom a szobát is.
Kép

Kép

Lurkó ugrál a hasamban,ideje a reggelinek.

evilany

Kép

evilany

Kellemes ünnepeket!

Nem tudja valaki, hogy most hogy is van az apasági nyilatkozat?
Volt valami kavarás, de nem tudom, hogy hol tart most.
Próbálok mindent összegyűjteni amit el kell majd intézni, nehogy lemaradjon valami!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Melish, gratulálok a kislányhoz!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Melisch
Gratulálok a kislányhoz!

Szivvi
Puszi nektek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Nem is mangalica....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

szép Húsvétot! :lol:

Clárika én úgy tudom az Önkormányzathoz kell bemenni személyesen együtt és ott kell szóban nyilatkozni! de a baba születésekor nem lehet a nyilatkozat 3 hónapnál régebbi!!! ezt nekünk is intézni kell majd! :wink: :lol:
én júniusra tervezem!

hát nekünk nem volt eccerű éjszakánk, kutya éjfélig hányt kora délutántól... a végén már véreset...
elvittük az ügyeletre, kapott 3 szurit hajnali fél 1-kor! :arrow: azt hittem rosszul hallok, amikor a doki azt mondta, hogy 4500.-... én tizenezerre számítottam!!! :shock: pozitív csalódás!!! :lol:
most is voltunk, újabb 3 szuri, és most már ehet sokszor keveset... szegénykém úgy cuppant rá a kajára, mint még soha! :?
benyelt valami vírust és most teljesen le van gyengülve szegénykém...

Csillag ez a süti nagyon guszta!!!!

Évi szupi a babasarock!!! :wink: :lol:

Melisch gatula a kiscsajhoz!!! :lol: :lol: :lol:

bekri várjuk a fotót! :lol: :lol: :lol:

bmaass jobbulást!

mindenkit puszilok, akit kihagytam... további jó pihit! :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok mindenkinek kellemes nyuszikát :) !!!!

Hulla vagyok egész nap főzök már 2 napja de a végeredmény magáért beszélt azt hiszem ,képeket majd mutatok amint lesz energiám feltölteni a gépre .

Nagy lány a pociban igen aktív olyannyira hogy szemmel látható mekkorákat rúg belém ami néha igen csak fájdalmas de nem baj annyira élvezzük apával el nem lehet mondani :)

Gyerekek nagyon boldogok voltak ma én meg azért örültem mert láttam őket örülni :)

Jujjjjj képzeljétek babónk leendő kereszt anyukája és apukája párom nővére és férje húsvétra vett nekünk egy vadi új ikeas sarokülőt 180 000 ft-ért mivel a másikat elvitte párom exe ,de igy jól jártunk úgy hogy kedves ex köszönjük hogy elvitted a régi megunt ágyat mert igy szebbet és jobbat kaptunk:)!!!!! Anyira örültem hirtelen kb fél órán át csak néztem és nem jutottam szóhoz aztán meg elkezdtem sírni mikor átölelgetett
sógornőm és sógorom :)

NA DE KÉPEKET MINDENRŐL HA LESZ IDŐM ÍGÉREM !!!!!

clárika Mi is apaságit készülünk csináltatni én benn voltam az önkormányzatnál é érdeklődtem kell hozzá a két sülő személyes iratai , aztán a védőnőtől vagy a kezelő orvostól egy igazolás a baba várható születéséről aztán nyilatkozni kell szóban mind a két félnek hogy a baba édesapja xy atz az illetékes önkormányzatnál aki megcsinálja a jegyzőkönyvet erről és kapunk belőle 1- példányt amit vinni kell a kórházba hogy rögtön apuci nevére kerüljön a bébi . Nálunk igy megy ez . :P

Na de megyek mert rögtön elalszom a fáradságtól puszi mindenkinek és várom az ünnepek alatt történtek beszámolóját és hogy ki mennyit hízott :)

Sziasztokkkkkk
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?