Haliho!!
Lányok, ez nem semmi! Ildi, nagyon csini vagy!!! Tényleg nagyon ügyi vagy!! Nagyon látványos a fogyásod!!!
Gabi, háromszor néztem meg a képet, hogy vajon Te lehetsz-e ott háttal babával? Hihetetlen, mennyit jelent az a (jó)pár kiló mínusz!
Amúgy Gabi, ha szoptatsz, akkor csak olyan vitamint szedhetsz, amit ilyenkor is lehet, pl. Elevit. (én is szedtem mellette vastablettát, Maltofert kaptam, mert kritikus volt a vasszintem).
Szirom és többiek, köszönöm a biztatást alvás-kelés-ügyileg, azóta több fórumon is utánanéztem a dolgoknak, és össze kell tennem a kezem, hogy a fiam "csak" ennyiszer ébred. Mindenesetre egy kivizsgálás nem ártana, lehet, hogy semmi köze hozzá, de múltkor szellőztetnem kellett pelus csere után, pedig csak bepisilt! Iszonyú szaga volt, és aznap nagyon levert is volt. Na, azóta van a max. kétszeri ébredés helyett az öt-hat. Lehet, h. vmi vírus.
Ma elkezdtem a tornát, innentől egy napot sem szándékozom kihagyni.
Kiválasztottam az esküvői ruhámat, nagy nehezen (annyi gyönyörű volt!). A tulajdonos nőci meg az alkalmazottja el voltak ájulva, hogy nekem gyerekem van, mert állítólag egyáltalán nem látszik az alakomon.
Gyerekek, nagyon lassan, de kezdek elégedett lenni a kilóimmal! (már csak három mínusz! Bár félek, megtartani nehezebb lesz,mint elérni!)Esküvő után majd teszek fel fotókat, okés?
Gabi, igen, a súlyzózás segít a felkar fogyasztásában és szálkásításában, de nagyon jó a karcsúsító zselé is (én Avont használok, CelluSculpt a neve, egy tubus egy hónapig jó, de én combra-fenékre-csípőre is használom, most 2199 Ft, és szerintem tényleg jó, a felkarból is lement két cm egy hónap alatt, de azért a diéta is kell hozzá)Amúgy két kisüveges (0.5 l) ásványvízzel nyugodtan súlyzózhatsz szoptatás alatt is, a lényeg, hogy sokszor-sokszor csináld egymás után a gyakrolatokat.
Olyan ügyi mindenki, hogy csuda! Csak így tovább, nagyon hajtjuk egymást, nem, lányok?
Puszi, jó éjt,
*Dirtha