Mindenkinek nagyon szép Húvétot!
Sikerült végigolvasnom mindent, de hogy mi ragadt meg az más kérdés.
A fényképek felett nem tudok elsuhanni.
Angel!
Dióka képek nagyon édik. Hogy falja az almát!
Lois!
KisZé a szívem csücske, annyira kis cukor.
Nikó!
Annyira kis aranyos ez a kiccsaj is. Tényleg minden baba olyan szép!!
Nna, ide kellett vennem a kis porontyomat. Ő is imádja a klaviatúrát. Most nagyiéknál vagyunk, így kicsit pihizek. vagyis úgy mondanám csak Littivel kell foglalkozni.
Till!
Nagyon remélem nem lesz már nálatok semmikórság az idén!!!
Külben kb. nálunk is az a he lyzet, mint nálad, csodálom a rendszeres fórumozókat, hogyan csinálják. Én azért kezdtem el reggel írni, amikor Liti visszaalszik, csak így én nem alszom vele, pedíg bírnék, vagy a tennivalóim váratnak magikra.
Bols!
Hajdú dr.-nőnél remélem sikerül mindenre választ kapni és jól "lencsevégre" kapni a kis pocaklakót.
Baba!
Mindjárt itt lesz az a 24. hét és akkor biztos sikerül megnyugodnod végre. Minden rendben van.
Twist!
ne ostorozd magad, hogy nem vagy ügyes, akkor én lehúzhatnám magam a wc-n, ha azt nézem, hogy Litti kb. 3szor szopizik éjszaka, még kb. 2szer plusz felkel, csak mellettem alszik el éjjel is nappal is. Pedig párom szerint én vagyok a legjobb anya.
Rani!
Kis Milán nem semmi. Én amondó lennék, hogy elvileg elég neki az a kajcsi. Nem tudom ilyenkor mi van.
Gratula a hintához. Én mosz a Kriszes féle ruhósra vadászok, de ha így megy tovább értelmetlen lesz venni, mert kinőjük.
Mó!
Kreatív hajlamim a következőkben élem ki: mézeskalács sütés díszítés, Litti képes, gyönygyfűzős piros kartontojások, és rajzolok fali képet a kiságyhoz. Micimackóst.
Puszika és minden szépet és jót hozzon a nyuszi!!