Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu, a mensmentist nézd meg, ott csinálnak vérteszteket, szinte mindenre. Jó fejek!

Annyira köszönöm mindenkinek, aki cisztaűzőt küldött, vagy gondolt rám. Bár Eszterék problémája mellett igazán nem a világvége egy ciszta...
Esetleg valami cisztapukkantó trükkök? Valahol olvastam, hogy a durvább szex... :roll:
mieza

Eszter, együttérzek veled nagyon, és ölellek! :cry: És kívánom, hogy lelkileg és testileg is minél hamarabb felépülj!
Vendég

Mieza, amikor nekem volt cisztám, akkor biciklizést, ugókötelezést ajánlottak, de szerintem a durvább szex is szóba jöhet :wink:

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Eszter: Nagyon-nagyon sajnálom, erre nincsenek szavak!! Kívánok Nektek nagyon sok kitartást!

Avarka: Túlstimuláció: Nekem eddig minden stimu-beülti után volt egy nagyon pici. Igazából arról van, szó, hogy víz kerül a hasüregbe. Én annyit éreztem, hogy nagyon feszült a hasam, a gatyeszt nem tudtam begombolni és főleg estére fokozódott, reggel mindig úgy ébredtem, hogy semmi, aztán du. este felé már egyre jobban éreztem. Ezek a tünetek nálam a beültetés után voltak. Ami segít nagyon sok folyadék és a 4 lábú hús fogyasztása (sertés, marha), nekem fél kg-ot kellett ennem egy nap. Ahogy egy kicsit hanyagoltam a húsbevitelt máris éreztem újra. Nekem ezek a tapasztalataim.

Csajok! Hol találom a táblázatot??? Please!! :D
luca4

Luca, üdv itt, a táblázatot az előző oldal 5.hozzászólásánál találod!
Vendég

Sziasztok!

Telken voltam előkészíteni a dolgokat – a templomba is bementem és imát mondtam magamért és főleg Eszterért!

Drága Eszter: szavakat nem találok, döbbenet ami veled történt, a legmélyebb együttérzésem veletek. Nem tudom, miért kellett ennek igy történnie, a jó Isten legalább téged megmentett. Remélem sikerül ez feldolgoznod. Minden tiszteletem ahogy volt erőd ezt végig csinálni, megszülni és mindezt még le is irni. Találd meg te is a békét – mint ahogy most én is találom bajomban – de remélem a legjobbakat és kívánok mielőbbi egészséget csöppséget neked és minden vágyakozó/várakozó maminak!

Mieza: Másodsorban rajtad is megdöbbentem de nagyon remélem hogy a sok rossz után valami jó is fog már végre történni! Én javulgatok, de még járok dokihoz. Állás: majd csak lesz valahogy, de ha hallasz valamit vagy bárki, nagyon örülök előre is.
Házodokiról amit irtál borzalmas. Azt nem tudom hol laksz, a miénk nagyon jó, de annyi betege van, hogy ujat nem igazán fogad.

Pancsi: gratulációm a babókádhoz, nem baj, hogy egyedül érkezik, csak egészséges legyen! De döntésed, de a következőt gondold meg mikor érkezzen. Minimális korkülönbség szerintem 2 de inkább 3 év az ideális. Addig még a nagyobban kell foglalkozni, mert igényli, és a kicsire nem jut annyi idő. Nagy futkos tisztába kell tenni, nagy pocakkal ez bizony kemény feladat. Igen igazad van, már eldöntöttem és nincs visszaut, a jövőre kell gondolni és ezt teszem! (Pancsi: állást még remélem találok, de babám nekem már nem lehet – de mindenkinek szurkolok!)

Sajti: köszönöm a telefont. Privi fog menni!

Macsek: mag megnéztem a botanikai tulipánokat, gyögyörüek. Láttam vörösmacskát is, rád gondoltam!

Rodinám: remélem apukád gyógyul, te pedig nagyon vigyázz magatokra!

Zsu: már csak pár hét! Van most valami munkád?

Vbeni: remélem hamarosan kiderül az eredmény, vigyázz te is!

Foginyprobléma: nekem volt, mikor terhes voltam. A végén majdnem minden nap jártam fogdokihoz, ecsetelték. Igen ez a terhesség kisérője, érdeklődni kell mit lehet ellene tenni.

Hormonvérkép – fizetős? Helyi SZTK-ban nem tudják megcsinálni? Én érdeklődtem hogyan müködik, mert klinikára kellett az eredmény. Helyi nőgyogyi kiírta és meglett ingyen 2 hét után. Amugy fizetős labor Pesten www.krama.hu

A végén, de nem utolsó sorban – ezuton kívánok nektek minden jót, és szeretetteljes ünnepeket.

kispatak
Vendég

Zsu: Köszi, máris megkeresem!
luca4

Eszter Uram Atyám mi történt?Kép Kép Bőgök és nem értem..... nem találok szavakat, nem tudok mit írni ... kétségbe vagyok esve, hogy ilyenek vannak és pont veletek! Kitartást és erőt kívánok és a körülményekhez képest épüljetek fel hamar...

Maccs
vörösmacska

Mieza
Durranjon jó nagyot. Küldök ciszta űzőt!!!!!!!! Ja és ne jöjjön meg.

Csucsu
Vannak magán laborok ott gyosak és a vért is leszívják. Ha érdekel akkor ha otthon leszek küldök címet.

Eszter
Nem nagyon tudom, hogy mit tudnék még azon kívül mondani amit a lányok már leírtak és bár csak részben, de tudom mit érezhetsz.

Mieza

Az előző dokim a 7-es buszt javasolta igaz, akkor 2-3 cm közöttiek voltak a cisztáim.

Kispatak

Remélem sikerül állást találnod. Ha hallok valamit akkor gondolok rád.

Én pedig azt kérem mindenkitől, hogyha tud vagy hall valaki könyvelői állást,
-vállalkozóként - is akkor gondoljon rám.

Ancsy
Nekem is ez van. Innen tudtam, hogy sikerült. Nekem a meridol fogkrémet ajánlotta dokim, ez nahgyon jó, bár nem túl olcsó de azóta az egész család ezt használja. Kevés kell belőle és sokáig elég. Ha nagyon erős a gyulladás akkor van szájvíz is. Azt még nem használtam.

Sajti

Minél több pozítív tesztet kampányhoz egy „+” teszt
vnbeni

sziasztok Lányok,

Eszter,
nem találok szavakat arra, ami történt. :-( :-(
ha bármiben tudunk neked segíteni itt a fórumon, akkor gyere, de persze azt is teljesen megértem, ha most átmész egy időre zugba.
nagyon köszönöm hogy megosztottad velünk a teljes történetet, minden tiszteletem a tiéd.
a férjemmel együtt mielőbbi lelki gyógyulást kívánunk nektek.

köszi az érdeklődést csajok. ma reggel negatívat teszteltem, de mivel ez "csak" a 14 nap még nem adom fel teljesen. nem tudom mikor tesztelek legközelebb, a férjem azt mondja ne legyek besózva várjak keddig, de nem tudom hogy kibírom-e. a tegnapi nagyon durva hasfájásom éjszakára teljesen elmúlt és ma nem jött újra elő. meglátjuk...
köszi minden eddigi babaragacsot.

Rodi, nálatok mi újság apukáddal?

kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kedves Eszter!
Fogadd őszinte részvétemet a kisbabák miatt. Minden elismerésem a tiéd, amiért ezt ilyen lelkierővel végig tudtad csinálni, és a beszámolód elején még arra is figyeltél, hogy bennünket nehogy elbátortalaníts. Nagyszerű ember lehetsz.
Laci hogy van?

Rodina, ti hogy vagytok?

Csucsu: a májfunkciók, amennyiben szedsz Bromocriptint, majdnem biztos, hogy attól rosszak! Egy lány a BMC-ben ugyanígy járt, a váróteremben mesélte nekem. Durva egy gyógyszer!

Lányok: képzeljétek, nemrég voltam a ciklusom közepén és már pár napja barnázok! Több, mint két héttel a mensi előtt. A mellem meg nagyon fáj! Még sosem volt középidős pecsételésem életemben. Én csak mensikor vérzek.
Ennyire megkavartak volna a hormonok???
Volt már ilyen valakinek?

Puszi,

Lujzi

Kép
lujzici

Drága Eszter!

Fogadd őszinte részvétemet! (én csak zug olvasok, de szeretném, hogy tudd, lélekben veled vagyok!)
Kívánom, hogy minél előbb meggyógyuljon a tested és a lelked is!
Minden tiszteletem a Tied, hogy ezt a tragédiát ilyen lelkierővel csináltad végig!
Nem tudom még mit mondhatnék Neked... Legszívesebben csak megölelnélek!

Kívánok Neked és párodnak is mielőbbi gyógyulást, és kitartást a továbbiakhoz!

puszi

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68

Sziasztok lányok

Most nem tudok visszaolvasni, de igérem mindent bepótolok. Felmegyünk a mátrába, az ünnepre.
Úgyhogy most kívánok minden fórumozónak KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!
Mindenki rosszalkodjon, hajrá baba projekt!!!

Kép
Kép
pancsi76

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

Annyit írtatok tegnap óta, hogy esélytelen mindegyikre reagálni, tehát csak annyit, hogy a babásoknak rókamentes szép napokat, a babáraváróknak meg kikapcsolódást és pozitív energiákkal feltöltődést kívánok, had jöjjön az a rengeteg + teszt :D

Kép
judit0713

Eszter!
Babáid elvesztésének fájdalmában osztozom Veled!
Kívánom hogy a pároddal összekapaszkodva minél előbb túljussatok a jelenlegi válságos időszakon!
Hiszem, hogy egy ilyen nagyszerű embernek, mint amilyen Te vagy, nagyszerű gyermeke(i) lesznek majd!
Ölellek
J.

Kép
judit0713

Sziasztok!

Nagyon hálás vagyok, hogy ilyenek vagytok, hogy együtt éreztek velünk és igazán nagyon meghat amiket írtok! (konkrétan mindig végig zokogom, ahogy most is)

Igyekszünk magunkhoz térni, és bízom benne, hogy ahogyan telnek a napok, hetek, hónapok (remélem nem évek, bár most azt érzem, hogy az egész élet) úgy könnyebb lesz majd!

Annak örülök, hogy mindketten készen állunk a folytatásra, Laci is és én is, csak a mikort nem tudjuk még!

Nem okolunk senkit és semmit, nem haragszunk se a világra, se a jó Istenre, senkire... valamiért ennek így kellett lennie!
És ha választanom kell aközt, hogy életük végéig súlyos beteg gyerekeket hozzunk haza a kórházból, vagy a születésük után veszítsük el őket a PIC központban, miután már a karjainkba vettük őket, akkor azt hiszem ez volt a "jobb" megoldás! A babáinknak és nekünk is!

Az amit a János Kórházban a szülészeten, a szülőszobán mindenki tett értünk, illetve amit Lintner tanárúr végigcsinált értünk/velünk, az is felfoghatatlan és amíg élek hálás leszek érte nekik! Furcsa ezt így leírni, mert végülis nem boldogság lett a vége, de nagyon sokat jelentett, hogy mindenki velünk volt, segített és mindent megtett! Tapintatosak voltak, együttérzők és nagyon kedvesek! És a Tanár Úr megmentette a méhemet és nem hagyott elvérezni! Így a nagy szomorúságunkban legalább annak tudunk örülni, hogy kaptunk esélyt a folytatáshoz és csak rajtunk múlik, hogy mikor folytatjuk!

...hát így vagyunk most Lacival. Telnek az üres percek, órák, napok, de majdcsak megtelnek újra tartalommal...

Köszönöm Mindenkinek, azoknak is akik zug üzemmódból követték a dolgokat és azoknak is, akik másik topikokból küldtek privit, hogy segítsenek nekünk! Tényleg szívszorító, és nagyon hálásak vagyunk érte!

puszilunk és ölelünk Mindenkit!

eszter82
Budapest

Drága Eszter!

Most olvastam, hogy mi történt és azóta is csak bőgök és csodállak a lelki erődért és hozzáállásodért.

Azért zuhantam meg ennyire a történtektől, mert most értettem meg, hogy húgom is milyen veszélynek volt kitéve a három babájával mikor terhes volt és hogy milyen hálásak lehetünk a mindenhatónak, hogy egészségesen megszülettek és itt vannak velünk.

Kívánom, hogy a jövőben minden úgy teljesüljön, ahogy szeretnétek!

/jövőhéten kezdem a stimulációt és ha sikerül, akkor csak egy babát szeretnék vissza! Már van egy 16 éves és a boldogságunkhoz csak + 1 hiányzik/

Kép
avarka

Kedves Eszter!

Fogadd őszinte részvétemet az ember egyszerűen alig talál szavakat :cry:

Megmondom őszintén én már néhány órája olvastam amit irtál de annyira rosszul lettem hogy le kellett feküdnöm kellett egy kis idő hogy megemésszem amit irtál. azóta folyton rátok gondolok

De tudod annyira nagy emberre vall ahogy próbálod elfogadni ami történt és nem okolsz senkit érte. Az meg eszedbe se jusson hogy magadba, magatokban keresed a hibát. Erről senki sem tehet, sajnos a természet akarta igy csak hát tényleg olyan szörnyű ez igy hogy már ekkorák voltak a babák és mégis.. És hát tényleg azért meg hálát lehet adni, hogy neked nem esett bajod és a méhedet is sikerült megtartani.

Hagyj időt a gyászotoknak és az nagyon jó hogy sirni tudsz, mert ez talán segit hogy valamennyire megkönnyebbülj idővel.

Nagyon sok erőt kivánok nektek a folytatáshoz, és gyere majd hozzánk, ha úgy érzed, arra van szükséged.

Kép
vayacon

Eszter!

Nem tudok szavakat irni, most nem lehet.........nagyon sajnálom :(

Csajok

Lenne pár kérdésem, hátha ti megnyugtatok:)
Sz. ügynők mivel spontán baba, azt mondta, hogy nem kell az utrót használnom, de ha gondolom napi 3x1 mehet...de nem szükséges abszolút ő szerinte! Na, a kérdésem az , hogy szerintetek sem gáz, ha nem használom? Most 2 napig feltettem a napi 3-at, de olyan rossz, kifolyik és még viszketést is okoz ráadásul :(
Ja, és Magne B6-ot most akkor kell szedni vagy sem????
Valamit a másik nagy kérdésem, hogy ma vagyok a naptár szerint 5 hetes, most csütörtökön voltam a dokinál és ugye az UH-on nem látott petezsákot...Ugye még nem is kellett volna???? Mert ha később ágyazódott be akkor még korai szerintem....jövőhét pénteken viszont már látnia kell majd mert 6 hetes leszek, 1 nap hiján, ugye???? Bocs, hogy hülyeségeket kérdezek, de kicsit aggódok...:)
ancsyka

Eszter: én sem most olvastam a történeted,de egyszerűen nekem is meg kellett próbálnom feldolgonom azt amit olvastam...Borzalmas :!: Nagyon-nagyon sajnálom :!: Olyan picike Lány vagy Te és annyi erő jön át az írásaidon,hogy ez felfoghatatlan számomra...minden elismerésem a Tied!!!!!Minnél hamarabb gyógyuljon meg a lelked és a tested és mielőbbi újrakezdést kívánok Nektek!!!!!

Millió puszi Nektek :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kedves Eszter!

Már itt vagyok a nyári lakban és közel a templom, sürün fogom látogatni. Még egyszer mély együttérzés és csodálat, hogy a bajban ekkora erőt az a teremtő.

Teljesen igazad van, ti készen álltok a jövőre és ha fáj is a jelen, de belátod, hogy beteg gyerekek? Remélem az idő segít nektek, és ilyen nagyszerű embereknek csak nagyszerú gyermeke/i/ lesznek!

Ma egy nehéz napon vagyunk túl, összeszedtük magunkat és a holminkat, a rengeteg virágunkat, egy nagy csomó kaját - és kiköltöztünk a nyári lakunkba. Nagyjából minden a helyére került, de lesz még mit tenni a következő időkben. Most kicsit furcsa, de a jót könnyebb megszokni. Itt már vártak a jó szomszédok és a kedvenc állatok a szomszédban. Virágaim tulélték a nagy utazást és most ismerkednek az uj helyükkel, csak most látom, hogy nagyon sokan vannak benn a lakásban. Még több lesz kinnt a kertben. Ha tudjátok majd irjátok meg, hogyan kell képet feltenni. A tulipánerdőt meg akarom örökíteni majd!

Mindenkinek kellemes napokat

üdv kispatak
Vendég

Eszter!
Nem tudom szavakkal elmondani azt, amit érzek! Nagyon sok erőt kívánok neked, és ezernyi gyógyító ölelést küldök! Lélekben mind veled vagyunk!

Van egy Goethe idézet, amit én magaménak vallok:

Ha romba dőlnek legszebb álmaid,
reményeid el ne hagyjanak,
Mert sokszor a romok fölött
a legszebb virágok nyílnak.

Remélem, majd egyszer, nem is olyan sokára, lesz egy nagyon szép virágod!

rodina74

Sziasztok lányok!

olvasgattam valamennyit mostanában,de nem tudtam jönni,beindult a munka...
sajnos a megérzésem jó volt,nem szívesen látnak,hogy ilyen sokáig elmaradtam táppénz miatt.
Azt éreztetik páran,hogy talán csak "úgy" kiirattam magam,mert nem volt kedvem dolgozni...

Na mindegy...

Először is,
ANCSYNAK sok-sok gratula!!!!!!!!!

Mi is spontánkodtunk az elmúlt hónapban,de sajnos eredmény nélkül,már 3.napja hasfájós vagyok... :(

reménykedtem,de jóideje tudjuk,hogy csak úgy magától nem fog összejönni.

Pancsi: 1 babó tökéletes!!
Mit nem adnék egyért :)
Anyum picit meglepődött,mikor beszélgetéskor csak szóba hoztam,hogy mondjuk egyszerre 2 is jöhet részünkről :D
De azt hiszem ezt inkább TI értitek csak meg,akik szintén nagyon sokat vártatok már az áldásra :)
Vendég

Apukám szerencsére jól van, úgy néz ki holnap kiengedik!
Én aggódom kicsit a bogyónk miatt, ez a sok stressz, ami ért, remélem nem hagy nyomot! Lányok, nálatok is vannak olyan napok, amikor nincs olyan émelygésetek és hányingeretek, mint előző nap. Volt 5-6 olyan napom, amikor fetrengtem a hányingertől, most meg éppen, hogy csak émelygek, és minimális hányingerem van! Ráadásul az elmúlt 2 napban nagyon sokat szurkált a hasam. Remélem, minden rendben!

rodina74

[quote="rodina74"]A írta:rodina74pukám szerencsére jól van, úgy néz ki holnap kiengedik!
Én aggódom kicsit a bogyónk miatt, ez a sok stressz, ami ért, remélem nem hagy nyomot! Lányok, nálatok is vannak olyan napok, amikor nincs olyan émelygésetek és hányingeretek, mint előző nap. Volt 5-6 olyan napom, amikor fetrengtem a hányingertől, most meg éppen, hogy csak émelygek, és minimális hányingerem van! Ráadásul az elmúlt 2 napban nagyon sokat szurkált a hasam. Remélem, minden rendben!

Nekem ugyan nincs tapasztalatom,de ne aggódj emiatt!
Nem mindenkinél egyformák a tünetek.
Egy barátnőm nővérénél pl. a szülésig folyamatos volt a hányinger,és ami azt követi... :shock:
Mégis minden a legnagyobb rendben ment nála.

Szerintem jól viseled a stresszt,nem fog megártani!
Vendég

Kép

Maccs
vörösmacska

kisbeeka

Nagyon szépen köszönöm :)
A 3. napi hasfájásra csak annyit, hogy én hétfő -kedden amikor meg kellett volna jönnie, azt hittem belepusztulok a hasfájásba és a görcsökbe.....tehát amig nincs piri van remény :):):) drukkolok+++++
Mi sem hittük volna 3 év próbálkozás és 1 lombik után, de Sikerült!!!!
Ez veletek is megtörténhet bármikor :)

Rodina

Örülök, hogy apukád jól van :)

Macs

Nagyon szépek a virágok....úgy örülnék ha nekem is lehetne ilyen virágos kertem.....de sajnos I.emeleti lakó vagyok :(

De nagyon el van tűnve mindenki :)

Kép
ancsyka

Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a támogatást!
Felolvastam Lacinak és Anyunak is amiket írtatok... szinkronban sírtunk!
Elmondani sem tudom, hogy mennyire sokat jelent és mennyi erőt ad nekünk az a figyelem, szeretet, együttérzés, amivel nyomon követtétek a velünk történteket és együtt éreztek velünk!

Sajnálom, hogy kicsit "belassítottam" itt az eseményeket és a hangulatot lenulláztam a tragédiánkkal!
Szeretném, ha ez nem bélyegezné meg az itt uralkodó mindig fantasztikus hangulatot! És visszarázódna a topik a megszokott boldog pörgésbe :)

Mi pedig majd szépen lassan újra felvesszük a tempót és remélhetőleg nemsoká ismét csatlakozunk!
Addig is zugolvasok, mert mindig kíváncsi vagyok, hogy kivel mi történik, ki hol tart és drukkolok mindenki sikeréért!
Ha lesznek jobb napjaim is, akkor pedig majd írok is :)

Még egyszer hálásan köszönök Nektek mindent, fantasztikus emberek vagytok!

Puszi mindenkinek:

eszter82
Budapest

Drága Eszter!

Igen,itt valóban mindenki támogat,és ha kell,Veled együtt is sír!
Drukkolunk Nektek mindnyájan,hogy az élet valami gyönyörű dolgot tartogasson Számotokra!

Sokszor valóban nem tudni,hogy a Jóisten mit miért tesz,de tudnod kell,hogy meggyógyítja a szíveteket és a lelketeket valami káprázatos csodával!

Én is kicsit "zug-olvasok",mert kicsit lemaradtam az eseményekről.

Lassan elballagok a templomba,ott majd szólok az érdeketekben! :)

Bár mi is 4 éve próbálkozunk,jó kapcsolatom van az égiekkel! :oops: :)
Vendég

Eszti!

Még most is könnybelábad a szemem és nincs olyan óra, hogy ne jutna eszembe, hogy mi történt... :cry:

Lányok:

Úgy érzem sikeresen indul a következő nekifutásunk. Sikerült 30 db menopurt 36e ft-t megvenni :) A hölgy spontán babás lett, de már bevásárolt. Konc tanárúr betege. Szükségem van az égiek segítségére és most elsőkörben a pénztárcánkat kímélte egy kicsit.

Kép
avarka

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!

Eszeter!!

Én azt hiszem,Ti is fantasztikus Emberek vagytok!!És Nálaunk sincs oylan nap,óra,hogy ne jutnátok eszünkbe,ma is beszélgettünk rólatok Apával. :cry: Örömmel látom,hogy nevető arcokat is raktál Nekünk.Kívánom,hogy mihamarabb vissza gyere hozzánk,és örülök,hogy tudtok előre nézni.

Avarka!!
Hajááááááá. :lol: Küldöm a drukkjaimat. :lol:

Ancsy!!
Mekérdezhetem Nálatok mi a probléma???Vagyis mi volt?? :lol: Mi miatt kellett lombik???Amúgy jól vagy??? :D
csucsu99
Budapest

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Húsvétot kívánok! :)

Először is, Eszter Drága,
Nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok! Ahogy Kisbeeka is írta, Veletek együtt sírunk, ahogy az örömben is osztozunk Mindenkivel! Szeritnem ez természetes egy ilyen közösségben, mint a Mienk. Ne szabadkozz, hogy lenullázod a hangulatot, ha most ezt kaptuk a sorstól, nem tehetünk ellene, viselnünk kell! Remélem az, hogy érzed, hogy melletted vagyunk, egy icipicit könnyít Nektek...
Én nagyon sok szeretettel kívánom Nektek, hogy amit most elvett Tőletek, azt egy másik úton pótolja! Tegnap este 3 kis gyertyát gyújtottam Értetek és azt kívántam, hogy mihamarabb enyhülhessen a fájdalmatok!
Egyébként őszintén felnézek Rátok, hogy a jövő felé tektintetek, azt hiszem ez a leghelyesebb amit tenni lehet egy ilyen helyzetben.
Remek emberek vagytok! Ölellek Benneteket (((((((((((((( O ))))))))))))))

Ancsyka: Gratulálok a kis Csodababához! Az ilyen történetek mindig megerősítenek abban, hogy igenis lehetnek csodák! Nagyon jó egészséget kívánok Nektek! :)

Avarka: Remélem a T-gazdaságos injekciók szerencsét hoznak! Milyen jópofa lenne majd utólag ezen nevetni... :)

Kismamik, próbálkozók, mégegyszer mindenkinek Nagyon Boldog Húsvétot kívánok! Aki szeretné sok locsolót, aki meg nem, annak azt, hogy ússza meg a Krasznajamoszkvát.... :)

Puszillak Benneteket,
andi
andrea-1

Vbeni én ezekben a sorokban vélek valami pozitívat :lol: :lol: :lol: :lol: .... de csak én??????... jól értelmezem????? Már ezerszer visszalovastam....... sikerült :shock: ? :?: :?:és ez csak így?? :?: :shock: gratulálhatok? :lol: :lol: :lol: vagy én lemaradtam valamiről :oops: vagy most mivvaaaan???????? :shock:

[quote]A írta:ncsy
Nekem is ez van. Innen tudtam, hogy sikerült. Nekem a meridol fogkrémet ajánlotta dokim, ez nahgyon jó, bár nem túl olcsó de azóta az egész család ezt használja. Kevés kell belőle és sokáig elég. Ha nagyon erős a gyulladás akkor van szájvíz is. Azt még nem használtam.

Sajti

Minél több pozítív tesztet kampányhoz egy „+” teszt

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

No én is tudok jönni, itt vagyunk anyóséknál, de elhoztam a céges laptopot, azon van mobilnet.

Eszter, annyira aranyos vagy, hogy ilyen helyzetben ránk meg a fórum hangulatára gondolsz. de felesleges elnézést kérned, mi érezzük megtisztelve magunkat, hogy ilyen részletesen elmesélted mi történt. hiszem hogy ez neked is segit, hiszen mi talán el tudjuk képzelni mit élhettek át miután ennyi ideig vártatok a babákra és ez történt. de én is biztos vagyok benne hogy vissza adja nektek a jóisten amit most elvett. sokat gondolok rátok és kivánom hogy minél hamarabb gyógyuljanak be a sebek kis lelketeken

Kubu ááá ne is gondolunk most a kilókra majd ha eljön az ideje. 20 kiló? nem sok az egy kicsit én nem hiszem hogy annyi lenne rajtad

Mieza sajnálom a cisztát, küldök űzőt. Ajánlom hogy szivódjon fel magától a kis dög.

Pancsi nagy nagy gratula a babácskához. képet kaptál? vagy majd szivhangkor?

Ancsy aranyos ez a nyuszis dugiteszt :) majd irj mit szóltak hozzá :)

Pancsy 2,4 centi a kis babó. Azt mondta a doki teljesen a korának megfelelő.

Zsuzsi remélem becsikosodik az a teszt.

Lujzi nem igazánt tudom lehet-e a hormonoktól a pecsételés. lehet nem ártana azért egy dokihoz elmenni hogy mitől van

Avarka. de jó jövő héten kezdődik? nagyon szoritok hogy sikerüljön az a nagyon várt babó

Ancsy ha azt mondta a doki h nem szükséges az utró akkor sztem abbahagyhatod. magne b6 sztem csak akkor ha émelyegsz vagy görcsölsz. 5 hetesen sztem még nem látszik a petezsák,6 hetesen talán már igen de akkor sem mindenkinek

Rodina nagyon örülök, hogy apukád jobban van. ne izgulj biztosan rendben van minden a babóval. nekem egyik napról a másikra múlt el az émelygésem és már több mint egy hete semmi. és látod mégis minden rendben van a babával szépen fejlődik szivecskéje is gyönyörüen vert

Macs de szépek a virágok

Én egész jól vagyok, bár kicsit ma rosszabb napom van, olyan gyengének érzem magam, de hát mindenkinek kivánom, hogy csak ennyi legyen a tünete :D

Na megyek Apával 24-et nézni, mert nem bír magával :P

Kép
vayacon

Sziasztok!

Eszter ez a mondat:

"Még egyszer hálásan köszönök Nektek mindent, fantasztikus emberek vagytok!" - köszönjük a megtiszteltetést, de azt hiszem ez leginkább rátok igaz!!!! Ti vagytok fantasztikusak, és tényleg nem csak az örömben, a bánatban is kell a támogatás. Egy percig se legyen lelkiismeretfurdalásod!

És kapjuk a jó hireket spontán babákról, Isten hozza őket!

Macsek: nagyon szépek a virágaid. Már én is itt látom őket, mert itt vagyok a kertemben. Ha valaki tud segíteni, hogy kell ide képet feltenni, akkor küldök nektek egy kis tavaszt én is.

Rodina: örülök, hogy apukád jobban van, vigyázzon magára, te meg a kis csemetére. Tudják már a nagyszülők?

üdv nektek

kispatak
Vendég

Drága Eszter!

Hirtelen sugallattól vezérelve felnéztem a fórumra, pedig rég nem jártam erre és alig hittem a szememnek, miről olvasok. Rendesen megríkattál a történeteddel. Miközben olvastam, azon járt az eszem, miért pont veletek történik ez, amikor olyan jó helyre kerültek volna...... :cry: :cry: :cry: Nagyon nagy lekierőt tükröz az, hogy így meg tudtad osztani velünk azt ami veled történt. Mélyen együttérzek veled, kívánom, hogy tested-lelked mihamarabb rendbejöjjön.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

sziasztok Lányok,

köszönöm mindenkinek aki drukkolt értünk, de sajnos ez a hónap nem sikerült nekünk. :-(
megpróbáljuk folytatni, bár most olyan üres minden :-( és csak a miértek visszhangoznak a fejemben.

hajrá Beni és Judit,
azt hiszem most Ti vagytok a következő potenciális jóhír hozó jelöltek, ugye?! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi!
Nagyon sajnálom, hogy ez a hónap nem volt a tietek! Egyébként miből gondolod, megjött? Ha még nem, azért keddig ne add fel! Azért én még nagyon szorítok!

Eszter!
Mióta olvastam, csak ti jártok a fejembe! Csodálatos emberek vagytok, és minden tiszteletem a tiétek, hogy ezt így uralni tudjátok! Sajnos a miértekre tényleg nem lesznek válaszok! Nagyon sok erőt kívánok nektek!

Vaya!
Köszönöm a megnyugtatást! Remélem, holnap kicsit erősebbnek érzed majd magad! Vigyázz magatokra!

rodina74

Jó reggelt!

Van valakinek tapasztalata a Gabriell teszttel? Azért kérdezem, mert ma reggel halvány csik jelent meg csak rajta(ez volt itthon), a két atom biztos hétvégi Qupidos tesztem után :(
ancsyka

Ancsyka! Húsvét reggel ne tesztelgess!
Bízd a nyuszira és nyugi :)

Nekem sajnos nincs tapasztalatom ilyen kütyükhöz, de remélem hamarosan lesz. 16 évvel ezelőttire már nem emlékszem :wink:

Kép
avarka

Sziasztok!

Mieza:
Az én házidokim nagyon jó, csak ő a XX. kerületben rendel, az meg szerintem messze van neked...

Vnbeni:
Köszi a +-as infót, bekönyveltem.

Zsuzsi:
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült...
A fránya miértekkel meg ne foglalkozz, annak sok értelme nincs. Te, TI mindent megtettetek a siker érdekében, nem hibáztathatjátok magatokat. Ez most sajna így alakult, de majd a következő sikerül! Így menj neki, ha már rendesen kiszomorkodtad magad (mert az is fontos), előre kell tekinteni nem hátra, tovább kell lépni. Nem könnyű, de sikerülni fog, mert te is egy erős csajszi vagy!
Nagy ölelés...

Lujzici:
Ez a pecsételhetés lehet a hormonoktól, netán egy kis ciszta... Nem kell megijedni. Barnázás monnyáááá le!!!

Eszter:
Megfogadtam, hogy nem ülök gép elé min. keddig, de nem bírtam ki. Tudni akartam hogy érzitek magatokat Lacival.
Hihetetlen az erő ami árad a soraidból és a bizalom az élettel szemben. Nagy dolog, hogy te "rendben" vagy: megmentették az életed és a méhed. Ez mi mást jelentene, minthogy egyszer majd anyuka leszel, ha már úgy érzed, hogy ismét felkészültél. Mindehhez kívánok kitartást, sebeitek gyógyulásához a fájdalom feledését, enyhülését. A férjed és te is olyan nagyszerű, csodálatos emberek vagytok, akik kevesen élnek ezen a földön!

Ancsyka:
A pocis dolgokhoz még nem zudok hozzászólni, s teszteket sem ismerem erősségük szerint, de a csík az csík, ne izgulj, rendben vagytok!!!

Kiss Angyal:
Mizu veletek? Fogacskáid már rendben, ugye?

Kispatak:
Én is szívesen kiköltöznék a nyári lakba, de végleg - ha lenne ilyenünk. Addig is a fejemben teremtem meg ezt a bújócska helyet.
Képfelrakás: Valahogyan fel kell tenni a számítógépre a képeket (akár telefonról egy madzag segítségével, vagy fényképezőgépről... Utána a hozzászólás írásakor, alul ott a !Melléklet feltöltése", na arra rákattintasz, majd a tallózásra és a megfelelő meghajtóból előkeresve a képet kijelölöd és asszem megnyitás, majd feltöltés gomb. Azért kérj egy előnézetet, mielőtt elküldenéd a hozzászólásodat. Ha túl nagy a kép, akkor kicsinyíteni kell, mert csak 600 x 600-ast fogad el a rendszer maximum. Ha további segítség kell, csak írj.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajti!

Köszönöm, most kipróbáltam volna és igen máskor is az volt a bajom, hogy kicsinyíteni kell azt hogyan kell tenni? Vannak képek a gépen be is szurná de kiirja, hogy nagy a méret.

Ebben tudsz te vagy valaki más segíteni?

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!!

Kispatak!!

Én szívesen felteszem Neked,ha elküldöd.Ha gondolod írj pü.és elküldöm a mél címemet.
csucsu99
Budapest

Ancsyka!

Én annó teszteltem Gabriell teszttel, mondjuk sokkal jobban ismerem az LH tesztjét, de akát az ovulációst, akár a terhességit veszem, nekem relatív halovány volt más márkákhoz képest!
De Avarkának igaza van!
Bízz, és ne kommandózz annyit bizonyosság után, ott van az a baba!!!

Sajt!

Köszönöm... remélhetőleg a lelkünk is gyógyul majd idővel, és akkor belekezdünk előről egy új projektbe!

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok Lányok!

Elég szomorkára sikerült ez a húsvét hétfő :? Bár nálunk itt az egész család, nagy a nyüzsi, 4 db 3 év alatti lurkó...rájuk nézve sokszor nem tudom, mosolyogjak vagy sírjak, hogy mimég mindig csak próbálkozunk...
Most elvonultam a tömegtől 20-25 perc vízszintesben, amíg az utro bent van.
Próbáltam visszaolvasgatni.

Rodi,
nagyon örülök apud gyógyulásának. Elmondtátok nekik hétvégén az örömhírt?

Ancsy,
volt meglepi nyuszis teszt? :D

Zsuzsó,
sajnálom, hogy nem jött össze!
De ne törj le, vannak itt köztünk jó páran, akiknek sokadikra ugyan, de sikerült :) Próbálj az ő példájukba kapaszkodni, aztán újra nekifutni!
Sikerülnie kell!

Sajna én sem érzek semmi extrát, pedig ma van a 10. napom :?
Azért még bizakodok, és majd a 15. napon tesztelek. Addig meg próbálok türelmes lenni, és nagyon pozitív, hátha-hátha...

Vaya,
remélem mára jobban vagy, lehet hogy csak az időváltozás vert le kicsit.

Macsi,
gyönyörűek a virágok!
A mi kertünk is alakué már, a tulipánfáim varászlatosak :) Majd ha éppen nem áztatja őket ez a fránya eső, készítek képeket.

További kellemes pihit mindenkinek, én megyek egy kicsit nyüzsizni a családdal.

Kép
judit0713

Kismamiknak:

http://www.babamamatudakozo.hu/9_honap/ ... _nap_2010/

Érdekes rendezvény lehet :)
mieza

Macs

Igen.

Mindenki el volt foglalva Eszterékkel, ezért csak halkan jeleztem.
vnbeni

Zsu

Ne add fel. Holnap még minden lehet.
vnbeni

Sziasztok!

Vbeni: most akkor tényleg sikerült??? Bocsi ha lemaradtam valamiről! Jaj nagyon szeretném! Ha hallok valami állást neked, irok, és megköszönöm ha te vagy más gondol rám admin állással nyelvtudással (német, angol).

Próbálok egy virágot feltenni talán sikerül? Ahogy látom igen, tehát ezt küldöm Nektek sok szeretettel. Fog még menni!

Üdv mindenkinek

kispatak Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?