Csillag,
gratulálok!
Ügyes kis pötty, kapaszkodik erősen!
Ez a pocinövekedés még inkább a felfújódás miatt lehet, de már olyan jó arra gondolni, hogy a baba!
Zsuzsi,
neked is ott lesz a kis drága, nyugi!
Ha progihiányos van, akkor tényleg jobb, ha mamarabb mész dokihoz, meg akkor is, ha már volt előtte méhen kívülid. Én elmennék a helyedben, legfeljebb töbször mész. A mostani babával 3X voltam uh.on, mire a negyediknél már nemcsak petezsákot láttak, és ekkor már a 8. hétben voltam.
Az, hogy kinek mikor látszik valami, sok dologtól függ: valójában mekkora a terhesség, azaz biztos, hogy a középidőben fogant-e vagy később, milyen készülékkel vizsgálnka, ki vizsgál, és hol tapadt meg a babó. Nekem a hátrahajló méhem miatt nem látták jól a petezsákot sem, csak amikor egy kicsit nőtt a méhem, elkezdett kiemelkedni, akkor látta meg a doki a picit is. Szóval menj el, és mondanak valamit. ha nem is látják, attól még minden rendben lehet, legfeljebb vérvételre küldenek, és az kimutatja (nekem igen magas volt a hCg-m, gyorsan nőtt, tehát mondta a doki, hogy ott van a baba, várjunk).
Tary,
ügyes kis babó! Örülök, hogy minden rendben van veletek! A kajával én is így vagyok, alig eszek valamit, mert máris mintha tele lennék.
Nita,
sajnálom a mamádat, most sután hangzik, hogy boldog szülinapot neki, de azért remélem, valamennyire élvezte.
Babapiskótásnak nagy puszi!