Új privát üzeneted érkezett!

Dia,
de jó neked, hogy kész vagy a takarítással... nálam kosz van, se ablakpucolás, se porszívózás, se semmi. Az elmúlt időszakban gyakice 0 időm volt a házimunkával törődni. Max. mosogatás, főzés, vásárlás, söprés, így viszont úgy is néz ki a ház. Mondjuk nem is bírok már olyan gyorsan 2 szintet kitakarítani mint korábban. A vasalnivalóm is hegyekben áll, és segítségem sincs senki...korábban anyósom és anyukám besegített, de már sajnos nem tudnak. Így nálunk úgy jön az ünnep, hogy max. tűzoltás lesz, nagytakarítás csak később. Evvan..

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvás,
engem nem küldenél haza? :wink: Te jótündér :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer, :lol: Tudod, kell minden napra egy jó cselekedet! :-)

Szeretnél Te is hazamenni? Hááááááát, az már kettő lenne a jócselekedetekből! :wink: :wink:
De tudod mit, na jó, menj haza. :-)

Amúgy már én is kétpercenként nézek az órára... :roll: :roll: De mintha kiröhögnének a mutatók, és egy helyben szambáznának. :-)

szilvás76

Sucer na nehogy azt hidd, nagytakarítottam. Neeeeeeeeeem. csak a szokásos hétvégi takarítás volt. Én most ablakot nem pucolok, függönyt nem mosok. Minek. Úgyis nemsokára felújítunk. Ablakok különben sem egyszerűek, mert szét kell csavarozni őket. Meg be is vannak penészedve, szóval az nagyobb falat lesz majd. Gábor le is karja kenni idén őket, így ez most kitolódik a nyárra szerintem.

Egyébként meg én mindenkit hazaengedek ma a munkából. Szóval sicc!

Szilvi te nagyon rendes vagy! És az óra ilyenkor hátrafelé jár. Már én is várom, hogy útra keljenek a gyerekkel, hogy el tudjam intézni a maradék bevásárlást.

királylány

Én meg betaknyosodtam, és szerencsétlen Elsőszülöttem is kezdi. Most én vagyok a ludas, de hát nem gondoltam erre.

A hosszú hétvége alatt lesz dolgom azt hiszem. Bár most szem előtt van, orrfújás megy ezerrel, hátha nem kezd el jobban köhögni. :shock:

Azon agyalok, hogy kéne hétfőn meglógni itthonról. :-) Bár Apukámat nem úszom meg, így gondolom Bendének is hagynom kell magamat, akkor már Apja is meglocsol... Tortúra.
Remélem, más nem jön ilyen apropóból. Talán szép idő lesz... :lol:

szilvás76

Dia, Szilvás,
köszi, én már indulnék is, van otthon egy csomó dolgom... és még nekem is kell hazafelé vásárolnom...brrr, biztos nem lesznek sokan, áááá nem..

Mi nem leszünk otthon hétfőn, rokonlátogatáson leszünk, de biztos illatozni fogunk, mert tuti nem ússzuk meg ennek ellenére a locsolást. Én amúgy kislányként nem szerettem az otthon gubbasztást és a locsolóvárást, olyan kötelezőnek éreztem. Jöttek a fiú osztálytársak, akik csak vihogtak, nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, a részeg szomszéd, a szintén részeg egyéb ffi felnőttek (akik csak zabáltak, ittak) szóval én úúúúútáltam, ezt az egészet. Ilangommal sem ültünk még egyszer sem otthon locsolókat várva, lehet, hogy ez ciki, de mikor pár éve a korábbi szomszéd átküldte a fiát és az pénzt kért, azt mondtam, na én ebből nem kérek :evil: :evil: . Gáz vagyok?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Én nem tudom elkerülni a hétfőt, mert Gábor dolgozik tehát meglépni nem lehet. Apósomat meg sógoromat remélem le tudom rendezni vasárnap. Aztán már nem sokan vannak, de bíom benne, hogy miután tavaly nem voltunk itthon, idén nem keresnek. Igaz, közeli rokonok....

Szilvi jobbulást!

királylány

Nem Sucer, nem vagy gáz! Pénzt kért a szomszéd fia???? Mert ha még közeli rokon lenne, de nem! Én a sógoromék fiának sem adok pénzt - 1 éves lesz - hanem valami kis játékot kap. Ők sem adtak soha pénzt Bencének. De szerintem ez így van jól.

királylány

Szilvás,
jobbulást nektek! Mi is taknyozunk már egy ideje, remélem ennyiben is maradunk és rendbejövünk gyorsan!

Dia,
értem én, hogy csak szokásos takarítás van meg, de nekem még az is csak hébe-hóba, 1,5 hetente kb. sikerül. Félreértés ne essék, nem vagyunk piszkosak, de nekem több és alaposabb takarításra lenne igényem, de időm az nincs rá :( :( . Nem rohangálnak a porcicák, a hangyák, nincs kupi meg ilyenek, de nem olyan mint szeretném, és ez zavar. De kár ezen keseregni, nem lesz ez mindig így, ez most egy ilyen pörgős időszak. (a wc.ket, fürdőt pl. akármennyi időm van/nincs, hetente többször kitakarítom, ez már nálam dili :wink: :wink: )

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,
közeli rokonok gyerekei az talán más, de nálunk nincsenek kisfiúk a rokonságban. Ez a kisfiú is csak múltidő mert elköltöztek.
Sajnos azonban nem változtat azona tényen, hogy az amúgy hagyománytisztelő Sucer ezt az egy napot nem kultiválja, pedig anyukám megtett mindent anno :wink: :wink: .
Bízunk abban, hogy hétfőn "elfelejtenek" a rokonok és pihizhetsz kedvedre.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer nekem heti többszöri takarításra lenen igényem, de nem megy, mert esténként fáradt vagyok, nincs kedvem hozzá. Ha itthon vagyok akkor nincs nap, hogy ne takarítanék valamit. És nálunk bizony vannak porcicák, sőt kupi is van, mert a drága férjem bizony rendetlen. Addig tart a rend míg ő haza nem ér. Én mindent visszapakolok magam után a helyére, de ő........ide letesi - oda leteszi, stb.....a halálom, de nem változik már meg. Egy ideig megyek utána és rakodok, de mikor belefáradok - ez kb szerda, csütörtök magasságában következik be - nem tud érdekelni és a hétvégi rendrakás/takarítás alkalmával kezdődik minden előről.
Egyébként előfordul mostanában nálam is a felületes takarítás, főleg akkor, ha
1. dolgozom szombat délelőtt
2. Gábor a hétévgén nem dolgozik
Mert ha ő itthon van, akkor az olyan, mintha nem csinálnék semmit....
Na nem panaszkodásnak szántam, ha kérem még segít is, de jobban járok ha elküldöm őt itthonról míg én végzek :lol: :o

királylány

Én is emlékszem az osztálytársaimra, hogy jöttek. Meg a szomszéd fiúk. Amikor András pl szó szerint beesett az ajtón, amikor kinyitottam, mert a tesójával verekedett éppen.

És a nővérem kisfia, aki csak pénzgyűjtésért járt locsolni. De már tényleg mindenkit meglocsolt. Na sztem ez a gáz. Ez nem erről kellene, hogy szóljon, de ez egy ilyen világ sajna. :-(

Én tojásokat készítek egy tálba, lesz benne Kinder is a kicsik miatt, oszt jól van. Megvendégelem az érklezőt a szokásos sonka-tojás-paprika/paradicsom stb kombóval, de nem vagyok hajlandó azt lesni, mikor érkezik valaki. Bizony, ha lesz jobb elfoglaltság, szívbaj nélkül elmegyünk otthonról! :-) :evil:

szilvás76

Elgondolkodtam rajta, hogy nem nyitok ajtót, de az bunkóság lenne apukám bátyjával meg annak vejével és unokájával szemben...Aztán még van a másik unokaöcsém meg a kisfia meg unokaöcsém apja és slussz. Mert unokabátyámék nem hiszem, hogy hazajönnek. Végülis ha minden kötél szakad őket kibírom, csak ne valami jó film kellős közepén jöjjenek... :lol:

királylány

Nálunk hálistennek nem szokás a locsolkodás,persze Miki mindig rámönt valamit(rendszerint vizet,amitől tök pipa leszek de ő azt hiszi vicces :evil: )de mások nem jönnek. Nem is hiányzik.

Takarítás:míg dolgoztam,illetve ha itt lesz a baba akkor nyilván én se fogom tudni ilyen rendszerességgel csinálni,az tuti.Bár ha a derekam meg így marad,akkor addig se... :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi na pont így gondoltam én is, mármint a vendégelést. De nálunk nem szoktak enni meg inni sem és nem is szoktak sokáig lenni. Remélem idén sem lesz ez másképp.
Egyébként ha jobban körülnézek a szekrényben akkor találok a tavalyi tojásokból/nyulakból....

királylány

Évi hát én kérni szoktam a vizet......inkább, mint a büdös pacsuli. Vagy a saját parümömet nyomom a locsolkodó kezébe. De legvégső esetben csak a pólómra engedem, a hajamra nem.
Biztos vagyok benne, hogy idén Gábor hajnali 4-kor fog kiönteni az ágyból.....

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]mert a drága férjem bizony rendetlen. Addig tart a rend míg ő haza nem ér. Én mindent visszapakolok magam után a helyére, de ő........ide letesi - oda leteszi, stb.....a halálom, de nem változik már meg. Egy ideig megyek utána és rakodok, de mikor belefáradok - ez kb szerda, csütörtök magasságában következik be - nem tud érdekelni és a hétvégi rendrakás/takarítás alkalmával kezdődik minden előről. [...] jobban járok ha elküldöm őt itthonról míg én végzek :lol: :o [/color]

Te nem ugyanaz a férjünk véletlenül?
És csodálkozik, ha rámorranok, hogy a még fel sem száradt köre tán nem kéne betrappolni. Meg fél napos pakolászás után ugyan ne hagyja szét a táskáját, könyvét, no meg a tányért ihgazán be lehet tenni a mosogatógépbe azzal a lendülettel, amivel leteszi a konyhapultra.
...falra hányt borsó!...

A másik halálom, a szennyes TETEJÉN hagyott ruha, hintőporos lábbal slattyogás, vagy az "úszó" fürdőszoba.

:twisted: :twisted: :twisted:

Házisárkány voltam előző életemben, na!

Egyébként én nem vagyok egy házitündér, de a koszt utálom. Gyerkőc mellett mindig van takarítanivaló: mesekönyv/játék elpakolás, morzsa, foltok, ez az...
De egy 34 éves gyerek után miééééééééééééééééééééééééért? :lol: :lol:

szilvás76

Szilvi most, hogy mondod, lehet, hogy ugyanaz. A különbség annyi, hogy nem a szennyes tetején hagyja a ruháit, hanem a nappaliban az ülőgarnitúra szélén. Pont azon amire tökéletesen rálátni ha bejjebb jössz a bejárati ajtóból....

királylány

És MINDIG akkor áll neki keresni ezt vagy azt, amikor tök rend van. És felforgat, összedobál mindent. Na ilyenkor fogom magam, magamhoz veszek egy könyvet, és elvonulok, mert már tényleg nem akarok mindenért morogni. Vagy Bendével elmegyünk a játszóra. Mindegy, csak el abból a helységből, amig nem robbanok. :-) :twisted:

szilvás76

Ismerem. Gábor is előszeretettel áll neki selejtezni, mikor rend van vagy éppen talpig felöltözve, menetre készen állok, mert indulunk valahova :twisted:
De úgy látom ezzel akkor nem vagyok egyedül....

királylány

De mikor össze vagyunk veszve és nem beszélünk, akkor bezzeg tud magának szendvicset készíteni, el tudja tenni a ruháit, stb....

királylány

Na igen. Nekünk meg amerikaikonyház az alsó szint, egy nagy helység, szóval ahogy belépsz, minden látszik. Tegnap a nadrágjár szedtem össze a fotelról, mert ott maradt, és nincs lába, hogy elmenjen a tartóig... :-)

És az a röhej, hogy ŐT nem zavarja.
Csináltam már olyat, hogy oké, SEMMIHEZ nem nyúlok, de kb 2 napig bírtam.

Viszont (szerencsére) magával szemben (és másokkal) is igényes, tehát nem jár koszosan/büdösen vagy gyűrötten :lol: :wink: :D

szilvás76

Szegény, jól kibeszéltem! :-)
Amúgy nincs vele baj, csak rendetlen. De azt nagyon! :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"]
írta:
szilvás76Viszont (szerencsére) magával szemben (és másokkal) is igényes, tehát nem jár koszosan/büdösen vagy gyűrötten :lol: :wink: :D

Ez nálunk is így van, ha kiteszi a lábát otthonról meg nem mondanák róla, hogy ennyire rendetlen..... :lol:

királylány

[quote="szilvás76"]S írta:szilvás76zegény, jól kibeszéltem! :-)
Amúgy nincs vele baj, csak rendetlen. De azt nagyon! :-)

Ehhez már én sem tudok többet hozzátenni, mert ezen kívül nincs semmi "hibája". Sőt ha nagyon szépen megkérem akkor fel szokott porszívózni is, de a legnagyobb segítség az ha lefoglalja a gyereket.

királylány

De most már kezdek mérges lenni, mert lenne dolgom, de anyukámékról még semmi hír, hogy esetleg mikor is indulnának. Nem akarnám a gyereket húzni magammal a városban, különben is gyorsabban végzek nélküle és ezt tudva mehetett volna oviba délig...

királylány

Hát azért a porszívóval nem olyan nagy a barátsága, de én is inkább olyanokban kérem meg, hogy menjenek már el egy pár órára csavarogni, amig takarítok.

Ezt símán rá lehet bízni! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Két Kópé! :-)

szilvás76

Nekem szerencsém van :oops: rendes a férjem,ritkán hagy bármit is szanaszét,elpakol maga után,nem szereti a kupit ő sem... :oops: 8)
Ezért meg is csináltam neki a nyuszifészket :)
Kép
Húsvétkor ő édességet kap,én meg általában vmi kozmetikumot+kis csokit(mert ugye én fogyózok,ami azt jelenti hogy az ő csomagjából eszek csak :lol: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ne mérgelődj, csak előkerülnek.
Amúgy ők is gyarmatiak, nem? :shock:

Jobban jársz, ha nem viszed magaddal Bencét, inkább csörögj rájuk...

szilvás76

Ééééééééééééééééééééééééééééééééévi, ezt most mé' kellett?
:-) Ennyi csokit egy rakáson!

szilvás76

Tyűha Évi! Ez aztán a kosárka. ennek biztosan Gábor is örülne....

Szilvi igen, ezt a feladatot az én férjem is tökéletesen végzi.
Emlékszem még Bence pici volt, elvitte sétálni babakocsiban. Összetalálkozott a haverjával - akik itt laknak egy fél utcával odébb - és beültek a sarkon lévő kocsmába. Ki a teraszra. Babakocsik szembe fordítva velük. Aztán persze telefonáltak nekem is meg a barátnőmnek is, hogy ugyan menjünk már le sétálni :lol: Smíg mi sétáltunk, addig ők söröztek :lol:

királylány

Szilvi igen, ők is gyarmatiak. Nem azzal van a gond, csak így nem tudom beosztani az időmet. Mert apukám olyan, hogy még gyorsan elintézi ezt is, azt is, aztán még ide megy, meg oda megy. Rá kell mindig várni.

királylány

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76éééééééééééééééééééééééééééééééévi, ezt most mé' kellett?
:-) Ennyi csokit egy rakáson!

:lol: :lol:

evilany

Szilvi szerintem Évi úgy gondolta ha már ő nem ehet akkor nekünk is csorogjon a nyálunk :lol:

most jöttek anyukámék....

királylány

Neeeemis... :wink:

evilany

Dia, Szilvás,
enyém Apa is rendetlen, de én már sokszor nagyon fáradt vagyok a morgáshoz is. De nem szídom (illetve azért szoktam néha), mert a saját fenségterületén a dolgozósarokban rendet rak, rá tudom venni, hogy segítsen is rendet tenni. A ruha nálunk is fotelokon landol, van is morgás részéről mikor az általam szennyesnek titulált éppen csak szekrényből kivett, felpróbált, majd otthagyott ruhát kimosom :) :) . Ilyenkor néz rám, hogy nade miért, hisz az tiszta volt? Na ja, meg vasalt is egyszer, de aztán, hogy csak lehajította egy megnézés, próba után én már nem teszem vissza. Amúgy Apa tiszta, rendes, nem igénytelen, bár a borotválkozás nem a kedvence :wink: :wink:. Na de ez legyen a legnagyobb bajom, mert amúgy egy arany ember, nem kocsmázik, nem nőzik, nem agresszív, dolgozik értünk, szeret minket, csaupaszív, na és mi sem vagyunk tökéletesek csajok, nem? :wink: :wink:
Locsolás apa módra, spriccelős növénylocsolóval, reggel 7-kor.... na én sem ugrom örömömben a nyakába... :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi majd nézz be a blogomba (http://menjazutonmenjtovabb.blogspot.com) van ott neked valami...

evilany

Évi,
ez a csikitál, nyamiiiiii

EnyémApának, sajttálat adhatnék, tudjátok már mondtam... Ilangom viszont kap tojást, könyvet, DVD-t, majd a kertbe rejtve.

Apa főzős DVD-t kap, mint szintén írtam már, imád és tud is főzni, na és szokott is :) :) .

Éhes vagyok.... húsleves, sajtostészta a böjti menüm. A húsleves még belefér hús nélkül igaz?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi. Ez az új szado-mazo? :D

Gyorsan védesd le! :-)

...na, harangoznak, megyek hazafelé. :-)
Sztem majd be-be nézek hétvégén, a programok számától, és a pörgés szintjétől függően!
Jó vásárlást, készülődést Mindenkinek! :-)

szilvás76

Csikitál.... na most it röhögök magamon :D :D :D . Szóval csokitál :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi,jó hétvégét,kellemes húsvétot!
Kép

evilany

[quote="sucer"]C írta:sucersikitál.... na most it röhögök magamon :D :D :D . Szóval csokitál :D :D

hát én is meglepődtem :)

evilany

Te Évi! :D :D :D :D :D :D :D :D
Na jó, majd hétvégén megejtem! ;-)
érdekes "baleset" lesz! :-)

szilvás76

Nem sürgős :)

evilany

Pusszka Mindenkinek.

szilvás76

elütés volt a javából :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ebédelek,egy szendvics,kis süti :oops:

evilany

Na elindultak. Én is útra kelek, gyorsan körbeszaladom a várost és délután csak feküdni vagyok hajlandó.

Sucer én is ki szoktam mosni a "most vettem elő" ruhákat....Apa nálunk sem agresszív, kocsmázós, sőt nem is dohányzik. Egy rossz tulajdonsága van: rendetlen. De igazad van, mert én sem vagyok tökéletes :lol:

Szilvi jó hétvégét, kellemes ünnepeket, ha időd engedi akkor gyere...

Én még jelentkezem ha hazaértem....

királylány

Kellemes Húsvéti ünnepet!

babaimádó
Kép
babaimado

Na megyek,még van dolgom,du.meg boltba megyünk és étterembe.(ha minden igaz) Kikevertetni a színt a holnapi festéshez,meg a tescoba üditőkért.(tegnap már nemigen fért volna be a sok cucc mellé)
Kellemes húsvétot akivel addig nem "találkoznék" :)
Kép
vigyázzatok magatokra,a családotokra és a pici Pocaklakókra!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?