Új privát üzeneted érkezett!

Fantasztikus, ahogy gépelni tudok! Nem vagyok ám diszgráfiás :twisted:
Vendég

Leti: jól gépelsz, mi el tudjuk olvasni :D saját hajamat nem festem.... már régóta, furán is nézek ki! a zselés körmöt meg majd megkérdem dokitól.... kíváncsi vagyok a holnapi hődre :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok, köszönjük a jókiviket, arik vagytok! Jelentem, nagyfiam jobban van. Bár eléggé köhög szegénykém, de más baja tulajdonképpen nincs. Kihívtam ma a dokinkat, hogy biztos ami tutti nézze meg, de azt mondta, a vírust túléltük, csakhát a köhögéssel kell kezelni. Ezt fogom tenni. Rémisztő volt azért az a sok apró pötty, ami jelentkezett a gyereken, de "csak" a 3 napos láz egyik verziója volt. :roll:

Leti, ne aggódj a hőd miatt, jó az, akkor is, ha nem túl magas, de a kereszt fölött van, és az megfelelő, ettől még lehetsz babás. :wink:

Mares, én első fiamnál, mikor még pocakbaba volt, nem tudtam, hogy nem jó, ha hajat festünk, legalábbis nem akartam tudni, mert 2 hónapos terhes sem voltam, mikor az esküvőnk volt aZurammal, és hát nem szerettem volna felemás hajszínnel férjhez menni, így festettem. De nem lett semmi gond szerencsére. :) Második csimotámnál már sokkal jobban figyeltem ezekre, de ezúttal sem lett baj :)

Baba, sajnálom a rosszullétet, jó lenne, ha most már megnyugodna a kis szervezeted!

Mindenkit ölelek, jók legyetek, és drukk, meg miegymás :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Mares, HÁT ARRA ÉN IS!!!!!!!!!!!!!!!! Most mértem, 37,1-nél kiszedtem.

Nem megyünk kocogni mert Apuka lusta. Nem baj, megmondtam, csak növelje bálna-testemet...:)
Vendég

Leti: jaj, ne már nem vagy bálna tuttira, ahhoz én kezdek konvergálni :) de most reggel hol fogod mérni??? szájban ?

Csillag: picurkának sok jót kívánok!!!!! remélem húsvétra már jobban lesz!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi Csillag! Megnyugtattál - félig-meddig.

Van a Ferty-n egy ilyen Early Pregnancy Signs Estimator, ahová beírom a DPO számokat, időszakokat a jellemző tünettel (pl. érzékeny mellek) és kiszámolja a terhesség lehetőségét. Nekem ma 58,1 %, de volt már 60 és 52 is... Durva, nem? Összesíti és összehasonlítja más görbékkel... Na majd kivi leszek hahaha
Vendég

A festésről csak annyit, hogy én legalább 6-szor festettem be az első terhességem alatt. Semmi baja a gyereknek. Szerintem ez hülyeség.
anabana

A szájban akor mérem majd, ha akaratom ellenére megjön a Piri és új ciklust kezdek.
Addig maradok a hónaljnál. Most azért ez a 37,1 egy kicsit jól jött és bizakodásra ad nekem okot. Aztán majd jól elbizakodom magam és esek pofára megen... Na nem baj, Lányok...

Kellene valamit főznöm hús nélkülit holnapra. Nem tudom, mi legyen az...:( Próbálom kitalálni.
Vendég

Szerintem a köröm meg páne hülyeség. Már bocs, hogy ezt mondom. A körmön keresztül mi szívódik fel? A hajfestés még inkább. De pusztán a szagok nem ártanak, gőzök meg egyik folyamatnál sincsenek.

Bocsi mindenkinek, de ez az én véleményem.

Első szakmám kozmetikus. Az is hülyeség, hogy nem lehet gyantáztatni. Én végig gyantáztattam, és egészséges normális gyerekem van.
anabana

Ana, hát igen... nincs konkrét recept. A cigire is azt mondják, hogy ha az ember cigizett régóta, ne akkor hagyja abba, ha már babás - én ezt egy barátnőmtől hallottam, ki is akadtam, a dokija mondta neki. Jó, a festék más.

Ja, Anyukám velem végig cigizett és it vagyok és NAGYON KEMÉNY vagyok!! Igaz, csak 156 cm :wink:
Vendég

Bocsi nem akartam senkit megbántani, de ezeknek a hallomás utáni dolgoknak nem mindig szabad hinni.
anabana

most olvastam ezen az oldalon, hogy az orvosok is azt mondják hogy nem szívódik fel semmi, sem a hajfestésnél, sem a körömnél, viszont jól szellőztetett helységben kell végezni, a gőzök gázok miatt.

Bocsi ezt válaszolta egy orvos.
anabana

Sziasztok!

Most látom csak, hogy laptetűm volt tegnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhéééééééééééééééééééééééj!!!!!!!!!!!!!!!! Küldök belőle mindenkinek! Legyen közösen szerencsénk!

Itt Pécsett reggel esett az eső. De azért legyen szép napunk!

Ana, végül úgyis mindig oda jutunk, hogy amelyik baba maradni akar, az maradni fog! Tök mindegy, mit csinálsz: ha fogamzásgátlót szedsz véletlenül, ha cigizel, ha hajat festesz... de az ember azért parázik (vagy csak én?????). És így szép a világ...
És a második szakmád?

Mares, most őszintén, tudod, milyen a bálna, ugye?????? Nem hinném, hogy téged ahhoz kellene hasonlítani... :wink:
Vendég

Hali!

Leti, tudtam én, hogy visszacsusszan az a hő. Az a ferty-s Estimator engem nagyon idegesít :lol: , nekem pl. sosem mutizott 50 feletti értéket, sőt :roll: . Dehát ez is csak egy masina, a már meglévő értékek alapján számol és jósol, de kivételek ugye mindig is akadtak. :)

A világért sem szeretnék újra vitafórumot itt, de azért be ne mesélje nekem senki, hogy hajfestéskor semmi sem szívódik fel. Ez csak akkor lehetséges, ha nem ér hozzá a festék a bőrhöz. De mutasson már nekem valaki olyan embert, fodrászt, aki ezt kivitelezni tudja, mert én még nem taliztam ilyennel. Esetleg melír esetében lehetséges ez, de lemosáskor mindenképpen érintkezik a festék a bőröddel. Az viszont más kérdés, mennyi szívódik be a bőrön keresztül a szervezetedbe, mert lehet, hogy nem olyan vészes, és akkor tényleg nem káros a babára (annyira), meg manapság igen kímélő alapúak azok a festékek.

No, fiam ment oviba, annyira szeretett volna, meg köhögésen kívül nincs is baja. Tegnap doki bácsinkat kihívtam, azt mondta, vírus volt, de már vége. :)

Ölelés

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag, örülök, hogy meggyógyult a fiad.

Szerintem a viták néha kellenek. Nem kell egymás haját tépni (persze virtuálisan), de mindenkinek lehet véleménye. Nekem kifejezetten tetszenek ezek a "viták" csak nem bírom, ha valaki ezért lemorzsolódik. Miért ne lehetne mindenkinek meg a saját különbejáratú véleménye?

Egyébként biztos, hogy felszívódik, mert hát ugye csíp is. És tuti, hogy bekerül,. A fodrász majd hülye lesz azt mondani, hogy ártalmas a hajfestés. Nekem speciel (kb egy éve, hogy nem festetem) annyira jó minőségű lett a hajam, hogy most nagyon tetszik.
De hát mindenki azt csinája, amit a legjobbnak lát. Ha úgy akarja, fesse be, ha nem, akkor ne... mondjuk nem hinném, hogy csak ezen múlna a baba léte vagy nemléte vagy az egészsége.

Csillag, az Estimator-ban annyira nem hiszek... majd hiszem, ha látom a 2. csíkot...de majd csak hétfőn. már előre para, hogy kiakadok, ha nem lesz 2.csík.

AZ Estimator csak tetszik, mmeg tetszik az egész ferty-nek a profizmusa. pont tegnap olvastam rajta, hogy 1998 óta gyűjtik az adatokat - az meg azért nem kevés. de azt is láttam, hogy ilyen görbével, ami nekem van, kb. a nők 20%-a lett terhes :cry: . Ez van lányok.
Vendég

Sziasztok!

Úristen, nem akartam én vitát, csak meséltem , hogy mit is csináltam tegnap, és éppen a körmösnél voltam, ha már a hajam a régi barna, az arcomon lévő pattikról inkább ne is beszéljünk :D inkább ne!!! :D

Leti: Látod, neked különleges göbuszod van!!!! :)

Ana: sok helyen sokat írnak, mindenki mást mond, orvos és orvos is, mintha csak ők is hallanák valakitől, hiszen konkrét adat nincs arról, hogy jó vagy rossz......

csodás idő, bár esett reggel, remélem nem fog már !

bakker, nem is készültem még húsvétra, szépen vagyunk!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

MAres, én nem akarok különleges görbuszt...hanem babásat!
Vendég

éééééééééééééééértem, irányítom feléd a babás görbuszt!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Részemről nincs vita.

Letti szorítok a babás görbéhez.

Csillag: Örülök, hogy a gyerek meggyógyult.

Nálunk esik, rossz idő van. Mezőkövesd
anabana

Szerintem, ami káros a terhességre, arra a termékre ezt rá kell írni.
Ez kötelező!!
A többi csak babona.

De például van aki a mesterséges vitamint sem szedi, mert így nyugodt a terhességét illetően. Ahány ember annyi vélemény. Én ezeket a saját bőrömön tapasztaltam és semmi baj nem lett.
anabana

Sziasztok!
tegnap teszteltem egy pozitívat,meg ma reggel is. kedden megyek dokkerhez,hogy kukkolja meg a törpémet! Remélem mond sok bíztatót! :D
Bár még elég fiatal a terhesség,ma 29 napja,hogy utoljára menstruáltam...
Azért csak nézze meg,én akkor vagyok nyugodt,mert ugye bármi lehet.
Szerintetek is korai?

EHCS
Jó,hogy meggyógyult a lurkód! :) Úgyis jöna nyuszi!

Szleti!
Most már te jössz! Küldök innen egy gólyát,ma jött 4 a faluba! :wink:

Kép
Kép
k_inga

Kinga, nagyon nagyon gratula!
Akkor nagy az öröm, ugye? Menj is a dokihoz, akkor még nagyobb lesz! Mármint az öröm.
Várom a gólyát!
Vendég

Sziasztok!

Kinga: Gratulálok :D

Csillag: Fiad jól van?

Mares.Neked írtam privit :D
Vendég

Reggelt Mindenkinek!

Kinga: halk, de azért gratula!!!!! :D

Csillagom: kisfiacskád jobban van???

Baba: bakker, ez a hányás nálad, bár tegnap ebéd után hajnalig én is szenvedtem olyan hányingerem volt egész este meg délután kész voltam.....

Chirs: én is írtam privit :D

Leti: nálad teszt?? :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nem bírtam és csináltam tesztet: NEGATÍV. Itt bajok vannak, érzem... :cry:
Vendég

Hali!

Köszi lányok, nagyfiam jobban van, bár rettentő csúnyán köhög, de mindenképpen oviba akart még ma menni (ma van az utsó nap tavaszi szünetig), mert meg akarja locsolni a kis szerelmét. Remélem, azért az óvónéniket sem felejti ki. :lol:

Kinga, gratulálok :) , szerintem még annyira kicsi a terhesség, lehet, hogy UH-on semmit sem fognak látni. Inkább ilyenkor még csak manuális vizsgálattal lehet érezni a "babát", illetve elküldhetnek egy HCG szint nézéses vérvételre.

Leti, sajnálom a nega tesztet, de egy leheletnyire vékony kis második sincs? Mert ha megvolt a beágyikó, a hődből ítélve megvolt, akkor már látszódnia kellene egy nagyon halvány tesztcsíknak. :roll: Na de azért ne adjuk fel :wink:

Mindenkinek ölelés, drukkhegység, stb, stb....

esthajnalcsillag

LEti: nem, nincs baj, hallod!!!! MInden jó veled és kész és van lesz babó és ez is kész! Így kell lennie!!!!! Én nagyon szorítok!!!

Csillag: szerinted utrot fokozatosan kell elhagyni, vagy csak péntektől ( 12. hét) már egyszerűen nem szedem? mert doki csak annyit mondott hogy a 12. hétig kell szedni. szerinted?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szióka!

Letti sajnálom, fel a fejjel.

Csajok, segítsetek, mit éreztek akkor tapintással, amikor nyitva van a méhszáj. A magasságát érzem , de a nyitottságát nem.

Kérlek írjatok!!!
anabana

Szia Csillag,
Egy kanyi halvány csík se volt... olyan szűz a controll csík alatti terület, mintha steril lenne...hogy rohadjon meg...bocsika :oops:

Mares, nagyon kedves vagy, köszi...De kezdem azt gondolni, hogy valami nem OK, mert az ovu óta majdnem minden nap szúrkál valamelyik petefészkem, vagy a méhem. Hol csak néha-néha, hol jobban. Na mindegy, ha megjön Piri, irány a doki...
Meg ez a 41 napos ciklus se nyugtat meg, mivel a terhesség előtt 31 napos volt.
Elhagyott az optimizmusom. GYere vissza, optimizmus, ne menj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Leti: voltam én is padlón, nem egyszer és elég sokáig, de igenis mindenkinek lesz babója, mert ez így van megírva, csak az a rossz , hogy nem tudjuk mikor. Van akinek könnyebb, van akinek nehezebb, hogy végre egy fránya pozi tesztet lásson! De tény az, hogy amikor nekünk babó összejött, én nem sokat adtam rá, inkább csak próbálkozás volt, meg hogy a rendes ciklusom legyen, uram éppen akkoriban nagyon sokat melózott, de azért "megtette" , amit kértem tőle, persze totálisan végig röhögtem az egészet.... :D mert inkább volt egy majdnem pozi lh teszt utáni na hajrá sex, mint egy juj de megkívántuk egymást :D ezért én nagyon jól mulattam!!!! :D De fene tudja mi kell, és mi jó ahhoz, hogy a babónak jó legyen! Én már nem mondanék semmit, de amíg nálad nincs piri, addig nem feladni!!!!

Ana: na ehhez sajna totálisan nem értek :( :( de majd mesélj miket hallottál!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: a másik, hogy nekem már az első teszten is volt halovány csík, de totálisan negatívnak ítéltem, és csak a másnapira mondtam talán hogy mintha lenne ott valami, annál is az estire mondtam, aztán most visszanéztem valamelyik nap és már az elsőn is volt, csak lehet száradnia kellett!!! Nem lehet , hogy nálad is ez van???? szép reggeli fényhez tartottad és úgy sem??? majd én odavarázsolom azt a csíkot!!!!! :D csiribi- csiribá, csík jelenj meg!!!!! :D na, jó voltam??? :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lámpafénynél néztem és kidobtam, mert azt írták hozzá, hogy 10 perc után nem értékelhető. De azért köszike! Legközelebb hétfőn fogok, mert megígértem magamnak, hogy akkor lesz az első teszt, mert aznap van az egyik évfordulónk. Csak ma nem bírtam, lehet, hogy büntiből nem színeződött el...persze, most gyártom a kifogásokat :evil:
Vendég

Mares, ez a varázsige biztos segített - majd hétfőn meglátjuk!
Vendég

Milyen évforduló lesz?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Egyszer különmentünk 5 hónapra és a kibékülésünk 2. évfordulója. Szeptemberben lesz az első randink 5. évfordulója.

2 éve minden tökéletes...hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vendég

Mares: Nekem azt mondta a dokim az utrora,hogy a 12.hét végéig kell szednem,most napi 3x1-et szedek,és az utolsó 4 napban úgy kell,hogy 2 napig 2x1et,utána 2 napig 1x1-et este.
Vendég

Na lányok. Tudja valaki hogy milyen érzés tapintásr a nyitott méhszáj.
A hőgörbékhez ezt is szokták jelölni. Sokat láttam ilyet. Magasságát érzem, de nyitottságot nem.
anabana

Ana, én nem tudom...én nem merem tapperolni, főleg, mióta a műtét előtt megkínoztak. :cry:
Vendég

Mindegy én sem tudom. De remélem, hogy a pe -kor nyitva van, mert máshogy nem megy a dolog.
anabana

Hali!

Ana, én mindig csak érzem, hogy most nyitottabb a hüvelybemenetnél ovukor, és a mensi előtt. De felnyúlkálni nem szoktam. 8)

Leti, én mindig csalok, amikor tesztelek :lol: . Ugyanis mindig kivárom, hogy megszáradjon, nekem akkor egyértelműbb az eredmény. Igaz, a leírásban valóban az van, hogy 5-10, illetve LH-nál 10-30 perc között szabad csak leolvasni az eredményt, de én tapasztalatból tudom, hogy nyugodtan megvárható a megszáradás. De pszt, ez maradjon köztünk :wink: :lol:

Mares, a 12. héten legkésőbb abba kell hagyni az Utrozást, az nem baj, ha ez csak a hétnek a vége. Ahogyan írta Chris, az jó, fokozatosan állj le vele, egyik nap még 3-at dugsz, kövi és rákövi napon már csak kettőt, majd utána 2 napig 1-et, aztán többet nem szedsz. Nem viseli meg a szervezetet, én mindkét terhességemnél szedtem, és így álltam le vele, nem okozott gondot. :wink:

esthajnalcsillag

Hello Lányok!

Találtam 1 jó kis cikket, mindenkinek a figyelmébe...csak beleolvastam, de nagyon igaznak tűnik, a második fele az érdekes. Ide linkelem, mert most indulok haza, hogy otthon is meglegyen és persze veletek is meg akartam osztani.

http://www.phytotec.hu/premens_beteg_ciklus.php
Vendég

Ja, ez nem az volt, bocsi, csak több oldal volt nyitva S)

Tehát ez lenne az:

http://www.pszichoterapia.tenyek-tevhit ... erapia.htm
Vendég

Leti!
az évforduló szerencsét hoz majd! A páromnak holnap lesz a szülinapja,szóval egyfajta ajándék volt neki a teszt. :)
És ha egyszer már sikerült,akkor megint úgy lesz!
Kitartás! Az ember lánya nem is gondolja,menyire erős és mi mindenre képes a szervezete! :wink:

Kép
Kép
k_inga

Lettike!

Ne aggódj! A belsőd biztosan súgja, hogy minden rendben. Legfeljebb nincs itt az idő még. Ha elsőre sikerült spontán, meglátod másodikra is így lesz.

Beleolvastam a cikkedbe, rólad is szól?
A futás? Ezért olvastad ugye?

Jó éjt mindenkinek!
anabana

"A hagyományos orvoslás az un. funkcionális meddőség hátterében hormonzavart keres és talál, s ezt próbálja kívülről bevitt hormonokkal, gyógyszerekkel kezelni. A hormon-"zavar" persze fentáll, csakhogy ez - rendszerszemléleti megközelítés felöl nézve - nem zavar, hanem a szervezet megfelelő válasza egy adott fizikai-pszichológiai állapotra. A meddőség kezelése sokszor azért olyan hosszadalmas és frusztráló, mert az orvosi kezelések a szervezet evolúciósan kialakult ellenállását akarják "megtörni", a szervezet meg nem "tágít", "meg akarja védeni" a nőt a terhességtől. "

Ana, nem a futás miatt, hanem a fenti gondolat miatt tettem ide és olvastam el én is. Hiszek az agy csodálatos hatalmában - mindenek felett és azt is elhiszem, hogy akinek nem sikerül teherbe esni, az a körülményeiben kell, hogy keresse a választ.

Az én vetélésem és a mostani sikertelenség tuti, hogy a stressznek tudható be: folyamatos a nyomás a munkámban, ráadásul szorongó típus is vagyok.

Amikor teherbe estem, szabin voltam, amikor elvetéltem, keményen dolgoztam, nem álltam le. Most is kemény a melóm. Ezért vonatkozik ez a cikk rám inkább - de nagyon sok nőre rajtam kívül. Van 1 barátnőm, aki 12 év után most esett teherbe és olvastam is 1csomó hasonló sztorit. Ezeket hajlamosak vagyunk csodának venni, holott csak erről van szó, amit itt írnak.

És ez az, amit oldalakkal ezelőtt próbáltam megfogalmazni, hogy mielőtt hormon-gyógyszereket kezdünk el tömni magunkba, el kell gondolkodni, hogy mi az, amin változtatni kell. NEM VITAINDÍTÓNAK SZÁNOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ez a cikk olyan jól összefoglalta. Én személy szerint hajlamos vagyok inkább ezekben hinni, mint a gyógyszerekben. Igen, könnyű gyógyszert szedni (olyan, mint a fogyasztótabletta) gyorsan bekapkodom, aztán várom a csodát - nehogy meg kelljen mozdulni...

Csillag, este kiszedtem a szemétből és kivittem a fényre....nuku csík...

Kinga, az én párom is kos. Márc. 28 volt a szülije. A te kosod is konok fajta?

Ana és Kinga, köszönöm a bíztató szavakat. Hamar összeszedem magam és nézek előre.

Lányok: ki, mit csinál Húsvétkor? A kisfiúk mennek locsolni, mi? Baba és Csillag, a kisebbikek is értik már a lényegét? Vagy ők még nem kaphatók erre?
Vendég

LEti: a cikk nagyon jó, annó én is rossz kislány voltam és nem szedtem be a bromo-norcolut-closti hármast, mert kicsit soknak találtam, hanem megpróbáltam nyugisan élni ( már amennyire lehet) , enni jókat, vitamint szedni, teázni.... a gyógyszer mégis gyógyszer , de tényleg nézz előre, mert jó lesz és minden szuper lesz!

Chris, CSillag: hát már egy hete kb a 3X2 helyett csak 2X2-őt szedek mert este mindig elalszom és elfelejtem, akkor most a 2X1-et csinálom pár napig majd 1X1-et, remélem így jó lesz, szerdán amikor a dokkerhez megyek már nem szeretném , de nagyon köszönöm , hogy írtatok, mert a dokim szabin és az asszisztens meg nem vette fel tegnap a telót!

Kinga: hogy vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Leti: Fel a fejjel. Nekem is azt mondta a doki, vetélés után,hogy már az is jó,hogy teherbe tudtam esni.Nálam mint írtam neked voltak hormonproblémák,amit gyógyszeresen kezeltek,de nálam az átjárhatósági hozta meg a sikert,mert még évekig próbálkozhattunk volna,mivel mindkét petevezetőben letapadás volt.
Remélem neked is mielőbb összejön a baba.

Kinga: Hogy érzed magad? Mikor mész dokihoz?
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Köszönöma kérdéseket,jól vagyok! Kicsit érzema hasam alját,de ahogy olvastam,az természetes és dél tájban meg este van egy minimélis hányingerem,de pár falat ropi után elmúlik! :)
Kedden délután 4-re megyek dokihoz,remélem jó híreket mond majd!

A Húsvét nem épp a kedvenc ünnepem,ha tehetném,elmennék itthonról,annyira útálom a kölnik keveredését,kész hányinger!
Majd lehet ráveszem a páromat, hogy ugorjunk el valamerre! De ez még a jövő zenéje!

Leti
Egyébként igen,az én drágám is konok, mint az öszvér, még veszekedni se jó vele,mert nem szól vissza,csak bólogat, meg annyit dünnyög,hogy aham,aham....
Attól meg még jobban felhúzom magam! Úgyhogy ha veszekedés van nálunk,azt még tán a szomszéd is hallja,mert én meg egy kicsit olaszos temperamentum vagyok,5-ből 3-szor bevágom az ajtót.
Mondtam is a kőművesnek a készülő lakásunknák,hogy az ajtót rendesen építse be,mert én párszor tesztelem majd,az tuti! :D

Nálatok is hasonló a helyzet?

Mares

Otthon szent a béke apával?

EHCS

Fiúk jól vannak? Mennek locsolni?

Baba

Ti hogy vagytok?

Kép
Kép
k_inga

Kinga, Igen, a KOS a konokság szobra... De csupa-szív.

Lányok. Tegnap nagyon sokszor szúrkált az alhasam: hol jobb oldalt, hol középen és egyszer-kétszer bal oldalt. Most világos-barnázok.

Jól vágom, hogy mindkét verzióra vonatkozhat ez a tünet???????????????????????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kész vagyok. A hőm magas, olyan, mintha lázas lennék.
Vendég

Kinga: igen, szent a béke, csak én vagyok ilyen túl érzékeny, szeretem ha itthon alszik az uram nem valami motelben.... ajtócsapkodás, az jó lehet :D

Leti: máskor is szoktál barnázni??? és teszt? ma nem,??? mert lehet látszik már valami! Hőd meg nem esett sokat, de látom nem is jókor mérted....talán lett volna magasabb is?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?