Jubi!
Köszi a sziénás okosítást, pont a linkelt gyönyörűségeidre gondoltam. De persze nem bírtam kivárni és kútfőmből olajjal higítottam. Szép lett, talán 3 év múlva meg is szárad
De vízzel nem mertem volna olajfestéket. Talán pont a nem tökéletes oldódás miatt lesz neked olyan szép foltos?! Na majd igyexem
Kérdésedre válaszolva úgy nem nehéz a keretet is bekupálni, ha külön darab, mint a kép. Na ezt szépen mondtam. Szóval amit nyáron csináltam vadászos és egy teljes szalvit "futtattam ki"a keretekre, az nagyon nehéz. Ma pl. egy hasonló próbálkozást "dolgoztam át"a sziénával. Olyankor őrülten feszülnek a konkáv élek. De majd még ezt is gyakorlom. Külön papírból semmi gond (kávés)
Köszönöm mindenkinek a dícséreteket ez utóbbira, most beleszerettem a csupaminta szalvikba ilyen célra, tehát még biztosan születik hasonszőrű
Era!
Én nagyon függő vagyok. Ha megtetzik, jön az egész csomag. A múltkor a KIKában 599-ért sikerült lelnem, ides férjem csak kapkodta a levegőt. De még mindig olcsóbb csere-alapanyag, mint darabra venni a hobbiboltban. (50-60Ft Szhelyen)
Ánizs!
Erre írtad, hogy drágák, ugye? A mécsestartókat ott vettem, ahol te eltetetted a kislányost
Amúgy Borostyánkő áruház. Ha egyről beszélünk, mert a GYöngyös melletti udvarban is van, de az művészellátó. VAlójában én azt a Zsuzsimanó-féle háromszögest üldöztem, ezt csak az éhségemet kielégítendő vettem meg.
Délután lemaradt a
konyhai trióm, bár itt sem jött össze a konyhaszekrényy színével, de legalább nem mályva!!!
Vagy igen?