Sziasztok !
Minden rendben van es csak azert nem jelentkeztem egy hete, mert a parom kislanyaval voltunk es par napot anyos-apospajtasjelolteknel toltottunk, ahol nincs internet. Hat napig pihengettem es semmittettem es csak tegnap kezdtem ujra dolgozni.
Tovabbra sem erzek semmit, Picurka rugdalozasat es akrobatamutatvanytait sem. A hugom is csak a 22-ik het tajan kezdett valami olyasmit erezni, mintha lepkek verdesnenek a hasaban, ezert igyekszem nem aggodni.
Rokakomat inkabb ne kuldjetek, valahogy csak atveszelem a problemamentes heteket, honapokat
Szombaton lesz a nagy UH. Mindketten nagyon varjuk, hogy Picurkat ujra lathassuk !
Tegnap megkaptam az amniocentezis vegleges eredmenyet is. Nagyon szukszavu volt a jelentes: gyakorlatilag mindossze annyi szerepelt benne, hogy normalis himnemu embrio. Nem hittem volna, hogy a ‘normalis’ szonak ennyire lehet orulni !
Kedden nem birtam tovabb es jonehany bababoltba bekukkantottam es persze nem tudtam megallni vasarlas nelkul
Az eredmeny, hogy az elso harmadhoz szukseges babaruhak 70-80%-t megvettem
A parom mondta, hogy orult vagyok, bar ezt eddig is tudta. Szerinte tobb babaruhat fogunk ajandekba kapni, mint amennyire szukseg lesz. En viszont nem szeretnem a veletlenre es a rokonok, baratok izlesere bizni, mit fogok a Picurkara adni. Szerintem hatalmas adag endorfin szabadult fel bennem a babaruhavasarlas alatt, mert nagyon jol ereztem magam es meg most sem tudom mosolygas nelkul megallni, ha a szekrenyben lapulo apro ruhakra gondolok
Bari,
Orulok, hogy tul vagy a muteten es nagyon sajnalom, hogy az altatas ennyire megviselt. En tavaly 3-szor voltam 15-20 perces altatasban es mindet megusztam problema nelkul. A nem vagy nagyon nehezen atjarhato petevezetekek ellenere is fognak megoldast talalni. Nalam azonnal lombikkal indultunk a korom es a nehezen atjarhato petevezetekek miatt es mar az elkso is elegge sikeresnek volt mondhato, mert ket embrio is megtapadt.
A Devai Intezetrol annyit tudok, hogy onnan jott el Vass doktor. Jo hire van az intezetnek, de a forumozok visszajelzese alapjan nagyon sokat kell varni, hiaba van idopontja valakinek.
A BMC-rol nem sok jot hallottam vagy olvastam. Allitolag gyakran az epuleten kivul kell varni, akkor is, ha esik vagy havazik. Ocsemek ott csinaltattak mindkettojuk kivizsgalasat es egyikuk sem rajongott a BMC-ert. Fiatal es kevesbe tapasztaltnak tuno orvos beszelt veluk. Meg a kezelesek kezdete elott valtottak es most a Forgach Intezetben folytatjak.
En sokat bongesztem es a ‘top 3’ a Ciris, Devai es Forgach volt az interneten fellellheto informaciok alapjan.
Szerintem olvasgass bele a Devai es a Forgach forumaba, web-oldalaba, hatha sikerul tobb hasznalhato informaciot talalnod.
Bodzassuti,
Millio drukk a mai mutethez! Kivancsian varjuk a beszamolot.
Evi, Zzafir,
Szoritok, hogy megjojjon a menzitek es indulhasson a kovvetkezo kezeles.
Minden szepet & jot mindenkinek !