Új privát üzeneted érkezett!

Anchy, tök értelek :) mi mindig nevetünk a páromon, hogy hol azért szurkolunk, hogy megjöjjön, hogy lehessen menni bmc-be, aztán azért, hogy ne jöjjön meg. a sikertelen lombik után, hogy megjöjjön, mert hallottuk sokaknak sokára jön meg, aztán azért, hogy ne jöjjön, meg, mert hátha a spontánkodásból :) aztán majd április végén, hogy időben jöjjön meg, hogy lehessen menni :)

Holnap megyek nődokihoz, hogy lát-e endot, vagy esetleg egy spontán babát :)))
mieza

Pancsi, ez egy mini sziklakert lett, de nagyon szép. Most már van benne 2-3 növény, de húsvét után hozok anyutól még, azután fogom dicsekedve mutogatni.
Bocsi, ha nem vettem észre, köszi, hogy újra megírtad!
mieza

Mieza drágám, hát ne légy elkenődve. A babaprojekt meg most tuti befutó lesz. Hiszen nincs stresz, meg miért ne sikerülne. Nagyon sokat foglalkozz magaddal, és hidd el hogy ez lesz a nyerő. Már elkell nektek is egy kis csoda, és jóistenke látja ezt és higgy benne. Hát kiváncsi is vagyok a sziklakertre. Nagyon szép egyébként a kertetek, igazi születte feleséges.
Tudom miről beszélsz sokmindentől elesik az ember ha feldobja régi életét, de a gyerek többszörösen pótol mindent. Sőt tényleg nem ér fel semmivel. Munka mindig lesz.

Ancsyka hát nagyon drukkolok neked hogy tényleg baba miatt ne jöjjön meg a mensid. Holnap tesztelsz?

Kép
Kép
pancsi76

Mieza:
SD-nél voltál a Bartókon? Benyomás?
Nehéz most neked, ez tény. De a cél ott lebeg a szemed előtt és ha már beindul a gépezet, talán gyorsabban telnek a napok is. Addig tessék szépen rágicsálni a küszöböt, tyúkszemet, mittoménmit... :lol:
Nagyon rossz várakozni úgy, hogy közben a mézesmadzagot húzkodják az orrod előtt, de még csak oda sem nyalinthatsz. :?
Jobbat nem tudok mondani, csak, hogy próbáld meg elfogadni a mostani helyzetet és ebből a maximumot kihozni, ahogy neked jó.
Volt munkáltatód meg csak perkáljon szépen, minek szívózott annyit veled. Szerintem a koleszterindús állások még egyszer visszaköszönnek majd, amikor neked is aktuális lesz, ne bánd, hogy most nem tudsz rájukharapni. :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Most nézem a ciklus.hu-n, hogy a következő mensim elvileg április 11-én lenne. :shock: :lol:
Akkor nemsokára mehetek Sz ügynökhöz!!!

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Macs na végre hozzád is eljutottam. Kicsit én is lustinak érzem magam. Hogy sokat pihizek. Én is elkezdtem olvasni egy jó könyvet, ugyhogy belemerülök és már eltelt egy két óra. Ma voltam bent a munkahelyemen, hát nagyon aranyosak voltak. A főnöknővel meg jót dumáltam. Szerintem megbánta hogy milyen b..ó volt velem. De most aranyos volt.
Nagyon jó a férjed szakmája egy jó asztalos aranyat ér. Akkor gondolom nagyon szép dolgaitok vannak otthon, már mint bútorra gondoltam. Nagyon jó hogy van akitől kapsz dolgokat,én nekem is a barátnőm mindent ad ha oda kerülünk. Lauráról csak kiságy, meg egy nagy járóka maradt. Mindent odaadtam a hugomnak.
Egyébként most már nem vennék annyi ruhát a gyereknek, mint a lányomnál, mert az igy visszagondolva borzalmas volt.
Megnyugtató hogy K ügynök tart még 12 hetesig. Fő a biztonság.

Kép
Kép
pancsi76

Sajtika hát akkor nyuszi után jön a bládi!! Hurrá. Addig hasznájátok ki a cexes napokat. Bocsi nem tudok a témától elszakadni. Hát ezt nem hiszem el!!

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu hát akkor megnyugodtam, hogy ott lesz veled valaki és szórakoztat. Sokat kellett várnom nekem is. Én voltam az utcsó hárman mentünk át a röntgenbe. Nagyon lepukkant épület. És nekem Ujvári csinálta és azonnal elmondta mi van, és nemsoká megvolt a záró is.

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu,
ne izgulj, nekem és Rodinak is januárban csinálták a HSG-t a Jánosban, és nem volt nagyon horror.
Hálóing nem kell (nem is tudnád hol felvenni, elég pici az öltöző a röntgennél). Elég egy hosszabb ing vagy pulcsi, vagy menj szoknyában.
Előtte ad a főnővérke egy fájdalomcsillapítót. Valóban csillapít, én egész nap kicsit kómás voltam tőle, de legalább fájdalom nem volt :wink:
Úgy készülj, hogy hiába hívnak reggelre, lehet hogy várnod kell, ez attól függ, hogy érnek rá a röntgenesek :? Mi du kettő körül lettünk készen zárójelentésestől, konzultációstól...tehát vigyél kaját :wink:
Szurkolok!

Kép
judit0713

Sajti,
helyes a kiccsaj, bírom az ilyen dumazsák lyányokat :)
Eszterem is ilyen volt, illetve még most is ilyen, bár épp rocker dizájnnal álcázza :lol:

Kép
judit0713

Vaya nagyon ari a vonalzód, valami ilyen van Eszternek is. De nagyon cuki. Én még nem tudom kihez megyek nőgyögyihoz. Te is a fórumon találtad meg az igazit? Hol rendel? Magánba gondolom. És melyik korház? Az én dokkerommal az a probléma hogy a korházba rendel be engem, és mindig ügyeletbe. Tehát labort nem tudok elintézni soha. És látszata sincs hogy voltam-e vagy nem. De majd még megbeszélem vele, hogy ha ez nekem nem jó, hogy lehetne megoldani.

Nava szóval kalács. Amióta olvastam csak ez jár a fejembe hogy juthatnék hozzá. Ma székelykápit főztem, de lehet hogy ez most nekem egy kicsit nehéz kaja. Most ezért nem is vacsizom. Te megcsináltatod ezt a kombi tesztet? Megérdeklődted nálatok ingyenes?

Kép
Kép
pancsi76

Judit hát igen vissza aludtam egy kicsit a kanapén. De remélem ma este jobban alszok. Hogy vagy? Dolgozol vagy még pihengetsz?
Babaragacs szállitmány egy vagonnal :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
pancsi76

Judit:
Jó fej lehet a lányod, mint "vérbeli" rockker! :lol: Nekem is volt tiniként egy ilyen korszakom, aztán elmúlt. Mindegy milyen zenei stílust szeret vki, csak abból is az igényesebbet halgassa. Nekem a zene az A ZENE, szinte minden műfaját szeretem.
Mennyi idős is a csemetéd?

Pancsi:
Mi tagadás, szorgoskodunk a Zurammal... :lol: :oops:
Ez a kalács engem is fehúzott, veszek húsvétra és azzal fogom enni a sonkát-tormát! Nyami, már folyik a nyálam!
Örülök, hogy minden oké a munkahelyeden, legalább jókedvvel mentél haza. :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Lassan libbenek, mert jön a Zuram és meccset közvetít nemsokára.
Pusszantás mindenkinek, kismamiknak sok-sok ragacsová:++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Pá! :lol:

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi,
most még pihenek, a biostripig kiirattam magam. Sőt, ha ott + a teszt (mi más is lehetne :?: ), akkor a 6. heti szívhang-petezsák uhuig nem megyek dolgozni.
Ha jó helyen lesz a babó, akkor viszont megyek amíg tudok, mert hát elég jó zsé :?
Persze csak ha bírom! Ha nem, akkor kicsit összehúzzuk magunkat, mert már öt fős család leszünk :wink:
Az a gáz, hogy én napi 3 órát utazok (autóval!), és 9-10-et dolgozok. Persze elég megértőek a főnökök, valszeg kicsit rövidebbre veszem majd a munkaidőt (mivel az utat nem tudom lerövidíteni :twisted: ). Végülis most is dolgozgatok itthonról, majd ezt valahogy kombinálom a bejárással.

Sajti,
15 éves a lányom, ő a kissebb :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok Lányok!

Már egy ideje olvasgatom ezt a fórumot és jó kis csapatot ismertem meg. Én túl vagyok 3 sikertelen lombikon, de nem ebben az intézetben, gondolkozom a váltáson. Tudnátok nekem infókat adni az intézetről és az orvosokról? Főleg Koncz tanár úrról, mert őt ajánlották személy szerint, de a többi orvos is érdekelne, hogy kihez lenne érdemes menni. Szóval minden érdekelne az intézetről. Korábban már Esztertől kértem infót priviben, de most szeretnék közétek becsatlakozni, ha szabad.

Eszter: Remélem emlékszel rám, nagyon szorítok, h minden rendben legyen Veletek és így is lesz!

Természetesen mindenkinek szorítok, csak még nem állt össze teljesen a kép, hogy kivel mi is történt eddig, de azt látom, hogy most nagyon sok babóca sikerült.
Üdv.:
Luca
luca4

Sziasztok!

Mieza: szóval akkor egyezkedni akarnak - rájöhettek volna, hogy most nem ők diktálnak. Örüljenek, ha per nélkül megusszák, mert az lenne csak drága nekik. Azt sajnálom, hogy most sok mindenre nemet kell mondani. Remélem lesz babó! Te meddig jártál a kiro dokihoz? Nekem még 2 adag kezelést mondott, szóval 25 alkalom összesen - hát nem semmi - agyagilag sem. Most vagyok a felénél. Nekem nem hallottál esetleg valamit?

Pancsi: kiváncsi vagyok hány babó lesz!? Vbeni hát ez nálad még érdekesebb lesz!

Rodina: mi van veled?

Macsek: jó ez a biztosítás de hát az ára sem semmi, remélem tényleg megéri. Betegállomány esetén fizetnek valamit?

Sajti: tényleg nagyon jó dolgokat irsz, mindig felvidit!

Eszterért nagyon aggódom.

Én megvagyok már várom a hosszu hétvégét.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Szia Luca!

Üdv a csapatban, itt tuti jó helyen leszel :)
Én sem régen csatlakoztam, de nagyon befogadóak, jó fejek a csajok!
Nekem nincs tapasztalatom a lombikkal kapcsolatban, de a BMC-ről azt mondhatom, rendesek, segítőkészek, és a lehetőségekhez képest tapintatosak. A recepciósok, a nővérek és a dokik egyaránt!
Koncz tanár úrt pedig egyértelműen tisztelik, becsülik mindannyian, ez kitűnik abból, ahogyan csak a nevét említik. Komolyan! Én először meglepődtem rajta, de miután többször ezt tapasztaltam, elgondolkoztam rajta, milyen jó is lehet, ha valaki ennyire ki tudja érdemelni szakmailag és emberileg is a munkatársai elismerését!

Kép
judit0713

Bocs lányok!
Nem olvasok vissza, mert nincs hozzá idegem. MA reggel apukámat bevitték a kórházba mert szívinfarktust kapott a munkahelyén, majd kapott egy nagyobbat ott bent. Szerencsére ott rögtön be tudtak avatkozni. Délután meg is szívkatéterezték, és beraktak neki egy értágítót a szívébe. A lényeg, hogy nagyon szerencsés, mert az orvos szavaival élve, egy olyan helyen volt probléma a szívével, amit az orvos csak özvegycsinálónak nevezett. Szóval reméljük, hogy minden rendben lesz! Kérlek imádkozzatok érte!
Ma egész nap bent voltunk anyuval a kórházba, remélem az ideg nem ártott a babának! Úgyhogy holnapra szorítsatok nekem és a babócának is! Holnap majd jelentkezem!
Mindenkinek drukkolok!

rodina74

Rodi,
sajnálom, nagyon szorítok, hogy jóra forduljanak a dolgok!
vigyázz Magatokra.

Eszter drukkok Nektek is mennek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit:
Csak pillogok, h. mennyit utazol, aztán meg milyen hosszú a munkaidőd. :shock: Hogy a csudába van magánéleted?

Luca:
Nálatok mi a gixer, írnál pár dolgot, ha van kedved?
Én Szűcs dokihoz járok, ő nagyon alapos és szerintem jó orvos, a fiatalabb korosztályba tartozik. A BMC-be időpontkérés után bizony várni kell, de ha már beindul a gépezet, akkor már jó. Sajna rengetegen vagyunk, a dokik kevesen, ezért számolni kell a vizsgálatoknál a hosszú várakozásra. Nemigen van jópofizás, hosszú beszélgetés az orvosnál, pont ezért, mert sok a páciens, de tényleg törődnek velünk és kedvesek, segítőkészek.
Üdv nálunk és gyors pocakosodást! :)

Kispatak:
1 adag kezelés az hány alkalmat takar?
Mostmár remélem érzed a javulást, a tavasz, a pihengetések is segítenek, no meg a csodás virágok és a madárfütty. :)

Rodina:
Ajjaj! Ezek nem jó hírek... :cry: Nem igazán szoktam imádkozni, de most szívemből megteszem, apukádért. A lényeg, hogy sikerált a műtét és el tudták csípni időben, nagyon szurkolok neki!
Picurkáddal minden rendben lesz, fel a fejjel! Szeretne ő is találkozni a nagypapival ezen a világon. Apukádnak ismeretlenül is jobbulást kívánok.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jó Reggelt Mindenkinek!!!!

Köszönöm a szurkolásokat, ime az eredménye:
Kép

Most reggel elszaladok vérvételre és csak utána merek biztosat..
Csajok, a BMC-ben levesszik a vérem, mehetek oda igy spontán babával is most?????
ancsyka

Ancsykám igen igen. Megtörtént a csoda. Még a könnyem is kihullt. Halkan de gratula. Szerintem mindenképp a BMC be menny mert legalább tudják hogy terhes vagy. Neked is rózsaszin. Úristen hát nem akarom elhinni ennyi év után. Hát most nagyon boldog lehetsz. Apoca tudja már? Mit szolt?? Lehet hogy neked is kell az utró bizti kedvéért, menny vissza Szűcshez szerintem is feltétlen.
HURRÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Rodina drágám próbálj megnyugodni. Apukád jó helyen van. Segítenek rajta. És sokan imátkoznak érte. Én is, és semmi baja nem lesz én tudom. Sajtinak igaza van még találkoznia kell a bébiddel, és biztos nagyon erős. Ennyi szerető ember veszi körül.
Drukk neked a mai naphoz, de gyere hamar a hírekkel. Meg apu hírekkel. Puszi

Judit nagyon jól teszed hogy betegállományba vagy. Legalább tényleg pihizel, már amennyit lehet két nagy gyerkőc mellett.
Babaragacsok ma is mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Hát most sikerült duplán is megríkatnotok!

Rodikám,
az első könnycseppek Apud történetének szóltak!
Nagyon-nagyon szorítok neki, és nektek is babócával :!: :!: :!:
Meglásd, minden rendben lesz, tologatja ő még a babakocsit :wink:

Ancsy, a másik viszont a Te sztorid volt :D
Hát nem is tudom, mit mondjak, annyira örülök a zebrádnak :D :D :D

Sajti,
tudod ez így van. Aki nem születi milimojosnak az sok pénzért sokat dolgozik...
Nem is panaszkodom, jó hely, tényleg jó zsé, csak most, hogy babát várunk, próbálom lassan kivonni magam a forgalomból egy kis időre.

Zsuzsó,
hogy bírod a várakozást?
Holnap teszt? Csuriban az ujjaim érted :!: :!: :!:

Rodi, Ancsy,
gyertek hamar jó hírekkel :!: :!: :!:

Kép
judit0713

'Reggelt!

Most nem maradok, majd később, de erre muszáj reagálnom:
ANCSYKA!!! halk GRATULA :D :lol: :D
Mit mondtam???!!! Miért is ne sikerülhetne...? :lol:

Rodi, nagyon sajnálom :(

Majd jövök bővebben, de most mennem kell védőnénihez!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Én is elmentem az körzetihez, kiirattam magam betegácsiba. Nava gyere majd mi volt a védőnőnél.
Lányok már csak eggyet kell aludni, remélem minden ok lesz. Nagyon izgulok.
Na nem rinyázok már.

Csucsunak nagy drukk hogy ne fájjon neki a HSG és hamar túl legyen rajtaKép

Rodinának a tökéletes szívhangért és hogy elengedjék a BMC bőlKép

Ancsynak a babuciértKép

Angyal hol vagy? Mi ujsi a két szép tüsziddel??

Kép
Kép
pancsi76

Üdv Luca nagyon jó helyen vagy. Kívánom hogy mielöbb te is kétcsíkost tesztelj

Orvosok DR Koncz akihez te akarsz menni. Nagyon jó ő a centrum vetetője nekem személyes tapasztalatom nincs, de mindenki dicséri

DR Zeke van tapasztalatom szupi orvos félig ő csinálta nekem a bogyókáimat. Őt is merem ajánlani, ő a centrum vezető helyettes.

DR Szűcs hát ő az én orvosom szerintem nagyon rendes, és jó szakember. Mellesleg nagyon enpatikus tehát én úgy gondolom ő sokra fogja még vinni. Fiatal és ez nekem szimpi. Szóval nekem bejön.

DR Skriba ő is fiatal, és nő. Nekem vannak vele tapasztalataim. Hát biztos szakmailag ő is jó.

Ha megvannak a leleteid, gyorsan megy az ügy. Nagyon szorítok neked, hogy minden simán mennyjen, és még idén babás legyél.

Kép
Kép
pancsi76

Ancsyka!

De jó, hogy becsikosodtál! Gratulálok!

Kép
avarka

Sziasztok!

Ancsyka, egy spontán baba??? :D:D:D hát ez überszuper, fantasztikus nem találok szavakat. gondolom igy már nem is bánod annyira h halasztani kellett a fagyisat. persze mindenképp menj be béemcébe, gondolom megtámogatják majd egy kis gyógyszerrel a babát. gratula :) és ne félj, minden rendben lesz!

Rodina nagyon sajnálom apudat és jobbulást neki. Nagyon drukkolok neki de úgy gondolom hogy túl vagytok a nehezén és most már jön a gyógyulás. nyugodj meg rendbe jön apud. irj majd mi van vele

Sajti próbáltam utána nézni ennek a nyavajának de nem találtam róla semmit. csak arra emlékszem h a-val kezdődik és egy hosszú latin szó. jaj nagyon édi uncsihugid már kész nő. nekem is van kettő épp be van igérve egy közös játszóterezés. de jó nemsoká mehetsz az ügynöködhöz :D

Csucsu gondoltam ma rád. mi volt?

Rodina? irj majd amint tudsz

Mieza ne törödj a statisztikákkal semmit nem jelent. nem csodálom hogy magad alatt vagy nincs könnyű helyzeted. de ez annyira jó h ilyen profi vagy a munkában és te mégis inkább a babát választod. és te olyan ügyi csaj vagy később is meg fognak találni a jó munkák úgyhogy emiatt ne bánkódj. bizakodj hidd el sikerülni fog az a baba. mi volt a nődokinál?

Pancsi, Macs nehogy már lustának érezzétek magatokat. nektek most az első számú feladat a pihenés, és az a lényeg,hogy azt minél jobban teljesítsétek ;)

Pancsi igen magánba járok dokihoz, a Mammutnál van a rendelője, egyébként a Jánosban fogok szülni. Értem a doki problémát,hát akkor majd egyeztetsz vele, aztán még mindig tudsz váltani. Az én dokim nem olcsó de nagyjából mindenhol ennyiből jönnék ki ha magánba járnék. Nekem megéri h normálisabban foglalkozzanak velem. és ez a Pálmai tényleg csuda szimpi

Luca üdv nálunk a legjobb helyen vagy. Nekem Skriba dokinő volt az orvosom ő elég hangulatember néha kicsit sértőnek tűnik, de nekem bejött mert elsőre sikerült az inszem.

Rajtam erőt vett a fáradtság, tegnap 2,5 órát aludtam délután éjszaka meg nem tudok rendesen aludni. most el is határoztam bármilyen fáradt vagyok nem alszom napközben hátha éjszaka jobban megy az alvás. meg ma folyton falnék olyan mintha mindig üres lenne a gyomrom miközben eszek

csinált egy nagyon jó képet a babáról a doki lehet h azt még felteszem ide. annyira jó h 9 hetesen már milyen baba formája van. még várok kicsit ha valakinek ellenvetése van nyugodtan szóljon megértem nem akarok senkiben ezzel rossz érzéseket kelteni

Kép
vayacon

Jaj Vaya nehogy már ne tedd fel. Szerintem mindenki nagyon kiváncsi rá. Babe után kicsit én is tartok tőle hogy egyszer megkapom a magamét. De ha valaki nem kiváncsi a Hsz re áttekeri. Szerintem. De én alig várom hogy írjon valaki, és úgy szeretem hallani látni hogy mi történik veletek. Szóval eggyütt sírunk és nevetünk erről van itt szó. Úgyhogy jöjjön az a sztárfotó. Egyébként megtaláltalak egy más fórumba is. Én is kacsingatok jobbra.

Kép
Kép
pancsi76

Mieza, én egyből válaszoltam neked a tulápános kérdésedre:

[quote] írta:Mieza, a tulipán, krókusz, nárcisz, jácint hagymákat nem szabad már eltütnetni, azt októbertől decemberig lehet. Az irisz az mehet most is és ősszel is a földbe, mert az nyáron fog virágozni. Nekem beindultak a tulipánok és nárciszok, holnap teszek fel egy-két jóillatú képet , ha nem zavar benneteket.

de persze ha már elültetted ne szedd fel

Maccs
vörösmacska

Ja ennek a Pálmainak van veboldala? Rákeresek. Egyébként tudsz nekem privit írni róla?

Navika hol vagy már?

Lányok gyertek a Bmc-ből

Kép
Kép
pancsi76

:lol: :lol: :lol: Ancsyka dejó dejó dejó :lol: :lol: :lol: :lol: gratulálok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Macsika hogy tengeted napjaid? Rosszullét? Én most csinákolok egy tiramisu tortát a bátyusom holnap lesz 35 éves. És imádja. Vettem egy pezsgőt és persze kölyök pezsit is. Én és a Lau csak ilyet szabad!!

Kép
Kép
pancsi76

Rodina, nagyon sajnálom, hogy apukáddal ez történt, nekem ez a rémálmom, hogy anycival vagy apcival valami komoly baj lesz.... nagyon drukkolok, hogy felépüljön, biztos nagyon jó kezekben van.

Pancsikám, úgy ahogy mondod, csak tengődöm. :lol: :lol: Ma főztem spenótót fasírttal, tegnap nem főztem, rendeltem kaját, mert előző nap egy kicsit túlhajtottam :roll: magam. :lol: Apa itthon dolgozik ma, úgyhogy mindjárt ebédelünk, aztán megyek ki és bámulom. Most valami parasztos stílusú pékség berendezését csinálja :lol: , éppen tulipánokat mar a fába, meg mindenféle kacskaringókat. Nagyon ügyes. Hát igen, ami kész az itthon nagyon szép, de még egy csomó munka vár rá.... tudjátok, a suszter cipője...... minden fából van, ami csak lehet és lehetőleg egyedi. :lol: :lol: :lol: :lol: Rosszullét nincs :roll: :roll: néha egy kis émelygés, icipici hányinger, vagy szédelgés, de tényleg csak minyimális :lol: :lol: :lol:

Babaragacsok és pozitív tesztek, mert itt az kötelező Kép

Eszter nagyon sokat gondolok rátok, remélem minden okés, biztos nagyon vigyáznak rátok. Nagyon kívánom, hogy a kislányok a lehető legtovább még bent maradjanak a pocakban Kép

Ma vagyunk kerek Kép hetesek :lol:

Maccs
vörösmacska

Luca üdv itt Kép
Én a Konc Tanár úr betege vagyok. Őszinte szívvel ajánlom. Nagyon tisztelem, nagyon szeretem. Én augusztus óta járok hozzá, nagyon alapos és onnan ahonnan én jöttem ég és föld. Még összehasonlítási alap sincs a két intézmény között. Itt mindenki nagyon kedves, segítőkész, ha nincs a dokid és máshoz kesrülsz, akkor is a legkörültekintőbben látnak el és a recepción is mindenben segítenek. Nincsenek várólisták. Ha Tanár úrhoz akarsz menni, hívd a recepciót és Irénkétől kérj időpontot először a magánrendelésére, így egyből mehetsz és nem kell várni és ott alaposan átnézik az eddigi leleteidet és indul a mandula. Sok sikert, gyors sikert! Örülök , hogy csatlakoztál, örömmel látunk, mert itt nincs mese, mindenki babás lesz Kép

Maccs
vörösmacska

Juj Pancsu !!!! holnap mész kukucsra :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon drukkolok Kép

Maccs
vörösmacska

Köszönöm csajok!

Később jövök, de be kellett jönnöm dolgozni :(
Szóval, voltam bmc-ben a HCG-m 145 :) :) :) :)
Később mesélek , vicces történetem van :)
ancsyka

Júj Macs akkor nagyon ügyes a férjecskéd. Én mindig is csodálom az ilyen alkotókat, mint pl az aztalos. Ha én pasi lennék bizti ezt választottam volna. A Lacim nem ért ilyenekhez, mi mindig szakembert hívunk. De az legalább profi.
Spenót hát én nagyon imádom a család meg nem. Úgyhogy ritkán van. De képzeljétek multkor spenótbol sóska főzeléket csináltam. Senk nem vette észre mert azt meg megeszik. Nálunk saját a sóska és a spenót zacskóba szoktam lefagyasztani. És nem néztem. Mondom zöld zöld. Hát így jártam.

Ancsy már alig várom mi volt? Szűcshöz mentél?

Na ma Vayára gondoltam. Képzeljétek olvastam a neten egy nőt akinek ilyen kémiai terhessége volt. Hát rögtön mindent képzeltem. Gyorsan volt még egy tesztem, és megcsináltam. Hát már igy útolag nevetek magamon. Na megnyugodtam mert nagyon erős volt a csíkom.Tiszta dilis lesz az ember.

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok

megjöttem az uh-ról, minden rendben Hannával, elérte a saját korát a 19 hetet, 1 hét alatt sokat nőtt..... látszik hogy többet pihentem vele.
azért a biztonság kedvéért elküldött egy genetikai vizsgálatra, mad a dokimmal egyeztessek azt mondta.

még mindig kislány azt mondta a doki , aranyos volt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Először is, Ancsyka, dupla GRATULA a spontán kis Manócskához.

Remélem Minden Kismami és leendő Kismami nagyon jól van és élvezi a tavaszi napsütést.

Bocsánat, ha Valakit bántok vele, de muszály megosztanom Veletek, már érzem a Babám mozgását, és tenap délután az Apukája is érezte. Ma meg se áll egész nap, mint akit felhúztak. :lol: :lol: :lol:
Iszonyatosan jó érzés.

Mieza,
a tegnapi uccsó privimre nem jött válasz. Várom ám a jelentkezésedet.

Puszi Nektek és pocak simi a Kismamiknak :wink: :wink:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Lukácsné de klasz hogy a pici lánykád ilyen szépen fejlődik. Persze fő a biztonság, de nem úgy van hogy kötelező a genetikai UH?

Babe hát csodálatos érzés lehetett, a kis duraceles nyuszkó. Remélem jól vagytok? Sokat gondolok rátok. És én örülök hogy néha bekukk.

Kép
Kép
pancsi76

Szisztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm az imákat és a drukkokat is! Minden jól jön, ami segíthet. Hát nagy szerencséje volt apukámnak! Ha a második nem a kórházba éri….. Ma jött ki rajtam emiatt az ideg igazán, most van időm felfogni, hogy mi is történt! Így viszont biztos, hogy hamarabb elmondjuk a szülőknek, hogy apunak is legyen miben kapaszkodni, mert most lelkileg meg van törve. Az is nagyon rossz, hogy az osztályon látogatási tilalom van, így be sem tudunk menni hozzá, hogy a lelkét ápoljuk. Telefonon keresztül pedig nem a legjobb megoldás!

A babócánk egyébként jól van, már 8,3 mm-es. Már olyan emberszerű formája van, de még mindig ufós. Ja, és az sem kizárt, hogy baglyom lesz, mert estére leszek rosszul. Este 11-től hajnali 2-3-ig csak fetrengeni bírok, még aludni sem. Két éjszakával ezelőtt meg volt az első rókacsalád látogatás, ami hajnali 3 órakor sikerült. Szóval nem nagyon hagy a baba, de nem baj, mindent megér!

Majd, ha jön a párom, akkor az ő telefonjáról fel tudom tenni a képet, amit kaptunk.

Ja, és a párommal együtt hallottuk a szívverését is, el is pityeredtem egy kicsit! Mindenkinek teljes szívemből kívánom, hogy ti is minél hamarabb hallhassátok a ti drágátok szívverését.

Most visszaolvasok, de azt már láttam:

Ancsyka!
Szívből gratulálok nektek! Legyetek nagyon boldogok!

rodina74

Na itt vagyok egy kicsit végre :)
Jaj, csajok olyan nagyon köszönöm, hogy ennyire izgultatok értem....tényleg nagyon sokat jelent az embernek, hogy vagytok :)
Szóval, reggel felhívtam a recepció helyett a Kanyó Dokinőt....nekem az a mobilszám volt megadva
:oops: Mondta, hogy nyugodtan menyek be, csak legközelebb ne hívjam őt 7 előtt :):):) pár perccel előtte hívtam, tehát nem volt nagyon gáz :)
A legnagyobb az az volt , hogy Sz. ügynök valahogy elszámolta magát és azt hitte, hogy 6 hetes terhes lehetek most, így behívott UH-ra...én meg csak bután néztem, hogy mit szeretne még most látni...de hát gondoltam ő tudja mit csinál :)
Mondta, hogy nincs sehol a p.zsák, nem lát semmit...na ekkor kezdet leverni a víz.... kimentem és csak számoltam, majd a cigiszünetje után a lépcsőn megkérdeztem, hogy hogy számolta ki a 6 hetet, mert , hogy csak a 33. napon vagyok és az még csak 4 és fél hét....
Megnézte a telójában a dátumokat és sűrű elnézések közepette megegyeztünk a lépcsőn, hogy nyugodjak meg, nekem van igazam, elszámolta magát és még valóban nem láthatja a babybogyómat :):):) HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ekkor megnyugodtam és kezdtem aggódni a v.v eredményéért...imádkoztam, hogy 100 körüli legyen....és sikerült :145 :lol:
Most abba maradtam a dokival, hogy jövőhét pénteken megyek UH-ra :) Utroból csak ha gondolom, akkor 3x1-et használhatok, persze fogom használni :)
Csajok, most femibion 800-at szedem és vettem magne b6-ot, az jó????
ancsyka

Sziasztok!

Tényleg csodás ez a mai napsütéses délután, és ezek a hírek még fantasztikusabbá teszik :D

Ancsy,
nagyon-nagy gratula a babócához!!!

Rodi,
örülök, hogy nálatok is szépen fejlődik a baba!
A szülőknek talán tényleg jobb, ha most már elmondjátok, a pozitív hír jó hatással lehet apukádra!
Gyógyulást neki, nektek pedig további cseperedést, és rókamentes éjszakákat-nappalokat :wink:

Babe,
azt hiszem, mindannyian erre az érzésre várunk itt... és a példád, valamint az összes kismami példája erőt, lendületet ad nekünk, babára váróknak :)

Pancsi, Macsi, Lukácsné,
nektek is pocaksimi :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!
Kismillió ideje nem voltam. Ezért bocsi... :oops: :oops:
Most a táblázat alapján megpróbálok képbe jönni. Előre bocsátva nagyon remélem, hogy mindenki nagyon jól van, és hogy úgy alakultak/alakulnak a dolgaitok, ahogy szeretnétek!!

Rodina, Vörösmacs, Pancsi!! :D :D :D Hatalmas gratu, remélem a rosszullétek nem gyakoriak felétek!!

Zsuzsó, Judit, mennek a babaragacsok, remélem nagyon pozitiivak vagytok!! ++++++++++ :)

Lujzici, remélem egyre jobban vagy, és csak előre nézel!!
Dorkabab, remélem te is túl vagy a nehezén!
Cidney, Blacska mi még egyáltalán nem ismerjük egymást. Remélem, hogy a fórum is segiit, hogy túl tegyétek magatokan a mostani rosszon, és minél hamarabb talpra tudjatok állni!
Szoriitok, hogy minél hamarabb újult erővel vághassatok bele!

Judit, szia!!:) Megy a drukk, hogy minél hamarabb teljesüljön a vágyad!!

Kismamik!! Remélem minden rendben veletek és a picúrokkal is a pocakban, és nem aggódtok naggggyon sokat (csak kicsit sokat... :) )

Ancsyka!Hát hatalmas gratu, mint legfrissebb kismaminak!!Jól rád ijesztett a doki... De a lényeg, hogy minden remekül alakul!:)

Navared, remélem jól vagytok!! :) Most is megköszönöm, hogy vezeted a táblit, mert ebből gyorsan frissen informálódni tudtam a történésekről! :oops: :)

Várakozók, spontánkodók: KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!

Rólunk: Úgy néz ki, hogy minden rendben van, legközelebb április 8-án megyünk kontrolra, ahol már a kombinált szűrés (12 hetes-Down-kór) lesz napirenden.
Kimaradásomnak legfőbb oka: 8 hetesek voltunk, amikor egy hajnalban vérzésre ébredtem. Bementünk reggel az ügyeletre, ahonnan a kórházba irányiitottak. Egy hét pihire voltam iitéltetve a kórházban, végül szerencsére semmi gond nem lett. Azóta sincs semmig gond, persze ezt most gyorsan le is kopogom.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Na itten vagyok ám :lol:

Ancsyka, ez szuper!!! Nem véletlen, h. ott volt az a ciszta vmi mi és nem lehetett kezdeni, azaz a fagyisokat visszakapni!!! :D
Tökéletes a hcg-d!

Védőnéni, tényleg néni, már unokája is van (na nem emiatt...), amúgy nagyon kedves, segítőkész és lelkiismeretes (ezt mások mondták)!
Megkaptam a kiskönyvemet, olyan megható! Ahogy beléptünk a váróba már a könnyeimmel küzködtem... mióta vártam már erre!
Megvolt a mérlegelés, hát pehelysúlyban nyomom, kicsit sikerült leadnom :oops: :D Vérnyomásom is durván alacsony, de hát sosem volt magas... muszáj lesz pici gyenge kávé-t innom, meg kevés fekete teát!
Jövő héten megyek a nővédelmibe, ahol csináltatok egy uh-t, ill. megkapom a laborbeutalókat és el is megyek még oda is a héten!
Hát kb. ennyi történt... a rendelőben majdnem kitaccsoltam, meg du. itthon is, de sikerült időben megfékeznem rókafit! Iszonyat fáradt vagyok egész nap, egyszerűen nem bírtam még egy porszívózást sem megejteni, ráadásul most hívott barátosnőm sétálni, de érzem, h. mindjárt ennem kell vmit, mert bajok lesznek! Alszom min. 9-10 órát, du. is ledőlök (nem mindig alszom, de pihenek) és mégis nagyon dög vagyok! :D

Rodi, ez a látogatási tilalom... szegény apukád :( Biztos jobban lenne, ha megtudná a nagy hírt, de telefonon tényleg rossz, de ha segítene rajta kicsit, már megéri!
Veled vagyok lélekben!
Na meg ez az esti-éjjeli rosszullét, szegénykém, akkor én még befoghatom, mert este 8-9 körül már alszom reggel 7-ig, néha pisi éjjel, meg felébredés, de nem vészes... kop-kop-kop!!!
(Na jó pisiléshez is felkelek ám! :lol: )

Pancsi, már csak egyet kell alukálni és megláthatod a pici pöttyödet! Szuper lesz!!! :D

Luca, én is üdvözöllek!!!! Mielőbbi babásodást!
Amúgy mindenkinek büszkén újságolom, h. aki ide jár, azok 80%-a (saját statisztika :D ) 1 éven belül babás lesz! Szóval csak pozitívan!

Mieza, te se higgy, ennek a sok baromságnak! Sikerülni fog neked is májusban!!! Ne azon izgulj, h. mi lesz, ha nem!!! Hogy segítsenek így neked az égiek? Csak arra koncentrálj erősen, amit szeretnél! Tudom, mondhatnád, h. én már könnyen pofázom, de egyszerre egy dolgot kell akarni tiszta szívből!
Ja és nem mellesleg ki is veszi át a táblit??? :wink: Szóval keddtől a tied, ha jó lesz így neked?!

Vaya, akkor te is halál fáradt vagy... eléggé hasonlóak a tüneteink :D
Állandóan ennék vmit, de igazából nem tudom mit, nagyon semmi nem ízlik, csak a gyomrom állandóan kéri a kaját! Én meg már mindenfélét kipróbáltam...
Neked nincsenek wc problémáid? A Kubu által javasolt KalMag nem rossz, azaz nem lenne rossz, ha meg bírnám inni... :oops: Gyümölcsöt szinte abszolút nem eszem (tudom, h. kellene) és zöldséget sem :roll: Jaj kínlódok rendesen...

Babe, szia! Jaj de fantasztikus lehet érezni a csöppséget! Biztos minden rendben van vele!
A 18. héten már érzed, ez tök szuper! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi, végre!!!
Már nem tudtam mi lehet veled/tek?!
Szóval volt egy kis gixer, de nem vészes...hál'Istennek! Örülök, h. végül minden szuper, de őszintén szólva sejtettem, h. történt vmi :roll: de nagyon reméltem, h. nemsokára jelentkezel!
Hogy vagy? Tünetek? Én nem részletezem, fent megtalálod :D

Húsvét után átadom a táblit Miezának, ha még szeretné, mert egyre fáradtabb vagyok és sok az új csajszi is, meg meg meg... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Most, h. nem gyúrok laptetőre, állandóan megcsípem! :D
Pancsi a tiéd! :D Na azért egy nyúlfarknyit én is kérek, h. minden tökéletesen rendben legyen velünk is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?