Látom, nem vagyok egy napig, és végre mindenki a topikra talál!
Kiki!
Igen, szólj a dokidnak, hogy lombikon voltál, és írjon ki, mert sokat kell pihenned! Minket a BMC-ből inszem után úgy engednek el, hogy adnak egy papírt, amin az is rajta van, hogy táppénzes állományba vétel javasolt: BNO: 02690. Szólj, hogy másokat erre írták ki.
Bikfyke!
NA, személyes ismerősre akadni itt, hát nem semmi! Ebből is látszik, hogy sajnos mennyi mindenkit érint ez a hülye PCO.
Bikfykém! A nagy számok törvénye majd jól fejbe kólint egyszer csak egy pozi teszttel, mikor lehet, hogy nem is számítasz rá! Majd azon fogsz gondolkodni, hogy mikor is jöhetett össze! Hidd el, nagyon közel jársz már a babához!
Bikfykém! Remélem majd két baba után te is felejtesz valamennyire, és majd csak a szépre emlékszel ebből a nehéz időszakból. Egyébként teljesen igazad van abban, hogy igazából senki nem ért meg, hisz nem érzik át azt, amit te. Ezzel valahol mind ugyan így vagyunk, és ezért is jó, hogy ebben a topikban így egymásra találtunk! Tudod, ha rajtam múlna, már rég egy babócát csempésztem volna a pocidba!
Aagassi!
Nagyon sajnálom a vetéléseket! Itt sokan meg tudunk érteni, sajnos többen is átmentünk ezen. Én csináltattam egy csomó vizsgálatot. Nem tudom a Fülöp Vilmosról hallottál-e már. Ő itt Bp-en foglalkozik a habituális vetélőkkel, és számos olyan vizsgálatot megcsináltat, amit más doki nem. Tudom, hogy te nem pesti vagy, így nem tudsz hozzá járni, de van egy honlapja, és azon rajta vannak a vizsgálatok. Érdemes lenne átnézned, és ha valami esetleg nincs meg, akkor azt megcsináltatni.
A weboldal:
http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page699.htm
Örülök, hogy a hugiddal minden rendben, és hogy nem kellett felvágni. Az pedig nagyon jó hír, hogy átjárható!
Lucuzs!
Sajnálom, hogy Bogi nem javul. Elhiszem, hogy a szíved szakad meg. Sajnálom, ezt a fránya tüdőgyulladást, de most már jó helyen vagytok, biztos rohamosan gyógyulni fog! Most már biztosan jobban lesz attól a sok gyógypuszitól, amit küldünk neki! Most is nagyon sok-sok gyógypuszit küldök!
Eclipse!
Örülök, hogy jó védőnőtök van! Lassan nekem is kellene időpontot kérnem.
4 hét alatt nagyot tudnak nőni a babák! Nagyon aranyos lehetett, ahogy járt a keze-lába!
Lányok, én 16-17 évesen azt hittem, hogy 23-24 éves koromra lesz két gyermekem, meg férjem. 26 évesen mentem férjhez, és nem voltam 30 mikor elváltam. 32 évesen találkoztunk a párommal, és szinte az első pillanattól gyermeket akartunk. És ha az Isten is úgy akarja, 36 és fél éves leszek, mire jönni fog az első baba! Szóval lányok, ahogy a mondás is tartja: Ember tervez, Isten végez! Szóval lányok, nincs elkeseredés, a BABA JÖNNI FOG! HAMAROSAN!
Monic!
Jaj, hát ez az őssejt levétel nálunk is beszédtéma. Annyi pro és kontrát olvastunk már, hogy nem is tudjuk, mi legyen. Titeket mi győzött meg?
Ne légy elkeseredve a plusz kilók miatt, lehet hogy most majd a terhesség végénél fogsz kevesebbet hízni. Végül is a szülés után majd ráérsz lefogyni! Most a baba és te vagy a lényeg! A kilók problémáját majd később ráérsz megoldani!
Bikfy!
Gratulálok az unokatesódéknak! Két kis pöcsös, de édik lesznek! Mi van a másik unokatesódékkal és a babájukkal? Minden rendbe jött?
Babicsek kismami hogy van?
Natikám!
Örülök, hogy minden rendben! Nagyon szurkolok, hogy a következő sikerüljön! Május 4, nagyon jól hangzik!
Bikfy!Beze! Nati! Jó kis hármas zebratárs!
Beze!
Sajnálom Beze, hogy a párod betegsége miatt csúszik a hónap! Bár tudod, az ördög sosem alszik! Bármi megtörténhet! Mikor leszel félidőben?
Vius!
Remélem Darinka ma már jobb kedvű, és nem annyira nyűgős! Lehet tudni az utóbbi napok nyűgösségének az okát? Esetleg fogzás?
Bikfy!
Azért szurkolunk neked, hogy baba legyen a dologban!