Új privát üzeneted érkezett!

Lujzi

Bizony a dokim is úgy hívja:a csodababa!Minden alkalommal elmondja,nem hitte,hogy spontán összejön .Én valahol a lelkem mélyén éreztem,hogy nem lesz lombik és egyebek,de csak nagyon mélyen.Még sokszor ma is elcsodálkozom,hogy tényleg igaz??Pedig az,mert most is akkorákat rúg-igaz,kapott egy zöldalmát az imént! :lol:

Húsvét? Semmi különös,férjem dolgozik mindkét napon,na meg nem kerítünk az egésznek nagy feneket,de azért sütök kalácsot,meg cipóban sonkát.És pihenek sokat!
És Ti?(ha elaludnék időközben,akkor holnap jövök reggel :D )
Vendég

Bri:hun vagy? Meddig maradsz még Itthon?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzika

Még lapaljád is lett,mi ez,ha nem jel??? :wink:
Vendég

Nálunk minden évebn nagy családi összerffenés van. De idén nem hiszem hogy lesz, nincsen kedvem ahhoz, hogy bugyuta rokonokat lessek, akik meglocsolnak, elfogadnak egy kis piát, de amúgy azt sem tudják élek-e halok-e.

Már vettem sonkát,meg kalácsot.....

lujzedli

JA,jó jel, tetszik :D

lujzedli

Nagyon helyes,látod??Máris az első nagy lépés,hogy felvállalod,TE mit akarsz és nem megfelelsz másoknak!!!Csak így tovább!!
Vendég

Milyen: sugárzod nekem a pozitív erőt :D :D

lujzedli

Jó éjt nektek,holnap ilyenkor már 23óra 12 perc lesz

lujzedli

Lujzi

Bocs,bealudtam :oops:

Szóval szívesen sugárzok Neked pozitív erőt!!
Persze nem voltam mindig ilyen határozott én sem.Bizony volt idő,mikor meg akartam felelni sokmindenkinek.Aztán szép lassan rájöttem,hogyan lehet reálisan felmérni az esélyeket,mibe érdemes energiát fektetni és arra is,hogy nem fontos másoknak megfelelni,sőt!!!Ma már nem kergetek elérhetetlen álmokat és csak magamnak akarok megfelelni.És nagyon fontos,hogy minden negatívumban megkeresem a "jót"...nem könnyű.Meg kell találni azt az egyensúlyt,hogy egyrészt le tudj tojni dolgokat másrészt viszont igenis vannak dolgok,amiknek mögé kell nézni és meg kell keresni az okokat,mi miért és hogyan történt-mert csak akkor tudsz továbblépni,ha elfogadod azt,ami történt,legyen az jó vagy rossz.

Húú,de baromi okos voltam így korán reggel,de remélem érted mire célzok!!
Vendég

Milyen
húúha te télleg tudsz korán reggel okosságokat írni 8) :wink:

Lujzi
tényleg már nagyon régóta nem mersz felhívni :o :wink:
Eddig kivel beszéltél innen :?:
Anycival gondolom, Milyennel is talán :?: Nem tudom pontosan.
Szal nem harapok én sem ááám :lol:

Chrissy
az erő velem van... phúúúú-hááááá (dártvéderes szmájli) :lol: :lol:

Bri
mi van veled :?: Ugye nincs baj....aggódom miattad :roll:

Szép vasárnapot nektek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Vagyok, csak F1-et nézte, most meg főzök.

Milyen: igazad van, és most már talán magam is így érzem. Remélem nem jön valami, ami lehúz. Most még csak az okoz gondot nekem, hogy vajon jól döntünk-e Norbim műtétével kapcsolatban.

Betty: anycival csak. Egyes egyedül, de vele is nehezen történt meg a dolog, szívveréssel, izgulással. Fel foglak hívni, csak rá kell készülnöm, mert egyátalán nem vagyok intelligens, és attól félek, nem tudnék mit mondani neked.... MEghát a hangom....szerintem csúnya.

lujzedli

Lujzika

Én mingyá seggberúglak!!!Mijazhogy nem vagy intelligens??Ha nem lennél,akkor gondolod végezhetnéd a munkád??Ne legyél már ilyen kishitű!!!

Betty

Hát ma ilyen okosan keltem!! :lol: :lol:
Vendég

Lujzi, tök jól haladsz az utadon, a következő lépés legyen már az, -ha nem más az én kedvemért- , hogy nem szapulod állandóan magadat, ok? Nem vagy te sem buta, sem csúnya, sem sorolhatnám... Tessék elfogadni magad, mert csak akkor lehet valaki boldog, ha önmagát el tudja fogadni és szeretni tudja.

Milyen, tényleg okosan keltél ma! :wink:

Bri miatt ne aggódjatok, beszéltem vele, minden ok. Sok a program ezért nem jön, de mára már ígérte magát! :)

Puszikám, lassan visszatérhetnél, várunk!

Betty, 5300 hsz-ed van, nem vagy semmi!!!!!!!!!

Megyek sétálni, cupp.

chrissy81

Észrevettétek, hogy a babanetes óra még nincs átállítva??? Most fél 5 van, nem fél 4... :roll:

chrissy81

Milyen: áúú,a seggberúgás fájt,ajaj:-D

Chrissy: parancs értve:-D

lujzedli

Chrissy
5301 hsz :lol: :lol:

Lujzi
oké, akkor még adok időt :lol: bár tőlem is megkaptad a virtuális seggberúgást :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Most jöttem be én is a kertből. Rendet raktunk apussal, meg kerítést akarunk csinálni nemsokára. Ezért kivágtunk egy csomó sövényt, el is égettük, ugyhogy éjszaka lehet hogy bepisilek a sok tüzeskedéstől. :lol: Megakarok még ma csinálni minden olyan dolgot ami megeröltető, mert holnaptól vigyázni akarok magamra.

Hát tüszőnézés már nem volt, úgyhogy beadtam a tüszőrepit tegnap este. Feszült is vagyok miatta, mert mi van ha nem volt megfelelő még a méret.... Időnként majd szétrobbant az ideg. MAjd csak holnap fogok megnyugodni, vagy felrobban i véglegesen, attól függően mi lesz.

Holnap én 10-re megyek, apus megy 7.30-ra. Nem is meséltem nektek, hogy pénteken meg mikor a tesójáéknál volt jól beiszogattak. Le is toltam hogy pont 2 nappal inszem előtt kell ezt csinálni a francba. Egyébként sosem szokott inni. Hát most nem kocsival volt így kirúgott a hámból. Tiszta nem normális.

Bridget: Biztos nagyon jó programjaid lehetnek.! :)

Én már olyan fáradt vagyok, majd össze szakadok, de még vasalok, csak közben ideültem egy kicsit pihenni.

A húsvétot mi nemigazán szoktuk megtartani. Mindig megyünk valahová. Mondjuk most hozzánk jönnek majd. :)
Na most megnézem az én hsz-emet. Jól le lehetek maradva. :D

Kép
babicsek

:shock: :shock: :shock: Hát tényleg. :lol:

Kép
babicsek

Lujzi

Nagyon helyes,hogy fájt!! :lol: Jusson eszedbe,mikor ilyen marhaságokat beszélsz!!

Betty

Majd együtt jól elverjük ezt a nőszemélyt! :wink: :wink:

Chrissy

Hát így 40 felé ennyire bölcsen ébred az ember :lol:

Séta megvót?

Babicsek

Ne parázz,rendben lesz minden!!Jó kis kertészkedős idő volt ma!!
Vendég

Ezt nézzétek csak, olyan édesek!

http://www.youtube.com/watch?v=76YWT5Wx ... re=related

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babicsek

Kép
babicsek

Hello, séta megvolt, nagyon kellemes idő volt, mondjuk már épp lehűlt a levegő, éjszaka állítólag fagyhat is! :shock:

Mi nagyon is tartjuk a húsvétot, nagy családi közös reggelivel kezdjük, mert nálunk a családi hagyomány szerint egy főtt tojást a családi körben annyi darabra kell osztani, ahányan vagyunk és úgy családi körben elfogyasztani. Aztán vasárnap délelőtt templomba megyünk, (ez igazából húsvétkor annyit jelent, hogy a templomkertben álldogálunk barátokkal, rokonokkal, mert hogy mindig elkésünk és már nem férünk be) szenteltetjük a kosárkánkat, aztán ebéd, majd pihenés. Hétfőn pedig általában barátokhoz megyünk vagy ők jönnek.
Szeretem az ünnepeket megélni...

Babi, holnapra Neked ++++++++++++++++++++++++++++++++

chrissy81

Chrissy: Köszi! :)

Szép hagyományotok van. Meg az is olyan jó ha összejön a család, azt én is nagyon szeretem.

Én elköszönök mára, megyek még valami vacsiféle után nézek, aztán szunya.

Kép
babicsek

Chrissy

Érdekesek ezek a hagyományok...

Nyilván abból is adódnak ezek a különbségek,hogy Ti vallásosak vagytok,ha jól értelmezem.(én/mi nem hiszek/szünk istenben,nekünk emiatt sem lényeges a húsvétolás)
Na meg nem is egyszerű összehozni egy ilyen ünneplősdit ott,ahol már gyerekek vannak.Egy ideig mentünk anyósékhoz is meg anyumékhoz is,aztán tele lett a puttony,mert a saját kis különbejáratú családunkra sosem maradt idő.Így nem vagyok hajlandó elindulni sehová,mert akkor szegény gyerekem 2 nap alatt min 5-6 helyre kéne,hogy menjen.(exemék is cincálják)
Mi pl csak a szülinapokat tartjuk meg
és a karácsonyt,névnapot nem(ill. ajándékot veszünk,de nincs családi összeröffenés)Ja és pl a valentin naptól kifejezetten kiráz a hideg!! 8)

Babi meg mindenki

Jó éjszakát!!!
Vendég

Sziasztok,

Panny-ról hoztam híreket.

"Úgy néz ki maradok még a kórházban egy ideig, baba már 1,2 cm és jól van." :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy

Köszi a Pannys híreket!Ha beszélsz vele,puszilom és jobbulást kívánok!!
Vendég

Hahó!!!

Judy, köszönjük a Pannys híreket.

Merre vagytok??? :roll:

chrissy81

Chrissy
én itt vagyok :wink:
Most hogy jó idő lesz, bizti kicsit ki lesz halva a topic....fantasztikus a napsütésben sétálni...olyan jóóóóóóóóó :lol: 8)

Judy
nagyon köszönjük Pannys híreket....a lényeg, hogy rendben vannak :wink:

betty615

Sziasztok!

Bemásolom, amit a másikba is írtam, így nem kell mégegyszer. :)

Rólam annyit, hogy megvolt az inszem 10.30 körül. Hazajöttünk,azóta most keltem fel. Szóval a tüsző még ott volt 21 mm-es, a méhnyálkahártya pedig 9,7 mm. Szerdától dugdosok 2-szer 2 Utrogestant. Legközelebb április 13-án megyek vérvételre. 11-én kellett volna, de akkor nem tudok eljönni a munkahelyyről. Úgyhogy így szóltam, hogy 13-legyen, de akkor még nem is tuddtam, hogy 13-ra fog esni. Mikor mondta az orvos majd leestem a székről. Hogy pont 13. Remélem szerencsét hoz.

Ugyhogy naagyon várom, hogy megreepedjen végre, minél hamarabb. A sspermiuoknak 48 órája van. Jaa és apusnak azt mondták hogy átlagos lett aaz eredény. Ha jól értettem 18 millióan kerültek hozzám.

IMÁDOM A TAVASZT! :lol:

Kép
babicsek

Babi
hajrá++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Babi, nagyon örülök!

Most már csak ++++++++++++++++++++++++++++++!

Betty, én már előkaptam Rékát! :wink:

chrissy81

Csajok elek es virulok ma este taaaalaaaan tudok jonni :oops:
Csutortokon jatszohazaztunk Florival mire hazaertunk en ugy elfaradtam mint a kutya :lol: penteken hazavittuk delutan mini topik tali (Csibuc sajnalom,hogy nem tudtal jonni)szombaton elvoltunk kirandulni Siofokon (jaj de jo volt) 8) vasarnap 9:30ra mentem egy uhu-ra a dokihoz meg neztunk TSH-t...petefeszkeim rendben es egy kissebb petet latott bal oldalon :? 14*15os a 11.cn :roll: (ez tenyleg kicsi?) :roll: 2re teniszora(marha jo volt 8) )Delutan meg Szentendren vettem kurtoskalacsot es atmentem barinomhoz csajos delutan volt...ejszakai Tescoval hajnal 1re ertem haza :oops: Tegnap meg fel 1kor keltem jah mert apacska megmutatta az uj kamerajat amit otthonra vett hogy lassuk is egymast...es azzal okorkodott velem hajnal 3ig :lol: szal tegnap jo keson keltem es igazandibol meg delutan 3kor sem voltam magamnal :oops: anyuert elmentem aztan mentunk neki telot venni 8) 8korul ertunk haza olyan fejfajos gorccsel :x nem volt erom leulni ide...es meg hotelt is kell neznem magamnak na azt most ki is neztem meg reggel voltam teniszezni ugye 8)

Most onzo modon csak magamrol irtam de este remelem letudok ulni bar ma is megyek egesz nap majd :x

Babicsek
Jol erezted jok voltak a programok 8) drukkok mennek!!!! :wink:

Milyen
Mi sem ugy fogunk husvetolni kirandulunk szombaton majd vasarnap osszeulunk egy buicsuebedre de en hetfore megint kirandulast szervezedk 8) :lol: De vegre meglocsolnak szerintem mar 8-10eve nem voltam :roll:

Puszi
Jobban vgy merre vgy????

Betty
Na lassan megvannak az eredmenyeid 8) vgy mar megvan? Elkezdtel mar valamit mozogni? :roll:

Chrissy
Neked jottem eredmeny hirdetesre de nem talaltam :roll:

Csibuc
Remelem kocsinak nem lett nagy baja es eltudtatok intezni :roll:

Lujzi
Nyulasz igy husvet fele hogy van? 8) Biztos izgul ez az o nagy napja :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy
én még mindig nem :oops: :lol:

Bri
épp most írtam Chrissynek, hogy még nem kezdtem el a mozgást :oops: :roll: nehéz el kezdeni, de utána már megy :wink:
Eredmények majd a 3 v.v. után 1 héttel várhatóak, akkor megyek dokkerhez, és kielemezzük :wink:
Itt is írom, örülök, hogy jól érezted magad a napokban :!:

Mindenkit puszikálok :!:

betty615

Sziasztok!

Bri, örülök, hogy jól telnek a napok, jó zsúfoltnak tűnnek, de tök jó, hogy ennyi programod van! Párod nem szólhat semmit, állandóan úton vagy! :wink:

Betty, én elkezdtem, úgy járok, hogy jajajaj. Akkora izomlázam van...

Tegnap voltam dokkernál: endokrinológusnál, azt mondta, hogy valószínűleg az IR okozza a magas FSH-t, mert mióta szedem a metet, azóta lejjebb ment... Azt is mondta, hogy ez is a PCO-nak egy fajtája, nem mindenkinél ugyanúgy jelentkezik, hát nálam ez van... A TSH-m elkezdett megemelkedni, azt mondta szintén PCO-s jelenség, ahogy megindul a pé, úgy sajnos emelkedik a TSH is. Most elküldött antitest kivizsgálásra, mert ha gyulladás van, akkor gyogyit kell szedni... De addig nem írja fel.
Továbbra is nézzük a pé-t uh-val vagy progeszteronnal. Dióhéjban ennyi.

Gyertek elő, lánykák!
Pusszancs.

chrissy81

Chrissy
én a PCO-hoz nem értek, így nem is nagyon tudok erről nyilatkozni, csak bízom benne, hogy a gyogyik megteszik a hatásukat, és végre helyreáll a gond :!:

Gondolom hogy hogy járhatsz gyilkos réka után :lol: :lol: :lol:

betty615

Lányok egyik ismim kiderült hogy terhes. Ráadásul spontán. :) Szóval volt vagy 3 inszemije, meg 1 lombikja. Na ehhez mit szóltok. Ugyhogy van remény! :)

NA engem ágyúval sem lehetne kimozdítani, hogy sportoljak. :oops: Nagy szégyen ez, de ez van. Max. biciklizni lehet elcsalogatni. :)

Úgyhogy Chrissy: Minden elismerésem a tiéd. :) A met-től nem vagy rosszul? Úgy hallottam hogy okoz ilyeneket.

Chrissy, Betty, Bridget: Köszi a drukkokat, nagyon kellenek most. :) :wink:
Lehet hogy hülyeség volt, de apussal tegnap este még rádolgoztunk egy kicsit az inszemre, meg mára is ez a terv. Kicsit érzem a hasam alját, mintha izomláz lenne benne. Nem fáj, csak nem olyan hogy nem érzek semmit. Na ezt jól elmondtam.

Ma már bőgtem is. Szóval elég hullámzó a hangulatom. Ha arra gondolok vajon sikerülhet e, vagy hogy mi zajlik esetleg bennem, akkor rögtön elkap a pityergés. :cry: :roll:

Kinyíltek a keremben a nárcsziszok, van 5 darab, ennek viszont nagyon örülök. :)

Bridget: Jól bírod ezt a pörgést! :)

Szép álmokat mindenkinek! Nekem és Marcimnak már fél9-kor kilövik a pizsinket. :D

Kép
babicsek

Bri: totyi készül a húsvétra,nagyon. Kép

lujzedli

Eloszor is koszonom az evfordulos felkoszonteseket es kepeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olvastam am oket mar :wink: Ngyon jol estek :D

A tali ngyon jo volt kar,hogy nem tobben voltunk de en ennek a ket csajnak is ngyon orultem :wink: Tenyleg eloben annyira mas!!!!Es puszi volt a meglepi vendeg :lol: Csibuc meg a meglepi nem jovo....sajnalom :? Talan meg ez a het pentek osszejon :roll: :?: :idea:

Jovohet kedden utazom!Szombaton kirandulunk egyet,vasarnap ebed csaladi osszejovetellel,hetfon meg nem tom passz :roll: de kedden utazom :oops: Ne is beszeljunk az utazasrol raerek majd uccso nap izgulni emiatt :x

Chrissy
bnetes ora nem allit at hanem teneked kell nyari idoszamitasba attenni de nekem akkor sem muxik sosem :roll: Milyen szepen telik nalatok a huzvet :) Setaert kettesben meg irigy-irigy :twisted: :lol: Tsh-d mennyire nott meg :roll: Akkor most megvoltal a dokival elegedve? :?: Drukkok mennek :wink:

Milyen
Most latom itt mar 6het mulva barmi lehet :shock: huuuhaaa fotokat nem felejtem am :wink: Kolos-nak puszi :wink:

Lujzi
Szep az uj vonalzid 8) Lujziiii elozo oldalon olvastalak es irtal egy kissebb regenyt :shock: :shock: :shock: :o :o :o ejhaaaa na igy kell ezt csinalni :lol:

Betty
Nem tudtam visszaovasni annyira amikor kerdeztem :oops: De en pl elkezdtem a teniszt es annyira jo mennek minden nap 8) szal kezd el es tok jo lesz meglatod :wink: Ne is mond....koszonom....igen jol ereztem magam voltak tortenesek es ezek a kirandulasok bejonnek 8) Flori baba imad meg en is ot :D es a tenisz is tok klafa szal minden klappol mar csak apacska hianyzik :roll:

Babicsek
Mennyi tuszid volt? 8) Tok megertem a kiborulasod igy inszem elott italozni basszus... :roll: 18milla katona :shock: huuuhaaa :o :lol: Nem volt hulyeseg radolgozni az sosem hulyeseg :lol: Ne kombinalj!!!!Kapcsolj ki az aggodas nem tesz jot :wink:

Csibuc
Eltudtatok intezni?Ilyenkor hogy fizet a biztosito? :shock: Pocifoto?

Puszi
:roll: :idea:

Drukkok mennek csajok Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.31 21:34-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt lányok!

Szép idő van nálunk. 8)
Babi, a mettől nem vagyok rosszul, már. Mivel eleinte okozott némi hasmarst, de az elmúlt, gondolom hozzászokott a szervezetem. Most egyelőre jól vagyok, arra kell figyelnem, hogy kaja közben vegyem be, úgy nem érzem a hatását. Azért voltak tőle rossz napjaim...

Bri, utazás miatt ne aggódj, minden rendben lesz!
Dokival meg voltam elégedve, mindent elmondott, hogy mi miért van, tényleg elégedetten jöttem el tőle. Tsh-m csak 2,325, de folyamatosan nő, mert hogy 2 hónapja 1,72, 1 hónapja meg 1,95 volt. Szóval figyelmet igényel.
Hát remélem kialakulnak a dolgok.
Örülök, hogy a tenisz tetszik, kint tudod folytatni?

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem ez a jó idő teljesen kicserélt, tele vagyok energiával, vágyom a szabadba, tök jól érzem magam.

Puszi, most már gyere vissza! Lejárt a távolmaradási engedélyed!

Milyen, Csibuc, Lujzi, Annmari, Anyci? Veletek mizu?

chrissy81

Szasztok!

NA itt most esik... :( olyan nyomi az idő,úgy aludnék,de a kazánosok jönnek karbantartani,így nem lehet :( (vagyis már itt vannak a szomszédnál,mindjárt jönnek át,utána meg megyek velük a másik szomszédhoz,mert ők meg dolgoznak,nem tudtak itthon maradni)

Babi

Ne agyalj,majd a sors eldönti mi legyen,Te a pozitív hozzáállásoddal segíthetsz!!A többi már nem rajtad múlik!
Épp ma reggel vettem észre ,nálam a narancssárga jácint nyílik! :)

Bridget

Jó sűrű napjaid voltak!!Nem fáraszt ez a nagy pörgés?Kolosnak átadom a puszikat!Az utazás miatt meg ráérsz aggódni a kifutópályán :wink:

Chrissy

Az a lényeg,hogy már tudja a dokid,mi miért van és ennek megfelelően tud kezelni!A napsütés engem is feldob(na) :lol: ki akartam teregetni az udvarra,hát max a teraszra,mert állítólag most napokig esők jönnek(mondjuk a növényeknek marhára kell).

Betty

Szóval torna???!!! :lol:

Lujzi

Jobb a kedved????

Többi lógosok tessék előbújni!!!
Vendég

Annyira bírom ,amikor laikusok osztják az észt egy olyan témában,amiről csak hallottak ezt-azt!! Gondolok itt ismét a hajfestésre... :D :D :D (milyen jó,ha az ember olvasgat erre-arra 8) )
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Bri: köszönöm a kérdést, minden sínen van a kocsival kapcsolatban, nem lesz gond :D Huh hogy megy az idő, mindjárt repülsz haza....

chrissy: jó az út amin jársz, örülök hogy a doki elküldött anti TPO vizsgálatra, ezzel megállapítható hogy a TSH autoimmun gyulladás miatt emelkedett-e vagy "sima" látens vagy valós alulműködés miatt (drukkolok az utóbbihoz).

milyen: má megint merre olvasgattál? :D :D :D

babi: szerintem se agyalj, tudod: szúúúú-szááááááááá és nyugalom :)

puszi: merre vagy?

Magamról: hétfőn voltunk terheléses cukorvizsgálaton, sajna ez 6-8 hetenként esedékes PCOS-nál. Az eredményre csak annyit mondott a doki hogy tökéletes :) A TSH-m is jó, diétát kell tartani tovább (ez nagyon nehezen megy, mert folyton éhes vagyok) és 8 hét múlva újabb terhelés lesz. Ma megyek a soron következő esedékes UH-ra, többet majd délután tudok majd.
Pocifotót azért nem tettem ismét, mert nem sok változás történt, talán egy picit nőtt a hasim, de még egyáltalán nem látványos. A súlyom fokozatosan kúszik felfelé, eddig 3 kg-ot híztam, bár amennyit mostanság eszem, szerintem megy ez szépen majd felfelé.

Fránya undok esős idő monnyon le és legyen szép a napotok!
Vendég

Csibuc
Na vajon honnan származnak ezek az okosságok??? :lol:

A kedvenc mondatom kimásoltam:

Egyébként biztos, hogy felszívódik, mert hát ugye csíp is. És tuti, hogy bekerül,. A fodrász majd hülye lesz azt mondani, hogy ártalmas a hajfestés.

Hajam tépem komolyan!!!Ha csíp a festék az azért van,mert nincs alaposan összekeverve a cucc!!Vagy eleve sérült a fejbőr,vagy ki van kaparva....De hogy ettől szívódna fel,mert csíp??!!!ááááááááá......
Vendég

Kép

Milyen
Hat estere szepen lefaradok az biztos...de amugy ngyon elvezem a menetet 8) :lol: amikor csak itthon ulok mint pl ma es delig alszom(jo keson is fekudtem)olyankor elveszettnek erzem a napot :roll:

Chrissy
Na ha meg a dokival is megvoltl elegedve akkor meg tiszta happy napod volt 8) :P ths-m nekem 2.8 lett asszem es dokim aszonta tokeletes :shock: ki erti ezt...persze ezt mar megbeszeltuk a lombik bekavar egy picit ilyenkor szal en sem aggodok... :roll: En is zsongok miota joido van 8) mar vennem fel a nyari rucikat :lol:

Csibuc
Na az a lenyeg...ezek a koccanasok olyan bosszantoak tudnak lenni :x A terheleses cukid jo lett ezek szerint?Mai uhuhoz+++++++++++++++++++++++++++ aztan varjuk majd a kepet a picurrol 8) Na most kerdezek egy huleseget :oops: Mar megvan tutira a neme? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen :lol:
én mááá tegnap vidúgattam magamban..,.de hát jó tanácsot nem lehet adni, mert ha véletlen tudsz valamit, és segíteni akarsz egy adott témában, akkor csak "osztod az észt" :lol:
De jót vidulok legalább mindig :lol: :lol: :lol:

Puszi a többieknek is, szép napot :!:

betty615

Betty

Vannak topikok,amikbe érdemes gyakorta beleolvasni egy kis vidulásért :lol:

Bridget

A sokáig alvással meg a lustulással én is így vagyok.Ma visszafeküdtem 11-kor és 2-ig aludtam.Most megebédeltem,de még mindig nem másztam ki az ágyból,pedig mosni kéne,rendet tenni stb.

De szerintem ez a hülye telihold és a hidegfront is bekavar nekem,meg hát egyre nehezebben alszom... :roll: Na meg a kor :lol:

A héten még dolgozom,aztán vége-na jó, a család meg 1-2 barát még belefér,annyi kell is.Na meg nemsokára sűrűsödnek a dokilátogatások,hetente szívhang és egyebek.De addig még megküzdök a savval....épp Chrissynek meséltem,hogy néha hányok ismét.Annyira fent van a baba sokszor(nyilván helyezkedik szegényem az egyre szűkebb helyen),hogy a gyomrom a torkomban van és már nemtom mi lenne az a praktika,ami segíthetne.A keveset evés úgy ahogy bejön,meg mandularágcsálás,de nem mindig.Tegnap a savlekötő tablettát is olyan szép sugárban küldtem a lefolyóba,hogy öröm volt nézni!!
Vendég

sziasztok!

Bri: mit írtál nekem? NEm találom azt a regényt. Bocs, ha nem válaszolttam.

lujzedli

Többiek:
puszmákollak titeket.

Mizu veletek?

lujzedli

Lujzi: Nagyon cuki a Totyikád. :D Mindig így levan konyulva a tapsifüle? Vagy tudja hegyezni? Nekem ez az egyik kedvenc versem:

zablya István: Nyuszi- mese

Nyúlmamának húsvét táján
nyuszilánya született -
egész népes rokonsága
körülállta, megcsodálta
a kis nyuszigyereket...
Örvendezve babusgatták
nénjei és bátyai
ölbe vették, dédelgették,
majd megették, úgy szerették -
vitték volna játszani...
Hoztak édes sárgarépát,
friss káposztalevelet;
táncoltak, daloltak néki
ám az álmos nyuszi bébi
nem játszott és nem evett...
Nyúlanyó az ajtó mellett
nevette a hajcihőt ?
de a végén megsokallta,
és a lármás nyuszihadra
feladta a nyúlcipőt...
Egy kis nyuszit boltba küldött:
Hozzon langyos friss tejet ?
két testvérke tüzet rakott,
másik három mosogatott ?
mindenki serénykedett...
Nyuszipapa sem maradt rest
ő a bölcső mestere:
Fürgén, gyorsan nekilátott,
egy nagy tojást ketté vágott,
s puha szénát tett bele...
Egy fél tojás így lett bölcső,
míg a másik darabot
kiskocsinak kinevezték,
és hozzá két nyúlgyerek szép
kerekeket faragott...
Holnap reggel ha felébred
az aprócska nyuszilány,
aki jó lesz, eltolhatja
kankalinos patakpartra
nyuszitojás kocsiján...
:)

Kép
babicsek

Sziasztok!
Megjöttünk az UH-ról, minden OK, sajna képet most nem kaptunk. A gyerkőc neme most már minden kétséget kizáróan adott, a személyi száma most már tutira kettessel fog kezdődni.
Minden méret/érték tankönyvi volt, méhszáj zárt, a doki csak annyit mondott különlegesként, hogy jó hosszú combja lesz a kisasszonynak :D

milyen: rájöttem közben hogy hol olvasgattál ilyesmiket ;) Nehogy elkezdj tanácsot osztani, csak tépkedd otthon szép csendben a festett hajad szálait :D
Sajnálom a hányit meg a savat, de már nincsen sok hátra. Repül az időőőőőőőőőőőőőő...

Többieknek is cupp!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?