Új privát üzeneted érkezett!

cukor eredmény: tésztát nem ehetek! érdekes, h a krumpli, a zsemle nem, de a sima tészta feljebb viszi a cukrot! 7,3 lett, máskor meg 5.2-6 között van! na, ma is okosabb lettem!
köszönöm a poci dícséreteket! :lol: :lol: a pocimat nagyon szeretem, ellentétben a derekammal, csípőmmel és pl. combikámmal :cry: dehát ez van :lol:

bébike: ha jól emlékszem a gastroyal hirdet ilyen pizzát, de nem tudom ott van-e azonnali rendelés!?

Kép
zsani78

barbuss!
Azért egy rövidke hírt bepötyöghetsz UH után! :)

d.dodó

Vendég

Kép
zsani78

naaaa, találtam magamnak elfoglaltságot hihi.... de időközben tanácsra szorulnék :P

Szóval az van, hogy a babakocsi amit vettem (Bergon) egy óriási dög, így az nagyon szuper lesz az itthoni sétákra, de valljuk be, ha mondjuk vásárolni megyünk, és nem kendőzünk, hanem babakocsiznánk, akkor kellene egy "kisebb" babakocsi is....

Szerintetek egy esernyőre csukható babakocsit vegyek? vagy milyet????? :roll: :lol:
Vendég

Zsani: Milyen helyes a pocikád! :) Nagyon cuki!
De jó kütyüd lehet, amivel le tudod csekkolni a vércukrot!
Irigy-irigy...
Ahogy írtad...számomra is most beigazolódott az, amit gondoltam, hogy a tészta nem a legjobb.
Pedig én csak durum lisztből készült tésztákat eszem, de utána mindig mellkasi nyomást érzek.
:roll:

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztoook!!
na akkor szintén Edi őrmester kérésére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Edi: szerintem vegyél sima babakocsi vázat hozzá meg egy hordozót.....mi is így csináljuk!!! :D

mokibuci

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 1&pageno=2

ez a sima váz...

és akkor ehez vannak ajánlott hordozók!!

mokibuci

Csajszik, jó sokat írtatok ma is :wink: !

Barbuss, megértelek, szerintem egyáltalán nem "luxus" a ti esetetekben a takarítónő! Tök jó, hogy jó áron és még jól is dolgozik! Tavaly nyár végén-ősszel, amikor ezerrel dolgoztunk még mindketten, szinte soha nem voltunk itthon, és a nagy rohanásokban hétvégén szakadt ránk az egész heti házimunka :oops: . Asszem meséltem, hogy anyósom akkoriban heti egyszer jött és kitakarított, rendett tett kicsit. Nagyon nagy segítség volt, mert így szabadabbak voltak a hétvégéink, nem takarítással, mosással, főzéssel telt az egész! Viszont sajna lelakott pár dolgot: a vasalódeszkám huzatát, a vasalómat, és egy két rucinkat :roll: ! Na és a takarítás során is tett némi kárt, és én ezekre baromi kényes vagyok :oops: . De persze mérlegelnie kell az embernek, úgyhogy ha itt lesz velünk már Zorka is, akkor szerintem újra örülni fogok a segítségének, még ha nem is százas... Addig meg szegény párocskám hétvégén "oltja a tüzet" :oops: ...

Barbuss, naná, hogy gyere a hírekkel :D :wink: !!!

Zsani, Moki, szép nagy pocikáitok vannak :D !

Vasárnap töltjük be mi is a 24.hetet, majd utána hozok én is képet :wink: !

Evés: hát én szinte egész nap eszem valamit :roll: ! Persze ne nagy dolgokra gondoljatok, gyümi, joghurt, krémtúró, pogácsa stb... Persze a főétkezések közt. Bazi éhes tudok én is lenni :wink: !

Látod Edi, pl. ezért jó a vázra csatlakoztatható hordozó :wink: !
De amúgy egy esernyőre csukhatóba már csak ülő babát tehetünk, nem?

Anikó

Kép
mamaki73

De szép pocikák vannak itt, kérem szépen! :)

Emi: cukimérőt tudsz te is venni patikában, vagy gyógyászati seg.eszköz boltban. Én vettem még annó a pco miatt, asszem 9000 ft volt. de nagyon szupi! :) Igazából nem a mérő a drága, hanem az a buzi tesztcsík. 50db 4900ft. Legalábbis az enyémbe...:( aztán ha becsületesen méricsgélsz, napi 4 elmegy...hoppp! 2 hét alatt nuku tesztcsík...még 5000..:( nekem is kéne venni, mert elfogyott, de most valahogy nincs KEDVEM!... :roll:

Edi: én nme akarok okoskodni, mert tényleg ohne tapasztalat, de az esernyő kocsi nem a nagyobbacskáknak való, akik már tudnak ülni? vagy tévesek az infoim? :) Vagy addig kendőzöl, aztán kicsi-kocsi? :)

Betettem a sütőbe a libát, vagy kacsa, vagy milyen állat ez...:D Városi lány vagyok, nekem megpucolva olyan egyforma.:) :oops: Kezd illatozni ki a sütőből, és kezdek megint bazi éhes lenni...és még másfél óra, mire apszi hazaér...ajjaj....:( Asszem bebuktam a fél 5-ig 1 zsömi....Nóci úgy gondolta, neki nem elég ennyi kaja. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Lanyok,
ebed utani pihi..es vegre sikerul mindent vegig olvasnom. Nagyon elenk ma a banda. :lol: :lol: :lol: :lol:
Foka: jaaaaa...mar ertem mit kerdeztel, hat az a helyzet, hogy passz..nem tudom, hogy van -e ilyen hatar, nem mondta a doktorno.

edi: igerem teszek fel en is pocifoto, most mar megint aktualis lesz. Tenyleg Emmat irtad..valoban milyen regen nem jott mar, remeljuk jol vannak.

Nalam szepen sut a nap es a pici fiam nagyon aktivkodik ma.

Meme: fel 5 es egy zsemle.....huuu.....na akkor en ugy inditok, hogy reggel egy cappuccino, aztan 1 orara ra reggeli, ami alt. gyumisali vagy joghurttal vagy nelkule, ma nelkule volt. 10-kor valami kis nasi, delben rendes ebed, 4kor ujabb nasi, alt. gyumi, vagy egy kis csoki es max. 6kor vacsi, altalaban valami konnyu mozzarella, paradicsom vagy vegyes sali, ilyesmi, fott etelet ilyenkor mar nem szoktam. Na ha ezt kiszamolod mire te az asztalhoz kerulsz en mar vagy 5 x fordultam.... :lol: :lol: :lol:
pocaklako

moki!
Csini poci!!

Amugy már Lizy is felébredt, ma nem sokat aludt, da ha rossz idő van, akkor valahogy nem szokott olyan sokat aludni....érdekes, más meg ebben a rossz időben alszik nagyobbakat. De nagyon meg lett dicsérve, mert ugy jött ki, hogy szólt, hogy bili...és volt is benne kaki. Napok óta ujra szól szerencsére. És ezáltal ma pl reggel óta ez az első "tiszta" pelus rajta, mert a pisik miatt is szólt, csak most alvás közben pisilt be.

d.dodó

Zsani, Móki: Micsoda szépséges pocók... :)

Edi: szerintem is egy összecsukható váz, hozzá hordozó, esetleg mózes és sportkocsi rész is, aranyat ér :) Bár tudom, hogy Neked már megvan a hordozód. Múltkor írtad, hogy az lenne fixen s kocsiba. De ha esetleg találnál jó áron ilyen kombinálható vázat, azt szinte végig tudnád használni, amíg csak Boti babakocsizik.
Én még mindig Chicco párti vagyok, próbáltam is vigyázni rá, mert újszülött kortól végig tudtam használni. Így egy babakocsink volt.
Azaz kettő 8) :lol: De a második csak azért lett megvéve, mert kimentünk Dublinba repcsivel (Nóri 1 éves volt), de a babakocsit itthon felejtettük :oops: :P Így vettünk egy másik Chiccot. Az csak egy esernyőkocsi, de nagyon szerettem azt is. így amikor hazajöttünk, ezt tartottuk a kocsiban, másik meg megmaradt sétálósnak.

Jajj... most hívott az unokatesóm a tegnapi cukros eredményemmel kapcsolatosan. Az első volt az éhgyomri, az okés. A második és a harmadik eredményem, ami a lötyi megivása után vettek le, az gááááz. 10,4 és 10,6 volt a max.9 helyett. A negyedik és ötödik eredmény visszament 5,4 és 5,3-ra. Ha az egész eredményt nézik, azt mondta, akkor diabéteszhez kell járnom, ha nem, akkor végül is normális, csak oda kell figyelni a diétára. Mondtam neki, nem fogok sehová sem járni, az tuti. Pénteken megyek a védőnőmhöz, majd rákérdezek nála, jövő hét után fogok menni a dokimhoz, remélem, ő is így gondolja majd, ahogy én. :x
Már nem is csodálkozom, hogy ennyire rosszul voltam, jól megdobta az a franc a cukrom. :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Poci: én is kimegyek annyiszor, csak mindig körbenézek, hogy mit ennék....valahogy ami itthon van, az sosem kell. mindig az kell, ami nincs...pl: este 11-kor tegnap kivis hókristályra áhitoztam...:) Nem lett... :( Vagy ha valamit meglátok a tv-ben....inkább be se kapcsolom egész nap, mert ugyis olyan kajcsikat főznek (tv paprikán, máshol nincs emmi értelmes), hogy ugyse kivitelezhető nekünk...csak a nyálam csorog...:)

csajok! Sztetek az gáz, ha a kacsa/liba alá disznyó zsírt tettem?? Elfogyott az olaj :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka, akkor végülis a 2 órás eredményed 5,3???? És ezzel akarnak küldeni diabetológushoz?? Ezek nem komplettek! Már bocsi!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka!
Szerintem is csak az éhgyomri, és a 2 órás eredmény érvényes!!!

Meme!
Nem gáz, hogy disznózsírt raktál alá....annyira nem fog érződni az ízén... bár anyósom mindig azt mondja, hogy a kacsa alá nem is kell...ő csak egy dl vizet önt alá...igy jobban puhul is... és kisül belőle zsír.

d.dodó

dodó: vizet nem tettem, csak hagymát meg fokhagymát....nem is biztos hogy kacsa:) lehet hogy liba...:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: igen... mondván, hogy a lötyi után megdobta az eredményem és az max.9 lehetett volna. De azt gondolom, hogy mivel én tényleg nem használok cukrot semmihez, se teába, se kávéba - max.ha sütit sütök, de az sem sokszor van - , így nincs hozzászokva a szervezetem.
Agyrém komolyan... ráadásul még azt az infót is kaptam, hogy a diabétesznél lehet tölteni a fél életem a terhesség alatt. Na neeeem, nem fogok ebből kérni. Úgyis tudom, hogy minden rendben van. A zsömi+ tej verziónál sem ugrott ki az értékem a 16.héten. Totál alatta volt a felső határnak. Ha azt kérik most is, lehet az is normális lett volna. Illetőleg, ha nem szurkáltak volna meg fél óránként, akkor is rendben lenne.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

meme!
A libának is van zsírja! ;) Amugy én minden hus alá...(még csirke comb is), teszek egy kis vizet..igy fólia, jobban megpuhul a husi, majd leveszem a fóliát, és pirosra sütöm.

d.dodó

Dodó: de akkor meg minek nézték a többit, ha csak a 2 órás lenne érvényes?! Unokatesóm szerint egybe az egészet értékelik ki. :( Ő ott dolgozik az SZTK-ban.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Meme: kiwis hoooookristaly...hog jutott ez eszedbe??? kaja teren nincsenek extra kivansagaink, mindig talalok valamit itthon ami a fogamra valo... :wink: meg is latszik rajtam :oops: :oops: :oops: :oops:
Edi: azota szoktam enekelni az akkor jo ha jo nagyot..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manorka: nem ertek az otthoni cukielemzesekhez, de ahogy Meme is irta, szerintem is normalis ertek.

Dodo: nagyon ugyi Lizy csajszi, gratula
pocaklako

Laura: Nagyon csini a te pocid is! :)

Manorka: Hát akkor tényleg nem csodálom, hogy rosszul voltál. :?
Szerintem is a lényeg a 2 órával későbbi...viszont a köztes értékeket tudva így odafigyelhetsz kicsit, hogy miket eszel.
Nem kell nagyon, de azért bizti, ami tuti...
Szerintem a védőnő is hasonlót fog mondani.
Mert hát a terhességi cukorbetegség bármikor kialakulhat...sajnos.

Meme: Pocihoz csatlakozva én is napi min. 5x, de inkább 6x eszek.
Nekem muszáj, sőt a védőnő mondta, hogy lefekvés előtt közvetlenül kapjak be valamit :lol: :lol: :lol:
Ez így elég vicces...szóval lefekvés előtt egyek valami apróságot, illetve minél kevesebb idő teljen el az esti és a reggeli étkezésem között.
Mert hát az éhgyomri vérvétel szerint 2,2 vércukorszint reggel nagyon-nagyon kevés (min. 4 körülinek kellene lennie)...és ettől rosszul lehetek, elájulhatok, stb.
Mondjuk ezt érzékelem is reggel, mert ha ébredés után 30 percig még mindig nem ettem...akkor biza rosszul vagyok. :(
Nem is tudom elképzelni az 1 zsömit déltől 5-ig!!! :shock: :D
De látom Nócid sem tudta elképzelni...
:lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

POci: hókristály hogy honnan...apácskával beszélgettünk valamiről...és beugrott.:) De ha eszembe jut, még mindig megkívánom:)

Emi: 2,2-es az éhgyomrid? Az enyém 1,6-1,8 között szokott lenni. Akkor az kevés? Bár én nem szoktam rosszul lenni reggel, de azért jól esik a kaja, ha felébredek:) Mindegy hogy reggel 5-kor kelünk, vagy 9-kor.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka: Még jó hogy nem kaptál inzulin sokkot, és nem ájultál el... Ha ennyire nem eszel cukrot, sztem nem szabadott volna ezt így végig csináltatni veled. Bár nem vagyok doki, okoskodni meg bárki tud...de lehet hogy én elküldeném őket a francba...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én nem értem miért nem lehet mindenhol a tej+zsömi variáció?

d.dodó

dodó: ezt én sem tudom, de sokkal életszerűbb, mint a 7.5dkg cuki 2dl vízzel....Gondolom senki nem ezzel a kombinációval kezdi a napot...inkább a zsömissel :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

manorka: ezt most én sem értem!!!!!!!!! az 5.3 totál normális, miért kéne diétáznod???? a cukor után fél órával (mikor még szinte el sem kezdi a szervezet feldolgozni) gondolom lehet magasabb!

bébike: nekem a védőnő adta kölcsön egy hétre, h kiderítsük mi viszi fel a cukromat. egyébként nagyon sok napi 4-szer szurizni!!! én két napot csináltam teljesen végig, ami éhgyomri, reggeli, ebéd, uzsonna, vacsi volt, de már totál kivoltak az ujjbegyeim! alapvetően nem fáj a szuri (tényleg nagyon kicsi a tű, szerencsére nem is látszik, mert én nem bírom a látványát), de ha sok a szúrás azért megérezni! ha ilyen gondod van, akkor nem tudod megbeszélni, h írjanak fel neked receptre? állítótalag azt is lehet, akkor a tesztcsík később olcsóbb. nekem a múltkor mondta a rendelőben egy lány, h neki van és eladja. lehet, h meg fogom kérdezni mennyiért, mert egyébként nem gond, ha néha megnézi az ember... sztem!

meme: nem gáz, sztem jobb, mint az olaj! én konkrétan libazsírt használok pörihez, sültekhez, tepsis husikhoz! sokkal ízesebb a kaja és a szervezetre való hatása is jobb, mint az olaj!

moki: szép pocika!!!! :lol: :lol:

Kép
zsani78

jaaa! Bibar!
Neked akartam, hogy ha szépen megkérlek, fel tudnád tenni a 28hetes 4d-s uh-s képet?? Megmutatnám apácskának, hátha előbb kötélnek áll :D Köszi szépen!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

még sacc fél óra, és KAJCSIIIII!!! :)
sütök kummmprit :) Megyek, megpucolom, meg összevagdalom:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én meg azon gondolkodok, hogy megsütöm heni által feltett langali receptet....de csak fél adagban, mert abból lesz 1 tepsi ha jól értelmezem....bár elhiszem, hogy nekik simán elfogy a 2 tepsi. :P

d.dodó

Na en is kitalaltam vegre a vacsit, bruschettat csinalok, lesz fokhagymas paris, virslis-mozzarellas es gombas mozzarellas. Meg van meg a reggeli gyumisalibol. Csak egy igazi gyors kis olasz vacsi. Mellettem Luca is egesz jol leszokott a husrol
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , pedig nem volt szandekos, de amikor megsutottem neki az oladalast a kutyi ette meg, aztan ugy voltam vele egy kicsit luxus. De nem is igenyli a husikat..egyszer egyszer csinalok neki roston vagy rantott husit de ennyi...
pocaklako

pocak!
Mi az a bruschetta??

d.dodó

pocak!
Van egy fini receptem, ami szintén egyszerű, és nem feltétlen kell bele hús...ha van benne hus, az is csak kockázott pirított bacon....
Kell sütni palacsintákat, kicsit vastagabbra, és sósra... és kell csinálni egy krumplipürét, ebbe lehet pirított hagymát tenni (de akár nyerset is), pirított bacon szalonna kockákat (ez kihagyható), só, bors, ízlás szerint egyéb zöldfűszer...de akár karikázott olajbogyó is mehet. Majd a palacsinták közepébe tölteni belőle (a krumplipüréből), két oldalát kicsit behajtani, majd feltekerni, majd forró olajban kisütni a töltött palacsintákat. Erre lehet vagy sajtmártást készíteni, vagy bármilyen más mártást...isteni fini...csak a nevét nem tudom. :lol:

d.dodó

Dodo: a bruschetta egy olasz etel, piritos alapon van mindenfele feltet.
Teszek fel rola egy kepet, a felteteknek csak a kepzelet szab hatart. Ha pl. gombas-mozzarellasat csinalok miutan feltetted a feltetet meg a sutobe be kell dobni egy par percre. De a fokhagymas -parisnal csak a kenyeret piritod, a feltet, friss pari, zuzott fokhagyma, bazsalikon, so, bors, jo minosegu oliva olaj. Kép
pocaklako

pocak!
Hu, ez nagyon jól néz ki!!

d.dodó

Huuu Dodo ez nagyon jol hangzik...persze bacon nelkul :lol: :lol: :lol: de most egyenlore ilyen dolgokra nem valallkozok, csak olyanra ami 10 perc alatt elkeszitheto. Komolyan nekem mar 10 perc allas is megerolteto, asszem mindenem kiszakad olyankor.

Edi: merre jarsz, biztos ma sok a munkad azert nem tudsz jonni. :roll:

Meme: grat a 26. hethez, az elobb kimaradt.
pocaklako

Dodo, barmit lehet ra tenni, fustolt lazacot, grill zoldseget, 4 sajtot, barmit
pocaklako

A foton nem latszik, de a kenyeret szep aranybarnara kell elotte piritani. Nem az en szulemenyem, csak a neten kerestem hozza fotot.
pocaklako

pocak!
Asszem lazacos-paradicsomosan már ettem ilyet...de talán fokhagymás padlizsánkrémesen is.
A recit majd átmásolom krumplipütével töltött sült palacsinta néven a recisbe mindjárt.....ja a krumplipürébe is lehet sajtot reszelni.

d.dodó

Hu Csajok, nem győzök lépést tartani! :) Remélem mindenki jól van! Igyekszem a visszaolvasással! A csini pocik már feltűntek így nagy hirtelen, ahogy átlapoztam azt a 12 hiányzó oldalt :D úgy látom mindenki gömbölyödik, dejódejóóó!

Kép
Kép
csipetnyusza

volt egy kis felesleges időm, képeket rendezgettem :lol: és lefotóztam a pocimat szemből! nektek is van már csík végig a pocitokon? így látom, h már milyne erősen előjött! kicsit nosztalgiáztam és végignéztem a korábbi képeket, elég vicces :) 13hetesen már milyen nagynak éreztem, most meg azt látom milyen csudi vékony voltam mához képest :lol: :?

Kép
zsani78

Zsani, milyen ez a csik? Nekem nincs, csak a koldok alatt szorosodott be, van egy par hosszu szal. Van meg valakinek ilyen?

Zsofka: bejeloltelek az iwiwen

Dori: teged pedig vissza :wink:
pocaklako

poci: azt tudom, h linea negranak hívják, így néz ki:
Kép

most kíváncsi lettem rá, h mitől is van vagy nincs vkinek!

Kép
zsani78

bőrpigmentáció változása okozza, elvileg eltűnik. gondolom ezért lett a köldökömben anyajegy is.... :cry:

Kép
zsani78

Helló lányok:)

Na itten vagyok, csak délután annyiran voltak, hogy már nem tudtam jönni :)

Moki
szép pocak :)

Meme, Maki
Nem, nem csak olyan esernyőkocsi van ami ülő babáknak van csak. Már van újszülött kortól használható is. Beleteszem a Textil mózesünket, és kész is a shopingbabakocsi :D:D:D:D
Még vadászom melyik márka legyen...
pl ilyen:
http://babacentral.hu/index.php?page=sh ... &Itemid=41

de van több márkának is....

Pocak
nyammm ez a finomság amit feltettél..... nyamiiiiiiii

Zsani
ez a linea negra csík :D Szülés után el fog múlni:) Nekem nincs, Bálinttal sem volt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.31 18:37-kor.
Vendég

zsani!
Nekem most kezd talán előtűnni....de Lizynél sokkal erőteljesebb volt.... lehet hogy ha nekem egyszer nem lett volna már, akkor most lehet elő se jön.

Pocak!
Szőrszál nekem is van...és az pl Lizynél nem volt.... erre mondják, hogy reménykedhetem, hogy kisfiu lakik bent talán... és a "többlethormon" okozza a szőrösödést...de nyugi, ki fog hullani.

d.dodó

Dodó
nincs köze a babanemhez a szőrösödésnek... Nálam is kifiú lakik odabenn, és sehol a szőr. Amúgy sem volt, de most még sokkal kevesebb nő... Bálinttal is ilyen volt.

Pocak
ahogy meglesznek a törpék, újra a régiek leszünk :D:D:D:D
Vendég

Na végére értem, huh:

Zsani: remélem maradtak a kellemetes reggelik! Hogy áll a ház? örülök, hogy minden rendben a babóval, és a vesetágulat se romlott!

Zsofka: gratu a névhez, nagyon szeretem a Mátét, mint nevet, de nekünk nem passzolt volna a vezetéknévhez. Becézéséhez ilyet hallottam, hogy Mátécika, de majdnem a falra másztam tőle :D Melóügyben megértelek, nekem ugyanez indult meg, mindent rámtolnak :S Már alig várom, hogy patt! De még brunsztolok, amíg bírok, kell a zseton :(

Emi: édesek a rucik! Nagyon csinik lesztek!! Az az éhgyomri cuki tényleg nagyon alacsony! Mit lehet tenni?

Barbuss: hogy van a nagyid??

Poci: megvan mar a patkány? elkaptátok?

Edi: Engem is meggyőztetek a rugalmas kendővel kapcsolaban, már rendelek is! Eleinte féltem, hogy béna vagyk megkötni, köszönöm a linket, rájöttem, hogy nem is nehéz. A manducát néztem még én is későbbre, ha nagyobbacska lesz.

Barbuss: neked mik a tapasztalataid a manducával kapcs? Mások?

Anya maci: sajnálom a vizesedést! Használ azért valamennyire a homeo??

Freya: vigyázz magadra!! Kíméld magad, amennyire lehet!

Manorka: ez az 5x vérvétel kínzás!!! Hős vagy!! Ezek őrültek, hogy itt pattognak egy jó eredményen!! Emi, neked tényleg nagyon alacsony az éhgyomri!

Margitszigetre én is mennék szivesen!

Niki, Anya maci: örülök, hogy jól vannak a kislyányok.

Zalánoknak boldog névnapot!

Mindjárt dobok én is pocifotót, hétvégén lőttük (22h+5n)

Kép
Kép
csipetnyusza

Ma amikor hazaértem nekiálltam vacsizni 5-kor... Mióta Boti benn van, nem bírtam ránézni a spenótra... No, most Anyukám csinált friss spenótból főzit, benyomtam egy nagy tányérral, jól esett. Ezzel nem is lenne baj, de ecetes kisdinnyéket ettem hozzá :shock: és olyan jól esett, mintha a legfinomabb kaja lenne.... Anyukám csak lesett, és a fejére volt írva, hogy fúúúújjjjj mit eszel lányom :? :? :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?