sziasztok csajok,
nagyon édesek vagytok, hogy hiányoltok!!!! Jól esik!!!! Velünk minden oké, csak a hétvégén ugye vendégsereg volt itt, aztán megjött a jóidő, folyamatosan kint vagyunk, este meg az óra miatt később fürdetünk, és én a fogigátló miatt úgy viselkedek, mint az első trimeszterben lévő kismam
(már tesztet is csináltam megint ). Állandóan aludnék, de olyan szinten, hogy este már 8-9kor alszom, egészesn reggelig...
Voltunk tegnap a kaáliban, éredekes volt
. A lényeg, hogy még egy hónapig szedem a fogigátlót és május 4-én kezdem a stimut. Én nem bánom, mert így legalább többet fogyhatok
Beze,
borzalmas volt olvasni, hogy mi történt Lexivel!!!!!! Istenem, hogy mit ki kell bírnunk!!!! Megkérdezhetem, hogy mit csináltatok a baleset után???? Jöhet emilben is!!!!
Nekünk a dnő azt mondta a múltkor, mikor Apa lombik előtt fázott fel (mikor máskor???), hogy inkább antibiotikum, mint egy elhúzódó gyulladás. Az antibio szerinte nem rontja a spermaképet, viszont a gyulladás igen... s zóval kezeljétek és mindent bele, jönni fog a kistesóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
Eclipse,
gratula ismét, nagyon ügyesek vagytok!!! Igy összehozni egy bébit, ilyen aktív életet élni!!! Mi is a 4genesisre esküszünk, én imádom őket, nagyon alaposak. Bencével oda jártunk mi is!!!
Agassi,
üdv közöttünk, nagoyn jó helyere kerültél4!!! Majd rakok táblit és láégyszi privibe küldd el az adataidat, ha szeretnél belekerülni.
Tesód hogy van?? Ugye jól sikerült a műtét???
Megkérdezhetem, hogy hányadik héten derültek ki a vetélések?
Nekem Rencz dnő azt mondta, hogy bizony az ir-es is okozhat vetélést, simán előfordul, hogy nem tud jól beágyazódni vagy fejlődni és emiatt jön létre az elhalás
. Örülök, hogy már kezelnek és Api is itthon van!!!!!
Rodi drága,
ksözönöm a hiányolást, tényleg minden rendben , csak nagyon nagyon keveset vagyok gép előtt. Illetve olvasni azért többé kevésbé van időm, de írni szinte sose...
Bírd még ki, hamarosan jön a felhőtlen második trimeszter, és te leszel Lucuzzsal és Eclipsel a legboldogabb kismami a topicban!!!!! Kitartást!!!!!
Lucuzs,
millió gyógypuszi BOginak!!! Szegénykém, nagyon nem akar kikeveredni ebből a betegségből... kap vmilyen multivitamint???? Drukkolok nektek!!!
Monic,
te hogy a fenébe bírod energiával???? Le vagyok döbbenve, mennyit bírsz!!! Azért vigyázz ám magadra, még egy ideig nem várjuk itt Dávidkát!!! Növeszd csak még jó sokáig odabenn, s vigyázz magadra!!!!!!!!!!
Kiki,
hajrá lombik, hajrá lombik!!!!!!!!!! Ez most tuti sikerülni fog!!!!! Tényleg, ti nem kaptok kedvezményt????? Mikor mész uhura, kedden??? lassan frissítem a táblit, csak megvárom, hogy végre Rodit átrakhassam a kismamisba
.
Hogy érzed magad???? Megértem a félelmed, én most szó szerint rettegek a májusitól, mert úgy érzem, hogy ripittyára török, ha nem sikerült... a kaális topicban most 3 lánynak nem sikerült, 4-6. beültire, és ez nagyon megrázott....
Api le is tíltott az olvasásáról
. Igaza is van!!!! Nekünk most sikerülni fog és ez a lényeg!!!!
Rodi,
ciszta tényleg lehet csak a hormontól, nyugi, ha nem okoz gondot, szuperul fogod fel, nem is lesz gond vele!!!!
Bikfy,
hát, kitartás csajszi!!! El se hiszem, hogy mik vannak az eüben!!!!!!!!!!! ez hihetetlen, hogy nincs eredmény!!!!!!!! És nem az utolsó kis faluban laksz, hanem egy városban!!!!!!!!! Kiakasztó!!!! De remélem hogy azért megoldod a helyzetet és úgy meglöki a húsvéti nyuszi a szekeret, hogy akkorát ugrik előre, hogy nem győzől majd utána futni!!!!!
Babi,
remélem minden nehéz dolgot megcsináltál mert most egy ideig nem kell ilyenekkel terhelned magad!!! Jön a jól megérdemelt pihenés!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok nektek, hogy ez most sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!