sziasztok,
jobbulast esztinek es lilinek! tavasz meg rosszabb virusilag, minta tel! nalunk mindig igy volt! bar most mar nem ertem a turbo-gyerekeimet. ilyen evunk meg nem volt.
lazas cucc utoljara a baranyhimlo volt tavaly majusban. kohoges sem. borisznak 2x3 napig folyt csak kicsit az orra, egyszer nov elejen, egyzser dec kozepen. aliz oktoberben kohogott, de azota semmi senkinel, nalam sem. ez a legfurcsabb.eleinte azt hittem, hogy borisznak a baranyhimlos mmr oltasos szarsag turbozta fel az immunrendszeret, s lehet is, sot...de mos mar gyanakszom, hogy ezt az influenzinum nevu homeoszert iden nagyon eltalalta a dokink, mert ezt 3-an szedtunk csak, bar igaz-igaz csak december kozepetol 8 hetig!
gratu a szobatisztasaghoz esztinek! nagyon ugyes! en is igy kepzelem, hogy egyszercsak megernek ra, ez a tapasztalatom. azzal az eddig 1 db szobatiszta gyerekkel:-)))
borisz sztem mar megert ra, csak en nem:-)) reggelente en nem veszem le rogton rola a pelust-piszit, csak ha megyunk vhova koran, ilyen meg eddig 2x volt ebebn az evben, mind a ketszer az elmult honapban, s mind a ketszre szaraz volt teljesen a pelusa, sot egyszer meg akkor is, mikor ebredes utan 40 perccel vettem le a pelenkajat, s mind a 3x 2-3 perc mulva megfogta a futyijet, hogy pisilni kell, de mivel wc-be nem hajlando (brrrr!!!), ezert elokerestuk a bilit, felmentunk egyik alkalommal a lepcson, meg beszaladt vmiert a szobajaba, s egy csepp se ment melle, aztan odaallt a bilihez es (csak ) allva belepisilt. 2x ez este is megtortent furdes elott, mikor mar meztelen voltt. ugyhogy vissza tudja tartani meglepoen sokaig. kakinal mindig elbujik. azaz altalaban felsetal a sajat szobajaba, s ott kakil a pelusba, tehat azt is visszatartja mar, sot azt vettem eszre, hogy csak itthon hajlando kakilni, ebed utan szokott gyakran, de legkesobb vacsi utan, viszont, mikor egyszer ebed utan nem kakilt, elmentunk itthonrol, s csak (zoli bulijan) f11 korul ertunk haza este, akkor megvarta azt, levettem kabatjat-cipojet, s csak akkor kakilt.
szoval en ugy erzem, ha most 3-4 napig egyaltalan nem adnek ra pelust, akkor mar nem kellene, csak en meg nem vagyok erre felkeszulve, hogy utcan vetkoztessem, ezzel - asszem - megvarom a keves-ruhas idot, ahogy terveztem.
az ejjel azert nem gond, mert o sohasem ivott ejjel, de napkozben sem igazan iszik:-)))
timi,
ez tuti, ez az ikeas. mi az ulogarniturankat vettuk hasonloa szerencsevel. s az en kolkeim is nagyon birjak azt a helyet. en csak azert nem, mert akkor mindig kajalni is akarnak ott, foleg a, foleg aliz, kozben meg teljesen iztelenek az ottanai etelek, meg aliz se eszi emg igazan, csak elmeny kedveert konyorog.
csilla,
nincs bennem igazi varakozas vagy izgalom aliz vizsgalatavl szemben, asszem, eleg jol ismerem a gyengeit es erossegeit, a vizsgalat csak ahhoz kell, hogy hivatalosan is ajanlhassanak jatekokat, amit erdemes vele celzottabban jatszani. ugyhogy miattam huzhatjak, ameddig akarjak...