Új privát üzeneted érkezett!

Őszintén,el se tudom képzelni hogy tud bennem lubickolni egy 25-26 cm-es baba(amekkora kb most...)elképesztő.
De most éjjel hagyta a jobb oldalon fekvést,azt hittem tán fordult egyet. Majd kiderül.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

...pedig nem is én írtam :wink: :wink: :wink: :D

szilvás76

[quote="szilvás76"]. írta:szilvás76..pedig nem is én írtam :wink: :wink: :wink: :D

ki tudja 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Most enyém Gyerkőc is nyugton volt, lehet, a frontot érezte és aludt. Se csuklás, se bökdösés... :-)

És még így is kipattant a szemem 4.40-kor. A fene sem érti ezt... :shock:

szilvás76

Szilvi annyira egyetértek veled ebben - is - a kérdésben veled.
Tegnap beszélgettem egy csajszival, most lesz neki 1 éves a nyáron a kisebbik lánya, ugyanannál a dokinál szült. Mindkétszer császár. Megmondta neki a doki, ha lát rá esélyt akkor szülhet simán, de ha nem akkor nem fogja kínozni őt. Ugyanerről a dokiról a szomszéd csajszi azt mondta, hogy nem császároz csak a legvégső esetben.....Őt speciel hagyta szenvedni. Szerinte ha odamennék, hogy császárral szeretnék szülni elhajtana. Viszont mikor vizsgált még az elején kérdezte hogyan szültem az elsőt, és csak hümmögött, hogy akkor majd meglátjuk mi lesz. Nem is agyalok rajta, majd dob valamit a gép.

Csillag jobbulást!

Esik az eső, hideg van, álmos vagyok és annyi vadbarom volt reggel az utakon, hogy legszívesebben kirángattam volna őket az autóból és jól megvertem volna őket.... :twisted:
Na ma nem ajánlom senkinek, hogy kezdegessen velem ahogy elnzem a "jókedvemet".

királylány

Hű Dia :o veszélyesen hangzik.

A volt osztálytársam írt közben,akinek kislánya lett a várt fiú helyett :evil: fél8kor folyt el a magzatvize és éjfélkor már kint volt a babó,könnyedén,irigylem!!
És ugye ahhoz a dokihoz jár(na)akihez én is (járnék..)de nem nála szült mivel az továbbra is táppénzen van.Hej de biztató.

evilany

Évi :lol:

Hajnalban én is ébredek, este viszont dőlök. Enyém gyerek rendes, éjjel alszik. Eddig. Napközben érzem időszakosan. remélem ez azt jelenti, hogy mikor megszületik akkor is ilyen szép napirendje lesz. Mondjuk nekem Bencével sem volt gondom. Evett - aludt. Éjjel is. 2 hónaposan végigaludta az éjszakát. Soha nem ébredt sírva. Nem bánnám, ha a kisebb is követné ebben a példáját. :lol:

királylány

Évi, ez igen! Első baba? Ahoz képest gyors is...

Én úgy szerettem volna olyan "filmes" szülést:
víz elfolyik, gyors lezuhanyzás, Apa ébresztés, irány a kori és hipp-hopp kint a baba. Összeborulás, mindenki hepi, és semmi zűrzavar.
...na ja... :shock: :lol:
A kezem meg a bilibe lóg... :-)

Bár az orvosom azt mondta, ha nem lesz nagyobb a Baba mint Bende volt (4,4 kg, kösziiiiiiii :-) ) akkor kijön szépen.
Na persze ez azért sok tényezős (köldökzsinór, lepény és társai), de legyen igaza! :-)

szilvás76

Neki kell állnom fiúneveket keresni, mert bajban leszünk. Csak az a gáz, hogy jelenleg egyik sem tetszik annyira, hogy áldásomat adnám rá. Gáborral meg nem sokra megyek ilyen téren. Ő majd az általam szelektált nevekből lesz hajlandó választani. Nem szeretnék nyakatekert, különleges neveket, de a hagyományosakat sem. Nehéz eset leszek....Tegnap feldobtam neki a labdát: Áron, de így egymagában nem tudja eldönteni, mondjak még mellé párat....

királylány

Igen első babájuk. Jó nem?

evilany

Az Áron szép. Nekem tetszett még a Bence,Milán,Márk,de ezek mind foglaltak a családban :)

evilany

Bence már van ugye, pedig az a szívem csücske, Márk van a családban, de az annyira nem nyerő nálam mert sok szaladgál belőle az ismeretségi körben. Ami nagyon tetszik az a Marci, imon, de mindkettőből van a szűk családi körben....A múltkor még a Máté villant be, de nem tudom....Mindjárt átnyálazom a naptárt...

királylány

Nekünk r-re végződik a vezetéknevünk, a hangrenje mély, szóval első körben tudományos a megközelítés.
Második kör: ne legyen vmi nevetséges (bocs) "Új" név, mint Izaura, Dzsennifer vagy Eszmeralda.
de túl "régies sem".
Ne legyen nagyon "idegen", de vicces-giccses se.

Elég jók vagyunk? Nem igazán maradt név a tarsolyban, pláne lány.

A fiúk között tettszett a Botond, Zsombor, András, Zétény, a többi foglalt.

Lánynevek? hááát.. passz.
Volt egy név, ami nagyon tetszett, nagyon régi magyar név (Honfoglalás-kori), nem is ismerik sokan: Ajsa.
De ez valahogy olyan rövidke, és nem tudom... :-) Nem lesz egyszerű, egyelőre Baba. :-)

szilvás76

Szilvi ti sem vagytok könnyebb helyzetben. Ajsa: én ismerem. :wink:
Nekünk Karaba a vezetéknév. Nem lesz eccerűűűű.

királylány

Meg vannak nevek, amik egy-egy kislányhoz tökre illenek, aranyos is, de valahogy nem tudom, hogy az én csemetém az legyen?
pl: Boglárka (Bogi), Boróka, Réka, Kinga, Kincső, Csenge...

szilvás76

és nem utolsó sorban az a szegény gyerek egyszer felnő, és gondolom nem örülne neki, ha valami gügyögös "tzuki" neve lenne. :-)

szilvás76

Hanga, Emma, Zita, Zsóka, Luca,
..ezek mind tetszenek, de nem tudnék egyre se rábökni, hogy na ez! Irígylem azokat, akik évekkel ezelőtt eldöntötték a neveket, és ki is tartanak mellette... :-)

Na, elkapom Apát a hét végén, agyaljunk egy kicsit.

szilvás76

Szilvi teljesen egy véleményen vagyunk. Átlapoztam a naptárt, sokkal okosabb nem lettem....Kiírtam 6 nevet, de egyik sem az igazi. Nem is tudom tetszenek-e igazából. Jajj 6 évvel ezelőtt nem volt ilyen gondunk. Vért izzadtunk mire kiválasztottuk a lányvnevet. Most így vagyunk a fiúnévvel is....Bezzeg lánynév az van. Persze még nem dőlt el semmi, de meg kell barátkoznom a fiúnevekkel mire kiderül mi lesz.

királylány

Milyen lány nevetek van? :-)

szilvás76

Petra

királylány

Szép, Bende idejében ez is tetszett. :-)
Most előveszem a keresztneves listámat, és úgy teszek, mintha baromira dolgoznék.
A francba, hogy nem vagyok képes egy nevet kiötleni.
Két kolleganőm van, egyikük fiút vár: Félix, a másik kislányt: Lilianna (vagy Lilien)

Hát nekem nem megy. :-)

szilvás76

Annakidején a Sárában egyeztünk meg, mert Gábornak annyira nem tetszett egyik általam kiválasztott név sem. Pedig nagyon tetszett: Dorka, Zsófi, Réka, Gréta, Emma, Eszter és még egy csomó. Akkor a Bence az rögtön eldőlt. Mire kiválasztottuk a lánynevet, rá két-három napra ki is derült, hogy fiú. Aztán a terhesség vége felé ötlött fel bennem a Petra. Gábornak is tetszett. Ez azóta megvan. Nem is gondolkodtunk másikon, bár még a Csenge is tetszik.

királylány

A Lilien lett volna nálunk is. Kicsit zavart benne hogy annyira divatnév. A Sára is szép.
Na elmegyek falra festeni :)

evilany

Évi, falra mászol... :-)

szilvás76

Falra én fogok mászni ma.....fel sem kellett volna kelnem ma. Meg kellene írnom egy munkaszerződést, de nincs kedvem hozzá, meg a többi tennivalóhoz sem. Csak aludni, aludni....

királylány

Évi jó festegetést! :D
Csajok! Tök jó neveket találtok ki... :)
Nekünk elég furi vezetéknevünk van...így nagyon sokat vaciláltunk a keresztnevek terén...rövid legyen az a lényeg :D
Nálam fiú név ügyileg a : [b]Alex,Gergő[/b],Bálint,Kristóf,Máté,
Lány név ügyben: Hanna,Kiara,Tiara,Nóra,Kata,Zorka,Anna,Vivien,Gina és Nina
persze mivel mindkét gyermekemnek 2 keresztneve van,így babónak is 2 lesz :D

Azt hittem annyira dáthás vagyok,hogy majd nem tudok enni...
TÉVEDTEM!:)
benyomtam 2 sonkás szenyót,majonézzel,fejessalival...aztán utánna röppent egy piskótatekercs 2 pohár csipkebogyó teával :D
Nem tudtam ellenállni :D
Mangalica leszek...de muszáj ennem :D :D :D
Nagyon megkívántam :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szerintem most elmegyek egy kicsit csicsikálni...nehogy ne tudjon lerakódni ez a sok finomság :D
úgy is korán keltem...és éjjel 2-3szor is fent vagyok...
api éjszakás volt,most alszik...odabújok mellé és hájcsikázok én is egy pöttyet :D
eddig is legyetek jók!!!!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag egészségedre! Helyettem is aludj egy kicsit, bár ez rajtam nem sokat fog segíteni. Vagy legalábbis nem látványosan. :lol: Most én is éhes vagyok. Mindjárt eszem egy almát. Ég a gyomrom is.
Lánynevetek van bőven :lol:

királylány

Na kész,felteszem a gmailre a legújabb művemet,aztán porszívózok és belibegek a melóhelyre a tp.lappal.

evilany

Hú, végigszaladtam a lányneveken. Semmi tudomány, csak tetszés-hangzás. 30 körüli a teljes lista, leszűkítve (ami "jobban" bejön az 19)

Túl sok! :-) De hogy tetszene-e valamelyik? Nem tudom...
Elküldöm Apának, bár most úgy sem lesz ideje molyolni... :-)

Ízlelgetni kellene őket, hátha valamelyik "bekattan" :-)

Jó sokat dolgoztam ma (is)! Eddig.
Majd most jön a feketeleves! :-)

szilvás76

Szilvi én is csak tologatom a munkát. Ma nincs jó kedvem. Te legalább tudtál írni egy 30-as listát. Én még listát sem....

Évi ügyes vagy! Nekem tetszik a műved.

Clárika nem találom a beszámolódat a gmail-en. Vagy még nincs is fenn?

királylány

Zille, Zorka, Szabina, Kinga, Kincső, Kamilla, Hanga, Hajna, Csenge, Boglárka, Borsika, Ajsa

huh.
A Szabina kivételével magyar nevek ráadásul.
:-)

szilvás76

Azt hiszem még nincs fent Clarika beszámolója.
Köszi,nekem is tetszik :)
Éhes lettem,pedig reggeliztem rendesen :?

evilany

Dia. Ez a takony idő teszi, én tegnap voltam a béka hátsója alatt. És estére úgy megfájdult a fülem is, hogy sírni tudtam volna. Szerencsére elmúlt.

szilvás76

Jajj, ma nagyon negatív vagyok....

Szilvi miből írtad ki a neveket? Nekem van fiú névutókönyvem, de abban olyan hihetetlen nevek vannak, hogy kész vagyok tőlük. Persze benne van a normálisabbja is, de elkezdtem olvasni és felhúztam magam a norálatlanabbnál normálatlanabb neveken....

Évi én is szoktam így lenni. Nem ettem meg az almát. Még ahhoz sincs kedvem, de mindjárt összedobok egy instantlevest.

királylány

http://www.origo.hu/utonevtar

a bibi az, hogy csak"ömlesztve" vannak a fiú és a lánynevek, szóval ami tetszett megnyitottam, és bíztam benne, hogy lánynév. :wink:
Van egy csomó érdekes fiúnév is, nem is hallottam őket... Ha lesz egy pici időd, kukkants bele. Hátha jobb kedvre derülsz. :-)

szilvás76

Nekem is van utónévkönyvem, de 4 éves. Azóta egy csomó név anyakönyvezhető lett, és nem csak a "modern" divatnevek... Én azt a könyvet elő sem veszem, úgy döntöttem. Megvettem anno a régi magyar nevek könyvét is, de :cry: :cry: semmi...

szilvás76

http://bertengo.com/hasznos/nevnapok/ ezt a linket Csillag tette fel én itt kerestem neveket ki lehet kérni, hogy csak lány vagy csak fii neveket adjon.

Én csak lányt kerestem és listán lett is ....3 :lol: :lol: de nem találtam meg az igazit. Férjemnek meg sem mutattam, gondoltam összeírok 10-et és válaszon, de nem megy. 1270030756.4608.doc

Én olvaslak benneteket de olyan depis vagyok, hogy nincs kedvem írni. Ideges vagyok én is kis hián robbanok pedig különös okom nincs így keltem.

Bocsi most nem reagálok, mert azt jelentené, hogy ujra kell olvassak vagy 4 oldalt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.03.31 11:19-kor.

Kép
Kép
melisch

Én is még Bencét várva néztem a könyvet. Most két név van jelenleg a fejemben: Áron, Benedek. Megnézem.

királylány

No betoltam egy tál müzlit,örül a baba :)
Hozom a porszívót,nem örül a cica :lol:
aztán megyek,mert olyan álmosság tört rám is hogy ha nem indulok el,lefekszem...de ez hülyeség mondjuk,mert épp hogy azt mondják a kismama pihenjen,és hát én meg is tehetem,de mégse szoktam szinte soha.pedig pár hónap(?) és úgyse fogok tudni a dinnye miatt.
No mindegy. Mindig eldöntöm,majd holnaptól...
Esténként viszont én is alig bírom a szemem nyitva tartani...

evilany

Melisch de jó, hogy jelentkeztél. minden rendben vann amúgy? Biztos az idő miatt van ez a negatív hangulat...

királylány

Melisch,miért vagy depis? :? ne légy az...
Kép
Még ha nem is süt a nap...

evilany

Dia,neked pedig
Kép
:wink:

evilany

Mosolyt kérek
Kép

evilany

jajj Évi olyan jót nevettem a képeken! Köszi!

királylány

Jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Freyja
Makkák maradnak nálunk is továbbra is... én nem hiszek abban, hogy normális körülmények között tartott, normális állatok és emberek kapcsolatában gond lenne.
Nem vérengző ebeket kell tartani... :wink:

Nevek
Nálunk már évek óta eldöntött volt, hogy Péter vagy Kata (Katalin) lesz a gyermek. Mindegyik normális név, sok becenévvel... és akkor is "hordható", nem nevetséges, ha a majd évek múlva az EP elnöke lesz... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Itt most esik az eső... a szállóban vagyunk... :lol:
Tegnap csavarogtunk Bécsben :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok én is augusztusra várom a picurkámat ha nem gond akkor csatlakoznék.araégebben írtam ide a babanetre de miután sokat próbálkoztunk és nem sikerült nem írtam mostanáig de most szeretnék ismét .Meg vannak nálam gondok is sajnos most a terheség alatt,és kicsit szeretnék ismét jó dolgokra is gondolni nem csak mindig a roszra.Puszi mindenkinek remélem nem baj hogy írtam!!!!

Kép
bévi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Húsvéti vásár van a Schönbrunni kastály parkjában :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.