Új privát üzeneted érkezett!

Bori, ha mégsem megy a hasrafektetés, akkor se aggódj, a nagy nálunk soha nem volt hason, mert üvöltött tőle, mégis mászott. Ülésből indult el, ennyi volt a különbség.
lara

Ja!

Zsuzsa! Megvettem a szopis fotelt a vaterán, amit ajánlottál! (ugye Te voltál? :roll: ) Köszi!!!!

Nálunk sem lehet thome-ot kötni. A köcsögök meg a telefonban azt mondták, hogy IPTV-t lehet. Erre bekábeleztük optikai kábellel a házat. Na a tányéroshoz meg más kell!!!! Fasza! :evil:
Tányérosból lehet bármi. Viszont a Júpíszí 6780Ft +2 beltérivel. T-home meg csak 4560Ft. Szóval tojok a fejükre. Mégis 5éve rendesen fizettem a számlákat. Erre +szerelési díj és még a tányért is nekem kell megvenni! Szarjá' sünt! :x :x

Kakti!

Ráfeküdtem a témára. Remélem lesz valami!!!
Vendég

Hihi! Le se cserélem az avatar képemet! Most is ekkora a hasam!!! :lol: :lol:
Vendég

Teszek fel pár képet a lakásról. Ezek 2hete készültek, ennél már sokkal jobban állunk. Ezért is dobozolok! A hétvégén jön Laci egyik kamionja és visz el némi motyót. A lakó meg csak kivenni fogja a lakást, nem megvenni!!! Nem adjuk el ilyen szar árak mellett!!!

Fürdő+nagyi haja
Kép

Konyha (csempe)
Kép

Gyerekszoba (majdnem sötétben fotóztam és elég brutál színek lettek)
Kép
Kép
Vendég

Nóri: örülök, hogy sikerült lecsapni a fotelra! ;)
zuzmooo

Nóri, király lesz a lakás!

boruska

Ja, érdekes, mert az alsó szintem lesz barna, drapp fehér. Esetleg kis zöld vagy narancs. Fent meg minden csiricsáré, színes gyerekbirodalom! :lol:
Vendég

Már csak 6 hsz a Régi felhasználó mivoltom visszanyeréséhez!
Vendég

5 :lol:
Vendég

4 :lol:
Vendég

3 :D (elvan a gyerek ha játszik)
Vendég

2 :twisted:
Vendég

Yesssss! 1000!!!! 3hónap alatt! Ez valami új rekord lesz, vagy mi! :? :?
Vendég

Nagyi haja is a lakás része??? :lol: :lol: :lol:
Amúgy nekem is tetszik a kéró! :)

Oh, Funky!
A fibernetet majd egyszer elmesélem, de itt nem vágnék bele, mert hosszú lenne az ügyünk velük... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!
Te nagyon hülye vagy! :lol: Persze abszolut pozitív értelemben! :lol: :lol: :lol:

És köszi a ráfekvést a témára, de a Liliblogon felajánlottak egy zsír új, használatlan Liliputis rugalmas kendőt féláron, így lecsaptam rá. (Ugye az is jó lesz nekünk???)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kokonya Móni! Te ajánlottad a Phytolacca-t. Hogy szedjem? Jah és nem tudok úgy szoptatni, hogy ott legyen az álla ahol a csomó van, mert ahhoz fejjel lefelé kellene, hogy lógassam :lol: vagy egyéb ötlet? Fönt van a csomóm, de már mintha nem lenne akkora, de akkor tejcsi miért nincs benne? Valakinek valami ötlet?

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Olvaslak titeket, csak sosincs idom v kedvem irni.

Itt esik a ho meg szelvihar van, igy ma kimarad a seta, pedig nagyon szeretunk csamborogni. Most vettunk uj babakocsit, mert amit kaptunk, abban nem velem szemben van a kis szaros, es halalra idegesitett, hogy nem latom. Az uj viszont naon kafa, szeretem.

Becenevekrol, mi vagy Nyikorkanak, Cuni neninek vagy Gii-nek hivjuk (mert ugy sir, hogy giiiii):-)

Boruska, nalunk is az van, hogy minel tobbet alszik ejjel egyhuzamban, annal tobbszor eszik masnap. Gondolom, hogy behozza a lemaradast.

Zarja, nekem nagyon tetszik a haz,mikor dol el hogy megveszitek e? Vagy meg csak nezelodtok? Gondolom, lesz jo kis kerted. Remelem mi is talalunk, valami jo kis telket hazikoval mikor haza megyunk.

Junius 30-ra vettuk meg a jegyet, akkor bucsut intuk kulfoldianak. Mar alig varom. Addig meg ezer intezni valo var ram, papir munkak, miegymas, de nem banom, mar mennek nagyon. Aztan lehet en is megjelenek a babas-mamas talikon :-)

A tej temeba inkabb nem is megyek bele, probalok nem ragorcsolni, bar szopizunk, de sajnos neha ki kell potolnom tapszerrel.

Reni, remelem jobban vagy mar!

Kép

Kép
editmk

:lol:
az én Mirci-cica-lányom meg úgy sír hogy:nyááááá

most volt a dokker:
nem baj ha sosincs hason a gyerek, neki az a természetes ha a hátán fexik, ami nem azt jelkenti h. baj ha hason van csak nem muszáj
-valaki kérdezte+az enyém is mindíg hanyatt van...

nóri:én le akartalak beszélni a t-home-ról, hogy az milyen szir-szar- de megkérdeztem anyámat és nekünk az van, hát nem is olyan szar...(onnan vettem h. szar, mert igy is szidjuk mint a bokrot, mert nem küldi a számlát asszem...)

oltás:
izgultam, főleg hogy a Nagy Délutáni Alvás kellős közepén jött a doki.de visszaaludt a lány sírt egy sort előtte, asszem ennyi belefér, ha nem lesz láz meg lábdagadás,( most meg majd izgulhatok ezen)

zsó
Kép
pcd1985

szoptatás téma:
nekem megint kevesebb a tejem, mint pl tegnapelőtt, de nem izgulok, mert igy is elvagyunk, jó lapos a csecsem, de már annyiszor ávészeltük ezt, hogy pfffffffff
persze fejem-a semmit-
meg iszoma laktoherbet
kaja-pihi-jólevegő
ennél többet nem tudok, majd jobb lesz

((naggyon zárojelben kérdezem a hülyeséget:
szerintetek a keksztöl nem lehet kevesebb a tej?ugyértem, hogy a keksztöl biztos jönnek az "ujra aktívak vagyunk"-hormonok és nem a "szoptassunk gyereket"-hormonok aktivizálódnak.
lehet h. ez hülyeség
vagy ha nem akkor klehet h. az én milliliterre kiszámolt tejmennyiségem érzi ezt meg...
lehet h. ez hülyeség!!!!nem értek hozzá!!)

zsó
Kép
pcd1985

Zsó
hát ez jó...nem elég hogy egyfolytában enni, inni kell, meg pihenni hogy legyen elég tej, még keksz sem lehet :lol: 8)

tejpara nálam is állandó....sokszor még két órát sem bír ki B...éjjel sem. és van hogy csak 50-eket eszik, ami bazi kevés szerintem.
de hízik, 2810 volt a legalacsonyabb súlya és most 3850.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri, jó a kecó! Átérzem, milyen most dobozolni. Én akkor csináltam ugyanezt, amikor a középső 1 HETES!! volt, akkor totál egyedül összecsomagoltam a lakást (közben otthon a másfél évesem is), átköltöztünk, ott meg kipakolni, közben másfél éves+2 hetes, szoptatás, csomagolás...kész voltam..

Zsófi, a keksz nem befolyásolja a tej mennyiséget, ne viccelj már :)
lara

Reni! Próbáljátok fekve. Egy ismerősnek a bal melléből a gyerek istennek se akart szopizni. Ezért úgy fektették, hogy a feje anyja lába fele nézett a lába meg anya feje felé. Na egyedül így volt hajlandó fekve szopizni a bal mellét. Szal minden irány lehetséges, legyél kreatív.
Ki fogtok röhögni: a szülésznő mindig azt mondja nekem, hogy nézzem meg a cigányasszonyokat, ha kell térden állva belógatja, de akkor is szoptat. Egyik nap kínomban én is megcsináltam. Nekem marha kényelmetlen, de ő élvezi. :? A liba!

zarja

sziazstok
felkezesen, de en is itt. az en gyerekem is el volt a romolva, de a szo jo ertelmeben. o mostanaban nappal mar csak egyszer aludt, kint a babakocsiban, azon kivul csak szundikalt, de a kezenben, ha letettem szinte azonnal felkelt. a meg evett, aludt, mosolygott, gugyogott, egint evett es aludt. tudtam takaritani, fozni, nagy kad vizbe furodni. tiszta karacsony :lol:
en is elkezdtem hasizmokat csinalni, de en meg sutivel batoritom magam :oops: meg nem is annyira zavar az a nehany kg plusz, mint ez a ket orias gorogdinnye elol. vigasztaljatok meg, hogy ossze fognak meg menni. az se erdekel, ha log, csak az eredeti melltartoimba beleferjen(70cbol 75e lettem :oops: )
Reni- nekem is voltak napok, hogy becsomosodott, es olyankor a tejcsi is kevesebb, de ne felj, helyreall. en nagyon sok gyogyteat iszom- sima menta, kamilla, edeskomeny teat felvaltva, nekunk bejott.
geri79

ja, es csatlakozom Anitahoz, amiota huggies hasznalunk, csokkent a balesetek szama, szoval nekunk is ez valt be!
geri79

Reni: esetleg így eléri a felül lévő csomót Zsubika:
Kép
(hónaljtartás fekve)
zuzmooo

Most látom, Eszter is ezt javasolta ;)
zuzmooo

Saját kinőtt babarucijaink a Teszen, akit érdekel a link:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Edit: üdv újra itt!

nekem meg úgy sír a gyerek, hogy 'lelelelele' :) Régen még mondtam neki, hogy nem megyünk le le le, mert még hideg van és kicsi vagy :)

Bár most már hallok tőle klasszikus oáááát is...

Ma voltunk a dédimamánál (vicces így hívni a nagymamámat :)), de akkora dugó volt, hogy alig tudtunk ott lenni egy órát - de jó volt, ettünk finom sütit, meg nagyi és én is zongoráztunk a Bucinak, az nagyon tetszett neki.

Holnap megpróbálom elintézni a családi pótlékot, meg az anyaságit a kincstárnál - eddig még nem fért bele, oszt kicsúszunk az időből... :(

boruska

Most nézem, a gyerek ma egy hónapos, egy hetes és egy napos :)

boruska

Reni! egyél 5 golyót és nézd a változást. Ha jobb, akkor nem kell több. Naponta 3x5 golyót egyél addig ameddig nincs javulás. utána azonnal hagyd abba! Fektesd hátára a babót magas párnára hogy fejjel lefelé legyen neked és lógasd a szájába a cicid.
A phytolacca csak fellazítja a csomókat, neked kell utána meleg víz alatt masszírozni és babóval ebben a pózban kiszívatni, vagy a pároddal :P meglátod mennyi tej ürül majd ezek után a csomókból.

Móni
kokonya

Jó reggelt!

Nagyon éberen és nyugtalanul alszik a kisfiam. Nappal is és éjjel is már napok óta fél óra max óra után felébred és elkezd nyögni nyöszörögni. Oda kell menni hozzá cumi a szájába, simogatás és úgy alszik vissza. Mi lehet az oka szerintetek?

bellerreni
Eger

Reni, lehet, hogy vmi frontot érez :?:
nekem sajnos Berci alapból ilyen, mindig nyöszi van álmában, ha mázlim van, nem ébreszti fel magát :?

boruska

Jó reggelt!
Hát csak óvatosan írom, de a lányom 1/2 10-kor már aludt, és fél 5-kor kelt, aztán 5 óta megint alszik.
Reni!
Valóban front van, és a babócák nagyon érzékenyek tudnak lenni rá. De az is lehet, hogy a cuclihoz szokott hozzá nagyon, és ha nincs a szájába, akkor felébred.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát ma nem sétához való idő van :(

Léna nappali alvása: reggel egyből visszaalszik (8-9 óra körül), és 2-3 órát alszik. A nap további részében már csak fél-1 órákat alszik, többi időt ébren van, vagy szopizik.
Más baba is éberebb lett? Az első hetekben nap közben is 3 órákat aludt végig.
lara

jó reggelt!

Már tegnap este ideért a hidegfront, mert késő délutánra azt hittem megpusztulok. Kegyetlenül fájt a fejem, hányingerem volt, se kád, se algopyrin nem segített. Végül addig örlődtem, hogy bedobtam egy no-spa-t és a 8-as etetés után ágyba bújtam. Soha nem vártam még ennyire a szoptatás végét, Imi meg végig szemmel tartott, mert félt, hogy leejtem a gyereket.

A vasárnap este 10kor elküldött képekért ma már mehetek is a rossmannba :)

Nagy tapsot zuzmooonak, tegnap élőben láthattam, hogy 2 perc alatt hogyan csavarta magára a kendőt és tette bele a manót :) Tök jól néztek ki :)

ahhoz képest, hogy mi vagyunk a "legöregebbek" nekünk nem látszik még a BCG heg

lara: Levi a két reggeli szopi között abszolút nem alszik és abban az időszakban is ébren van amikor hazaér a család

enyim gyerek lááá-t sír

Reni: sajnos lövésem sincs, biztos kezd beleszokni az ágyikóban csak néha még igényeli az anyai támogatást a nagyfiús alváshoz :)
stephie

BENŐ MA RÁMNEVETETT!!!! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Jó reggelt! Szunya 21h-6h-ig. Hát szanaszét áztattam a lepedőt. Ja és reggel is csak a jobb cici (nekem abban van mennyiség, a balban 70-nél több sose volt) felét ette meg és azóta is horpaszt. A bal már iszonyúan fáj. 12 órája hozzá sem nyúlt. Próbáltam kinyomkodni a csapba, de lószart sem ér! Alig várom, hogy ébredjen!!! :oops:
Én úgy sajnálom a nemalvó babákat! Pedig csóri enyém 3napja hasgörcsöl. Első nap a házi borsófőzelék miatt, utána a 2BigMac miatt, amit az elmúlt 2napban ettem. Akkorákat fingik (hú ez már nem pukika, egy rocker motoros is irigy lenne rá) Tuti elfingja az ABC-t ovis korára! :lol:
És Kakti, megvettem én is a hasmasszázs krémet. Sztem nem olyan sok a cucc, de azért jó lehet, mert k...va büdös ánizs-kömény szaga van! :lol:

Amúgy hasat masszírozni jó a gátmasszázs olaj is! Sztem azt fogom később ellőni. Most mit tegyek, ha a bulám nem elég nagy egy egész üveg elkenéséhez!!! :D

Képzeljétek! Olyat ettem, amit kevesen a világon! A túrórudinak lesz egy új változata. A Kinder Maxi Kinget akarják betámadni. Pöttyös Guru a neve és április 5-én van a premier. Belül karamellkrém, túró. Kívül csoki és mogyoró. Nagyobb egy rudinál és nekem rohadtul bejön. Azt ettem reggelire is a karamellás kávé mellé. Nyamm!
Vendég

Ja és annyira együtt érzek a nem alvó babák szüleivel!!!! Mert én már csak tudom, hogy ez kurvára nem múlik senkin. Csak a gyerek habitusán. Ha nem akar aludni, fejre is állhatsz!!!!! :cry:

Lara!

Tegnap ledöbbentem. Letettem hátára (ébren csak úgy van el) és fél óra múlva bementem a csöndes szobába. Már azt hittem rég alszik. Erre beszélget a rácsvédő játékával! :lol: :lol:

Csajok!

http://bababolt.echt.hu/jatek/taftoys?cid=30330

ez nagyon jó. És nem is volt vészes. Annak idején 3eFt körül volt. És imádják!!! Eleinte a fekete-fehér, arcos felet kell nekik mutatni. Tényleg nagyon jó!!!

És kipróbáltam a lehetetlent! Kimostam az összes FELHÚZHATÓS zenélő játékot. Mármint ami plüssből van. Többnyire Baby fehn. És működik!!! Pedig féltem, hogy bekrepál! De nem!
Vendég

Kakti, Nóri, micsoda alvóbabáitok vannak!

Berci nem alszik többet 3 óránál egyben, éjszaka sem, szinte soha... Nappal meg felejtsem el, max 1-1 órát.
Mikor fogja átaludni az éjszakát? És én mikor fogok végre aludni? :( :( :(

boruska

Nálunk kb. egy hete megy a vigyorgás. Annyira jó, mikor a kis mazsola a fogatlan ínyével teli szájjal mosolyog :)

Hát a sétának lőttek, azt hiszem, vasalás lesz helyette.

A Csöpp napok óta hasfájós, hajnalonta kegyetlenül nyög álmában, akár két órát is. Mondjuk az álmában nyögés eddig is szokása volt, de nem ilyen durván. A pelusban is egyre ritkábban találok kakit, nem tudom, mit lehet az oka. Egyszer-kétszer használtam szélcsövet, de nem akarom rászoktatni. Jön ma a védőnéni, majd kérek tippeket.

Délután Apa hazajön gyerekfelügyelni, én meg elmegyek regeneráló tornára. Gondolom jó lightos, de nem baj, az állóképességemmel pont összhangban van, meg így gondolom a tejcit sem veszélyeztetni. Remélem :shock:

Kép
juci-77

Bori!

Én olyan 5hós korában beletettem a kezébe a tápit. Oldalról ráfogott. A gyerek feküdt az oldalán és a tápos üveg alját kitámasztottam pelenkával vagy valamivel, hogy legyen lejtése, mert úgy megtartani még nem tudta. Én visszafeküdtem az ágyba és amikor hallottam, hogy az üres üveget szívja, elvettem!!! :twisted: Gonosz anyu később odáig fejlesztette, hogy már egyedül evett és elejtette az üres üveget, amit reggel vettem el! Sőt! 1éves kora után odatettem éjfél fele a kész tápot jó melegen az ágyába, amikor mentem aludni, ő meg 2-3 körül kelt és kiszolgálta magát! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Nóri, ez az új cucc jól hangzik. Mondjuk érdekelne, hogy jutsz hozzá ilyen finomságokhoz idő előtt. Ipari kémkedés? :lol: Én nagy Maxi King rajongó vagyok, de a Túró Rudit sem vetem meg, szóval szerintem lesz helye a hűtőnkben.

Én is úgy hallottam, hogy a babákat legelőször az arcok kötik le. De gondolom, azért még kicsit odébb van, hogy ezt a könyvecskét tudja értékelni. Vagy? Mikor érdemes ezzel bepróbálkozni náluk?

Kép
juci-77

jeah zuzmooo :) akkor most már van remény, hogy nem csak Apa a király :)

cumit megnézted otthon hogy hány hónapos babának van?

Nóri: :) :) még szerencse, hogy önmagát pelenkázni nem tanítottad meg, de belőled azt is kinézem, hogy Noinál megpróbálod :wink:
stephie

Juci!

Egy barátunk területi képviselő és kaptak egy dobozzal beetetni! :lol:

Erre mondtam, hogy a rács mellé tettem az ágyába. Vannak rajta ilyen kötözők. Először az arcos felével kifele tettem be. Tegnap azzal beszélgetett! Nagyon szereti.
Vendég

Jó reggelt!
Tegnap csapnivaló napunk volt. Egész nap alig aludt Csücsöri. Nem bírja ezt a qrva szelet. Még este is csak hosszú kínlódás és cicirángatás után tudott elaludni. Gondolom addigra hulla fáradt volt. Aztán aludt 9-től 3-ig, szopi után meg reggel 8-ig. Addigra már alig vártam hogy felébredjen, mert eláztam. Most megint alszik. Nekem meg hajat kéne mosni, bepakolni a mosogatógépbe meg a mosógépbe, délután megyünk csípő-has-koponya UH-ra.

Ja, Nóri, a múltkor drága emberem itthonhagyta a gps-t amit a névnapjára kapott, pedig én úgy gondoltam, milyen jól kipróbálhatnánk Budaörsön. Még jó hogy kihangsúlyoztad a házak színét a telefonban, mert aztán az volt az irányadó. :lol:

Csajok, lenne aki segítene nekem suliügyben? Kell csinálnom egy kutatást amit én kérdőívvel terveztem és ha kitöltenétek az nagy segítség lenne nekem. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anita!

Szted minek szültem a Lucát, ha nem azért, hogy pelenkázza a húgát!!! :lol: :lol:
Vendég

Csilla!

Dobd át a közösre a kérdőívet! Ránézek, ha van időm!
Vendég

Nóri, köszi. Ma készrecsinálom :oops: és átküldöm.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Én valami überf@sza játszószőnyeget keresek most, de még nem találtam meg az igazit.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla,
én is szívesen kitöltöm. Miről kutatsz? Anno a fősulin én is csináltam kérdőívezést:)

Ma beírattam az oviba a nagylányom :cry: olyan gyorsan nő :cry:

dalika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?