Sziasztok!
Szemtelen módra gyorsan rólunk:
Megint jön a foga Grétinek, szép lesz ha minden fogzás betegséggel fog járni. Ő már egész jól van , sőt naggyon jól. Szerencsére, sokat kópéskodik , ahova tud el kúszik. Távirányító és telefon ha látókörébe kerül még rajtam is képes átjutni, amúgy nem. Ha felültetem egyenes háttal ül és nem is akar feküdni már ezért megy a hiszti ha nem engedem ülni. Tegnap ki kúszott a folyosóra és kertészkedett, gyorsan meg is néztem milyen vírágok vannak itthon és felpakoltam őket mert persze mérgező ha megeszi a leveléd. Szerencsére csak földet túrta a kis drága.Most az erkélyen szunyál így van időm garázdálkodni picit a neten.
Angel:
Köszi, hát nem tudom de ez így nagyon nem jó mindíg elkapom a bacikat. Mondtam apának legközelebb ő viszi Grétit orvoshoz. Olyan mérges voltam, köhög a gyerek a nagy világba anyukája persze nem teszi oda a kezét, had menjenek azok a bacik. Én már most odaraktam a kezem ha köhög vagy tüszizik réti. Mi után jól le tüsszentette a cuccunkat a gyerkőc , javasoltam anyukának tegye oda a kezét.
Banán érlelés ez elég durva, de akkor tényleg mi igazi is mi az amivel nem ártunk se magunknak se a babának?
Kakiszag: sűrün kell szellőztetni nálunk is, a napi 3 kaki megvan.
De ügyes Dióka, akkor mostmár tuti eljut mindenhova.
Remélem hamar rendbe jön a másik lábacska is és nem kell majd sokáig a cipő.
Keny:
Jó lehetett a mászás óra
Lois:
Igyekszünk meg gyógyulni.
Én Görögbe ettem dinnyét , hát azóta finnyákolom is az itthonoit. A közelébe se ér annak amit ott ettem.
Kertben saját gyümölcs, na az az igazi.
Mo:
Gratula az ünnepléshez, videó jó lehet.
Vanda:
Nem semmi lehet, megálna az én szívem is az tuti. Grétin már most látom lány létére nem egy nyugis gyerek lesz. Főleg ha rám ütött ebben.
Dani egy akróbata!
Szeretem a tükörbe nézni magamat!
Anya megint itt hagyta a telefont, hurrá! Rendelek is valamit az Obiból:
Anya! Most eszek egyedül ne zavarj.
Ügyes vagyok?
Meg is ettem: