Sziasztok!
Köszi lányok a vigasztalást, de ez most tényleg reménytelen állapot. 3. és 21. napi vérvételt kellett volna vinnem, de Mens-ig már nem lesz meg. Sem az itthoni kórházi, bár megígérte az orvosom, se a Mens-es, mert addig már nem leszek 21. napon még 1x.
A pénz, bár furán hangzik, engem nem érdekel, erre ha kell, a föld alól is előkeríteném, de lehetőségem nincs még 1. Apukám is mondta, ajánljam fel a kórháznak, hogy megvesszük a tesztet, de ezt sem lehet. Ha tudtam volna, hogy így járok, nem is gondolkodtam volna, mentem volna a Mens-be és bár fizetősen, de megcsináltattam volna. Itt az a baj, hogy eddig hitegettek. Sőt még mindig hitegetnek, a dokim azt mondta, vegyék le a vért, mert majd lesz valami. Csak én a majd lesz valamivel nem vagyok előbbre.
Higgyétek el, itt nem a szekér tolásával van a gond, azt nyomom én előre, csak valamiért nem akar menni.
Most azt gondoltam ki, hogy csináltatok addig a Mens-ben egy terheléses cukrot. Az tavaly ősszel volt utoljára. Bár most a Tüű hormonokat kért, azt mondta, nem kínoz még 1 cukor vérvétellel, mert az elsőnél nagyon rosszul lettem, kaptam egy cukor sokkot, aztán meg behipóztam, de ha kell, ezt is vállalom. És hát legalább valami eredményt tudnék neki vinni, mert a semmivel nem állíthatok oda, lemondani viszont nem akarom az időpontját. Még 3 hónap tehetetlen várakozást már nem bírok ki.
Bocsi a kifakadásaimért, mondom, jobban jártok velem, ha mostanában nem jövök.
Moncsi!
Tű história tündéri és nagyon vicces.
Beze!
Sajnálom Lexit, még jó, hogy nem lett nagyobb baj.
Kiki, Luci!
Mondjátok meg, merre lépjek még tovább. Mi az, amit én nem teszek meg? Eljárok Mens-be, megyek vérvételekre, csinálom a diétát, eszem a Met-et. Bejelentkeztem Kaáliba. Mit még? De most komolyan. Merre toljam még a szekeret?
Rodi!
Még nem voltam postán, de anyum is szerzett egy 15E-set. Most 30 van. Ha kell még, szólj!!!