Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Drága Eszter:

Az ég legyen veletek, nagyon szurkolok nektek, remélem imáid meghallgatásra találnak. Holnap megyek a kisfalunkba, és ilyenkor bemegyek a templomba is. Fogok imádkozni értetek!

Kubu:

Megértem én a fogászatot. Hát igen azt meg kell fizetni, ha nem hivnak be annyi beteget, hogy esetleg várni kelljen. Amig mi magánba jártunk ott azért kellett várni, bár nem sokat. Most SZTK van, és hát ott azért kell várni. Viszont én most a gerincdokihoz járok eddig 60 pénz és még megnyugtatott hogy 12 alkalom min. kell. Szóval ez alsóhangon is több már mint 100 ezer. Epből visszaigénylem. Sajnálom, hogy Te most nem tudod GYED mellett igénybe venni. Esetleg férjed/párod/szülő nem lehet tag, mert azt tudod, hogy családtag bejelentettjeként is igénybe veheted. Nálunk mi kölcsönösen ezt tesszük ill. a mamák is be vannak jelentve - ez igy családi egészségkassza. Épp patikába készülök, egy vagyont fogok otthagyni.

Macsek: Tetszik a 10 éves terv! Majd ne sajnálj minden ruhát elfogadni, és egyáltalán nem baj ha otthon nem egyformában lesznek. Próbálj meg idejében felkészülni mindenre,mert a végén már lehet te is kh-ba kényszerülsz, ne legyen! Azt nem tudom, hogy a babaintenziv valóban átment-e. Többesterhes mami irta, hogy bizony át kell járni a szomszéd épületbe, ennek utána kell járni.

Holnap megnézem a nárciszaimat és a botanikai tulipánokat. Szomszédba is átmegyek, ott az orch. szakértő utazós barátnőm.

Amugy most ültettünk növendékeket. Lepke: hetente 1x kell öntözni akkor alaposan de viz ne maradjon alatta. Papucs: gyakrabban kell locsolni. Vanda: szinte minden nap spriccelni kell (ez nincs földben csak lóg a levegőben)

Nekem is hullott le most is az ujonnan vettből: megviseli a környezetváltozás, nem szereti a huzatot, erős napfényt. Ha elnyilt nem szabad csak akkor levágni, ha visszaszáradt, ha nem akkor hagyni kell békén- hozhat oldalhajtást, nálam tette tavaly!

üdv kispatak
Vendég

Hát sziasztok lányok!!

Nem voltam már két napja, nagyon sokat alszom és a dolgaimat is el kellett végeznem ezért kevés az időm.
Köszönöm a névnapi köszöntőt. Jól vagyok csak mondom ez az örökös alukálás.
Nagyon jó az idő remélem marad is így mert hétvégén Bodonyba megyünk.

Eszternek nagyon nagy drukkok és kitartás a nehéz napokon. Sokat gondolunk rád, és imátkozunk érted. Köszönjük Woody hogy hozod a híreket.

Csucsukám túl vagy rajta?? Gyere te is nem ér sokáig hanyagolni minket.

Nava hát ez a kakaó ez tényleg jó én kipróbáltam. Nekem minden olyan segít ami nagyon hideg!! De a meleg kakaótól behányok.
Hogy vagy? Igazad van hogy ahogy van ugy van jól. Szóval szerintem is azért elsőre egy babuci elég. Ha jóisten igy akarta, szerintem ti akkor is repestek az örömtől.

Rodina mik vannak? Ilyet még nem hallottam. És ez vizzel teli ciszta? Akkor jól megijedtél szegénykém. Ezt nem lehet leszívni? Remélem nem fog nőni. Úgy látom nekünk nagyon rögös az út. De legyözöd az akadályokat. Legalább bónusz UH és láttad a te kis tündéredet. Vigyázz magatokra nagyon.

Sajti hát nagyon jó lehetett kertészkedni. Hol van a telek? Nem is tudom ti kertesbe laktok?? Én is szeretek ilyen kertészeti árudákba molyolni. Nekem van két hosszútörzses rózsám de úgy látom az eggyik elfagyott. Pedig gyönyörű vörös illatos volt. Majd potlom. Hajrá kertészkedés!!!

Kubu hát a fiad mindig mosolyra fakaszt tudta nélkül. Olyan édes pasi. Köszi a képeket nekem annyira tetszik ha fel raksz. Az orhidea valszinű megfázott. Vagy nem elég neki a locsolás, mert ha száraz a szoba többször kell. A levél elváltozás is utalhat arra,de lehet csak tényleg szállítás közben fázott meg. Ha érzi a szeretetet akkor helyre jön. Egyébként nagyon igénytelen virág. Szereti a déli vagy a nyugati ablakot, és a vízpermetet is imádja. Tudod mint az őserdőben.

Macsika hát ez a 10 éves terv nagyon aranyos. Kell is hogy nagyon várjátok öket. De szerencsések hogy ilyen jó helyre mennek a bébik. Hát ez a no cex mi ezt nem igazán tartjuk be. Lehet most megvettek érte, de nem hiszem hogy ezen mulik. Máskülömben, én nekem állmomban is van orgazmusom ugyhogy nem mindegy? Na azért módjával. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Judit hát még egy pár nap izgulás, és drukkolok neked. Szerintem vagy 11. én tesztelj vagy 12 reggel, de akkor mész nem?

Ibici látod hogy haladtok nemsoká már szúrod magad, és onnan nincs megállás. Úgy felpörögnek az események.

Benni hol vagy úgy eltüntél, nem is tudjuk hogy mi van veled.

Vaya a héten mész védőnőhőz vagy már voltál? Gyere majd és mesélj. Doki milyen volt?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Avarka bocsi én nem vagyok nagy mocis nem ismertem ezt a paripás kifejezést. te kérdezted h van-e vkinek menopurja? mert nekem maradt kettő, megbeszélhetjük a bizniszt ha gondolod

Rodina hát akkor kivánok minél egyszerűbb műtétet még jó h legalább jó helyre nőtt. Én holnap este megyek megnézni a babót. már nagyon várom. Sajnálom a rossz alvást reméljük ez is rendeződik hamar. én is rengeteget iszom de már ez is mérséklődött nálam meg a kiszáradás érzés is. nálam most a hideg csipkebogyó tea jön be, a viztől már én is iszonyodtam

Lujzi jó spontásokodást ;)

Navi hát akkor a pókerozást jó ha hanyagolja a párod egy időre. rókakomának add át búcsúlevelem és mondd meg hogy most már távozzon. te is, Kubu! Hideg kakaó nekem is bejött, ha meg tudjátok inni meg a kalács is jó hozzá.

Vörösmacska sztem is kérdezd meg a dokit a cexel kapcs, bár nekem úgy rémlik lombik után nem nagyon szokták javasolni 12. hétig. én is izgulok emiatt úgyhogy csak néha óvatosan szoktuk de nekem is van hiányom mert én is álmodom néha róla

Judit teljesen természetes h alig várod a tesztelést én is igy voltam vele. én a 14. napon teszteltem elég erőset 1 babával. Mennek a babaragacsok ++++++++++++

Kubu hát sajna az nem jó ha nincs segitség az nagyon sokat számit. nekünk se lesz sajnos túlzásba, egyszer egyszer tudom majd csak rábizni tesóra, nagyszülőkre. Marci csudiédi :))

Eszternek és a babóknak nagyon nagyon szorítok. bent a kórházban vigyáznak majd rátok és minden rendben lesz!

Ibi szupi h elkezdődtek a vizsgálatok szorítok nektek.

ÉN ma voltam védőnőnél, kaptam kiskönyvet. Nagyon szimpi, és jó tanácsai vannak. Mondta h figyeljek a súlyomra mert van egy kis feleslegem úgyhogy este no szénhidrát, csak husi zöldséggel, tejtermékek, alacsony cukortartalmú gyümölcsök.

Én 2 napja nagyon jól vagyok, semmi émelygés, hányinger, étvágytalanság. Csak fáradékony vagyok de az sem vészes. Hát örülök neki csak most meg megy a para, hogy most mért nincs semmi ha eddig volt. Holnap este remélem megnyugszom a dokinál.

Kép
vayacon

Kispatak olyan érdekesek lehetnek ezek az orhidea fajták. Nem tudsz róluk képet rakni? Igen még a csapvizet sem bírják csak ha állott. Én mindig öntök egy kannába vizet, és hagyom állni több napig és azzal locsolom.

Egyébként egy táltos is azt mondta hogy olyan vízet kell inni az embernek ami látott napot és látott holdat. Tehát 24 órát állt valahol.

Már csak 4 nap és látom remélem a petezsákot nagyon izgulok.

Kép
Kép
pancsi76

Vaya jó hallani hogy jó fej a védőnőtök. Hát amikor Laurát megszültem, és elösször jött ki hozzánk, akkor a táskája tele volt arannyal. Törökbe járt ki és hozta be. Hogy melyik állna jól a lányomnak. Hát gondolhatod én meg mennyit bénáztam. Én azt sem tudtam hogy meg kell büfiztetni a gyereket evés után. Szóval más érdekelt volna, nem az arany. De amúgy rendes volt, csak hát az üzlet az üzlet alapon.

Ha nincs jel az nem rosszat jelent örülj neki. Hozzászokott a szervezeted a hormonváltozáshoz. Reméljük ez igy is marad.

Kép
Kép
pancsi76

Macs visszanéztem ,és láttam milyen gyönyőrűek a virágaid, biztos sokat dolgoztál a kerten. Ez a kullancs mizéria nálunk is nagy gond, mi is a legjobb börre cseppentős verziót használjuk, amit az állatorvos ajánl. Meg plusz nyakörv, meg még csilingelős nyakörv. Nehogy levadássza az énekes madarakat. Mert igy is áldozatává vállik néhány. Szóval mindent megteszünk de mégis hétvégén neki is 3 volt a fején. A mellettünk lévő terület szintén nagyon elhagyatott és mindig ott koricál a susnyásban. Nem lehet kivédeni, csak bizzunk benne hogy nem lesz baj. Ja és mi is vizsgáljuk, de akkor lehet látni ha már megszívta magát a dög.

Zsuzsó köszi a névnapit. Hogy vagy?

Csucsu nem tudom honnét vettem hogy most hétfőn volt a HSG. Na akkor majd csütörtökön hajrá.

Kubu szombaton valamit le kellett dolgozni. Azért volt iskola. Ja egyébként elkaptad rókát? Püfföld meg helyettem is!!!
Szegény fog dolog egy vagyon.

Lujzi spontán élvezd az életet!!!!

Ancsy én erre választ nem tudok adni, mert foalmam sincs róla mi az eljárás, de majd a többiek segítenek.

Kép
Kép
pancsi76

Na hát jól elvagyok magamba itt írogatok, hát akkor én is megyek.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Pancsi: hát nem igazán tudom, hogyan kell ide képet feltenni. Egyszer akartam, nem sikerült. A papucsorchidea valami tényleg különleges, ez most nyilik, van egy fiókája. A piciket pedig kertésztől vettük ill. másikakat is az orch. kiállításon.

Locsolás: esőviz (bár ennek ellenére nálam nem sok virágzik) vagy pedig forralt viz, a sima állott viz az nem biztos hogy elég, ezt irja a termesztő. Priviben elküldöm a honlapját itt különben nem szeretek reklámozni, nehogy valaki félreértse.

Drukk a babókhoz várom az eredményt

üdv kispatak
Vendég

Sajnos hivatalos a sikertelenség.
Ibi 8 óra előtt néhány perccel érkeztem, kint várakoztunk a bejárat előtt, de legalább már nincs hideg.

Pancsi, Macsek nagyon vigyázzatok a kullanccsal, pont a hétvégén láttam egy műsort, ahol a kullancsokról volt szó és mondták, hogy az is veszélyes lehet, amikor kiszedi az ember, mert akkor is szétfröccsenhetnek a fertőző cuccosok. Mindenképpen érdemes a gyógyszertárban kapható kiszedő kanalat használni.

Zsuzsi nagyon drukkolok Neked a jövő hétre.

Eszterért nagyon szorítok én is.

Kubuspace nagyon édi a kis Marci.

Ancsyka nekem azt mondta az orvos, hogy a 3 hónapot így kell számolnom: márc.18-án volt a beültetés, így a következő jún.18-át követően lehet.

Kismamik rókaüző mindenkinek!!!
blacska

sziasztok Lányok,

Woody,
köszi a híreket Eszterről. remélem legközelebb jobb hírrel tudsz majd jönni, de gyere mindenképp.
drukkolok a triumvirátusnak!!!

Kubu,
Marci csoda édes, jó hogy tettél fel képet. én 19-én voltam a bmc-ben inszemen.

Judit,
én is épp azon agyalok, amin Te :-) vagyis hogy mikor teszteljek... pénteken lesz pont két hete az inszem, lehet aznap megkockáztatom... :roll:
lehetnénk zebratársak :-), vagyis remélem azok leszünk. régebben azok voltak itt a fórumon zebratársak, akik közel egyidőben teszteltek kétcsíkosat. :-D

köszi mindenkinek az érdeklődést és a drukkokat.
babaragacs és róka hess pirulák mindenkinek akinek szüksége van rá.
fognyűvő manók monnyanak le!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter,
imádkozom értetek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hát jóóóó reggelt lányok.

Nagyon le vagyunk lassulva. Mi ez a lapulás????
Na benyomtam egy répa álá cékla levet. Nagyon fiiincsiii volt. Olvastam hogy nagyon jó a kismamás állapotban, de amúgy is. Szóval próbáljátok ki.
Most nézegettem nyári ruhikat, de tanácstalan vagyok hogy érdemes e vennem, vagy milyet vegyek eggyáltalán. Úgyhogy az ügy napolva pedig a h&m ben nagyon jók vannak.

Zsuzsó nagyon fogok drukkolni a péntek miatt. De ha nem két csikos ne keseredj, mert még szerintem korai.

Blacska nagyon sajnálom. Hogy vagy? Junius már mindjárt itt van. Azért jó hogy teszteltél, igy legalább felkészülhettél rá. De gondolom igy is nagyon rossz volt. Nagy ölelés neked és csak előre!! A nyári sikerülnie kell. Addig meg sokat pihizzél. Nálunk a férjem a kullancs szedő. Szerintem én nem is tudnám kiszedni, annyira undorodok tőle.

Kispatak köszi a püt. Vagy egy óráig mazsoláztam az orhideákat. Nagyon szépek. És ez a fószer nem is kispályás. Mármint virágok terén. Látom van medvehagymája is. Most én olyat akarok beszervázni.

Kik mennek a héten? Rodina Csucsu csütörtökön. Én pénteken. és még segitsetek?

Kép
Kép
pancsi76

ESZTERNEK ÉS A PICIKNEK NAGY DRUKK KépKépKépKép

Stingnek boldog SZÜLINAPOT!!!
Legyen szép a napodKép

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Lányok!!

Most 1-2 sor,rohanásba vagyok.

Pancsikám!!

Csütörtökön megyek. :D Kicsit fosok tőle,de nem lesz gáz,tudom. :lol: Jól avgy??Nagyon pörögsz,azért pihizzél.
Sztem ne vegyél nyári rucit,max amibe belefér a pocakod is,addigra már nőni fog. :lol: :)

Rodin Te is jössz csütin???De jóóó??Hányra??Én 9-re.

Eszter!!

MInden drukkom a Tietek.Minden rendben lesz.

Igérem délután még jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csucsu99 2010.03.30 07:42-kor.
csucsu99
Budapest

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, most nem irok senkinek, annyira ledöbbentem amit Csucsu írt ...... Ugye nem igaz????? :(
(Irénke a kedves hangú, nyugodt, türelmes, segítőkész, kb. 165 magas, világosabb barnás hosszabb hajú hölgy a recepción.)
andrea-1

Andi!!

Jujj,nem Irénke akart lenni,azon járt az agyam,Én írtam el.A másik,szemüveges.Jujj,bocsiiii :oops: :oops: :oops:
csucsu99
Budapest

Csak Vele beszélt,és az volt eszembe,azért írtam el a Nevét,hűű,bocsesz....De állítólag a másik Hölgyemény beteg volt 2éve.Majd ugyis hív,ha megvolt aműtét,és rákérdezek még 1X.
csucsu99
Budapest

Mártika?
andrea-1

Ez nem lehet igaz. Valami félreértés remélem. Az Irénke fiatal tényleg nagyon kedves alacsony kicsit molett barna haju lány.

Én nem is ismerek rövid hajú szemüveges recepciós lányt.

Remélem nem igaz, és Irénkének hosszú élete lesz. Mert ő olyan aranyos és itt a fórumon is már fogalom a neve. Sokan tanulhatnának tőle.

Valaki valamit megtud írjon

Kép
Kép
pancsi76

Tiszta ciki.Irénke tuti neem,mert Vele beszélt reggel a recepción is Ő mondta Neki.Na lehet a Mártika,de majd ha felébredt,és hív,megkérdezem. :oops: :roll:
csucsu99
Budapest

Mártika igen rövid hajú szemüveges. Rég láttam már. Húúú szegény pedig ő is nagyon rendes volt. Biztos gyászolják sokan.

RÉSZVÉTEM AKI ISMERTE!!

Kép
Kép
pancsi76

Irénkének ezért hosszú élete lesz!!!! Csak véletlen volt, ne aggódj Csucsukám.

Kép
Kép
pancsi76

Áááááá,szegény,de íígy jó hosszúúúú életű lesz.Szánom-bánom.... :oops: :shock:
Beteg volt állítolag 2 éve.Ő most is dolgozott amúgy???
csucsu99
Budapest

Csucsukám, tényleg ne aggódj, tudod, akinek halálhírét keltik annak hosszú élet várható....

Mártikát tényleg tavaly ősz óta nem láttam... és Ő rövid hajú, szemüveges is.... Őszinte részvétem! :(
andrea-1

sziasztok!

tényleg pangás van mostanság

Pancsi már csak 3 nap :wink: te hogy bírod a terhességet? nem is szoktál panaszkodni. ezek szerint nincsenek nagyon tünetek?

Pancsi ez az aranykereskedő védőnő elég durván hangzik. néha azért elgondolkozom az emberek épelműségéről.

Itt lőrincen olyan szépen meg van csinálva a hely ahol van a védőnői szolgálat + gyerekorvos. Valami cég megvette és tök szépen felújították képzeljétek még egy kis gyerek játszó is van benne csúszdával, játékokkal. nagyon klassz

Blacska :cry: ölelések. kivánok sok erőt a folytatáshoz

Zsuzsi, Judit mennek a babaragacsok ++++++++++++++++

Szerintem ha eltelt két hét meg lehet próbálni a tesztet, de azért úgy állj hozzá, hogy még nem biztos, hogy kimutatja.

Pancsinak utólag boldog névnapot, Stingnek boldog szülinapot :D

Csucsu mennek a drukkok csütire, szoritok h jól viseld.

Én képzeljétek olyan hülye p.csa vagyok, hogy a tünetmentesség miatt csináltam egy tesztet. :oops: de ott volt a két csik :lol: kicsit megnyugodtam de azért várom az estét h a doki is megerősitse.

Kép
vayacon

Sajnálom Mártikát :cry: én bevallom nem tudom ki az, gondolom az utóbbi időben már ritkábban járt be dolgozni.

Kép
vayacon

Andi!!

Hogy sikerűlt a gyűlés??Kiváncsi vagyok,Nálunk mi lesz. :lol: :roll:

Vaya!

Hányra is mész dokihoz??Biztos minden oké,ne aggódj,tudom,könnyű mondani. :lol: Aztán gyere majd a hírekkel.Voltál védőnéninél??

Na tényleg balra el. :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsukám, ne is mondd.. kb. 40 valahány % jött el, ill. adott meghatalmazást... ennek az lett az eredménye, hogy a megismételt kgy ugyan eredményes volt, de szmsz-t érintő változtatásokat nem tudtunk megszavazni. Azokról a témákról írásbeli szavazással lehet ezután dönteni.. és ugye ezek pont a nemfizetők miatti szigorítások lennének...

Egyébként van egy degenerált vén fasz a házban, akinek nincs jobb dolga, mint az időnket rabolja... Most a kgy-n egy 9 perces monológot adott elő (mértem!).. a ház részéről az őt ért sérelmekről!!! Egyébként beperelte már a társasházat, a közös képviselőt, hogy sikkaszt, lop, ellopja a ház locsolási vizét!!!!.. amit el tudsz képzelni mindenféle aljas dolgot.. a bíróságról már majdhogy kivágták.. most a rendőrségen tett feljelentést. Nálunk egyébként javarészt fiatalok laknak, ez egy ilyen új építésű lakópark.. gondolhatod, hogy az öreg mi beszólásokat kapott a kgy-n... (mindenki nyugalmat szeretne, ez meg itt szítja a feszültséget, ráadásul a 178 lakásból ő az egyedüli aki elégedetlenkedik)....de mivel teljesen elmeháborodott, nem hiszem hogy felvette.. Szerintem mondjuk jól el kéne verni, hogy a macskát lovasrendőrnek nézze.. aztán csak bekushadna...

Lényeg az, hogy valahogy a kintlevőségeket be kell szednünk a nemfizetőktől, ezért behajtócégnek akarjuk kiadni a feladatot, de azt addig ugye nem lehet míg legalább az 50% meg nem szavazza asszem.. úgyhogy most majd kapacitálni kell a többi tulajdonosokat... hálás feladat lesz..de saját érdekünk, hogy ne legyenek a háznak likviditási problémái..

Na nem untatlak a témával tovább Benneteket ...:)
andrea-1

Andi hát ez felháboritó hogy nem fizetnek közösköltséget! Én nem tudom mit képzelnek az emberek, amikor már a levegő is pénzért van. Az a vén sz.ar meg költözzön máshova. Hát sok sikert nektek ehez a nehéz feladathoz.

Vaya köszi a névnapi köszöntőt. Hát nálam sincs semmi lehet nem is vagyok terhes. Nem rugdosnak a bébik, bébi. Nagyon izgulok a péntek miatt, de remélem látunk valamit. Én is gondoltam hogy csinálok még egy tesztet, de a HCG bizti megvan. Szóval Vaya nincs más tetendőnk csak várni türelmesen.

Kép
Kép
pancsi76

Kubuka, nem haragszom én, h. rábeszéltél KalMag-ra, csak jót akartál, de ez most nem jön be, majd később talán... még jó, h. nem volt túl drága!
Marci édes nagyon! Kérünk még képeket!!! :D
Örülök, h. hugival minden rendben! Neki hanyadik lombik is volt?
Most már azért rókakkomának nem kellene visszajárnia hozzád... találjon vki mást, de ne engem :lol:

Woody, köszi az infot, szegény Eszter még min. 2 hónapig bent a kórházban... csak azt remélem, h. így bármi van, rögtön tudnak segíteni, ill. h. normális a légkör! Nagyon szorítok én is nekik! Olyan jó lenne, ha látnák, h. minden rendben van és hazaengednék!

Macs, Pancsi, lehet én is kipróbálom a hideg kakaót, csak eleve nem iszom tejet... de hát egyszer meg lehet reszkírozni :roll: Aztán vagy bent marad vagy kijön...

Macs, milyen kis helyesek vagytok, h. így tervezgettek, amúgy mi is azt csináljuk, már nézzük is a telkeket, ill. házakat. Eddig is nézelődtünk, de most azt hiszem belehúzunk! Nem arról van szó, h. nem lehet egy gyereket felcipleni a negyedikre nap mint nap (többször), hisz más is kibírta, csak azért kényelmesebb is lenne és eddig gyűjtögettünk, h. egyszer mad egy szép házba költözünk vagy építünk, de annyira brutál telekárak vannak, hogy csak na! Totál el vannak szállva egyesek :roll: De aki akar az talál, csak nem szabad feladni!
És akkor én is mehetnék a kertbe olvasni!!! :D Nem csak az erkélyre a jó kis kipufogógáz szagba :wink:

Judit, szerintem is a 14. napon vagy utána picivel tesztelj! Nagyon szorítok!
Nagyon nehéz lehet a pasiknak feldolgozni, h. velük van a "probléma"! Ezzel az önérzetükön esik csorba...

Ancsyka, nekem okt. 22-én volt az első beültim és utána febr. 19-én a köv. transzfer! Mert ugye én longos voltam és már januárban elkezdtük a lombikot...

Ibici, köszönöm kérdésed, tegnap egész jól voltam és eddig ma is... eltekintve egy kis émelygéstől, ill. szédüléstől! De legalább nem kell minden pillanatban hánynom! Ez tök jó! :D
Majd meglátod, h. tényleg milyen gyorsan elindulnak a dolgok és mire észbe kapsz már ott fog figyelni a pocidban a babóca!!!

Pancsi, szóval alszol sokat... már aggódtam, miért nem jössz?! Örülök, h. minden okés!
Persze, h. örülök az egy babának, legalább szimpla, nem dupla izgalom van :D

Vaya, nekem is csak a nagyon hideg italok jönnek be... tök érdekes! Eddig mindig lópisit ittam mindenből :D de most nem megy!
Ahogy írsz(tok) erről a hideg kakaóról kaláccsal, egészen megkívántam!!!
Az az igazság, h. nem nagyon szokott nálunk lenni a póker, csak azért néha illik és úgy voltam vele, h. most még utoljára ám legyen... ha a párom megy, az nem izgat, akkor nyugi van itthon! Meg ált. havonta egyszer van és 7-8 fiú szokott összejönni, úh. ritkán esik ránk a helyszín biztosítása :D
Ahogy így írogatok...most épp parizert kívánnék rendes vajjal... de legalább kívánok vmit! :lol:
Bakker, el tudom képzelni, h. milyen amikor jobban vagy és nem tudod, h. akkor most mi van??!! Én is azonnal agyalok :shock: Ha szarul vagyunk az a baj, ha meg nem, akkor az! Remélem, csak annyi, h. hozzászokik a szervezetünk a hormonváltozáshoz, ahogy Pancsi írja!!!

Képezljétek, felhívtam a saját dokimat és csak ápr. 30-ra kaptam időpontot... addigra már 12. hetes leszek... :shock: lehet még tesztet is csinálok ezalatt a 4 hét alatt :oops: Nagyon sokára lesz még!!! Szerintetek az nem gond, h. nem megyek a 10. hét körül???
A védőnőhöz csüt-ön megyek, aztán ő elindít minden labort és megkapom a kiskönyvet is! Max. ha mennem kell szerinte előbb uh-ra max. bejelentkezek egy másik dokihoz!

Zsuzsi, szerintem pénteken már megpróbálhasz ellőni egy tesztet! Nagyon szorítok!!!

Singecske!!! Nagyon boldog szülinapot neked!!! :D

Én azt hiszem lemaradtam vmiről... meghalt volna Mártika??? :shock: Vagy mi vaaaan??? Vagy vki más?
Jézusom! Én őt utoljára nov-ben láttam talán! Most kiakadtam! :(

Andi, akkor zajlik az élet nálatok a házban rendesen... szerintem mindenhol vanak ilyen unatkozó degenerált idióták! De mit lehet velük csinálni? Egy kis patkányméreg??? :lol: csak vicc volt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu csak későn 19.40-re megyek, úgyhogy nem is tudom, jövök-e még ma, nem biztos, mert holnap korán kell kellnem a munka miatt. De reggel legkésőbb jövök a hírekkel. Tudom én, hogy minden rendben van a csöpivel, csak az ember agyal minden hülyeségen. :roll: De csakis jó híreket kaphatunk. Remélem Api is bejöhet, mert ő még nem is látta uh-n a babát.

Andi őszinte részvétem, hogy ilyen f..okkal kell foglalkoznod, felnézek rád, hogy vállalsz ilyesmit. Én sosem voltam aktív ilyenekben.

Pancsi akkor szerencsés vagy nyugi tuti ott van az a baba :lol: aztán még nálad is befigyelhet a hányinger meg hasonlók. no nem kivánom de azért te még eléggé az elején vagy. tényleg előző terhességednél hogy volt?

Navi én régen alig ettem kalácsot meg hozzá kakaót mondjuk főleg azért mert hizásra hajlamos vagyok. De amikor rosszul voltam vhogy beugrott és tényleg segitett. pedig nem is olvastam sehol hogy ez jót tehet. mondjuk most már próbálok egészségesebbeket enni h nem vagyok annyira carul.

Én még a leveseket kivánom nagyon főleg a husilevest és most már a husit is meg tudom enni, pedig egy pár napig az nagyon nem ment.

Örülök, hogy te is jobban vagy és végre kivánsz kajákat is, csak igy tovább
:lol:

Kép
vayacon

vaya
én ugyígy voltam 4-5hétig csak a húslevest bírtam megenni és a férjem már röhögött hogy hogy lehet naponta 5-6 szor csak húslevest enni mert reggel is azt ettem kenyér és pékáru szóba sem jöhetett.
Akkor neked is lányod lesz???? kiváncsi leszek rá.

csajok most ki halt meg????

Eszter
nagyon nagyon remélem hogy ha pihensz akkor nem lesz semmi baj és bent maradnak a babócák, csak több pihenésre van szükséged.

Mindenkinek boldog névnapot és szülinapot aki mostanában ünnepelt így utólag is.

mi jól vagyunk 1-én megyek a főorvosi kontroll uh-ra reggel majd írok hogy mit mondott.
Dokin még mindig gondolkozunk, mert mindenki csak "pénzért" vállalna be meg magánba én meg nem fizetnék 150-et a szülésig meg érte.....
majd meglátjuk mi lesz.

szoritok a babásodóknak

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,
nem látom az eredeti hsz-t, jól olvasom hogy meghalt Mártika ?
istenem szegényke, potyognak a könnyeim. majd próbálok később jönni.

kubuspace

Pancsi!!!

Boldog Névnapot utólag is.Most látom nem küldtem el az üzit,bent van a telómba. :oops: :lol:

Kubus!!
Marcid valami tünemény. :lol: Imádnivaló Kiskrappek.

Rodina!!
JÓl vagy?????Minden oké ugye??

Muzsi mami!!
Tessék jelentkezni,mégha csak ritkán is. :D

Andi!!
Nálunk is ez a szitu.Most lehetne pályázni felujításra,meg minden ,de annyi a kintlévőség,hogy nem lehet,először bekéne azokat szedni.Most már árverezik alakásokat,bírósági végzések mennek,másképp nem lehet. :roll: :twisted: Aki meg fizeti rendesen,az meg szív.Olyanok tartoznak nem is gondolnád. :roll: :roll: Az öreg kis nyugdíjas,aki napról-napra él,az meg fizeti rendesen.
Már érik Nekem is egy vitám a 4.lakókkal,folyamatosan kidobálnak mindent az ablakon,lusták levinni a szemetet,vasárnap szedtük össze Apával,nem részletezem..Mi meg pont rálátunk.
csucsu99
Budapest

Pancsi!!
Most mi van a Balatonnal,lefoglaltátok???Tuti jöttök?? :D :lol:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!!!

Ma voltam 2. cn-on uhun!
Nagyon kevesen voltak, én úgy hallotam,hogy a Mártika halt meg sajnos és ma van a temetése, azért is voltak olyan kevesen, sok doki nem volt bent, vagy ép akkor mentek el..
Mi sajna nem kezdhetünk,mert van egy 25mm-es cisztám,majd köv. 2. cn-on kell mennem.....
Szerintetek most fog távozni a mensivel??? Még soha nem volt.... :? ,pont most jött elő ,amikor már kezdhetnénk...., 3 éve lesz,hogy próbálkozunk és ez idő alatt nem volt :twisted:

Húúú lányok ti nagyon termeltek, megpróbálok visszaolvasni :D

EDI
ediii

Sziasztok!

Ha beszélek Eszterrel átadom neki, hogy mindenki nagyon drukkol nekik.

Navared, szerintem nem gond az időpont. Nálam is így lett volna télen. De volt egy kis barna váladékozásom, szilveszterkor és ezért azonnal meg akart nézni a doki, még a 12. uh előtt. Különben a 8. héten voltam nála első alkalommal.
Ja és most is csak 4 hetente van vizsgálat (ez van normál terhességnél, ha nincs gond). Elég hosszú idő, de ki lehet valahogyan bírni.
Ma pl. voltam védőnéninél (ok a csaj kb. 27 éves) és volt szívhang hallgatás is. Nagyon édi volt Lili, jól belerúgott a készülékbe. :D :D A szíve meg ver 154-160-nal.
Na ilyenkor ismét megnyugszik az ember egy kicsit. :D
Majd nálad is ez lesz!!!
Viszont a kombinált tesztre rá kellene telefonon kérdezni, hogy ők csinálnak-e ingyen (12, ha nem, akkor érdemes elmenni fizetősbe). Szerintem ez nagyon megérni!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Nagyon köszönöm a névnapit lányok.

Csucsu persze hogy megyünk Attilával megbeszéltem hogy húsvét után vissza szólok hogy mennyien mennénk, de addig tartja az időpontot. Remélem hogy úgy lesz. Mert mi igy beszéltük telefonon.
Hát hogy milyen szemét lakók vannak. Meg igénytelenek. A barátnőmék egy gettóba laknak, panelban a 2. emeleten. Gyalog szoktunk felmenni hozzájuk, mert a lift is koszos. Hát képzeljétek, ott volt a nagy pisi a lépcsőn. Mondom hát ez itt így szokás? Mondja a barátnőm hogy az eggyik lakó renszeresen oda rakja a cuccot, mert bolond. És nem csak a vizeletről van szó.
Szóval ki vannak szolgáltatva a szomszéd idióta dolgainak. Pedig vannak nagyon jó kis közösségek is.

Nava hát jó messze van időpont. Ez ott fehérváron van? Ott is fogsz szülni? Ismered már az orvost? Vagy csak most találkoztok?
Igen igen sokat alszom, de én is mint Rodi éjszaka felébredek. Ezért mindig van egy kis délutáni szunyóka.
Ma pl egy szekrényt, vagyis inkább egy cipős szekrényt nagyon arréb akartam tólni, de megálltam hogy ne tegyem. Pedig olyan jól nézne ki az előszoba másik oldalán, mindent kimértem, de inkább megvárom a Lacit. Lehet ilyen fészekrakó szindróma van rajtam.

Vaya hát remélem ott van a kicsike tényleg. A férjem azt mondta hogy ő biztos benne hogy ketten vannak. Hát én nem annyira. De majd elvállik. Nagyon szép lehet a védőnő hálozat nálatok. Bizti ilyen baba találkozó is lesz ha van játszótér is.

Kép
Kép
pancsi76

Edii hát nekem is pont ez volt. Bár nekem endom van, és az orvos rögtön arra gyanakodott. Aztán kiderült hogy ez csak egy bevérzett ciszta volt, és mensikor ki is ürült. De nekem kellett szednem 1 hónapig fogigátlót. Neked nem írtak?

Wodyy köszönjük hogy közvetíted Eszter felé a dolgokat. Nagyon aggódunk érte. Tök jó lehet ha már rugdos, és hallani a szívhangját. Ha van időd írnál erről a kombi tesztről. Lehet hogy beszéltetek róla, de én nem emlékszem, és most érdekelne. Azt tudom hogy 30 ezerbe fáj, de hol van? És miket csinálnak, mikor kell menni? Ilyeneket.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok lányok!

Jó sokat írtatok.. foszlányokat olvasgattam és megállt bennem az ütő, hogy Irénkével történt valami... nem mintha más élete nem lenne fontos, de én őt ismerem jobban. Mártikára nem emlékszem...

Eszternek szurkolok, biztos minden okés lesz! Melyik kórházba van? Jánosban?

Woody! Virgonc egy kis manód van! Anno az én kislányom utálta az uh-t. Szinte ellenkezett, rúgkapált!

ediii! Sajnálom, hogy közbeszólt az a nyavalyás ciszta! Úgy gondolom, hogy nincsenek véletlenek! Türelem!

Képzeljétek lányok, göthös lettem. Úgyan úgy mint az őszi petevezető műtétem előtt a torkom megadta magát és ráhúzódott a fülemre! Nem fáj, csak nincs hangom és nem vagyok 100-s. Gyorsan elmentem dokihoz, hogy gyógyítson ki a korságból. Kaptam antibiotikumot 7 napig szedem + kanalast a gigámra!
Szerintetek ez befolyásolja a jövőhét végefelé induló stimulációmat? Nem merem megkérdezni a dokimat, mert tuti elnapolja a dolgot! Nem vagyok lázas se!

Mit csináljak! Úgy szeretném, hogy jövőhéten kezdjünk! :cry:

Kép
avarka

Sziasztok,

Angyal,
Marci nevében is elpirulok :oops:

Woody,
Köszönjük a híreket, és folyamatosan nagyon drukkolunk a bébiknek hogy minél tovább legyenek Eszterpocakban.

Ancsy,
Én nem tudom a választ, arról h hogy van ez a 3 hónap.
Vonalzód nagyon édes.

Ibici,
Sajna nagyon megzavarta Marcit az időátállítás, 9 óra helyett, most 6-7 között kel, 11 óra helyett du 1-kor alszik el, van hogy éjfélig pörög, mi meg totál kivagyunk.
Naná hogy elkezdődött valami ! drukkolok hogy minél előbb további jó híreket kapjatok.

Judit,
Passz hogy mikor lenne jó tesztelni.
Nagyon drukkolok hogy apát meg tudd lepni.
Egyébként ébren is nagyon jó fiú Marcika, kicsit rombol, tombol és mostanában nagyon apás lett. Ha a párom hazajön én megszűnök létezni Marcinak.

Kispatak,
Köszi infót, lehet hogy beleásom magam egy kicsit ebbe az ep-s dologba.

Pancsi,
Napok óta szerettem volna boldog névnapot kívánni Neked. Ne hari hogy csak most teszem, de utólag is sok sok szeretettel köszöntünk.
Nem ijesztgetés, és tényleg ha jól vagy akkor mindent lehet csinálni, de mi pl kétszer huncutkodtunk az elején, vérzés majd többnapos kórház lett belőle.
Uh védőnő nem semmi lehetett.
Róka még mindig itt van, ma reggel is benézett, már nagyon utálom.

Vaya,
Rendben kakaót kipróbálom.
Hogy rajtad súlyfelesleg ???? Hol ???????
Újabb teszt :lol: édes vagy.

Zsuzsó,
Lehet hogy totál össze vagyok zavarodva, de múlt héten is voltál BMC-ben nem ? Vagy keverek valamit ?
Drukkok mennek.

Blacska,
Öleléseket küldök Neked.

Andi,
Sok szerencsét és kitartást hogy sikerrel járjatok a többi lakóval együtt.

Nava,
Huginak 2. inszem volt.
Vuknak keresünk majd egy másik delikvenst :lol:
A dokid tudja hogy hány hetes terhes vagy ? Tulajdonképpen ha a védőnő elindítja a dolgokat akkor oké, csak a 12 héten legyen tényleg uhu.

Sting,
Boldog születésnapot Neked.

Edii,
Sajnálom hogy nem tudtok kezdeni.

Avarka,
Ajaj ez a betegség. Hááát nem tudom hogy mennyire befolyásolhat bármit is most ez a betegség.

Köszönöm mindenkinek Marci dicséretet.

kubuspace

Uram atyám, meghalt a Mártika?! Kép Jól látom? Kép Mert az eredeti Csucsu hozzászólás eltűnt....Nekem gyanús volt, mert december óta nem láttam, még egyszer kérdeztem is tőletek, hogy tudtok-e valamit. Hát ez szörnyűű hír. (Egyébként aki nem emlékszik, inkább azt írnám róla, az ősz rövid hajú hölgy volt és ő volt egyébként a recepció vezető)

Woodi köszi az infót Eszterről!
Eszterem, naponta százszor gondolok rátok, nagyon izgulok értetetek, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen veletek, veled is és a három kiscsajjal, egészségesen fejlődjenek, és még nagyon sokáig rendben a pocakban maradjanak! Kép

Lányok, a nagy semmittevésben olyan eszméletlenül pörögnek a napjaink, :lol: :lol: hogy el sem hiszem. Minden napra van valami kis lájtos teendőm, ma pl jött a mosógépszerelő és a fürdőt előkészítettem neki, elpakoltam meg egy kicsit rendbe vágtam, de úgy lihegek a legapróbb teendőtől, mint a hízott liba. :D :D :D Sokat olvasgatok. Végre Zuramnak beindult a meló és kint lesem, ahogy dolgozik.
Ma csodálatos dolog történt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hozott a postás egy nagyösszegű utalványt nekem, tiszta izgalomba voltam, hogy mi lehet, főleg, hogy akkora összegben, hogy nem hozza ki a postás. Hát a biztosításomban van női műtétekre kiegészítő biztosításom és már a cisztaleszívásokat is beküldtem, de úgy visszadobták, hogy csak úgy nyekkent. :( Aztán most beküldtem a petesejt leszívást is, de nem számítottam semmire. Ésssss lám-lám kifizettttték!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hát nem is jöhetett volna jobbkor, mivel most fogom kapni az első táppénzt és biztos elhúzódik, mire az első kijön.... :lol: na meg vajon mennyi lesz :roll: ... még az a szerencse, hogy valamennyire normálisnak mondható összeggel voltam bejelentve.....

Vaya gratu a kiskönyvhöz :lol: :lol: :lol:

Navi, ilyen sokára mehetsz a dokihoz? Nem értett félre valamit, hogy ilyen sokára adott időpontot? Vagy ez normális helyzet? Én a 12. hétig K ügynöknél maradok. :lol: Engem még a nagy rosszullétek elkerülnek, de nekem egyik lánytestvérem és anyukám se volt rosszullétes, se hányós.

Ibici, csak így tovább, menni fog. :lol: :lol: :lol:
Én is egy-egy alkalommal, amikor úgy éreztem sínen vagyunk, olyan szinten vigyorogva jöttem el, mintha már legalábbis babás lettem volna :lol: :lol: :lol:

Pancsi kismami, nemsokára mehetsz a ultrahangra, már nem sok van. Nagyon drukkolok. Aranyos védőnéni jó sztori. :lol: :lol: :lol:
Végül vettél tőle valamit? Nálunk még az a védőnő van, aki akkor járt anyukámhoz, amikor én születtem. Elég matuzsálem, bicajjal száguldozik, de szegénykém nem halad a korral, leragadt még úgy kb. a rendszerváltásnál. Nővéremhez is ő járt, de tök felesleges volt.

Blacska nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De olyan gyorsan repül az idő, a januári nem sikerülős csajoknak is mindjárt indul a stimujuk. Idősürgető Kép

Judit, Zsuzsó babaragacsok Kép

Lukácsné mennek a drokkok a kiemelt UH-hoz!! Kép

és ezentúl csak pozitív tesztek lesznek! csiribú csiriribá! Kép

Maccs
vörösmacska

Avarka baciűző Kép

Kubu, hááát azt nem is írtam, hogy Marcinak el lehet olvadni! :D :D Tünemény egy kispasas :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Na végre Macs te is jöttél. Szóval olvasgatsz, hát én is be vagyok bástyázva csupa jó könyvvel. De mindig van valami ami fontosabb. Ma pl vasaltam, meg rendezgettem.
Nagyon jó az ilyen meglepi pénz az tuti. Nekem is volt egy biztosításom, ami első lapar után kijelentette hogy nőgyógyászati dolg ügyében nem vállalnak velem kockázatviselést, hát mondom szupi. De tényleg ne is legyen semmi.

A védőnénitől nem vettem semmit, mert a keresztszülők akarták megvenni a fülbevalót, én meg amúgy sem szeretem a török aranyat. Meg nem is voltam erre felkészülve. De milyen rég volt ez....

Avarka baciűző neked!! De szerintem ez nem befolyásolja a stimut a leszíváskor meg hús mer teljesen egészséges leszel. De jó nálatok is beindul minden.

Kubu köszi a névnapit. Hát most rámhoztad a szívbajt, akkor most hanyagolom egy kicsit a dolgot. De az nekem olyan ijesztő hogy amikor azt mondják hogy egész terhesség alatt no cex. Jó az ember kibirja, a cél érdekében. De azt is mondják, élj teljes életet. Hát akkor hogy van?
Na akkor tényleg átadhatod a hugodnak a mesebeli rókát. Tényleg te Marcival is ilyen sokat rosszul voltál?

Kép
Kép
pancsi76

Macs hát neked is mindjárt itt van a szívhan nézése. Szerintem annál jobb nincs is. Persze itt az elején.
Tényleg mit dolgozik a férjed? Otthon dolgozik? De jó neked akkor egész nap veled van. Te kérted K ügynököt hogy maradj 12. hétig? Vagy ilyenkor az a menet a többes terhességnél? De gondolom a magánba mész.

Kép
Kép
pancsi76

Macsi

Gratulálok a pöttyökhöz.

Navi

Gratulálok az 1 centishez, ami már nem is 1 centis.

Eszter

Noa utol fogja érni a többieket, itt kint pedig le is hagyja őket.
vnbeni

Vaya, ma sem volt még rókica: kop-kop-kop :D
De azért egy hajmosás is megvisel, én is úgy lihegek, mint egy hízott liba, ahogy Macs is írja :lol: úh. szerintem minden okés odabent, csak olyan kis hitetlenek vagyunk, cöcöcö :roll:
Majd gyere holnap a hírekkel, amik csakis jók lehetnek!!!
Bakker, ez a húsleves nálam is bejött, pedig amúgy nem vagyok elragadtatva tőle, sőt, hétvégente nagyon ritkán van, mert mindenki húzza a száját, főleg én! Most meg annyira jólesett :shock:
Ma még csináltam bolognais tésztát és az is lement és ízlett is! Lehet, h. ennyi volt a hányós időszak? Nem kevés ez egy kicsit? Vagy örüljek, aztán kész?! :D

Lukácsné, ez a húsleves kívánás, de hús nem nagyon evés a lányos kismamikra jellemző??? :wink: :lol: Nekem is mindenki azzal jön, h. puncis lesz, csak a férjem, meg én hisszük azt, h. kukis!
Pénteken gyere majd az eredménnyel!!!

Ediii, szegény, ez a sz@ros ciszta... pont most :( Remélem elmúlik a mensivel, aztán kezdhettek végre!

Woody, köszike, akkor kicsit megnyugodtam! De ha esetleg a védőnő javasolja, h. nézessem meg magam, max. elmegyek a helyi nővédelmi kp-ba, ahol meguh-oznak! Amúgy itt állítólag megcsinálják ingyen a kombinált vv-t is! Azt mindenképp meg akarom csináltatni!
Lilinek nem tetszett a készülék? De jó lehet érezni!!! :D

Pancsi, igen, Fehérváron maradok, ez a legkényelmesebb minden szempontból! Ismerem a dokit, annak idején ő műtött, ill. küldött a Szűcshöz is! Csak nagyon sok a páciense és mivel pont a 12. hétre kaptam időpontot, talán jó lesz így, ahogy Woody is írja!
Lombikosoknak nagyon nem ajánlják a szexet, pont a vérzés, ill. méhösszehúzódások miatt, aztán a 12. hét után, ha minden rendben van, akkor már szerintem nincs akadálya! Már csak 7 heted van vissza, bírd ki vhogy :lol: Tudom, könnyű mondani, de én is ebben a cipőben járok, szóval nehéz mint állat!
Amúgy nekem csak a 6. héten kezdődött a hányinger, a 7. héttől meg a hányás, szóval még bármi lehet nálad is... Én is azt hittem nincs is ott a baba, mert nem volt semmi bajom, de tévedtem, szerencsére :D

Kubu, az asszisztenssel beszéltem, de ismerem őt és szerintem felfogta amit mondtam neki :roll: Minden vizsgálatot elindít a védőnő és pont a 12. héten megyek a magánrendelésre, szóval csak nem késő... :oops:

Macsek, én ismertem Mártikát (ő is fehérvári volt), volt is vele egy kis összezördülésem a fórum miatt... de ezt inkább nem részletezném, na persze nem haragudtam rá, mert végül is "megbeszéltük" a dolgokat! Nagyon sajnálom, ami történt vele!!! :( Igazán segítőkész volt!

De jó, egy kis lóvé mindig jól jön... hát még ilyenkor!
Amúgy nálunk sem volt senki hányós... :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, persze csatolok egy-két infot.

A lényeg egy sima vérvétel és a 12. heti genetikai uh-val van összekötve. Ja és megbízhatóbb, mint a 16. heti AFP (az egy elavult dolog és ha nem pont azokon a napokon veszik le, akkor rossz értéket mutathat).

http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... -bovebben/

http://www.downszures.hu/kombinalt_index.php

és itt egy 2008-as lista ahol ingyenes, de már nagyon sok kórházban az a Sejtbank támogatásával, a dokidnál kellene rákérdezni (pl. János)
http://hvg.hu/egeszseg/20080923_down_kor_szures
(annyi van, hogy ilyenkor 1,5 hét az eredmény, az istenhegyin pedig 1-2 óra és megvan)

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woddy, a hvg-s linkben fel is van sorolva a fehérvári nővédelmi kp, és így a sejtbankon keresztül már 1-2 nap múlva meg lehet nézni az eredményt! Tök jó!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

pancsi76

Köszike, már jobban is érzem magam! :lol:

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?