Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Sucer. A fiút nem nagyon szokták elnézni sztem :-)
Különben meg benne van a pakliban! :shock:
Kérdd meg a családot, hogy semleges színekben vásároljanak jóóóóóóóóóó sokat! :-)

cáfolom! a kolléganőm unokája is végig fiúnak mutatta magát... sok-sok uh, és nem az őskorban, hanem pár évvel ezelőtt... aztán megszületett Réka mindenki nagy megdöbbenésére... :lol: :lol: :lol:

Évi dörzsölöm a kezem ezerrel!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
jaaa, az autó csak holnap lesz kész, ezért csak holnap megyek haza... húzós hét lesz ez... délután, este fogom ledolgozni ezt a napot!!!

Csillag remélem nem haragszol, de így csak jövő héten tudunk talizni... de ne aggódj, semmiről nem csúszunk le!!! hiszen 2 kerek hónapunk van mindenre!!! :D

Kép
gtunde75

[quote="vanilla01"]
írta:
vanilla01Lányok ma nagyon rosszul voltam reggel azt sem tudom hogyan jöttem haza az oviból 3 óra teljesen kiesett mintha eltűnt volna arra emlékszem szédültem émelyegtem mint aki részeg és nem volt biztos a talaj a lábam alatt .11 óra után az ágyban tértem magamhoz átöltözve kulcsa zárva az ajtó belülről, mi történt nem tudom ......:( arra emlékszem nagyon féltettem a kislányt a Mayácskát nehogy baja legyen . De most már jól vagyok de nem tudom mi történt délelőtt mi volt ez :(
[/URL]

ez nagyon nem hangzik jól! nem kéne elmenni dokihoz?

Kép
gtunde75

Vanilla. Ez elég rosszul hangzik. Ne hagyd ennyiben! Doki?
Tünde. Biztos vannak kivételek, de ha ott lóg a kukac, akkor ott lóg. :-) Ha meg nem látnak semmit, attól még ott lehet, csak "eldugta". na. :-)

Egy szó mint száz, ezért írtam oda, hogy benne van a pakliban bármi, majd ha kibújik a Baba, kiderül. :-)

szilvás76

Huhú. Na porszívóztam ezret,mostam 4 adagot,felmostam és főztem egy pörit,meg voltam vásárolni anyukám segédletével,de most muszáj lesz ledőlnöm míg jön Miki mert nagyon fáj a lábam és fáradt is vagyok...aztán még letörölgetek majd. Elkezdtem felrakni a függönyöket,de rájöttem hogy ehhez túl sokat kell kalimpálni nyújtózkodni ráhagyom az uramra. Azért 10 centi az centi (khm,a magasságára értem :lol: :lol: 8) )

Vanilla,ez nagyon rosszul hangzott...kicsit túlhajtottad magad???? Ejnye. Párod hogy van?
A pocid nagyon szépen nő!!

Szilvi csuklás :lol: vicces lehet.

Sucer megsütöttem mindet oszt megettük :lol: jó volt rá 3 férfi meg én,egy testben 2 lélek :D
Csak nem nézik el a kukacainkat :?

Clarika 8 kg :shock: :shock: seholse látom,majd jól megnézlek legközelebb személyesen. :lol:

Lehet volt még valami,de most tényleg vízszint...másfél órára...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok, megyek a "Nagyért" :-)
Jó pihit! :-)

szilvás76

Sziasztok,

Tünde,
azért bízom benne, hogy nem nézte el a dokim a dolgot. Gondolom ez gép és szakemberfüggő is. Azért készülünk lánynévvel is, hátha. Gondolkodom amúgy a 4D-n, egyre jobban olyan 26 hét felé... + nap a pároddal, az autóitok romantikus hangulatban voltak :). Mondjuk az már kevésbé romantikus, hogy le kell este dolgoznod... :?

Évi,
azt nem semmit pörögtél akkor ma, pihenjél is! Vigyázz magadra, ne hajtsd szét magadat!

Vanilla,
persze érdekel, hogy mi van a pároddal, jöhet privibe. Sztem is nézesd meg magad dokival, nem gondolod, hogy a vérnyomásod rendetlenkedik? Nagyon csinos voltál és vagy is! Szép pocid van már neked is!!

Lassan én is indulok mert szülői lesz az oviban 16:30-kor a sulikezdéssel kapcsolatban.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Tünde!
Semmi baj... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi lányok de komolyan nem tudom mi volt reggel velem szerintem kezdek kimerülni testileg és lelkileg főleg hogy holnap lesz apukám halálának 1 évfordulója minden előttem zajlott le pikk- pakk és nagyon felkavar ez az egész most fölég hogy akkor is egyedül voltam meg most is és már félek mi fog történni .... :(

Dokihoz meg lehet elmegyek most jelenleg jól vagyok kivéve hogy megint hulla fáradt vagyok és ülve el tudnák aludni .
Vendég

Vanilla,akkor aludj..vagy vedd igénybe anyósodék(párod szüleiék) segítségét,de magadra vigyázni kell,ott a bumbus a pocakodban,nem megy minden simán (én is rá kellett már jöjjek...)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Észre vettem nem megy simán de én mindig mindent egyedül csináltam jóóó belátom akkor húszon tízen éves voltam és nem volt szív ritmus zavarom se vérnyomásommal gond kell a pihenés de csak akkor fog menni ha párom itthon lesz nekem rá van most nagy szükségem addig meg ki kell bírjam perszenem a pici kárára tehát ha érzem hogy sok akkor stop és pihi..
Vendég

Succer én csak jót hallottam róla... barátnőm is ott szült nemrég.
reméljük télleg jó. Dokid?

Évi: mi ilyen szinűek leszünk :)

Kép

Kép

Kép

Kép
freyja

Vanilla, nagyon vigyázz magadra! Ez a "kiesés" szerintem sincs rendben, dokinak meséld el feltétlen!

Freyja, lakás vagy ház? Mikor készültök el vele előreláthatólag?

bekri

Bekri lakás :) másfeles földszinti kislakás. talán 2 hét és átkölözünk.
de még vár egy ablakcsere 3hét múlvára... szóval végleg csak akkor leszünk kész, no de totálisan szétbombáztuk :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

sziasztok elrohanok az oviba és re vissza addig is

•**•.¸♥
........(¯`v´¯)
.......(¯`(●)´¯)
.........(_.^._)
..............I/ ¸.ª¨...(¯`v´¯)
...........“ªI ¸.ª“˜¨(¯`(●)´¯)
.....¯¨˜“ª.I/´ª¸....../(_.^._)
“ª¤....¤ ª“˜Szia szép tavaszi napocskát :)
Vendég

Szép jó reggelt minden kedves Kismaminak :D
Nagyon jók a képeitek.
Lehet mi is elköltözünk :)

Este negyon rosszul aludtam...el volt dugulva az orrom alig kaptam levegőt.Hajnali 3kor kamillát főztem és gőzöltem.Reggel amikor felkeltem hasmenéssel kezdtem a napot :(
Benyelhettem valamit????? :shock: Vagy meghajtott a kamillatea amit ittam hajnalban?
Nagyon rossz így lenni...bár az orrdugulás nálam megszokott(minden terhességemet így hordtam ki) azért már kezd belőle elegem lenni...nehezen viselem :(
Remélem mindenki jól van!

Vanilla! szerintem is menj el orvoshoz...reméljük "csak " a kimerültség okozta...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép jó napot!

ma megyek barátnőzni, így csak este vagy holnap tudok jönni!
Vigyázzatok magatokra és a picúrokra!

Csillag,
a kamilla meghajthatott, ne aggódj! Én napok óta orrot fújok és reggelente fáj a torkom, de szerencsére semmi komoly :) . Pihenjél ma ha teheted!

Vanilla,
privi ment :)

Évi2,
nagyon szép lesz a lakásotok, van melótok bőven. A dokim külsős orvos ott, llangot nem ott szültem, így minden infónak külön örülök!
:)

Évi,
kipihented magad? Tessék lájtosabbra venni a figurát, ne hajtsd magad. Minden napra egy kis meló, oszd be! :)

Szép napot!
Pussz

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Visszaolvastam, de válaszolni, reagálni képtelenség rá. Ne haragudjatok.

tegnap voltunk Pesten szív uh-n és örömmel jelentem, hogy minden rendben van. Semmi nem odavalót nem talált a doktornő, aki nagyon rendes volt, most is. Sőt jókedvében találtuk. Egy biztos, olyan jó gyerekünk nem lesz mégegy, mint Bence, mert alig hagyta magát megvizsgálni. Apa már nagyon kíváncsi volt, hogy melyik csapatot erősíti, de sokkal okosabbak nem lettünk, mert erősen szorította a lába között a köldökzsinórt, de ezen kívül lehet még ott valami, nincs kizárva. Így a Szilvinek ígért kosár csoki veszélybe került, de még bármi lehet. Az a fő, hogy egészséges!

Tünde, Sucer gratulálok a 20. héthez!

Pussz...

királylány

Ejj -ejj. Már megint sehol senki....

Vanilla szépen változol. De ez a rosszullét :shock: Mindenképpen keresd meg a dokit és ha lehet akkor vegyél igénybe segítséget. Azt mondtad párod szüleivel jól kijöttök. Biztosan segítenek most amíg a párod lábadozik. Írsz róla nekem pü-ben, hogy hogy van? Mikor engedik haza?

Sucer nem hinném, hogy elnézték volna, de volt már ilyen. Bár ha a doki tutira mondta...viszont a fiús ruhákat ráadhatod akkor is ha lány lesz :wink:

Zsófi, Bekri örülök, hogy a csemeték jobban vannak.

Évi te is pihenj többet. Nem semmi amit pörögsz....Jók lettek a színek. Ha minden a helyére kerül kérünk képet. Majd én is dobok fel - ha más nem a blogba - előtte/utána képeket. Április közepén fogunk neki a nagy házalakításnak.....hát már most várom a végét. Tegnap bementünk a KIKá-ba tapétát nézni. Na nem sokáig időztem mikor megláttam az árakat. Itthon sokkal olcsóbb...Lesz még néhány köröm a városban....persze olyat nem találtam ami tetszik...lehet még le sem gyártották.

Clárika nagyon csinos vagy!

Tünde: autók :) csak gondolom a javítási számla nem hiányzik. Meddig fogtok távkapcsolatban élni? Hol dolgozik a párod?

Tina jól néz ki az a süti, de nem lehetne, hogy te megsütöd mi meg megesszük? Persze megosztjuk veled :lol:

Húsvétkor ki merre lesz? Gyerekem Győrben anyukámékkal, Gábor dolgozik, én meg azt hiszem egyedül otthon. Jajj, de nem bánnám, ha nem jönnének a rokonok. Nem sokan vannak, de jobb lenne ha azok sem jönnének. Sógoromék meg majd jól ottfelejtik magukat nálunk :twisted:

királylány

nagyon pang a fórum..fel-fel lesek...de semmi változás :( :)
még mindig nem vagyok jól,de Fanninak a holnapi ebédjét már megcsináltam :D
grízgombóc leves-tejfölös pulykapörkölt,tésztával :)
csórikám egy igazi pörköltöt sem ehet :( :twisted: :twisted:
na de ez van...már megszoktuk :)
lassan lepihenek egy kicsit
remélem mindenki jól van!
Évi,Ircsi,barbi,Szilvi,Vanilla,Clárika,Tünde...és a többiek..ennyi nevet..és a felét sem soroltam fel :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok Csajok!

Vagyok, csak dolgoznom kell! Grrr. Még ilyet! :-)
Dia! A csokiiiiiiiiim! :-) Nahát! :-) De beletörődök, ha az az "ára", hogy nincs plusz izmocska, na! :-) Örülök, hogy minden rendben!

Felújítósdi. Hát, minden elismerésem!
Bende 3 hónapos volt, amikor költöztünk, úgyhogy én most nagyon örülök, hogy semmi ilyesmi nincs napirenden. Nyugi van, megszokott-belakott házikó, nem hiányzik az a diliház egy csöppet sem. Mondjuk a mi költözködésünk nem volt egy leányálom, és zökkenőmentesnek sem mondhatnám. Nem mi lennénk, ha minden klappolt volna! :-) De nem rajtunk múlt, és végül megoldódott minden.

:-)

szilvás76

Sziasztok!
Évi, nagyon jó lett a szoba. Gratula!
De azért pihizni is kellene....

Freyja, nagyon szép az a csempe, én is néztem tavaly amikor felújítás volt nálunk. Viszont ismerőstől kaptunk kedvezményt a Zalakerámiánál, így olyan csempe lett.

Mi is elkezdtük rendezni Lili szobáját. Anyukám nálunk volt hétvégén és kipakoltunk. Majd csinálok képet hétvégén, még csak a szoptatós fotelem van bent.
Ja és nem is mondtam nektek megtaláltam az elveszett karácsonyi ajándékom. :) :) :)
Vagyis anyukám talált egy kis ékszeres dobozt, rohan oda a férjemhez, hogy ez mi. Ő meg közölte, hogy eldugta az ajándékom karácsonykor és ezt kereste. De a legjobb, hogy csak úgy most megkaptam. Egy nagyon szép szívecskés Swarovski nyaklánc. Ezt néztem még ki tavaly nyáron és az én drága férjem megvette nekem. :D :D :D

Ma voltam védőnéninél is. A vérnyomásom alacsony, mint mindig.
De most már a mérlegen 53,5kg voltam.
És volt szívhang hallgatás is. Nagyon édes volt Lili egy jó nagyot rúgott a gépbe. A szívverése 154 és 160 között van. :D

Dia, mi húsvétkor otthon leszünk. Ok lesz anyós látogatás és a szüleimhez is megyünk. De már az új házba (megnézni). :)
17 éve el akarnak költözni lakásból kertes házba és most majdnem 60 évesen megcsinálták. kb. 10 percre lesznek gyalog tőlem.
Ok teljes felújítás lesz a házon, de akkor is ez nagy dolog náluk. Apukám a régi lakásunkbannőtt fel a szüleivel és most eladják.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody hát ez tényleg nem semmi, hogy így megválnak a lakástól. Neked viszont jó lesz ha közel lesznek hozzátok.

Szilvi a csokit megbeszéljük. A részemet neked adom akár lány lesz akár nem. Én teljesen beleéltem magam, hogy fiú lesz. Bár semmi biztosat nem mondott a doktornő, de akkor is. Mindjárt hívom a dokimat is.
Felújítás nálunk muszáj. Ilyen formában nem fér be a kiságy. És ha már szétszedjük a beépített szekrényt akkor a falat is odébb toljuk, s akkor már ugye tapétázni is kell. Egyik hozza a másikat.

királylány

Sziasztok, eldobtam a tollat meg a klaviatúrát, megyek a "Nagyért" :-)

szilvás76

Szia Szilvi! Én ma később megyek érte, mert tegnap sérelmezte, hogy már nem játszhatott az udvaron, pedig anyukám ment érte az oviba.

Hívtam a dokimat. Nagyon jó fej. Kérdeztem nem zavarom e, mire ő: mkor zavart? Nagyon örült, hogy minden rendben van. Két hét múlva hívom őt és megbeszéljük a II szűrővizsgálat időpontját és lehet uh is lesz. Hivatalosan ugyan nincs kiírva, de azt mondta meglátjuk. Sőt, bár ő nem csinál 4d-t, de majd ez is eldől akkor. Valószínűleg bejelentkezünk Pestre is majd április végére vagy május elejére. na ez majd még alakul. Most jó kedvem van. :lol:

királylány

Hát szép jó napot!

Én tiszta ideg vagyok az izgalomtól. Holnap megyek a félidös uh-ra, a mérickélösre. Talán most ad magára a doki egy kicsit és megnézi rendesen a dedet! Olyan izgi! Jó lenne, ha nálunk is kiderülne, hogy mi van a lábak között, de mondjuk ha köldökzsinór és elfordul, akkor az már nekem tuti lány, mert a fiúk kihasználtak minden egyes alkalmat, hogy megmutassák a férfiasságukat. Még ha nem is akartam volna tudni, de tudtam volna elkerülni!

Elött vagy utána elballagok a közeli turiba is terhesruhát nézni, mert a mai becserkészéses akcióm se járt sikerrel. A higiéniailag katasztrofális barátnömmel mentem el egy közeli plázába, de nem volt kapás. Ö vett a gyerekeinek pár apróságot, én meg Eninek a H&M-ben az ajándékutalványunkkal egy nyári ruhát húsvétra. Biztos nagyon boldog lesz, mert nekem is nagyon tetszik.

Eninek fáj a hasa, szorulása van. Adtam neki paraffinolajat, most meg úgy megélénkült, de jót is tesz a mozgás szorulás esetén, ugráljon csak.

Találkoztam reggel az egyik szomszédunkkal is, akinek majdnem üres a pincéje. Megkérdeztem, hogy megtürni-e a gyerekruhás banános dobozaimat, mert nem férek tölük és csak évente kétszer kell rájárnom a pakkra. Igent mondott, így húsvét után átcuccolok a tetöcsúcsból a pincébe a motyóval...

A 8-ás tali akkor fix, ugye?
Nehogy aztán 1200 km-et utazzak Pécsig és ne legyen nekem ott senki!!!

Lassan elballagok pakolni, vasalni még pár dolgot, aztán a többit majd holnap.

A csörgökböl akkor mit sétáltassak? Évi?

Mentem, mert be vagyok sózva és a gyerekek is hemzsegnek, ök is érzik a készülödést, no meg a közelgö vihart.

Puszi: én
Vendég

Barbi!
Igaz most takonykóros lettem...de ha törik ha szakad én ott leszek a talin :D
Időpontot tudsz ? sacc per kb...hány óra körül? :)
Drukkkkk a holnapi Uh-ra :D
Remélem nálatok kiderül (nem úgy mint nálunk) :) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Ma megint Komlón időztem,dokinál,meg tp lapért..dokinéni lelkendezett h.milyen nagy már a pocim...utána találkoztunk egy-nem túl kedvelt-nagynénémmel,aki szintén kérdezte,hányadik hét,és mondta szépen hízol :evil: hehe mondtam.

Dia örülök a jó hírnek!!!

Vanilla pihenés...

Freyja,Woody,biztos szép lesz a lakás,szoba,képeket kérünk majd :)

Ircsinek remélem jól telik az utazás...

Clarika?

Bmaas,a tali fix :) alig várom.Csörgőket megnézem,választok :D

Ma egész nap ültem anyáméknál,na az se volt jobb :? arany középút...kéne. De megvettük a festéket hétvégére :) újabb adag :) meg próbáltam egy felső tescoban,jó nagy volt a hasam benne(muszáj lassan venni,minden pólót felvesz a hasam kicsit,az alját) de kb ugyanakkora a fenekem :evil: persze,mert -mondom én- ezek a terhesnacik eleve tök gáz szabásúak,nagyon bőek,és ami ma volt rajtam valami hihetetlen ötletből vezérelve van zseb a fenekén,jó nagyok :evil: hát az aztán karcsúsít. Pff,hazaérve gyorsan felhúztam egy karcsúsított fazonú sima fekete gatyát,abban nem volt akkora,és ettem egy szelet sütit. :) kész passz.

Kiakadtam ma,iwiwen nézelődve,egy volt osztálytársam(akivel egy dokihoz járok) megszült :) leveleztem vele,írta h.kisfia lesz,erre ott a kép:Dórinak hívnak. Mondom király :shock: :shock: lehet nekem is Lilim lesz,ki tudja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.03.30 19:43-kor.

evilany

Barbi holnapi UH-hoz drukk!

evilany

Idelopom a táblát kicsit...
Kép

Bols,Timi és Csibuc,mi lehet velük?

evilany

Sziasztok,

Hoztam még tavaszt...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
xtina75

Tina gyönyörű a kerted!!

Bmaas mekkora marha vagyok a csörgőket megnézni mentem a gmailre és nem tábláért :) a cicás jó fej bár a katicás is teszik ezek sétálhatnak :oops: :lol:

evilany

Júj, lányok, köszi a "bókokat" :oops:

A talin én csak fél 5től tudok részt venni...

Tina nagyon irigylem a kerted!

Évi szép lett a festés! :)

Megírtam a regényt anyóspajtiról, erre nem egy gombnyomással töröltem?!!!!!
Nem hiszem el magamat! Nah, de most tömörebb leszek és rövidebb, s egyből felteszem!

Vettem ma a tesz-veszen egy kismamanacit (nem pocakbetétes, hanem pocak alatt gombolós, ez valami nyárra való), szinte új 1100-ért :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika, biztos nem bírta a számítógéped szusszal a sztorit :lol:

Évi, Sucer, ne aggódjatok, csaknem nézték el a kukacot! Én ma voltam uh-on és jelentem, nálunk még mindig Bálint van :wink: Komolyan, már akkor ki lehet szúrni - pedig nagy szakértőnek azért én sem mondhatom magam -, amikor csak a haskörfogatot méri a doki vagy a veséket nézegeti. :wink: Egy köldökzsinór "kukac" formát egész egyszerűen képtelen felvenni. Vagy ahhoz nagy csodának kellene történnie.
Szerintem :roll:

Szóval, uh-on minden rendben volt. Nem akartam itt zaklatni a népet, de az a helyzet, hogy nekem a császár után volt egy kis gondom, és a metszésvonal mentén egy pici része a hasfalnak érzékeny maradt. A hétvégén ismételten előjött a probléma és bizony fáj köhögésnél, tüsszentésnél, nevetésnél, mindannyiszor ahányszor használom azt az izomcsoportot. A doki megnyugtatott, hogy valószínűleg nem a heggel vagy a méhemmel van gond, hanem a hasfal maradt érzékeny. De azért ez az egész korántsem olyan megnyugtató nekem, hogy valami ott fáj. :? Ez az egész problémakör a császárral kapcsolatban most már kezd idegesítő lenni. Nekem mindig van valami problémám vele... :roll:

bekri

Ja, és egy kis kiigazítás a táblát illetően: Kristóf a nagyobbik lurkónk neve, a kisebbiké Bálint lesz.

bekri

Jó reggelt mindenkinek!

Kép

Még mindig szenvedek ezzel a nyavajával :(
Pedig gőzölök...csipkebogyó teázom...C vitaminozok...és calciumot is ittam :(
Este fájt a fejem,bevettem egy algot-ittam rá egy bögre forró teát...gondoltam reggelre kiizzadok-kiizzadom a kórt
Mekkorát Tévedtem!!! :(

Na de remélem ma jobb lesz...nem úgy mint tegnap :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez a fránya eső egész éjjel esett...soha sem lesz jó idő??????????????????
hol van a tavasz?????????????
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Köszönöm a kert-dicsiket :oops:

Csillag, a tavaszi zápor fűszere a földnek :) Már vasárnapra egész napra esőt jósolt, jól jártunk, hogy nem akkor esett.

Kép
xtina75

Woody, én is végre elértem az 53,5-et és az én vérnyomim is brutál. Hétfőn nézte avédőnő: 80/50. (Pedig addigra már megittam a napi 2 kávémat is.)

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt

Clarika,várom a regényt.
Különben hánykor lesz a tali,azt tisztáztuk már?

Csillag jobbulást.

Bea,jó hogy továbbra is kukacos. Az én UH képeimen is annyira egyértelműnek látszik,néhol még mintha zacsi is látszana,de ki tudja...
Heg: :? és esélyesnek tartja a doki a sima szülést?

Mértem magam és 20 dkg-al kevesebb vagyok mint 3 héttel ezelőtt :shock: na ilyen se volt még. Fogyok :lol:

evilany

Kép

evilany

[b]Évi![/b]
időpontot még nem írt Barbi...pedig kértem tőle :D
én ha kell már délelőttöl szabad vagyok :D
ez az én napom lesz (itthoniaknak már beadtam) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagyon tetszik ez a színes írás :D
elvagyok vele :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen Tina...tudom..jó is az...csak ebben az időben nincs kedvem kimozdulni a panelból :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó Hergelt! :-)

Bea. Örülök a jó híreknek!
Ez a heg dolog. Tényleg nem értem, miért akar valaki mindenáron (kivéve amikor valóban indokolt) csaszit. (ezzel nem azt mondom, hogy TE akartad, hanem általánosságban! éééééted?! :wink: ) Én nem hiszem, hogy könnyebben gyógyul, és ha még akar az illető babát, akkor csak a macera van vele. Sok doki nem is meri bevállalni csaszi után a hüvelyi szülést.
És a te mizériád sem hiszem, hogy teljesen "normál" állapot.

Nekem is a napokban többet feszül a hasam alja, hát akkor milyen lehet, ha ott van még egy nem is túl régi heg.

(egyébként nekem is rezgett a léc szülésnél, aztán inkább kiszippantották szegénykémet. Még jó, hogy nem lett baj ott és akkor... :-(

Évi. Jaja, jobbos. :-)

Tina, tényleg szép a kerted. Az enyém most még nem ilyen, egyszerűen nem marad rá időm. Meg ki kellene a földet is cseréltetni, mert a kedves kivitelezőnk oda terítette a sittet, majd húzott rá 15 cm termőföldet. Alatta meg betonszerű a talaj az összeállt cucctól. :-(
De a krókuszom szép, a berkenye és a som pattog kifelé. A málna még csöndben van. :-) A meggyfa rügyezik, a barack is beindult.

Egy "szomorúságom" van: a tulipánfám már 4 éves, és most sem hozott virágot, a leveleket látom csak. :-(

szilvás76

Sziasztok!

Tina nagyon szép a kerted!

Vanilla majd válaszolok....

Évi ne törődj a "kedves" nagynénivel. Meg senkivel. Majd leadod az összeszedett kilókat. Ez most egy ilyen állapot. Mondjuk tényleg érdekes egyik - másik kismamacucc szabása....

Császár: tőlem kérdezgetik, hogyan akarok majd szülni. Bence ugye császárral lett és ezzel az élete lett mentve. Én meg nem értem a kérdést. Mert nem ragaszkodom egyikhez sem. Nem vagyok az a "mindenképpen természetes úton szülni, mert akkor nem vagyok jó anya" típus és a másik véglet sem. Majd az élet eldönti. Szerintem egyik sem jobb a másiknál. Mindkettőnek vannak előnei és hátrányai egyaránt. Ugyanígy vagyok a szoptatás kérdésével is. Volt tejem, nem kevés, de Bence nem szopott. Fejtem. Majd meglátjuk most hogan lesz. De attól senkit nem tartok kevésbé jó anyának, ha tápszerrel eteti a gyerekét.

Bekri nekem most már nem érzékeny, de az volt sokáig. Mondjuk ennyire talán nem, mint neked, de volt, hogy megéreztem. Viszont Kristóf még kicsi. Lehet attól van, hogy még nem olyan nagyon hosszú idő telt el a szülés óta.

királylány

Mikor kell a babáknak befordulni különben? Lassan kéne,nem?

evilany

Én sem értem a nagy harcias kirohanásokat ám se pro se kontra.
Megmondom őszintén, én a másfél óra kitolás közben bizony gondoltam rá, hogy szedjék ki, mert nem bírom. ÉS a szívhangja is összevissza esett, a végén már belekakilt Csórikám a magzatvízba is. Szóval nagyon határesetek voltunk, és én a végén már egyáltalán nem bántam volna semmit.

A mostani dokim csak szörnyülködött, hogy hagytak "símán" szülni. Rá is kérdezett: "csak nem az Istvánban szült?" hát ráhibázott. És azóta sok helyről hallottam (orvosok), hogy bizony örüljünk, hogy nem lett baj. Szóval én, ha az orvosom azt mondja, császár, nem fogok tiltakozni. Egyikkel sem jobb vagy rosszabb Anya senki. A tej kérdés dettó. (nekem meg nem volt, de ezt már kitárgyaltuk... :-) )

Így meg a hüvelyi szülés minden nyűgét megkaptam, vagy 2 hétig ülni alig bírtam, kívül-belül varrtak, mert ahol csak lehetett repedtem, szóval tényleg van mindkettőnek előnye is hátránya is. Az orvos mérlegel és dönt, ezt el tudom fogadni. De azt nem, ha minden indikáció nélkül, egy teljesen egészséges nő, nem is túl nagy babával, komplikációmentesen KÉRI a csaszit, mert nehogy má harangozzanak benne később...

szilvás76

Évi szerintem van még pár hetünk rá.....

királylány

[quote="evilany"]M írta:evilanyikor kell a babáknak befordulni különben? Lassan kéne,nem?

Á, dehogy! Elvileg a 30. hét után szoktak, de van, akinek az utolsó hetekben, van persze, akinek már sokkal előbb. Sőt, akár az utolsó napon is megtörténhet, de ez azért ritka, mivel nincs igazán hely rá. Az IStvánban megpróbálták ezeket a Babákat megfordítani (doki)... Nekem szerencsére nem kellett, Bende a 32-34. hét körül befordult.
Most még lubickolnak bőven... :-)

szilvás76

Közben találtam:
A harmincadik hét előtt a farfekvés a magzat természetes állapota, általában a hetedik hónap során fordul csak fejvégű helyzetbe.
A megfordulás egyébként a fájások megindulásáig elvben bármikor bekövetkezhet, bár a szülés idejéhez közeledve ennek valószínűsége csökken. Nevezetesen azért, mert a baba "belenő" a méhűrbe, azaz a teljes térfogathoz képest a baba és a magzatvíz aránya egyre jobban a baba javára tolódik el; a legvégén a magzatvíz ténylegesen csökken is.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?