Sziasztok! Bocsánat, hogy csak ilyen ritkán jutok gép elé... Illetve néha álló-ringató pózból olvasgatok, de az csak felületes és írni meg már nincs időm/erőm.
Többgyermekes anyucik! Ti hogy juttok gép elé? Pedig úgy hiányzik az itteni kommunikáció.
Amikre emlékszem...
Mimi! Örülök, hogy újra aktív vagy!
Miskolc-Tapolca nekem is nagy vágyam... No majd egyszer.
Hol szálltok meg?
Hajni! Doki!
Mi is váltottunk már gyerekorvost... Felnőttet meg nem is egyszer itt Érden.
Remélem, jobban van Lili! Mit mondott a doki?
Szilvi! Hát jól kifogjátok idén Ti is betegségeket!
Remélem, Ti is jobban vagytok már!
Orsi! Ari vagy, de csak látszatrendig jutok el mindig... Néha még odáig sem... Még jó, hogy nem volt rajtad a szemüveged és nem láttad dzsuvát néhol!
Áh, tuti láttad, csak nem akarsz megbántani!
Képet rakhatsz fel nyugodtan. Majd én is rakok... exem csinált szombaton 170-et a gyerkőkről... Ő profi géppel és amatőr fotósként jól nyomja!
Brigi! Szombaton nem tudtunk lemenni, úsztam mindennel és semmi sem sikerült... Asszem aznap nem is volt érdemes fölkelnem... Ja de! A fotók miatt!
Köszi Neked is, azért az a 4-5 kilo plussz ott figyel ám, csak még takarja a tavaszi ruházat!
Juti! Hogy vagytok? Volt kint doki néni?
Akartam írni már (de lehet, hogy írtam, csak szita az agyam), hogy Blanka már most egészségesen táplálkozik... Sokszor keveset!
Ha jól fejlődik, nincs ezzel gond.... Illetve annyi mégis, hogy azért a sűrű szopi fárasztó tud lenni.
Rékára néha 2 néha 4 és fél óra múlva jön rá az ehetnék...
És rendes csaj, apját kíméli.
Szombat éjjel ő volt a ringatás felelős, és neki pikkpakk bealudt mindig... Bezzeg most éjjel.
Edit! Köszi, jól vagyunk, de még semmi nem állt be igazán, napirend csak alakulgat, egyedül az esti szeánsz megy jól... De a szopi ott is hol ide hol oda csúszik.
Jah, és sajna tejről nem tudok.
Érdekes, hogy most nekem is kevesebb van, mint Gézunál volt. Anno ilyenkor már teli volt a mélyhűtő tejjel, most meg van 3x120 mili...
Gézu megen szórakázik a délutáni alvással... Érdekes, hogy este nem...
Pedig korán kel, igyekszem lefárasztani, péntek délután már szó szerint tántorgott a fáradtságtól...
Most is ki kellett jönnöm, de most egy ideje csönd van.
Szilvi! Mi is szívesen elsétálunk ám a szódáért, ha már egészségesek vagytok!
Bogi! Hajrá adásvételi!
És boldog szülit Neked így kicsit megkésve!
Mia! Pusziljuk sok szeretettel a fél éves nagyfiút!
No Réka ébred, ennyi voltam, majd egyszer jövök ám!
Andi! Neked is akartam valamit... De már nem emlékszem.
Jah, Rékának rákvörös a popsija.... Valami tipp? Próbáltam sudocrémet, neogranormont, most védőnéni tanácsára canestennel keverem a krémet, meg lesz kamillás lemosás, szellőztetés... Olyan gáz... pedig nagyon sűrűn cseréljük a pelust... Mi a túrótól lett ilyen?