Szia Iner!
Mi a helyzet veled? Bírod a diétát? Te mennyiszer méred a cukrod?
Tényleg Te is jársz diabetológiára?
Én szerencsére kicsit megnyugodtam. Voltam megint hétfőn vérvételen, bár az eredmény még nincs meg, de azt mondták, ha nagyon rossz, akkor felhívnak. Nem hívtak.
Vettem cukormérőt, Dcont márkájút, most olvasom, hogy Te is ezzel méred. Tök jó, már 3-szor mértem és teljesen jók az értékek. Főleg reggel: reggeli előtt 4,1. Rá másfél órára: 4,6.
Tegnap voltam védőnőnél, azt mondta azért 4 alá ne menjen
Végén meg még az lesz a baj, hogy túl alacsony
Azért gondolom, meg ahogy Te is írtad, hogy az ujjmérő nem ad teljesen pontos értéket. De, ha már hozzávetőleg ennyi, akkor is jó.
Vettem teljes kiőrlésű lisztet, hogy majd a főzelékekhez abból csinálom a rántást... hááát a borsófőzelék állaga, színe, szaga, íze olyan volt, mintha már egyszer valaki megette volna...
Úgyhogy azt hiszem nálam is készül a lista, hogy terhesség után milyen kajákat szeretnék sorban enni
Ajánlott viszont egy nagyon jó édesítőt a védőnő: Stiviva, ez természetes alapanyagú, nem tartalmaz mesterséges anyagokat elvileg, kicsit drága: 2700Ft, van tabletta is, meg folyadék. Én a tabit vettem és bőven elég 1 db egy nagy adag teába, mert édesebb a többinél.
Te hogy állsz az átalakított diétával? De gondolom ez csak annyi, hogy a reggelit jobban el kell osztani, nem? Vagy elvettek még szénhidrátot belőle?
Minden jót!