Új privát üzeneted érkezett!

tappancs :)
Kép

Kép
zsani78

Na! MEg is van!

http://www.4dultrahang.hu/

Ha nem Pécsett laknék... :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

zsaniiiiii: De cuki!! Asszem baby-lábfetishista leszek :) Annyira cuki!!!!! :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

és a bizonyíték :lol: Kép

Kép
zsani78

Köszönjük a dícséreteket Máté baba nevében is! :D

Zsani!
Most olvastam vissza, ezek a méretek...... huh, azért az a négy kiló fölötti súly nem hangzik túl jól! Nálunk azt mondta a nő, hogy a 25. hétnél a 750 gramm a normál súly, ehhez képest mi csak ici-picit vagyunk dundibbak! :D

Freyja jól megijesztettél etzzel az ügyelet dologgal! Basszus próbálj meg tényleg lazítani, nehogy baj legyen! Sok magnézium+ próbálj relaxálni tényleg!

Bibar nagyon cuki a pocid!!!! :) És valahonnan olyan ismerős vagy Nkeem, de lehet csak képzelődök!

Manorka kitartás, hamar túl leszel a löttyön!

Meme köszi a táblázatba betételt! :)

Ja és ha van kedvetek, engem is bejelölnétek iwiwen? Olyan jó, ha arcot is tudok párosítani a név mellé, így sokkal könyebb eligazodni a sok felhasználónév között :)
Babai Zsófia néven futok :)

Olyan rossz éjszakám volt, nagyon rosszul aludtam. Este sajtburgereztünk Zsoltival, alig tudtunk elaluludni, mondta is uram, hogy tuti valami serkentő cucc volt benne :D
Aztán négy óra előtt kipattant a szemem, és nem bírtam visszaaludni több, mint egy órán át. Éhes is voltam, pisilni is kellett, és Máté baba is rákezdett a ficánkolásra.
Aztán 6:10-kor meg keltünk :(

Ma meg torna, és szülésfelkészítő, jó későn esek haza :(

Ja tegnap beszéltem a leendő szülésznőmmel, ha minden összejön, akkor jövő kedden találkozunk a kórházban!
Jó, hogy írtátok ezt a köldökzsinóros dolgot, eddig erről még nem is hallottam, jól rá is kérdezek majd nála!

Na tényleg megyek melózni, és abbahagyom a szófos@st, mert sosem végzek!
Szép napot, majd még jövök!

Ja igen, és Bibar, várom a képeket! :D

zsofka83

Jó reggelt!
Itt vagyok, csak már feltettem az ebédet is főzni! Lencse leves lesz, és majd apácska süt palacsintát mire hazajövök ebédelni. Első órám már nincs keddenként, de 9:40-re megyek, majd fél 12-kor hazajövök enni, aztán vissza 2-ig.

Délután jön Lizy kis barátnője az anyukájával.

Zsani!
Nagyon jók a képek!!

Bibar!
Csini poci!!

Meme!
Köszi a táblicskut!

d.dodó

Ja, nálunk hajnali 6-kor, mikor megébredtem pisilni, utána olyan buli volt a pocakban, hogy csak na!! :lol:

d.dodó

Jóóó reggelt :)

Fókamóka
már jó, hogy jöttél... Hiányoltunk :D:D:D:D
Ez a Infantinot amit írtál, pontosan ugyan az a típusú hordozó mint a Premaxx, csak más cég. Nekünk Premaxxunk volt, és ugyan olyan szövet belül, mint a másik. Nincs semmi finom puhítás benne, hogy nehogy megfulladjon a baba... Mi kukáztuk a mienket, amúgy sem használtam, de ezek után ha premaxx ha nem amit visszahívtak, nem raknám bele Botit... félnék :roll: marad a kendő, az tuti jó...
Igen, azt mondta nekem is a csajszi, hogy a rugalmas kendő max. 9kg kényelmes a mamának, mert utána nagyon lóg benne a manófej, akkor kell a szövet.

Manorka
Kitartááááás :P

Zsani
jahaaaaaj, imádom a lábiját, írtóédes :P Megértem, hogy szerelem van, pont ugyan ezt érzem Boti íránt :)

Anya maci
Szerintem is azért említsd meg a dokinak, abból baj nem lehet. Amennyi mindenen keresztül mentél már, nem nagyon hinném, hogy tudna paráztatni a doki Téged... :)
nekem a bal kezem szokott zsibbadni este, úúúúgy úúútálom :?

Maki
Igazad van, a Concordot végképp nem lehet rá csatlakoztatni. Barátnőmék úgy oldották meg, hogy lefektették a normál babakocsit, és beletették a hordozót... :lol: :lol: kiesni nem tudott, mert mélykocsi szintén, és adapter sem kellett, meert tökre más típusú volt a járgány:)
Én egyébként nem szeretem a hordozókat :oops: :roll: ránézésre olyan kis kényelmetlenül fekszenek benne, ha már babakocsiban alszik, akkor inkább mózesben, ha meg vásárolunk akkor hordozókendő...legalábbis nálunk ez lesz:)
A hordozó rögzítve lesz a kocsiba, és ott is marad :P

Kinek milyen napja van???? Nekem egész türhető, Boticsek még horkol, a nap kezd sütni :P éééés jipijupijéééé jövő héttől kevesebb ideig leszünk nyitva hurrááááá :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.30 07:42-kor.
Vendég

Dodó
már akartam kérdezni, hogy nálatok apa otthon dolgozik?
Mindig írod, hogy Ő főz... :)
Vendég

Jó reggelt!

Maki, jajj remélem nem értettél félre, nem akartalak én semmire rábeszélni! :oops:

Most jól értem, hogy arról is van szó, hogy a hordozó a babakocsira is csatlakoztatható legyen? Mi szinte soha nem használtuk úgy :? Pedig úgy választottunk mi is, de ugye egy pici babának nem az igazi ha sokat van a hordozóban, így mindig áttetettük a kocsiba :roll: Többiek: szerintetek ez fontos funkció? Csak mert ha van két különböző típusra (hordozó, kocsi) jó ajánlat, akkor szerintem emiatt nem érdemes kihagyni!

Meme, csinálnál egy olyan verziót a táblából, ahova beírod a telószámokat? Az mondjuk értelemszerűen csak a közösre menjen, de egyszerűbb lenne kikeresni :oops: :D Én még nem küldöm, mert lehet, hogy változik hamarosan :)

Mia, asszem Kukucska a bolt neve: a Raoul Wallenberg és Tátra sarkán van :)

Niki! Megy a drukk neked mára :D Emma pont a szülinapján szakította fel a száját, de nem kicsit :? Mikor elmentek a vendégek, akkor elindultunk hogy felavatjuk az új bicaját, de csak a játszótérig jutottunk :lol: Csomóan kint voltak, ökörködtek, másztak fel a csúszdára persze fordítva, egymás után és mire észrevettem, az előtte mászó megcsúszott és szájba rúgta :? Baromira vérzett neki, én is úgy néztem ki mint vmi gagyi horror filmben: minden tiszta vér volt, kellett pár perc mire elállt neki :? Már kezdtem volna aggódni mire ő is megnyugodott, meg a vérzés is elállt... Másnap ráesett a bicajra (megbotlott) és még két bazi nagy horzsolás is van az arcán :? Mondtam Gábornak, hogy bevisszük így hétfőn és ránk hívják a gyámügyet :lol: Ja aztán hétfőn a böcsiben az udvaron megint felszakadt a szája :? Asszem ez egy ilyen időszak lesz most :roll: Nem az a megül a seggén típus :lol:

Zsani! Jajj de jó hírek a pici veséjéről! :P Kis kerekfejű manó :D
Milyen homeos bogyesz van a vizesedésre?

Zsofka! Mátéról is jó kis képek készültek :D

Jajj Évi, remélem minden OK!! :roll: Klasszul alakul a lakás :D

Anya maci, én is vizesedem :? De ez a többi mellett eltörpül :? :roll: (mármint nekem), meg nem olyan vészes, csak estére dagadt be a lábam tegnap :? remélem csak azért, mert kivételesen nem itthon pihiztem, hanem kimozdultam :roll:

Fóka! Tök igazad van, a gyereknevelés 0-24 órás műszak, szabi nélkül :D És 1-1 napig intenzívebben csinálni nem ugyanaz, mint non-stop :wink:

Emi! Szuper, hogy otthon van már a nagypapid! :D Nagyim ha minden jól megy, akkor ma este kikerül az intenzívről :P
Gratula a bónuszhoz! Az mindig jól jön :D Nálunk is most lenne esedékes az éves bónusz kifizetés, de még azt se lehet tudni, hogy lesz-e egyáltalán vmi :? Mondjuk a havi fizutól egyébként is messze van, de most minden jl jönne :? :roll:

Manorka! Kitartás! Remélem már túl vagy a nehezén :wink:

Bibar! Hú, jó nagy lett a pocid :D

Edi! Fú de jó, hogyhogy kevesebb ideig lesztek nyitva?

Csipet, Moki, merre vagytok??

Barbi

Kép

Kép
barbuss

köszi lányok a pocak dicséretet :lol: :lol:

Zsani
cukii :lol: :lol: :lol:

fiús anyucik,Edi,Fóka ,Zsani,Zsófi,Niki
és akit még érdekel felraktam az albumba a barinőm kisfiának a ruháit,mosva gyönyörű állapotban vannak,kukk meg :lol: :lol:
http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... bumVegyes#

ebbe a végén vannak!!!

Edi mondtad hogy szóljak!!remélem most működik bennt a gép :wink: :wink:

jövök még csak a fiam rángat,Boribont kell olvasni neki :lol: :lol:

bibar

meme: iiiiigen, én is! legszívesebben kikaptam volna megcsókolgatni, olyan ééééééédesen pakolászta! :lol: :lol:

hát, nézegettem a méreteket -edi még te küldted egyszer, azóta kedvencek közt van- és igencsak nagyobbacskák vagyunk, mint 26+3! remélem tényleg korban nagyobb, nem csupán a méreteiben! 4kg engem is megijesztett!!!!!!!

palacsinta, palacsinta, palacsinta...... nem tudom merjek-e? tegnap a nagy izgalomra ettünk egy mekit - én csak kölökmenüt- félek ettől a hüle cukortól! biztos, h kicsit feljebb ment, mint normál állapotomban, de nem akarom, h egekbe szökjön és manócskámnak ártsak bármivel is! amit edi írt...... nyammmm.. mondjuk nálunk nutella még sosem volt itthon, de gondolom feltalálnám magam :)

poci: mint éllovas, nálatok milyen értékeket mértek Ricsikének??? tudom, h írtad, de szita... :oops: :oops:

Kép
zsani78

edi!
Nem...sajna tavaly július óta még mindig munkanéküli!! :(

d.dodó

hordozó: mi nem olyan kocsit vettünk, de nem is volt szempont. sztem nálunk a hordozó a kocsiban lesz rögzítve, nekem nem tetszik, mikor abban hurcolják a kicsiket. vhogy nem szimpi, nem tűnik a legkényelmesebb megoldásnak... mondjuk tapasztalatom még nuku... a kocsiban inkább a mózes volt szempont, ha elalszik, akkor abban be tudom hozni a lakásba, teraszra.... bevásárlás, egyéb séta esetén teljesen felcsigáztatok a rugalmas kendővel, sztem majd mi is benevezünk... és abban apára is rá lehet tenni, h jóóóóóó közelségben legyen vele is! ez szimpi!!!!

barbuss: én natrium sulfuricum 9ch-t vettem. elvileg napi 2*5 szem, de én nem szedem folyamatosan, csak ha kezd eldurvulni a helyzet. és a csalántea is segít, ha délután érzem, h már nagyon dagadnék, akkor iszom, és így éjszaka nem kell felkelnem, h bedagad és zsibbad a kezem :?

Kép
zsani78

Barbuss: Csudi jó ötlet a telcsi-táblicsku! :) Megcsinálom persze! Csak akkor pü-ben kérem a számokat!! Sőőőt! Aki gondolja, az elküldheti a nevét is, és így egy helyen meglenne minden! Lehetne jelölgetni iwiw-en!

Poci: Merre??? Készíted apát?? Minden rendben nálatok? Pocakmackó hogy érzi odabent magát? :)

Edi: Köszi kérdésed, egész jó napunk van! Bár a nap itt nem süt..jól be van borulva, de a tegnapi nap heve ég még a lelkemben...:D Ehh...na azért ez mondat volt! :D :D
Rövidebb nyitvatartás?? De jóó!!
Ma hallottam, hogy a jegybanki kamat 5,5%? Nem tudom nekem megmondani, hogy ezt a mi lakáshitelünk mikor fogja követni ugy, hogy csökken a törlesztőnk? Persze csak ha nem túl szakmai a kérdés :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó
ne haragudj :( elfelejtettem .... :(

Bibar
Sajnos nem megy itt benn az oldal, tiltja a bank :( Sebaj, ha lemaradok róla, majd legközelebb :wink:

Nyitva tartás: hááát úgy döntöttek, hogy kisforgalmú fiók lévén tökre felesleges nyitva lennünk olyan sokáig, persze ez inkább a Hétfői napokat nyomja meg, mert eddíg Hétfőn 1/2 6-ig voltunk, most csak 1/2 5-ig leszünk, és K-SZ-CS 4-ig, P 1/2 4-ig leszünk :D:D

Meme
Sajnos a jegybanki alapkamat az a hiteledet nem befolyásolja, csak a betéteket kamatait és a befektetéseket két különböző írányban. A deviza hitelek az árfolyamoktól függenek, különösen ha CHF alapú a hitel. Hiába rendeződik az alapkamat (szerintem már túlcsökkentik) az árfolyamok még nem tükrözik ezt annyira sajnos.... :S Persze attól függ mennyin vettétek fel, mert volt 200 is a CHF, most 188,32 lenne a hitel zárási árfolyama....
Vendég

edi: ezt szomorúan hallom :( Ill olvasom. :( Amikor mi felvettük, akkor 152 volt a chf...akkor de jó is volt...:) most már annyira nme örülünk..:( de mondtam apának, ha én valaha is kiszólom mégegyszer a számon, hogy hitelt kéne felvenni....LŐJJÖN LEEEEEE!!!! :) De már "csak" 17 és fél év, és feloldozást nyerünk! SZabadok leszünk!!! :)
De nagyon köszi az infot Edi!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
ufff, akkor még magas a törlesztőtök... Várható majd a csökkenése az árfolyamoknak, de hogy mikor, ez itt a kérdés.... Az elemzők szerint csak jövőre... :?
Igazán nincs mit, ha tudok segítek, csak szólj :)
Vendég

Edi: az nem kifejezés hogy magas...:( Kezdtük 43 körül, most 72... :roll:

Meme

Kép
hmeme
Németország

és ennek már örülünk, mert tavaly volt 86 is...:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, és az miért van, hogy nálunk még mindig nem csökkennek az árfolyamok, noha a kamat már igen, amikor az országok többségében már visszaállt a válság előtti állapot?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani
ne félj,nekem 4250gr volt Olivér :wink: :wink: és mindig 2 héttel nagyobb volt a koránál az uh-kon :lol: :lol:

Edi
nem baj majd este megkukkolod :wink: :wink:

Meme
akkor én küldöm is priviben neked a számom és a nevem :wink: :wink: nagyon ügyi vagy :wink:

bibar

Freya
Most olvasom.... ügyelet, begörcsölés???? :shock:
Hellóhellóóóó, oda kellene erre figyelni, nehogy valami bajotok legyen, pár ilyen még és koraszülés lesz a vége :( Szegénykém... Figyelhetne a párod azért arra, hogy ne húzzon fel ennyire... Azért szegény picilány meg benn érzi a feszkót, mikor meg megszületik és kis méregzsák lesz, akkor meg majd néz a párod.... :(
Szegénykém, tényleg ki kéne írnod magadból ezt az egészet, mert ahogy látom nem nyugszol meg csak őrlöd magad :cry:
Vendég

sziasztok,
jelentem, szuperül aludtam :lol: :lol: a kukorica hagyott csicsikálni ;)

ma ezer dolgom van, mert tegnap kicsit szétneteztem magam a babahordozó miatt..
a babakocsinkra azért szeretnék olyat ami rácsatlakozható, mert nagyon szeretem a kocsinkat, fektethető ugyan, de nem ilyen kicsi babára tervezett..sztem majd csak 6 hós kora után lenne neki olyan kényelmes..szóval addig meg tudnám hordozóstul vinni.. így nem kellene másik kocsit venni..ez extra könnyű és nagyon jól kormányozható. amúgy én sem vagyok híve ezeknek a bepattintósnak..
tegnap majdnem vettem egyet a teszveszen, a csaj váltig állította, h ez az a típus amit keresek, de szerencsére kinagyítottam a képet és látszott rajta, h ez a citi típus, nem a cabrio-fix..és az nekem nem jó..pedig gyönyörű állapotban van és 17e-ért adja..na mindu..megveszem újonnan, az legalább nem zsákbamacska..és egy ismerősöm segitségével itt kereskedői áron vehetek meg mindent..
Csajok a kislányom akkorákat rúg mostanában..nagyon kis erőgép..Martin nem volt ilyen..de sebaj..ahogy anyum szokta mondani..ez a kislány egy áldás :) se keményedés, se cukor..semmi bajom (kopp-kopp) annyira várom már
:cry: :cry: (na a hormonok :lol: :lol: )
tegnap apa aranyos volt, mondta, h már alig fér hozzám, mondtam neki, h edd meg amit főztél, 2 gyereket akartál.. :lol: :lol: erre néz rám, h miért megbántad, te nem szeretnéd? mondtam neki, h dehogynem, először ugyan kétségbeestem, mert Martin még kicsi, és én a katasztrófa terhességem után, nem terveztem másikat..de most, h tudom h kislány és mellette jól is vagyok, nagyon örülök..nem lesz könnyű, de sebaj, megoldjuk vhogy..
"Ahol nagy a szeretet, ott mindig történnek csodák." ...

szép napot Nektek!

Freyja? hogy vagy??

M.

Barbi: köszönöm a címet!
Vendég

Bibar..már napok óta akartam írni..nem ismerjük egymást? nem voltál te újpalotai??hm??
Vendég

Barbuss
Az a szomorú helyzet, hogy a bankok még mindig nagyon drágán veszik a devizát, így nehéz olcsóbban adni. Veszteséget nem fognak termelni maguknak, de azért várható, hogy csökken majd.... persze ki tudja mikor végre. A 145-150 es árfolyamra még várni kell legalább 1 évet jó esetben.... :?
Vendég

Mia

Az oké, hogy más típusú a babakocsi, de miért kell feltétlen bepattintani??? Nem elég, ha ledöntöd a háttámlát amíg lehet, és beleteszed a hordozót????
Vendég

Hello Lanyok!

nem semmi a termes tegnap este ota.
Zsani, Zsofka: irto cukik a fiuk, mar most mind a ketto gyonyoruseges baboca.
Zsani: ezek a talpak... :lol:
Kerdezted a cukor erteket: nalunk teljesen mashogy van: ehgyomorra leveszik, van egy -tol, -ig az nalam kozepertek lett, mar nem emlekszem mennyi, aztan lotyit kell inni, es egy ora mulva ujra vervetel (szerencsere nem ket ora) ott a hatarertek 70-120 es ez lett nekem 104 vagy valami ilyesmi, tehat ez is maskepp van mint nalatok.

Foka: fekves...igazabol annyit fekudni amennyit csak birok, nincs megszabva, hogy meddig. De asszem ahogy halad az ido elore ugy fogok egyre kevesebbet felkelni. reggel minden okes, aztan mikor mar eljon a 10 ora ujra kemenyedik a pocak, igy visszaaraszolok az agyban.

Meme: igen, keszitem a pultot, mar amennyit birok, eleg nehez igy a dolgokat az agybol csinalni, azert nem jottem reggel. Szupi lenne ha osszejonne meg egy 4D.

Freyja: vigyazz magadra, es probald ne annyira a szivedre venni. Majd ha tudsz ugorj be es meselj, hogy hogy vagy.

Edi: ez remek hir, hogy rovidebb ideig lesztek nyitva.

Emi: egy kis plussz penz mindig nagyon jol jon am.....

Bibar: cuki a pocid, de te semmit nem hixtal, egyedul a pocakod nott.
Megnezem a rucikakat, lattam par nagyon csinit.
pocaklako

Edi: miért baj, ha bepattintom? ha csak beleteszem, az nekem instabilnak tűnik, nem? majd meglátom ha már megvan..lehet, h úgy is jó..
Vendég

Hű látom elevenek vagytok!!!
Barbuss, kösziiiiiiii!!Remélem jó híreket kapunk!!!!
Szegény Emmácska!!!Hát akkor nem semmi jutott ki neki az elmúlt napokban!!! Riki sem bír egy percre sem leállni. Örökmozgó. Ma állt át a szervezete az órával. De a délelőttöt végigüvöltötte, pedig egy csomó ügyintéznivalóm volt.

Valaki!!!!Kérek szépen közös e-mailcímet és jelszót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Mia
félreértettél, nem baj :) csak , hogy ne legyen külön ez gond, mert akkor is stabil, ha nem bepattintod a hordozót az adapterre, hanem beleteszed a kocsiba. Ha pl. más típusú a hordozó és a kocsi. A csajok itt írták, elég sokan csak így beletették a kocsiba a hordozót, nem adapterrel pattintották :)

Csak egy ötelt :P
Vendég

Niki
neeem küldök :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ment priviben :P

Ki kért még??? Zsofka, talán Te :) Küldöm Neked is :)
Vendég

ja nem, csak azt hittem, h ennek van vmi akadálya, vagyis vmi hátránya, mert asszem te írtad, h az előző hordozó az volt, ugye?
a másik meg, h ez a hordozó nekem is tetszik, és úgy néz ki, h így is jó áron tudom megszerezni ;)

azé köszi a tippet ;)

M.

basszus megint itt ülök..a kaja meg megint odaég..nézem a rucikat..beleörülök ha hamarosan nem vásárolhatok!! :lol: :lol:
Vendég

Egy picit félrenézek, és máris hipi-szupi aktívak vagytok :)

éhes vagyok, mint a fene! De nem tudom, hogy mit ennék...:(

Képzeljétek, multkor született egyik ismerősnek kisfia. 4700!!g, és 59 cm!! :) Nem irigyelem, bevallom...azért ekkora gyereket kinyomni nem lehetett egyszerű. De megcsinálta! És nme császározták!
Én kereken 4000g voltam:) Pufi is maradtam :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hello Csajszikák,

vizesedés, zsibbadás ...
Zsani, köszönöm a csalántea tippet, van is itthon.
Homeopátiás szerként az egyik nekem is
NATRIUM SULFURICUM 9ch,
a másik
BOVISTA GIGANTEA 9ch.

A patikában segítettek kiválasztani a megfelelőt, megtaláltam a neten is ezt a "választékot", rám nem volt minden jellemző, de azért magamra ismertem :):

VIZESEDÉS
Arcon, ujjakon, lábszáron, bokáknál léphet fel. A vérnyomást és a vizelet fehérjeürítését ellenőrizni kell, feltétlenül forduljon kezelőorvosához!

BOVISTA 9 CH
napi 2x5 golyó
Az ujjak duzzadtak, éjjel zsibbadnak.

NATRIUM CHLORATUM 9 CH
napi 2x5 golyó
Fáradékony, sovány kismamáknál. A vizesedés gyakran a bokáknál, a szemhéjon vagy a kézen, ujjakon jelentkezik.

NATRUM SULFURICUM 9 CH
napi 2x5 golyó
Telt, hízásra hajlamos kismamánál. Lábakon, bokáknál vizesedik, csípőnél narancsbőr képződhet. Hajlamos hasmenésre.

Hát így ...
Megfogadom a tanácsotokat, megemlítem a dokinak is, de Zsani tudja miről beszélek, annyi para ért már ... a párom nem is akar velem dokihoz jönni, a múltkor el se mondtam neki a szívuh-s néni "minden rendben, de..." diagnózisát, ami azzal ért véget, hogy ha az az ici-pici aorta szűkület nem múlik el, akkor műteni kell majd a lányomat ... ha a párom ott lett volna, azt hiszem kitiltanak bennünket örökre ebből a központból, mert tuti nem tett volna lakatot a szájára.

ÁLOM
ma megint azt álmodtam, hogy a hasamon keresztül simogattam a kislányomat, akit csak vékony bőr választott el tőlem, kezét simiztem, a lábát puszilgattam ... na igen, ne kérdezzétek, hogy értem el a saját hasamat ... ja, és a meghatottságtól zokogva mentem a szülészetre kontrollra, hogy uram atyám, már csak 5 nap és megszületik a kislányom ...

Páromat elvittem egy nagy Brendon áruházba, hogy szokja a légkört, ismerkedjen az árakkal, elvileg áprilisban, májusban szerezzük be a szükséges dolgokat, nem akarom, hogy sokkot kapjon :)

Drukk azoknak, aki kivizsgálásokra mennek, szorítok azokért akik most rosszabb híreket kaptak! VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!

Szombaton 100 napos "fordulóm" lesz :)
Wow ...
Milyen messze még a vége és mégis milyen közel ...
Vendég

Nekem azt mondták a patikában, hogy várandósan nem lehet inni a csalánteát :roll: aztán megkérdeztem a dokimat, és Ő is azt mondta, hogy nem lehet....
Akkor most mégis? Zsani, neked doki ajánlotta????
Vendég

Sziasztok! Bekukk én is, de persze tanulnom kell továbbra is, ráadásul most irtó szarul aludtam, alig bírom nyitva tartani a szemem.

Anyamaci, én is ma megyek a dokinkhoz, de képzeld, hogy jártam, legutóbb március 1-jén voltam, akkor megbeszéltük, hogy négy hét múlva újabb látogatás, és beírta a kiskönyvembe, hogy március 29. 15.20. Én eddig amúgy is mindig hétfőn voltam nála, szóval tegnap nagy lelkesen átutaztam a várost, csengetek, sehol senki , ez már gyanús volt, vártam az utcát tíz percet, akkor jött egy csaj, beengedett a lépcsőházba, de persze fent sem volt senki. akkor megpróbáltam felhívni a dokit, de nem értem el, újra megnéztem a kiskönyvben , március 29. volt beírva. Fél órát várakoztam, már baromi ideges voltam, de mertem elmenni, mert nem tudtam, hogy esetleg nem szülésen van -e vagy ilyesmi, amiért nem tud jönni a rendelésre, de az persze gyanús volt, hogy minden zárva. Már hazafelé mentem, amikor végre sikerült elérnem, és persze én lettem lecseszve, hogy valamit félreértettem (pedig ő írta be az időpontot a kiskönyve, neked is ő szokta??), és hát a reakciója nem volt túl kedves, hogy miért hívogatom, ő ügyelt egész éjjel. Bevallom, rosszul esett, okés, hog yfélreértés, félreírás volt, de a reakciója nagyon furi volt :roll: Azt mondta, legközelebb majd én írjam az időpontot a kiskönyvbe, akkor biztosan nem rontom el :roll: :shock: Hát ilyen kedves volt :cry: Amit a múltkor írtam a priviben, én még mindig valahogy így látom, amit Te írtál az nagyon jólesett, de látom, Te is úgy érzed, hogy elég paráztatós

Bocsi lányok az offért :roll:

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok! Bekukk én is, de persze tanulnom kell továbbra is, ráadásul most irtó szarul aludtam, alig bírom nyitva tartani a szemem.

Anyamaci, én is ma megyek a dokinkhoz, de képzeld, hogy jártam, legutóbb március 1-jén voltam, akkor megbeszéltük, hogy négy hét múlva újabb látogatás, és beírta a kiskönyvembe, hogy március 29. 15.20. Én eddig amúgy is mindig hétfőn voltam nála, szóval tegnap nagy lelkesen átutaztam a várost, csengetek, sehol senki , ez már gyanús volt, vártam az utcát tíz percet, akkor jött egy csaj, beengedett a lépcsőházba, de persze fent sem volt senki. akkor megpróbáltam felhívni a dokit, de nem értem el, újra megnéztem a kiskönyvben , március 29. volt beírva. Fél órát várakoztam, már baromi ideges voltam, de mertem elmenni, mert nem tudtam, hogy esetleg nem szülésen van -e vagy ilyesmi, amiért nem tud jönni a rendelésre, de az persze gyanús volt, hogy minden zárva. Már hazafelé mentem, amikor végre sikerült elérnem, és persze én lettem lecseszve, hogy valamit félreértettem (pedig ő írta be az időpontot a kiskönyve, neked is ő szokta??), és hát a reakciója nem volt túl kedves, hogy miért hívogatom, ő ügyelt egész éjjel. Bevallom, rosszul esett, okés, hog yfélreértés, félreírás volt, de a reakciója nagyon furi volt :roll: Azt mondta, legközelebb majd én írjam az időpontot a kiskönyvbe, akkor biztosan nem rontom el :roll: :shock: Hát ilyen kedves volt :cry: Amit a múltkor írtam a priviben, én még mindig valahogy így látom, amit Te írtál az nagyon jólesett, de látom, Te is úgy érzed, hogy elég paráztatós

Kép

Kép
bébike4

Kép

Kép
bébike4

Bébike
:lol: :lol: :lol: :lol: 3x a biztos mi? :D:D:D:D:D:D:D:D:D
(csak viccelek :wink: )
Vendég

Bibar: Nagyon cuki a pocikád! :) Szép, és dömbölyűűűűű, ahogy a férjem mondaná! :D
Reggel utánaolvastam a vizeletben lévő cukorértéknek...nem nyugodtam meg túlzottan. :(
Lehet, hogy túlparázom, de rendeltem a neten egy 100 db-os vizelet-tesztcsíkot, amin tudom ellenőrizni a cukrot.
Így majd megfigyelhetem, hogy ha emelkedik, és ha emelkedik, akkor milyen étel/ital hatására.
Az borzasztó, hogy próbálok min.szénhidráttal étkezni, így nem értem mit keres a vizeletemben cukor.
Na de jövő héten úgyis megyek a dokihoz, s ott szintén nézik megnézik a pisim...majd rákérdezek!

Zsani: Cuki tappancs! :)
Én is úgy tudom, hogy nem lehet inni csalánteát...

bébike: Sajnálom a tegnapi dokis story-t. :(
Sokszor ingerültek a dokik...sajnos!

Emi

Emi

email4
Budapest

Na, ez miért ment el ennyiszer?? :shock:

Ja, a Bovistát én is használtam vizesedésre és zsibbadásra még Benivel, talán segített valamit!

Zsani, Zsofka, annyira gyönyörűek a babák, nagoyn jó felvételek!!! Gratulálok a szép méretekhez!! Mi majd a 28-30. hét körül akarunk menni.

Én is tapasztalatlan vagyok hordozókendő ügyben, de második gyereknél most talán még hasznosabb lenne, és tetszik amiket írtatok. És Barbuss zöld kendőjének a színe nagyon tetszik nekem :D :D

A vesém szerencsére már jobb, kaptam valami gyógynövényes bogyót, és a nagyon sok folyadék segít, azóta hogy figyelek rá, sokkal jobb.

Kép

Kép
bébike4

Bébike
viccet félretéve, a doki mehetne a frászba, mennyire kedves.... de majd a 100 ezret zsebre teszi mosolyogva grrrrr

Bibar
lemaradt reggel, hogy széééép pocak, csinimami :?

Emi
hol rendelted a tesztcsíkot??? meg valaki mondta, hogy lehet olyat is kapni ami a fehérjét nézni.... azt nem tudod véletlenül?
Vendég

Edi, pedig épp arra gondoltam, hogy ezt a dokis sztorit talán inkább priviben kellett volna :oops: :D

Emi, sajnálom a cukrot, mitől lehet? egyszeri ilyen alkalom még biztosan nem jelent semmit. A cukorterhelésed mennyi lett? Nekem mindig alacsonyabb a terheléses, mint az éhgyomri (most terhelésre 3,5 lett), ez állítólag azt mutatja, hogy az inzulinom magas és ez lenyomja a cukrot, de hát ezt eddig is tudtam, ráadásul a terhesség alapból egy inzulinrezisztens állapot, mindenkinél, de nekünk IReseknek még inkább figyelni kell rá. Az inzulinodat neked sem szokták mérni, ugye? ne izgulj miatta, ha a doki megnyugtatott!

MAmaki, én Bálint BAlázsnál szültem Benit :D Neki ki a főnöke?? :roll: Az én szüésznőm Kondor Kata volt, imádtam, nagyon kedves nő!

Kép

Kép
bébike4

Szia Ediiiiiiii! :)
A neten rendeltem...(gondolom, hogy erre rájöttél) :D
Termék név: Vizelet tesztcsík CYBOW 4 100 db/doboz
Az ára 840Ft plusz 990Ft szállítási ktg.
www.gyogyaszati.hu
Ha beírod a keresőbe, hogy Cybow, akkor egyszerűen megtalálhatod.
Ez a teszt vért, cukrot, PH-át és fehérjét néz.
Van olcsóbb is, és drágább is ennél...természetesen azok több/kevesebb mindent mérnek.
Már vissza is jeleztek...holnap ki is szállítják! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Edi, én a DM ben vettem nemrég egy olyan vizeletvizsgáló tesztcsíkot, ami mindent néz, cukrot, fehérjét is, ph értéket, vegyhatást, nitritet, fehérvérsejtet, ezekre emlékszem. De egyszer használatos teszt és valami ötszázvalahágy forint volt, szóval inkább csak alkalomszerű vizsgálatra jó. A gyógyszeres pultnál volt.

A dokis véleményedet osztom :cry:

Kép

Kép
bébike4

Csalántea: nekem is azt mondta a védőnő, hogy nem szabad. azt mondta csak természetes vízhajtók, zöldségek jöhetnek számításba....

Edi az szerintem az a fajat komplex csík lehet, amivel a védőnő is szokta nézni a vizeletet, abból fehérje, cukor, c-vitamin, minden kinézhető.... dehogy hol lehet kapni...

Bébike ez a doki egy tahó, már ne is haragudj :( Mert étvedni emberi dolog, de hogy nem ismeri be, és főként még neki áll feljebb.....

Én most ebédeltem, fini rakott krumpli volt :D

zsofka83

bébike: A Medi-Cab??? Asszem az a neve...600 Ft körül van, és 1 db-ot tartalmaz...

Emi

Emi

email4
Budapest

Hú, Emi ez tök jó vétel, jó, hogy rátaláltál :D

Kép

Kép
bébike4

A Cybow 11 az alábbiakat nézi a pisiből...2520 Ft 100db.
1, urobilinogen
2, cukor
3, bilirubin
4, keton
5, vér
6, pH
7, protein
8, nitrit
9, SG
10, leukocita
11, ascorbinsav
Ez a legkomplexebb, amit a fenti webshopban lehet kapni.

Emi

Emi

email4
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?