Na itt vagyok,kávézgatok és végre végre van pici időm írni
(dolikat kellene javítani,de nincs kedvem,piszkosul unalmas,inkább 1234 szer kitakarítok és felmosok minthogy ezeket csináljam...)
True,
Ne is mondd,próba hátán próba,jön a tavasz,a nyár fesztivál hegyek,nem tudom mennyit fogok itthon gubbasztani a kölyökkel...most az uramnál szünetel az egyik zenekar,de sebaj van másik persze,most elad valamit és vesz még egy gityót (nagyoooon fontos,tetszik érteni,a nélkül megáll az élet,pont 3 gitár kell vagy kettő vagy mit tudom én...)
Jajj lett új kocsink,már vezettem is,már úgy nem új,csak jobb mint a régi volt,talán merek vele közlekedni is. (persze még ez sem biztos,parasantos
)
Kihisztiztem magamnak heti egy szabadnapot,mivel hétvégén soha nem tudok elmenni sehová, így hétközben van az egy akármitcsinálhatok és akármikorhazamehetek napom.
Muszáj lesz,mert ha suliba fogok járni,( Miskolci Egyetem...muszájból),akkor az 2 napot vesz igénybe,egy éjszakát,így hát bele kell lendülnie neki is Rékának is.
Egyelőre még csak szoktatás alatt van az uram,nehezen emészti, az akármeddig maradhatok a múlt héten fél 10 volt,eddig bírta,felhívott,hogy jöjjek haza,mert nem alszik a gyerek...
(Mondjuk lehet,hogy le kellett volna fektetni
...sebaj előtte való héten minden rendben ment,csak fürdeni felejtettek el mind a ketten...Büdiúr és Kisbüdi...szóval most nem engedek a 21-ből,mégsem járja,hogy én soha sehová nem jutok el,csak ő.
Szóval megyek Metallicára,már van jegyem is,meg Suicidal Tendencies van még a tervben (ez majd nyáron lesz),plusz egy újabb tetkó,csak meg kell várnom,hogy levonják a lakástörlesztő részletem,én évente fizetek kezelési költséget,így most sokat vonnak le,nem is biztos,hogy marad pénzem.
(plusz szegény kölyöknek ellopták a bicaját a tárolóból,Peti bazidrága bmx-ét nem de a kisbicaj az persze kellett,káromkodtam egy sort,Réka nem értette,hogy a gonoszok miért az ő bringáját vették el...így még az is lehet,hogy bicajt kell hoznia a nyúlnak és anyuci lemondhat arról,hogy újabb mintákat találjon ki magának
Viszont végre
2 év alatt sikerült elérnem,hogy kipucolja az uram a sütőt,így hát sütésre adtam a fejem, pizza,pogi, már volt,ezer éve nem sütöttem de tök jók lettek,ma pedig fonott kalács uzsira ez van a tervben,de korántsem biztos,hogy még belesűríthető a vasalás,fürdőpucolás és dolijavítás közé....
Tegnap legókiállításon voltunk a Duna plázában, jó volt,csak mire odaértünk már a játszó-építő helyek bezártak,így csak megnéztük az építményeket.
Tegnapelőtt meg hamburgereztünk a Pólusban (na jó nem akarok plázacicát nevelni a gyerekemből..) csak volt tanítványok meghívtak,apa haldoklott a buli utáni másnaptól így vittem magammal Rékát is (szokás szerint) aki baromira élvezte,hogy utazhatott a srácok nyakában és lóghatott rajtuk nyúzta is őket rendesen,ezek meg élvezték...így hát jó kis délután lett végül.
Már vártam a jóidőt,hogy mehessünk ki meg ide,meg oda...
Na csajok lépek,most nézem 2 óra elmúlt van két szabad órám a házimelóra,aztán megyünk Réka kis barátjához....kell a program,ha itthon vagyunk folyton tv-t néz alig lehet elterelni onnan és valami kis kreatív dologra fogni,így hát megyünk ha kell ha nem,addig sem lóg a Tv-n.
Most óriási kedvenc a Dóra a felfedező,már vennem kellett Dórás bugyit meg zoknit,mert akkora imádat van,ha bekapcsolom a gépet egyből Dórát kell nézni,hosszútávon nem bírom....
na mentem puszika