Bikfy!
Sajnálom, hogy egyre messzebb kerülsz a megoldásoktól. Ez annyira abszurd így. Főleg, hogy nem derült ki előre, tehát elmentél a vérvételekre, és már nem tudod pótolni a mens-es időpontodig. Próbáltad hívni a mens-et, hogy tudnak-e adni egy új időpontot kb. egy, másfél hónappal későbbre? Hátha megértik, hogy saját hibádon kívül nem lesz eredmény mostanra. Akkor meg fizetősen megcsináltatod, és tudod vinni.
Megértem, hogy magad alatt vagy, de tudod össze kell szedni magad, mert előre nem megy magától a szekér csak visszafelé. Lehet, ha próbálod lökni előre, vissza-visszacsúszik néha hátrább, mint ahonnan indultál, de ha nem tolod tovább felfelé, magától sajnos nem megy. REmélem nem haragszol, hogy ezeket leírtam, de már annyiszor lökdöstél vissza minket a küzdésbe, hogy úgy éreztem, most neked is erre van szükséged!
Nekem is van olyan, mikor délután én írok minden második hozzászólást, vagy csak én írok többet is egymás után, de inkább bevállalom ezt, mint hogy ne írjak semmit, és akkor kimaradok a vérkeringésből. Illetve tartok attól, hogy többen is benézünk (pl. délután), csak látjuk, hogy nem ír senki, és így mi sem írunk, pedig akár ketten, hárman is lennénk. Szóval ha van egy kis időd, kedved, mindenképpen írj, és hátha épp jár erre valaki, aki csak arra vár, hogy írj!
Bikfy! Nagyon hiányzol, kérlek gyere! Írd ki magadból a bánatod!
Beze!
Gondolom, nem a gyerekek számával van baj, mert kettő jó lenne, hanem hogy nincs hozzá egy felnőtt társ, most, hogy beteg lett!
Kitartást, és figyeld meg, lassan beköltözik kistesó, és két valódi gyermeked lesz!!! A lapos cicit sajnálom, és átérzem. Ősszel adtam le 5 kilót, és látványosan összement a cicim, erre én nem voltam felkészülve... Úgyhogy ezért is nagyon várom már a terhességet, mert attól állítólag kikerekedik!
Kismamik, igaz ez?
Babicsek!
Hogy érzed magad? Te is dolgozol most, jól emlékszem?
Rodi!
SAjnálom a kemény hányingert! REmélem javul lassan a helyzet. Jó, hogy sikerült olyan alvó poziciót találni, ami jobb valamivel!
Nati!
Merre jársz? Mi van veled? Ma voltál a Kaaliban, jól emlékszem? Gyere, mesélj!