Hahó csajok!
Judit: na végre, tud mérni végre valaki ott benn!! Ez nagyon jó hír! Ügyes kiscsajszid van!! Szerintem most már mindenütt tömegnyomor lesz a boltokban, mi max. a sarkiig merészkedünk már le. Most a piacon vettem friss retket, újhagymát, szóval minden megvan.
Katlina: Akkor hogy lesz ez a dokiddal? A városban lesz mostanában? Még jó, hogy jön a vége, én már 38+4.re szültem. Nagyon drukkolok nektek! +++++++ nekem az a megérzésem, hogy gyors és könnyű szülésed lesz.
Kriszti: Jófej apa, hogy már Ketteskén jár az esze.
) És tervezitek?
Nóri: ilyen lomtalanítás ránk is férne, idén még nem is volt hivatalos, mi meg arra várunk. Ó, te hulla, jó pihenést!
Tündi: Sztem vasárnap és hétfőn minden zárva lesz, kivéve, ami ünnepekkor is nyitva van, pl. cukrászdák....Szombat még fullon fog menni, itt ott hosszabbított nyitvatartással. Asszem így szokott lenni. Péntek meg sima munkanap.
Vagyunk mi is, csak szaladgálós hetünk volt még eddig álló héten.
Dokinál minden oké volt hétfőn, a keményedésekre kaptam magnézium citrici receptet (bakker, 18 dobozzal hoztam el a patikából, mert tizesével dobozolják a tablettákat.
). Méhszáj 2000-es, ami okés. Méretei 85 mm a bukis, 65 a combi, doki szerint 1 héttel vagyunk előrébb. Éééés fiú, amin persze már nem lepődtem meg.
Betöltött 35. héttől van most már az NST, szóval még 2 hét és elkezdem.
Szülésznővel még nem találkoztam, elvileg a hétvégén beugrottunk volna hozzá a kórházba, de mi nem leszünk itthon egyik nap sem. Mindegy, még nem szeretnék szülni, csak pár kérdést jó lenne átbeszélni.
Tegnap intéztem a kismama bérletemet, mert lejár, banki ügyeket, rendezgetem a dolgaimat, mint aki az utolsó ítéletre vár.
Na megyek, alszom egyet. És mielőtt Nóri megkérdezi, micsinyálok éjszaka....hát alszom! Mostanában ezért nincs időm semmire, mert amikor csak tehetem, alszom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.04.01 14:07-kor.