Sziasztok Csajok!
Bocsi, hogy ritkán jövök, de őszinte leszek: olvasni szoktalak Titeket, de írni lusta és fáradt vagyok.
Meg nem sokat alszom mostanság, valahogy nem tudok, korán ébredek. Tegnap vendégeink is voltak, meg ez az óra átállítás, kicsit kivagyok. És persze egyedül, Párom dolgozik. És pont ma van jó idő. Tegnap el akartunk menni sétálni, meg moziba, de az idő szar volt, moziban meg semmi jó. Így áthívtuk a szomszédainkat. Beszélgettünk egy jót, az jól esett. Ma pedig megnéztem a szomszéd kisbabát. Nagyon tündéri, szép baba. Olyan, de olyan jó lenne már nekünk is egy babó. Igyekszünk e téren, az ovutesztből következtetve, meg a ciklus napjai alapján is a következő három napban várható pé, úgyhogy holnaptól mégjobban rajtaleszünk az ügyön.
Henne
Akartam mondani, de nem mertem kérdezni, hogy kaptál-e uh képet.
De már látom, föl is raktad, és nagyon szuper!!! Nem értettem pontosan, hogy most mondjátok meg a szülőknek, vagy húsvét hétvégéjén? Biztos nagyon boldogok lesznek ők is!
Mindenkinek szép hétvégét, megyek pihenni picit!
Kriszti
Sajnálom, hogy megjött, de ha úgy érzed, hogy előbb a kapcsolatotokat kell rendezni ahhoz, hogy babátok születhessen, igazat adok Neked. Meg aztán tudatalatt lehet ezért sem jött össze, mert sajna vannak problémáitok, amiket rendezni kell. Remélem rendben lesznek a dolgok Nálatok! Jó pakolászást mára!
Csip-csip
Nem tudom mi lehet Nálad, hogy még mindig nem jött meg. Elhiszem, hogy szomorú vagy, mert inkább derülne ki, hogy baba van a dologban, de ha sajna mégsincs, legalább jönne meg. Azért reménykedjünk, hátha egy későn fogant babó rakoncátlankodik. Meg ahogy írtad, Neked eddig nem volt mellfeszülésed mensi előtt, és most van. Hátha +++++++++
Tyuntyi
Neked is szorítok, hogy sikerüljön!!! Azért ha már így titokban méregetsz, felrakhatnád a görbédet, had lássuk hogyan alakul.
Neked is +++++++++++++++++
Csicsy
Remélem mihamarabb kiderül nálatok is, hogy Pároddal mi lesz. De felháborító, hogy bánnak az emberrel. Húzzák-halasszák a döntést, olyan, mintha emberszámba sem vennék a dolgozókat. Pedig a mai világban munkahelyet elveszíteni, és helyette újat találni nagyon idegörlő és nehéz dolog. De szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!! Ha tudsz valamit gyere és mesélj! Azért remélem én is, hogy a babaprojekttel nem fogtok leállni. Chrissyke is ezt írta, Hkitty is, és Gabóó sem tud jönni. Persze mindenki döntését megértem, ha így alakul,mert fontos, hogy egy baba megfelelő körülmények között szülessen, ne a nagy gondok közepette, de azért elszomorít, ha belegondolok.