Sziasztok!
Mi meg vagyunk, nem tom Nita mondta-e, hogy Beni sma gyanús volt, mert örkletes ez a betegség, és Attila első unokatesója ebben halt meg 13 évesen. Voltunk Pesten a Heim Pálban, oda küldtek mineket, de úgy néz ki minden ok, 3 hó múlva kontroll.A betegségről nem írok neten fent van, akit érdekel, nekem elég volt addig, amíg bizonytalanságban kellett töltenünk azt a pár napot, mert ez gyógyíthatatalan és halálos...
Nézte Pesten konduktor is, többszöri gyógytesi kell Pethős konduktorhoz is feogunk majd lehet járni itt megyén belül. Csak a Dévényi torna is Csabán van, és mivel nem tok vezetni, így kengurúban felkötve buszozgatunk...
Drukkoljatok, Attila megpályázott egy magyar állást, ha összejönne, Pest melett Biatorbágy, akkor felköltöznénk...akkor Nitával tudnánk összejárni:)
Kirus: itt is gratula, majd gyere....ha tudsz!;)
Melisch: grat a kisnunishoz, akkor hajrá rózsaszíííín.............Majd a második fiú lesz!!!!
Lyly küldjek táskát...?
De komolyan
Nagyon szorítok!:) De végülis akkor kisfiú?
Királylány: kíváncsi vok, mi lesz a neme...Addig is kitartást! És Bencussal mizu?
Adiadi: gonolom, akkor tele kékkel megvan minden? Pihizz, amennyit tudsz! Lesz segítség...?
Nita: kissrácok, kötőhártyából kigyógyultak?
Anyóspajti?
Férjed?
Betty: Nálatok halad closty kúra?
Melinda: ha erre jársz!!!! Mizu útban már a 3.?
Mucus: no para, csak nyugiiii!
Én is végighánytam a kórházi tersz kukát, a wc-t...és aznap délelőtt 4X voltam zuhanyozni, már a nővérek azt hitték hülye vagyok... Minden rendben lesz!
Angie:ha van egy csöpp időd a Manócskák melett, írj ide is, de nagyon köszi, hogy írtál wiwen! Kersztelőrucit még jindig nem találtam!
Duna: de szépek a srácok, beni még csak 7 és fél kg, és jövő héten megyünk az uccsó oltira...
Gáspár Dominikát nem ismered Mezőkövesdről? Ő egyetemi csopitársam, és nagyon jó barátnőm, ő ismer Téged!:)
Akik már nem járnak: remélem mindannyian jól vagytok, és minden rendben Veletek, és ha babával próbálkoztok remélem, hogy mihamarabb összejön!
Azon agyalok, hogy nem-e hagytam ki senkit... Remélem nem...
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek finom falatokkal, sok/ kevés locsolóval, és ragyogó napsütéssel! A pici fiúknak pedig sok-sok piros tojást!
Nagyon szeretlek Titeket úgyhogy Mindenki vigyázzon Magára!!!
millió puszi: Nyuszi és Beni