Ancsyka, köszike az édes babót!
Mieza, okés, megdumálva! Igazából arra vártam, h. jelentkezz, de már nem vártam tovább, h. a táblit felajánljam, de aztán pont jöttél!
Húsvét környékén nem nagyon leszek, de hát gondolom mások is ünnepelnek, ide mennek, oda mennek, stb... meg hétvégéken amúgy sem sok miden történik!
Szuper, h. jó lett a párod ektoplazma eredménye!!!
Meztelenkedünk, mi???!!!
Mi lesz nyáron?
Ibici, köszike a vonalzó dícséretet! Gondoltam jön a húsvét, úh. nyuszika meg virágok...
Drukk hétfőre!!!
Angyalka, király, 2 spontán tüsző!!! Tuti visszakapod a kis drágáidat hamarosan! Nagyon szorítok!!! És ráadásul fogmizéria végére is pont került... mennek a dolgok, mint a karikacsapás!
Ez a tavasz nagyon jól indult babaeső téren és szerintem így is fog folytatódni!
Judit, ha rámégy bármelyikünk vonalzójára, akkor kiadja a weboldalt és ott regisztrálsz (bár ennél Lilypie-nál nem kellett, de a magyar oldalaknál igen) és csinálhatod is!
Eszter, tegnap szerintem talán én olvastam el legelőször a hsz-odat, de nem volt erőm írni
viszont nagyon sokat gondoltam rátok és kértem a nagy égieket, h. segítsenek, h. jól alakuljanak a dolgok és a kis Noa és beérje tesókát! Mindig ha "beszélek" velük, téged is megemlítelek, úh. tutti minden rendben lesz!
Biztos nagyon nehéz lehet most nektek, de próbálj meg minél pozitívabb maradni!!!
Lehet, ha nem néznék őket ilyen gyakran, akkor ki sem derült volna a gebasz, mert spontán megfordult volna a folyamat!
Avarka, nekem is lóadagokkal indították a lombikot, aztán még emelt rajta a doki és a 20. napomon volt a leszívás... szóval ez a 14. nap csak a tervezett...
Remélem, minden úgy lesz, ahogy szeretnéd!!!
Macsek, köszike, szerintem is szépen látszik!!!
Ne izgulj, ha anyóspajtit kibírod, akkor két kis bőgőmasina meg sem fog kottyanni
Akartam venni olyan tesztet, ami állítólag kimutatja már a 6. héttől, h. kispöcsös v. kispuncis, de nem kaptam, gondolom nem véletlenül...
Sajti, felírhatsz még egy babás csajszit! Akkor bocsátották el őt is, mikor engem!
Csernusos szuper jó és nem utolsó sorban igaz is!!!!
Cidney, nagyon sajnálom, tudom, h. ez borzasztó!!! De hidd el, h. sikerülni fog! Nekem másodikra összejött és a doki minden egyes uh-on (stimu alatt) látta az endot mindkét petefészkemben... Én használok egy krémet (progikrémet), ha érdekel, írj privit! Nem régóta kenem, de biztos vagyok benne, h. ez is hozzásegített a sikerhez! Itt a fórumon is van egy-két csajszi rajtam kívül, aki használja, az egyikük babás, a másikuk pedig májusban lesz az!!!
Ja, most látom, Mieza belinkelte a honlapot! De ha bármi kérdésed lenne, írj privit!
Pancsi, büszke is lehetsz a szép ügyes kislányodra!!!
Tünetek vannak már?
Én már kicsit jobban vagyok, rájöttem, ha rossz a gyomrom, akkor inkább kipakolok, mert ha bent marad, az nagyon gáz...
Iszogatok mindenfélét, ami lemegy, de nem hagyom magam kiszáradni! Hát kb. 180°-os fordulatot vett az életem a kaját terén, de most úgy látszik ezekre van szükségem! Én mindig is megbíztam a szervezetemben, h. tudja ő, h. mire van szüksége!
Igen, lehet, h. az a másik foltocska volt a másik babóca kezdemény...?! De minden úgy van jól, ahogy van!
Azért látom, te nagyon pörögsz... azért pihenjél is!!!
Vaya, no problem, h. csak most jössz és köszi a dícséretet!
Szegényke, én örülök, h. még csak egyszer fájt a fejem! Néha egy-egy Algopyrintől nem lesz baj!
Én minden nap 10-11 órát alszom, már este 8-kor álmos vagyok