sziasztok lányok!
már olvaslak benneteket egy ideje, sőt átolvastam az egész topicot, bár annyira nem vagyok még sajnos képben!
szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehetséges...
febr. 16án jött meg utoljára, március 17én, a 30. napon teszteltem halvány dupla csíkosat, azóta több tesztet is megcsináltam, sőt, HCGs vérvételen is voltam a klinikán (I. nőgyógy), ahol megállapították, hogy terhes vagyok, de egyelőre több infóm nincs!
félve írok erről az egész várandósságról, mert elég sok bajom van alapból is (II. tip. cukorbetegség, vagy IR, vagy valami..., pajzsmirigy alulműködés (szülés után alakult ki
), ráadásul decemberben is volt egy babánk, de ő az 5.-6. hét táján úgy döntött, hogy nem marad velünk!
akkor sajnos műszeres befejezés lett a vége a dolognak! szerencse a szerencsétlenségben, hogy az akkori terhességemet sem láttam még uh-on, szóval lehet, hogy eleve sem volt szívhangja a picinek, vagyis nem fejlődött rendesen!
van már egy kisfiam, Benedek, aki 12én lesz 20 hónapos nagyfiú!
nagyon szerettük volna már a tesót, de csak most jött el a mi időnk!
szerencsére most kevésbé idegeskedek, mint decemberben, lehet, hogy az anyai ösztönöm mondatta velem, hogy gond lesz, és lett is végül.
egyelőre senkinek sem mondtuk el, vagyis 2 barátunknak. a családnak majd anyák napján tervezzük bejelenteni!
na. nem akarom bő lére ereszteni, majd még jövök, ha befogadtok!
vonalzót majd csak a szívhang, és pontos terhességi kor megállapítása után rakok
de már én is kinéztem...
mindenkinek gondtalan babavárást!!!
ja, és
mikegirl, szorítok, hogy minden rendben legyen!!! most nem hívtak be, vagy nem tudsz esetleg bemenni egy uh kontrollra!? hogy rálessenek a kisbabádra?
illetve bocsánat, hogy nem tudom, hogy ki írta, de a nevekkel még hadilábon állok, szóval írta valaki, hogy a HCGje elég magas lett és lehet, hogy ikrek! megkérdezhetem, hogy mennyi volt, és hányadik napon? köszi előre is!
eclipse, te melyik gyógyszert is szeded!? én merckformint. az én dokim nem nagyon ajánlja, de én is szedem még mindig... 3x850mg, szeretném is a 12. hétig. lehet, hogy a januári vetélésnek is ehhez volt köze, mert akkor a dokim azonnal leállíttatta a gyógyszert, én barom, meg abba is hagytam, pedig 2007ben, mikor a kisfiammal lettem terhes, az akkori endós dokim fokozatos leállítást mondott...