Új privát üzeneted érkezett!

Igen csajok ne reménykedjetek még nincs meg Jázmin baby :D

Szilvi én vagyok a Jázminos Anna :D
Vendég

Anna ne is idegesítsd magad ezen, én sajnos már semmin sem lepődöm meg. Nem hívtad fel a dokit, hogy a vizsgálat után elkezdtél vérzeni? :(
Amúgy én is útálom, ha időre hívnak be 620 kismamát, és mire sorra jut az ember lemegy a Nap, ráadásul a vizsgálat közben megalszik a tej a szájukba. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Igen már leesett, hogy Te vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula a laptetőhöz! (apró örömök az életben) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Nekem délután felváltva fájt a derekam és a hasam alul, nem a görcsös, hanem olyan szúrós, nyilalós fájdalom volt. Ezek már a jósló fájások? :roll:

Kép
Kép
szilvancska

Nem hívtam fel. Anyum is amikor velem volt terhes ugyan így járt, hogy nyúka piszka a végén és hát meg is szült estére :D nem tudom velem mi lesz :D

Lehet, hogy jósló, de nem biztos. Én már nem is foglalkozom a görcsökkel meg a keményedéssel. Észre fogjuk venni úgyis, ha valami komoly kezd kialakulóba lenni :)

Már neked is csak 9 nap :) hihi lehet még hamarabb megszülsz mint én :D
Vendég

Anna, nagyon sajnálom, ami Veled történt, elég felháborító :twisted: :twisted: Még az is lehet, hogy a nyúlka-piszkától elkezdett kinylíni a méhszáj, meg én nem aakarok senkit gyanúsítgatni, de hallottam már olyat is - barinőmmel is ez történt Bp-en - hogy maga a doki kezdte el a vizsgálat közben megnyitni vhogyy, ők bizti tudják a módját, hogy kell "megpiszkálni". Annak idején Anyum is így járt, amikor velem volt terhes, még lett volna vagy 2 hét, és a doki az elég fájdalmas vizsgálat közben közölte, hogy de jó lenne, ha megszületnék gyorsan, mert ő megy szabira és utána csodák csodájára másnap megszülettem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pedig még régen magánrendelés sem volt, meg nyilván ha volt is orvos választás, akkor az nagyon sunyiban, fű alatt ment.
Nem akarlak ijesztgetni, de lehet rövidesen történik vmi. De ne aggódj, biztos meg fogsz vígasztalódni, ha ezt a kis édes pici csomagot a kezedben tartod majd.

Hoho, Szilvi, csak nem Te is Anyuka leszel mindjárt? Óóó, várjon már meg vki. Esztike még nem akar kijönni, hiába mondom neki, hogy ha itthon akar lenni húsvétkor, tojást festeni, meg locsolókat várni, akkor legkésőbb vasárnap (ami a megálmodott márc 28!!) ki kell bújnia. :?

Marcsi, Eszti, húúú, jó elfoglalt a dokitok. :shock:

Kép
ire81

Jó reggelt!

Ismét fönt voltam 2.30-4.ig. Kezdek kibukni... :x :evil:
A kávé nekem már nem élvezeti cikk, hanem túlélést segítő... :?

Anna, sokan szoktak méhszáj vizsgálat után vérezni, ez természetes. Nekem barinőm minden alkalommal vérzett és mégis túl hordta, no para... Vizsgálni tudnak úgy, hogy beinduljon, de ha vkinek nem jött el az ideje úgysem fog ettől beindulni...nekem Bibunál már ezt is bevetették, mert nem akart megszületni....hát nem jött össze, Ő nem akart ezek után sem kijönni. :lol: :lol: :lol:

Szilvi ez már a vég... :lol: :lol: :lol:
Reni, lehet Esztike a locsolók miatt nem akar kijönni...Én is maradnék... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, a dokink annyira (sztem nem elfoglalt), régen is ennyit kellett várni, míg Ő írta az időpontokat, de amióta az aszisztense írja, azóta nincs ilyen, hogy pl. többen vagyunk egy időpontban, meg 3-4hét várakozás. Jót tett neki a rendszer... :lol: :lol: :lol: De én várnék 4hetet is, mert megéri, de ezt nem kötöm az orrára el ne bízza magát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek...Lánc-etetés lesz... :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán kiteszem Bibut a kertbe...fárassza lemagát! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anna, nagyon rossz volt ezt olvasni :( Annyira ismerős ez a helyzet.. a dokim engem is mindig ennyit váratott (a 38. héten egyszer 6 órát ültünk a kórházban!!) A vizsgálat meg detto.. ilyenkor már nem óvatoskodnak :( én sosem féltem a nőgyógyászati vizsgálatoktól, de most már a hathetes kontrollra sincs kedvem menni :( :(
Vendég

Jaj, csajok úgy sajnálom, hogy ilyen élményeitek vannak....Régen nekem is csak ilyen durva dokijaim voltak. Sőt, most az ügyeletes doki is ahogy azt a pár esztétikai öltést csinálta... :? De én ezért ragaszkodom az én dokimhoz, mert Ő az első dokim, aki nem halál durva.... Nekem sokszor a rákstűrés is vérzéssel, meg brutál fájdalommal járt és azt hittem évekig, hogy ennek így kell lennie és ez a normális.
Én most a sznőtől féltem...Na Ő brutál volt...De hát túl éltem....És egy darabig nem vizsgál... :lol: :lol: :lol:

Olyan szép idő van, annyira mennék vhova, de itt nincs hova... :roll: :shock: :? aj, de utálom... Remélem összejön, hogy elköltözzünk, bár a drága Uram ismét építkezne, úgyhogy lehet nemleges választ kapot... :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Anna ez az élmény a klinikán volt vagy a Sárinál?
Nagyon sajnálom,hogy így jártál...a vérzés vizsgálat után totál normális,ne aggódj...

Ahogy olvasom egy pár kismaminak nem sok van már hátra a szülésig...hát csajok kitartás és tök jó lesz...én két hete és két napja szültem,és hétfőn már bringával mentem a kozmetikushoz,szóval gyorsan helyre lehet jönni...(és vágtak)
Ha valaki ismeri az aloe vera-s termékeket akkor nagyon tudom ajánlani az ALOE FIRST-öt hogy vigyétek be magatokkal és amikor csak tudjátok fújjátok be a varratokat,nagyon hamar helyrehoz...(két hét és bringa:))

Üdv mindenkinek:Kriszta
chrysta31

Anna, :( :( :( :( :( :( .
Bár abban igaza van a lányoknak,hogy ez a vizsgálat ilyenkor már vérzéssel jár általában,függetlenül attól,hogy használt-e síkosítót vagy sem...
Az viszont überbrutál tényleg,hogy a legtöbb helyen a kismamáknak rohadt sokat kell várni,sokszor állva,levegőtlen helyen... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ez Magyarisztán...azért az EUban ez már nem így kéne,hogy legyen...

Idővel majd csak a szép részekre fogsz emlékezni és ha meglátod Jázmint,azt fogod gondolni:nehéz volt,de MEGÉRTE! :lol:
Csak addig nehéz kitartani,tudom...

Eszti,én is úgy vagyok vele,mióta Robi-dokit megtaláltam,hogy inkább várok rá heteket,minthogy máshoz menjek...a következő bébivel is hozzá fogok járni,mindenképp. :lol:

piki

Sziasztok!

Kriszta a magánrendelőben is várok minimum fél órát rá, de most nem ott voltam hanem a Vasas Szent Péteri Sztk-ban.

Ma megint ide mentem ctg-re. Persze fél órát vártam mint mindig. Ctg-n minden oké, utána ultrahang az ügyeletes dokinál. Mondtam neki, hogy nézze már meg hány kg a kiscsajom. Az előttem lévő csajnak nem nézte meg, mert azt mondta több adat kell hozzá. Érdekes nekem meg megnézte?! Hogy is van ez?!
Na nem kellett volna megkérdeztem, mert azt mondta, hogy a gép szerint 2300 gramm. Nem mondtam a dokinak semmit, de megint aggódhatok. 2300 gramm az iszonyat pici pöttöm. Februárban a magándokim 2600 grammot mért. Akkor összement a lányom? Lehet a stressztől nem tudom :S hát gatya vagyok :( itt a végén jól felcsesznek.

Na mindegy. Pénteken ctg, szombaton meg tali a dokimmal. Meg fogom kérni, hogy nézze már meg a súlyát, mert összementünk :(

Mostanában nem sok jó történik velem. Ideje lenne már szülni. Lehet beindítják hétvégén. Mondta a szülész csaj, hogy ez a doki nem szereti a túlhordást :)

Köszi csajszik a biztatást rendesek vagytok. Bocsi, hogy ilyenekkel traktállak benneteket, de valakinek muszáj leírnom.

Kriszta örülök, hogy tudsz bringázni, mert én is szoliba azzal akarok menni szülés után pár héttel :D :D :D

Többiek, hogy vagytok? Babák jól vannak? Pankóca hisztizett ma :) :) ??

Reni és Szilvi???
Vendég

Sziasztok!!

Neharagudjatok,hogy zavarok,hátha itt Valakit érdekel:
Eladó 62-68-as méretű hálózsák,vékonyabb,h.újju 800 ft
Ujjatlan ez tiszta ÚJ!! 1000 ft

Kislánynak,igazi csajos kord kiskabát 74-es 1000 ft
Polár kocsikabát,nem vastag téli.62-es 600 ft
Kord kisnacik,68-as(lila,bordó,világosabb kék,farmer)600 ft/db
Asti rugi ez ÚJ!! 68-as méret 1000 ft
Plüss rugi,68-as ez is Új,800 ft
68-as méretű farmer kantáros szoknya 400 ft
Vannak 400ft/db,300 ft/db badyk,rugik,nagyon szép állapotban vannak.
Teljesen új játszószőnyeg 4000 ft

Van még vadi új pamut takaró,rugi ez 1000 ft/db

Képet tudok küldeni,töbit priviben megbeszéljük.

További szép napot kívánok mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Vagyok, egyben.

Főzőcskéztem délelőtt, és nagyon rossz voltam: sütöttem palacsintát és ebéd után bevágtam egy Nesquick csokimázas-epres-tejszínhabos példányt belőle :oops: :oops: :oops: :oops: , de olyan jól esett, aztán be is paráztam, hogy lehet-e epret enni, mert olyat már hallottam, hogy szoptatás alatt nem lehet epret, málnát, stb. Még jó, hogy pont érni fognak ezek a gyümik nemsokára és én meg imádom őket :twisted:

Délután meg aludtam egy nagyot.

Anna, szupi, hogy mindent rendben talált a ctg, az pedig szinte bizti, hogy ennyit nem fejlődött vissza a gyerek, ne aggódj, biztos csak elnézett vmit az ügyeletes. Ha ilyen fenn is állna, annak biztos más jelei is lennének és már észrevették volna.
Már nem mintha ezzt akarnám, de már múlt héten is beszélték, hogy megindítják a szülést Nálad, elvileg már így is túlhordásban vagy, vagy nem? Vagy Neked nem volt túl szabályos a mensid és ezért nem hagyatkoznak arra a dátumot illetően?

Egyébként sajna nekem is mindig várni kell aa magánrendelőben, vagyis egyetlen egyszer nem kellett, a legelső vizsgálaton, akkor vmi csoda folytán én voltam az első beteg és a doki is már ott várt készenlétben, mire megérkeztem. De ez csak egy régi szép emlék marad, több ilyen nem volt. :cry:

Holnap megint a védőnőhöz kell mennem, már megőrülök. :twisted:

Kép
ire81

Csalódást kell,hogy okozzak,Anna:Pankóctörp ma mintababa,még idáig... :lol:
De az éjszaka még csak most jön... :roll:
Bár tegnap éjjel se volt annyira gány,még éjfél előtt telerottyintott 2 db pelust is,amíg ezzel dolgozott,addig szenvedett egy pöttyet,de utána már ügyesen alukált,csak enni kelt fel.

Ma elnyomultunk az oltásra a tanácsadóba,erre persze kiderült,hogy nem kedden ÉS szerdán van tanácsadás,hanem egyik héten egyik nap,másik héten másnap. :evil: Most persze az a hét van,amikor kedden volt.Természetesen.
Szóval ma is megúszta Töpike... :lol: meg anya is! :lol: :oops:
Viszont ebben a gyönyörű időben délelőtt és délután is levegőzött,remélem,ez az alvókáját kedvező irányba befolyásolja...

Rena,lécccci küldj palacsintát!!!!!!!!!!
Nyitom az ablakot! :lol:

piki

Ja,Reni,te ehetsz epret,málnát,stb.,a tejen keresztül nem allergizál.
Gyerekeknek nem szoktunk adni bizonyos kor alatt,a biztonság kedvéért,ugyanúgy,ahogy te ehetsz mézet is,a bébi teájába ugyanakkor nem tehetsz,mert veszélyes lehet a benne lévő pollenek miatt. :shock:

piki

Szióka!

Akkor Pankóca nem hisztizett. Persze ez nem baj, de olyan ari ahogy írod, hogy kis hiszti manci :)

Reni nem hordtam túl Jázmint elvileg. Nekem 28 és 31 napos a ciklusom, tehát általában minden hónapban az elején jött meg a mensim, de inkább mindig azon a napon :)
A magándokim áttolta hétvégére az időpontot a méretei alapján és ez is vált be jelenleg. :)
Mensi szerint, mert 06.06-án volt meg utoljára így márc. 13-án kellett volna szülnöm, de látod csak nem, így a hétvége marad. Két időpont volt a 13 és a most hétvége. Úgy látszik az utóbbi jött be.

Elhiszem, hogy eleged van a védőnőkből. Engem ma felhívott, hogy nincs még baba a mensi szerint már rég meg kellene lennie. Mondom nincs, de szóltam volna. Amúgy jó fej a védőnőd? Mert akkor még jóban is lehettek és sokat segíthet. Az enyém gatya. Habzik a szája beszéd közben :oops: :? :shock: :shock: :shock: :shock:

Eper és málna nélkül ne hülyéskedj :D én szétzabálom magam az már csak fix. Jó kis cukorba mártva meg tejszínhabbal, huuuuuuuuu micsoda kalóriabomba :D Nekem a kedvenc gyümölcseim a pirosak (málna, meggy, cseresznye, eper) nélkülük nincs élet amikor szezon van :D :D

Fanni és Eszti mizujs a picikkel?
Vendég

Kriszta Ádámmal, hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok

Még én is egyben.
Ma voltam ctg-n, a kis lusta kölyköm megint megszívatott. Bevágtam egy fél tábla csokit, hát az Istenért sem akart mozogni, már az ápolónők is ott nyomkodták a hasam, hogy vmit csináljon ez a gyerek, de épp h csak megmoccant. :evil: :evil: :evil:
Negyed 10re mentünk, és negyed 2-kor jöttünk el.
Ugye megvolt a ctg, utána egy gyors uh, szerencsére minden oké, utána meg a doki elment egyet gyorsan műteni, aztán megvizsgált.
A belső méhszáj zárt, a külső egy ujjnyira nyitva.
Átlagos magzatvíz, a lepény a mellső falon tapad, egy élénken mozgó magzat. :D
BPD: 93,6 mm
OFD: 117,2 mm
AD1: 107,8 mm
AC: 343 mm
Femur: 69 mm
Bms: 3213 gr
HC: 333,2 mm

Voltunk az új szülészeten, hát tök jól néz ki, már amennyit láttunk belőle,mert nem tudtunk mindent megnézni, mert pont akkor tologatták a maradék bútorokat, már a kismamák és a babák is átköltöztek. :) Mi már az új szülőszobán szülünk :lol:

Holnap délelőtt megyek a védőnénihez, ez lesz a 3. nő eddig :? , meg bemutat a dokinak elvileg, akitől megkapjuk a recepteket, aztán Bazsa egyik barátjához megyünk ki délután bográcsozni, úgyhogy majd csak este jövök megint.

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok Csajok!

Hm hm hátttt sztem elkezdődött basszus. Nagyon durva fájásaim vannak 5 percenként. Huuuuuu ez iszonyat :D:P a magzatvíz nem ment el. Mérem és kb 5 percenként jönnek a fájások. Lassan hívom a dokim, ha így marad még 1:15-ig, mert akkor már egy órája tart és azt mondta akkor hívjam.

Remélem túl fogom élni ezt az egészet. :)
Sztem ezek nem jósló fájások :S :S :S bár Jázmin szeret szivatni :)
Majd írom mi volt. Remélem reggel baba lesz :)

Puszi nektek és remélem nem vaklárma :)
Vendég

Helló!

Most értünk haza a klinikáról. Jósló fájásaim vannak csak. Megvizsgáltak+ctg.

Hát ha ez a jósló fájás. Az egész hasam kemény, és nagyon fáj is 5-6 percenként. Amolyan görcs szerű, de ez még csak jósló.

A dokim nem ért volna rá, mert ment Kecsóra reggel, így ügyeletesnél szültem volna :S még jó, hogy van fogadottam :(:(:(

Egy nő volt az ügyeletes doki. Rendes volt, épp fel lett keltve miattam :D

Jázminom nagyon szívat. Szegény párom is kész úgy sajnálom, reggel 7-re megy melóba és miattam nem aludt 24 óta.
Komolyan nem is tudom mikor kell bemennem legközelebb?!

Pihenni+menni sem birok úgy fáj. :(
Vendég

Sziasztok!

Már régen voltam jó sokat irtatok .
Anna ez gáz ami történt veled remélem hamar elfelejted és túleszel a szülésen.Rossz olvasni hogy veletek is történek történtek rossz dolgok én igyekeztem félretenni de rossz rágondolni hogy baj is történhetett volna az orvos hanyagsága miatt :cry:

Fanny! Gratulálok a babátokhoz azt hiszem nálad veszitettem el a fonalat .
Alattunk lévő lakásban még lakásfelújitás már 7:15-től fúrás zörgés nem is irom :cry:
Gréti nem tud piheni egész nap fogom még enni sincs időm ,van hogy több a tejem van hogy kevesebb igyekszem fejni ahogy időm engedi aztán estére oda adom még neki amit lefejtem egész nap.
Kisfiam az oviba összeszedett egy kis hasmenést most itthon van reméljük nem kapjuk el nem lenne jó. ja és bárányhimlő is van még az ovcsiban.

Piki Kérdezted mekkorák vagyunk .minden baba más ütemben nő az is aki anyatejes ,aki tápp szeres,vagy mind a kettőt kapja .Én nem szeretek hasonlitgatni mert van aki streszeli magát emiatt az övé miért csak ekkora miért csak ennyit hízik.

Panka baba már szép nagy lett minden rendben van nálatok? Hány kiló már?

Mi megkaptuk a 2 hónapot oltást nagyon sírt finoman kifejezve még este 11-kor is űvőltés volt . 56 cm és 4750g.
Hoztam pár képet ekkorák vagyunk Kép Kép Kép Kép

Voltunk a Heim Pál kórházban csípőszűrésen minden rendben de a doki még 4 hónaposan is megszeretné nézni , elég kaotikus a rendszer .
megyek összerakom a gyerekeket és lemegyünk egy kicsit az udvarra sétálni .

Szép napot mindenkinek

KépKép
manojoco

Gréti nagyon édes baba!
És micsoda szemei vannak! :lol: Hihetetlen! :lol:

Én tényleg csak kíváncsiságból érdeklődtem a súlya iránt,eszem ágában sincs a koraszülött gyerekem egy időre jötthöz hasonlítgatni és ezen problémázni... :shock: :roll:

Pankatörp kb.3800 gramm...aminek mi nagyon örülünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Éjjel azért csak adott az érzésnek Töpike:9kor evett,ahogy szokott,aztán felébredt fél11 körül,szenvedett a pocakjával és addig hergelte magát,amíg újra meg nem etettük.Az adagjára még ráhúzott vagy 40 millit-még sose evett ennyit :!: ,aztán aludt fél6ig! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ilyen se volt még,hogy a hajnal 3órás kajcsit kihagyja...
Reggel viszont már nagyon éhes volt a szentem,ezért gondolom nekiállt nagy mohón,aminek az lett a vége,hogy sugárban kinyomta magából az összeset... :( :( :(
Teljesen át kellett öltöztetni...
Aztán újra evett,és ezzel már nem volt gond szerencsére. :D

Anna,most már nagyon várom az smst és nagyon szorítok és sokat gondolok rád!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindent bele!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

piki

Manojoco, milyen nagy már Gréti-baba!!!!Nagyon kis tündér!!!!Micsoda mosoly!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna, ez furi, hogy hazaküldtek, én úgy tudom, ha rendszeres 10perc alatti fájások vannak, akkor azok már nem jóslók... :shock: :shock: :shock: És azóta is jönnek???
És miért nem ment be a dokid? nem értem...Pont ezért fogadtad fel. :shock: :shock: :shock:

Én ma holtponton vagyok. Hulla fáradt vagyok, pedig átaludta az éjszakát... :? :? :? Egész nap csak dühöngenék. Erre Bibus persze hisztivel reagál...Király!!!!Ja, és nem tudok délben lepihenni, mivel nincs víz és elkezdtem reggel a vegyszerezést a konyhában...mire letöröltem volna, addigra már nem volt... :evil: :evil: :evil: :evil: Nagyon f...a!!!!!

Na megyek dühöngeni magamban...
Még időnként visszanézek, mert Anna több, mint gyanús nekem... :wink: :wink: :wink:
Vendég

Marcsi beelőztél!!! :lol: :lol: :lol:
most már lehet panka átáll az egyszeri kajálásra éjszaka? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ebben a pillanatban kaptam Annától smst:
"Udvardi Jázmin vagyok,3050 gramm,
egy darabig még nincs fogam.
48 centivel születtem 9 óra 55 perckor,
óvakodok még a bortól.
Sokat sírok,cicit szopok,
ha megnövök,majd még írok!
Anya is jól van! :lol: "

Szó szerint idéztem.Gratulálunk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom,kinek volt energiája rímbe szedni,de nem semmi!!! :lol: :lol: :lol:

Jó egészséget és sok tejcsit Jázminnak!!!

piki

Végre, végre, pont most akartam írni Annának, hogy kitartás és drukkolunk neki, de amikor már láttam, hogy Marcsi az utolsó hozzászóló, már gondoltam, hogy esetleg lehet vmi!! :lol:
Jaj, én nagyon örülök, szegénykém, ő is jól megszenvedett itt a végére. Már olyan kiváncsi vagyok, hogy néz ki a picurka! És vhogy biztos voltam benne, hogy nem 2300 gramm, szerencsére a súlyával nincs gond.

Eszti, nyugi, ne dühöngj!

Manojoco, nagyon tündéri a kis Gréti, és örülök, hogy minden rendben van vele, a kisfiadnak pedig mielőbbi gyógyulást kívánok! Brrr, ez a himlő nem hangzik jól. Manapság már nem szokták oltani a gyerkőcöket himlő ellen? :roll: Vagy rosszul tudom?

Én voltam a védőnőnél, pisi, vérnyomáss, szívhang, minden OK. Várjuk ez a leányzót, főleg így, hogy Anna is anyuka lett meg Szilvi is már kezd kinyílni, tényleg én leszek az utolsó :cry: :cry: :cry:

Kép
ire81

Hát,Reni,valakinek utolsónak is kell lennie! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigasztaljon a tudat,hogy akkor már mindannyian csak és kizárólag neked drukkolunk majd!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

piki

Hah, megmondtam, hogy nem jóslók azok, csak lusta disznók voltak bent tartani!!!!

GRATULÁLOK ANNÁNAK ÉS JÁZMINNAK!!!!

Reni, pontosan. Mindenki csak neked fog drukkolni és várni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De az, hogy nem nyíltál ki, semmit nem jelent. Még Szilvit beelőzheted! :wink:

Jaj, annyira hülye vagyok! Manojoconak akartam írni, hogy JOBBULÁST!!!! Szegények! Legutóbb is beteg volt! Nemsokára itt van a nyár, hátha akkor könnyebb lesz, nem?

Reni, köszi, most már lenyugtattam magam és úgy látom Bibu is nyugodtabb lett...Csak néha nagyon nehéz...Annyira fáradt vagyok és leülni sem tudok, mert ha Lillus alszik, akkor Bibu ugrál rajtam...Közben szoptatok, aztán du. egész nap kint kell Bibu után rohannom, mert ebben a jó időben nem akar bent megmaradni...
Bocsánat, nem panaszkodom, mert én akartam így...

Marcsi, remélem a próféta szólt belőlem... :lol: :lol: :lol:
Azt is remélem, nálam is így marad... :lol: :lol: :lol: Már csak Bibunak kéne ismét 8kor kelnie és isteni lenne... :lol: :lol: Na jó, elég 7kor, de ne 6kor!!!! :? :? :? :?
Túl sokat akarok, mi??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Még szerencse, hogy tegnap 2300gr-ot mértek neki... :? :? :?

Pont ma akartam neki írni, hogy nekem is végig nagynak jósolták, majd az utsó hónapban semmit nem nőtt(gép szerint) és lm mégis mekkora lett...
Pont ezért szokta a sokim mondani, hogy néha túlzottan is sok az info és túl paráztatják a kismamikat!!!Azt hiszem igaza van... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, megyek kajcsizni....
MI?! Kajcsiztatni!!!!! :lol:
Vendég

Piki egyetértek veled nem bántásnak szántam :shock:
Csak egyesek emberek olyan bántóak tudnak lenni :cry:
És néha szívesen beszólnék egy-két embernek emiatt.

3650 g-mal született Gréti és 3250g-mal jöttünk haza a kórházból elég sokat fogyott emiatt kaptam hideget meleget egyaránt .De hát ez van .

Nagyon örülők hogy a Panka baba ilyen szépen nő jó nagy már néztem a képeket. mi is csak 1x eszünk éjszaka attól függ mikor van az esti evés van hogy kibirja hajnal 5-ig.

Ire de van oltás bárányhímlő ellen de mindenki kéri mi nem adatuk be a fiamnak de most nem örülnék ha haza hozná .Sajon én sem voltam még bárány himlős de más sem.Meg a bátyám lánya bevolt oltva bárányhimlő ellen és ugyanugy elkapta.

Gratulálok Annának tegnap óta jó sokat nőt a Jázmin ha ma 3050g-mal született.Nekem is azt mondta a doki hogy még 3 kiló sem lesz a baba.

eszti igen legutóbb hányt a kisfiam most a hasmenés remélem már más nem jön :evil:

KépKép
manojoco

Sziasztok!

Épp én is írni akartam Annának hogy ez már a szülés lesz.....de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Nagyon gratulálok nekik....biztos nagyon ügyesek voltak!
De gondolom a dokija nem volt ott,ha délelött szült...remélem jó ügyeletest fogott ki...bár a szülésznője egy nagyon klassz csaj ő biztosan ott volt velük és az jóóóóó...Ma van a szülinapja(a szülésznőnek)
Kép

Ő az én kicsi szívem nagy gyémántja:)
Ádám 2 hetes és 3 napos!:)puszi
chrysta31

Kép

Ja!
És csók a csajoknak:)
chrysta31

Gratulálok Annának!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szépen elkezdte a sort! Most már jönni fog a többi baba is gyorsan! :wink:

Kicsit lecsúsztam a dolgokról, ma sem volt áram :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja és ugye most a favorit kérdés: van segítséged???
ja, van... Képzeljétek anyukám ma megkérdezte, hogy vigyáznék e az öcsémre amíg ő fél 7-től kb negyed 9-ig spinningel?????
Szerintetek??????
Az oké, hogy nincs szükségem a segítségére.. még jó mert ha lenne se jönne... de hogy még ő akar nekem feladatot adni??? :(

Na megyek és visszaolvasok..
Vendég

Kriszta! Nagyon aranyosak a képek!Köszönjük őket! és én is küldök neki egy csókot!!!! :lol:
Vendég

Hello

Anna nagyon nagy gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De jó, már én is szeretnék babázni!!! :wink:

Reni lehet, hogy tényleg beelőzöl engem, és akkor meg én leszek a sereghajtó. :lol:

Lányok nagyon cukik a babókák!:D

Ma kint voltunk bográcsozni Bazsa egyik barátjáéknál, tök jó volt, olyan finomat főztek. :D:D:D

Holnap meg jön barinőm, végre vele is dumálhatok egy kicsit, mert ugye utána kbb 6 hétig én sehova nem mehetek. :?

Annáéknak úgy örülök, nem is térek magamhoz.

Azt nem értem amúgy, hogy utsó mensi szerint márc.25. a kiírt dátum, de a doki tolta egy héttel, a combcsont alapján mért adatok miatt. Most szerintetek melyik a valós??? Melyiket nézzem? Mondjuk nem ez az egy hét számít. :? :D

Kép
Kép
szilvancska

Jó reggel!

Reni holnapra jön egy hidegfront, húzzunk bele!!!!! :P Már csak mi vagyunk hátra! :lol:

Marcsi köszi az infót, tegnap el is felejtettem írni, nem igazán voltam már magamnál. :D :D

Én 5 óra óta nem tudok aludni, kimenetem a szokásos pisijáratra, majd nem bírtam visszaaludni. Most Bazsát próbálom keltegetni, hogy ne unatkozzak :D , de eddig nem sok sikerrel, kicsit lehetne együtt érzőbb, hogy ha már én nem tudok aludni a gyereke miatt (ez persze csak kifogás) :lol: , akkor felkel mellém, már csak szolidaritásból is, nem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegényt ilyenkor úgyis addig nyúzom, amíg fel nem kel. :oops: :twisted: :twisted: :twisted:

Manojoco remélem ma már jobban van a kisfiad! Jobbbulást neki! :D

Kép
Kép
szilvancska

Ez az,Szilvi,jobb,ha már most elkezded szoktatni az alvásmegvonáshoz,akkor nem éri majd olyan nagy trauma az elkövetkezendő hetekben! :lol: :lol: :lol: Jól csinálod! :lol: :lol: :lol:

Eszti,láttad tegnap a híradóban,hogy a gyártó visszahívja az összes Infantino-t,mert az USA-ban 3 csecsemő halálát okozták?! :?: :!: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ugye jól emlékszem,hogy te használod Lillussal?
Sikerült tegnap beszélned a dokival?Kíváncsi vagyok,te mikorra kapsz időpontot...

Egyébként úgy tűnik,hogy éhenkórász Töpikém kezd végre átállni a 7 evésre 8 helyett...éjfél körül evett megint,aztán meg fél5 körül. :lol:
Eddig ez úgy nézett ki,hogy 24-03-06...
Mondjuk most már nem is 80-90 milliket eszik,hanem lecsúszik végre 100-120 is! :lol:
Csak győzzem tejjel... :roll:

Fanni,anyukád azért nem semmi! :lol: :lol: :lol: (ne vedd sértésnek!)

piki

Szilvi, én nagyon szívesen belehúznék, de sajna most nem én irányítok. Na, hadd legyen most Esztikének gyereknap, hogy ő dirigál, utána egy pár évig én fogok majd következni!! :lol: :lol: :lol: Szegény gyerek, már előre sajnálom.

Szóval, egyelőre egyben, sőt semmit nem is érzek, már sztem a védőnő is un engem, mert jövő hétre már nem nagyon akart invitálni, de látta, hogy még a hivatalos kiírás szerint kell.

Én benne vagyok, hogy húzzunk bele a holnapi fronttal, de nem akkor lesz a Mamika szülinapja is? :shock: Na akkor mi lenne, ha egy napon lenne a szülinap????? :idea: :shock: :lol:

Kép
ire81

Marcsi, beelőztél! :lol:

Tényleg, én is akartam mondani ezt a gyerekhordozós cuccot, még jó, hogy én egyelőre nem vettem, mert később szeretnék, de majd vegyék csak meg a látogatók! :lol:

Kép
ire81

De Reni jól emléxel, akkor van :? , de én már úgy vagyok vele,, hogy nem érdekel, csak jöjjön már ki ez a gyerek. :D :D :D

Marcsi rendes ez a Bazsa kispapa, felkelt, megreggelizett velem, majd visszaaludt egy fél órácskára, aztán megint felkelt, és azóta fent van velem. :P :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Hahó, mindenki eltűnt?

Én még vagyok, és még mindig egyben. Délután aludtam egy nagyot, vagy 2 órát.
Egy ponton úgy fáj a pocakom, de nem belül, hanem minthaa kívülről akarna megpattanni a bőr, nem is tudom megfogalmazni. Remélem, hogy ha már eddig kibírtam csíkok nélkül, nem az utolsó napokban zebrásodom be. :roll:

Akkor jó pihit Mindenkinek

Kép
ire81

Én benéztem egyszer-kétszer,amíg Pankóc büfizett,de újdonsággal nem szolgálhatok. :roll:
Vártam,hátha ti írtok valami érdekeset! :D

Talán holnap nagyobb lesz a forgalom... :lol: :lol:

piki

Itt vagyok én is!
Reni, kenegesd a hasad!! Az utolsó hónapban én is szét kentem.. és megúsztam csík nélkül. Ja igen.. és még most aludj sokat! :)
Vendég

Reni örülj neki, hogy nem vagy csíkos, én totál becsíkosodtam. :( :( :(

Ma egész nap keményedett a hasam, meg most alul annyira szúr meg nyilal, hogy jajjjj de rossz. :?

Tényleg azt szerettem volna még kérdezni Anyukák, hogy abból mi igaz, hogy nem lehet k-betűs meg hüvelyes ételeket,, ill. apró magvas gyümiket enni?! :roll: Mármint a szoptatás alatt. Tényleg fáj tőlük a baba pocakja?! :shock:

Kép
Kép
szilvancska

Igen.. nálunk sincs semmi újdonság.. megy a trükközés, hogy napközben aludjon, este ne aludjon... éjszaka megint aludjon.... :)

Mióta megszületett Bazsu, nekem szinte minden nap fáj a fejem :(
Egyébként is nagyon sokat fájt, de terhesen szinte 1x sem..

Azt nem láttátok, hogy az infantinoval mi a baj? Én is majdnem olyat vettem, csak vaterán rámlicitáltak.. aztán rendeltem a babaközelbentől, de az nem tetszett és visszaküldtem.. Végül rendeltem babaslinget, még nem próbáltuk, de szerintem jó lesz! :)

Szilvi, Reni aludjatok sokat!!! Ilyenkor már csak részletekben megy, ez meg nem az igazi.. éjféltől 3:30-ig, majd 4:30-tól 7:30-ig, majd 13:00-tól 15:00-ig, de így is szétrobban a fejem :?
Vendég

Hát Szilvi én az elmúlt három hétben szinte semmit nem ettem, mert féltem hogy fájni fog a hasa.. tegnap a gyerekdokit kérdeztem, ő azt mondta, hogy mindent lehet amitől én nem puffadok.. de apró magvas gyümiket, meg citrusféléket nyugodtan ehetek.. még nem próbáltam, de holnap eszek egy kis narancsot.
Ma utoljára 10-kor ettem melegszendvicset... :?
Vendég

Na végre vmi mozgás :lol:

Nekem is azt mondta a védőnő, hogy "b" és "k" betűs ételeket ne egyek lehetőleg egy pár hétig az elején, utána már lehet, de aztán azt is mondta, hogy ez gyerekfüggő is, mármint, hogy a puffasztó ételektől fáj-e a hasa vagy sem.

A babahordozó kialakítása nem volt megfelelő és állítólag USA-ban 3 kis picuri is megfulladt benne :cry: , hát, hogy most ténylééeg ettől, vagy amúgy is volt vmi baj, nem lehet tudni, de nyilván ha fennáll a veszélye, akkor nem érdemes kísérletezgetni.

Tehát akkor holnap van a szülinapja: Mamikának, barátnőm kislányának, és a barátnőmnek. Hmmm, elgondolkodtató... Na hátha. Bár Apa holnap megy az Eger Rally-ra, már nem szeretném elrontani a napját, jó lesz az a szülés esetefelé is. Vagy akkor már várjuk meg a megálmodott március 28-at.

Jaj, tényleg, Fanni Tőled akartaam kérdezni, lehet elkerülte a figyelmemet, de Bazsu kezdettől fogva bent volt Veled a szobádban, mármint a kórházban? Én most nem tudom, hogy mit csináljak, szívem szerint szeretném, ha velem lenne, nem pedig a csecsemőosztályon, de attól is félek, ha éjszaka vmi baja, hogy fogom egyáltalán megfogni, ki fog nekem jönni segíteni. Az a baj, hogy a környezetemben nincs és nem is volt nagyon kisbaba, úgy félek, hogy nehogy mág én okozzak benne vmi kárt. :? :shock:

Mossmtár megyek csicsikálni, amíg lehet.

Eszti eltűnt... :cry:

Kép
ire81

Na a nagy trükközésnek az lett az eredménye, hogy Bazsu még a 6. kaja előtt úgy bealudt, hogy fél kettőig fel se ébredt (előtte este hétkor evett) Szóval éjszaka csak kétszer kellett kelni, mi meg csak 11-kor feküdtünk, szóval a végén aludtunk 2x 2,5 órát, aztán egy kis ébrenlét, nagyágyban altatás után még kettőt.. Minden kicsinek örülni kell :)
Tegnap megmértem pucéran és 3860g!!! Vagyis kb 470g-ot hízott két hét alatt.. :D

Reni, én nagyon ragaszkodtam volna hozzá, hogy minden éjjel velem legyen. Első éjszaka még le tudtak róla beszélni a nővérek, mert előtte éjjel semmit nem aludtam.. de utána már velem aludt minden éjjel. Szerintem azért is jó ha veled van, mert többször mellre tudod tenni.. és hamarabb beindul majd a tejci. Plusz ha van már egy akár milyen kevés tejed legalább az is kiszívja és nem a csecsemősök által kapott cukros víz, vagy tápszer lesz az első amivel találkozik..
Ha te is éjszaka szülsz, akkor tényleg jó ha első éjszaka még kipihened magad. De utána már szerintem felesleges "húzni az időt", jobb ha a kórházban már veled van, mert akkor még egy csomó kérdés ott felmerül benned és ott lesz is kitől megkérdezni.. otthon már telefonálnod kell.. Na de ez csak az én véleményem :roll: Attól meg ne félj, hogy kárt okozol benne!!!
Vendég

Laptető!!! De rég volt ilyen!
Szóval Reni, a legjobb helye a te kezedben lesz!!! Az tuti!!! :wink:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?