Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bree
mindjárt megyek megkeresni :wink:

Sucer
nagyon szép neve lesz a fiatalúrnak! Ilang mit szól az öcsihez? Ő mit akar(t)?

Betti
én is csak ilyenkor lelkesedem ám a kertért, főleg hogy tavaly nyáron sikerült egyszer napszúrást kapnom :oops:

Susy
Kristóf aranyos lehetett a pókos álommal :)

Gittus
akkor szerencsés vagy, hogy rókakoma elkerült :wink: És egyél csak, kell a babának az energie ;)
Vendég

Már az előző laptető is az enyém volt, direkt nekem hagyjátok kedves anyukák és kismamák? :lol:
Vendég

Hűű de sokat írtatok :o :D
Jó korán keltetek:))
Persze én is 5.30-kor...hiszen 8-ra jövök a bányába.. :twisted:

Gittus igazad van, leszarom én is megjegyzését ezentúl...még így is megnéznek a pasik...nem látják a hasam a kocsiban, aztán flörtölgetnek hehe :P
Ma reggel még dudáltak is, míg vártam a buszt...később venni észre..hogy oldalról van ám hasam :twisted:

Jövök még, csak jöttek ügyfelek..

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Na vagyok!
Suzy!Kristófnak üzenem...TAPOSSA CSAK ŐKET!!!Helyettem is..én most Luca miatt nem merem... :P (babona)de amúgy írtom őket...takarításnál kivégzem őket, ha találok...de otthon nem jellemző(panel), ne de itt mh.-en... :roll: :roll: :roll: ezer van...a keresztes az reccsen is :twisted: fúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Kép
bree

Susy, akkor ne aggódj, Nóri is 3 kg fölé érhet akkor simán, az szerintem meg tökéletes :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kitty visszaigazoltalak 8) :wink: Szépek vagytok a pároddal! :D
Laptetőnek meg örülj!;-)
Te meg Betti megérdemlitek..meg persze más is, de hátha szerencsét hoz nektek, vagy egy kis örömöt...

Jajj ez a Lilla is.akárhányszor nézem azt a kis képet megzabálnám a kis fürtös hajával együtt :wink:
Megesz a fene, hogy Luca milyen lesz :D :D

Gittus te mész valamikor 4 D-re?Kíváncsi vagyok nálad ki lakik :P

Kép
bree

Sziasztok!

megyek altatni, aztán jövök olvasni.

Kép
Kép
susytunder

Bree
ti is szépek vagytok! Te nagyon csini vagy! Akárhogy nézlek, csini kismami vagy, én nem látok semmi hájat, csak formás Luca lakot :wink:
Vendég

kitti

nyáron én sem szeretem a kertet,max 4 után akkor már nincs olyan meleg.
te is szereted a twilightot?
én is nagyon,1-2öt láttam,3-4 et meg olvastam.heti egy alkalommal biztos megnézem valamelyik részét :oops: :oops: :) anyira szeretem :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!
Susy én is szeretek főzni...sütni annál inkább!!!!!!!!!:)))))))

Bree ezen akkorát röhögtem:.........."Angolna segg Twisted Evil : bármit eszik nem hízik alakú, vékony, magas, savanyú uborka fejű, elől deszka hátul léc, salátán és vizen élő, önsanyargató ribanc kecske Very Happy "

Sucer GRATULA A KUKISHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska a végét kiegészíteném:
salátán és vizen élő, DE FŐLEG LEVEGŐVEL TÁPLÁLKOZÓ önsanyargató ribanc kecske..na reggel láttam ilyet...:lol: és mivel süt a nap és már bazzzzeg MAJDNEM 20 FOK VAN:shock: :shock: , ezért "kiteszemavesémet-derekamat" felsőben megyek iskolába is.... :lol:
Esküszöm reggel még hideg volt..de ha nem lenne se tettem ki sosem a nagyközönségnek az élelmiszerraktáramat :roll: :P sosem vonzott...
Szerintem már annyira nem divat,hogy az egész hasam kint legyen...
Na befejeztem a fikázást, ez tényleg csak bunkó p*csákra vonatkozik :D :D :D

Képzeljétek kaptam az előbb a főnököm feleségétől egy piros Hello Kittys bodyt :D :D hosszú ujjú és nagyon cuki...előbb volt itt (itt van fent a telek másik felében a házuk, aztán jöttek haza a sétából a kisfiával)
Milyen aranyos nem?
Múltkor egy csomó kismama újságot is adott tavalyit...tavaly szült májusban....nem értem egy ilyen kedves nő hogy bírja egy ilyen SÁTÁN mellett :roll: :shock:

Kép
bree

Sziasztok!

Kitty,
köszi szépen! Ilangocskának az oviban megsúgtam az öcsit és boldog vágtába kezdett az ovi udvarán! Ő nagyon fiút várt, így teljesen boldog :) , akárcsak mi :) :) .

Susy,
szegény Kristóf, rossz lehet így ébredni, megriadni. Jó, hogy gyorsan visszaaludt!

Lányok,
köszi, hogy velünk örültök, nagyon jól esik! :) Fiúcskát reméltünk, remélem, hogy ez nem fog változni már az idők folyamán, mert akkor jól beégünk a család és a rokonok, barátok előtt :? :? .
A főnökeim válasza a kisfiú tényére: na ez jó sz@r leosztás, mert majd a nővére jól elnyomja szegény kiscsávót, akiből világ életében csak egy kis pöcs lehet (szó szerint idéztem) :shock: :shock: :shock: . Sztetek? Komolyan ezen már csak röhögni lehet. Egyiknek sincs nővére, se nagyobb lánygyereke, egyiknek egyáltalán gyereke sincs.... hát hiába, örülni tudni kell no :) :) .
De tudom, hogy csak irigyek a boldogságunkra, ez van a háttérben, úgyhogy tehetnek egy szívességet!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kitty köszi amúgy, de hidd el akad háj is, meg minden más is :? :) de majd lemegy...remélem a szoptatás is segít majd..

na egy kis vicc:

A gazdasági válság idején induló Új szakmák listája:

Talicskatoló - Egynyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus.
Takarítónő - Higiéniai manager asszisztens.
Ablakmosó - Síküveg restaurátor.
Gondnok - Háztömb manager.
Portás - Front door manager.
Sofőr - Kormánykerék-igazgató logisztikai supporter.
Árokásó - Okleveles nyeles lapát technikus
Disznópásztor - Élelmiszeripari alapanyag előkészítő koordinátor
Pénzbehajtó - Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző
Verőlegény - Nyeles testápoló-gép kezelő technikus
Rakodómunkás - Anyagmozgatási szakreferens.
Parkoló őr - Forgalombiztosítási szakmenedzser.
Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember.
Áruló - Szabadfoglalkozású megélhetési eladó.
Utcaseprő - Köztisztasági, tárca nélküli asszisztens.
Kukás - Hulladék managelési szakreferens.
Autómosó - Gépjármű optikai karbantartó.
Bérgyilkos - Humánerőforrás létszám leépítési ügyintéző
Szódás - Szikvíz termék menedzser.
Raktáros - Termékpozíció optimalizálásért felelős logisztikai manager.
WC-s néni - Anyagcsere manager
Bármelyik munkaügyi központban lehet jelentkezni :D :D :D

ezen beszartam: Bérgyilkos - Humánerőforrás létszám leépítési ügyintéző :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

Sucer a főnökeidnek üzenem:

Jobb kezemmel elsőre halálosat ütök, de a ballal erősebbet… :twisted: :twisted: :) :)
Mekkora parasztok...

Kép
bree

Bree,
:D :D :D :D :D :D :D :D , el vannak kódolva, nincs mit tenni, az empátia relé elszállt bennük, de jó messzire... :evil: :evil:
Vicc jó :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

bree tényleg szép dolog volt a köcsög főnököd feleségétől:))))))))
sucer szerintem pont jó így.van egy szép lányotok és lesz egy kis pöcsösötök :) :) :) :)

az állások közül én ezeket választanám:

Árokásó - Okleveles nyeles lapát technikus
Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember.
Áruló - Szabadfoglalkozású megélhetési eladó.
:) :) :) :) :)
jaj bree már a könnyem folyik a röhögéstől................olyan szövegeid vannak!!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita na szééééép, tolvaj?????árulóó:????
Mondjuk én is kussolok a bérgyilkossal :lol: :lol: :lol: :lol:

Meddig dolgozol még Sucer???Ezeket nem tudom meddig bírnám, bár az enyém sem kutya....de a Tieid is jó nagy cseresznyemagok...(köpnivalóak:-))))) )

Kép
bree

Betti
én még a filmet nem láttam, most olvasom a Twilight-t (de már nem sok van belőle, pedig tegnap kezdtem :oops: :oops: :oops: ), de nagyon tetszik, nehéz letenni :wink:

Bree
haláli a szöveged :lol: már ezért érdemes benézni :lol: Egyből jó kedve lesz az embernek!
Főnök feleségétől aranyos volt, hogy adott egy bodyt ;)

Sucer
akkor mindenki vágya teljesült az öcsivel!
Ez a szöveg meg ööö hogy is mondjam, elég érdekes. Sztem semmi nem függ attól, kinek milyen nemű, korú tesója van, és sok olyat is láttam, hogy testvérek közt ég és föld a különbség :roll:
Vendég

Na lányok én mára bezárom a bazárt, mert 4ig vagyok ,aztán rohanok ajándékot venni, este meg szülinap...illetve már 7-re menni kell :evil: :evil: szóval arra lesz csak időm, hogy fürdés, felteszek egy arcot a fejemre és már indulhatunk is...de hát meglepi szülinap lesz, így ezért a korai időpont. :roll:
Utána meg bulizunk az ünnepeltnél sokáig...én meg ihatom az őszilevemet :roll: nem baj, de Luca megismeri a szülők ivócimboráit :P :P
Na jól legyetek, majd jövök!!!!

Puszika

Kép
bree

bree csak vicc vót....... :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree
jó szülinapozást! Mondjuk rakhatták volna hétvégére is ennyi erővel, akkor nem kéne így rohanni! :roll:
Vendég

Na én aztán úgy elaltattam Kristófot, hogy aludtam én is vele egészen háromnegyed 4- ig. Éjfélkor is kukorékolni fogok. :roll:

Nita
Éreztem, hogy te nagy sütős- főzős vagy. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy én itt leszek ha beszélgetni támad kedved!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer, nekem öcsém van. Egy fejjel magasabb, jókedvű, egyetemet végzett, talpraesett gyerek, jó munkahellyel, szép barátnővel, nem kispöcs kategória :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

bree

ez haláli volt,angyon tetszett :)

kitty

érdemes megnézni,jó nagyon.persze a filmben sok minden kimarad ami a könyvben van,de igy is asszem 2 órás a film.

KépKép
bettike83

Sziasztok..............ma elég szeles az idő........ :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betti
meg fogom nézni, úgy szoktam, hogy először elolvasom a könyvet, mert nem vagyok egy nagy filmnézős típus, és ha tetszik, utána megnézem a filmet :wink: Amúgy inkább olvasok :wink:

Nita
itt is elég szeles az idő, fújja azt a rohadt homokot :x

Mi megint ültettünk fát :lol: Most két őszibari fát. Meg elültettük a dália gumókat :wink:
Tegnap meg virágokat vetettünk: hajnalka, bársonyvirág, őszirózsa, legényvirág. :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!!!Egy kis olvasmány

Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked!

Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cicid miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben. - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük....... :D :D :D

Kép
bree

bree ezekből amit én kiemelnék:.mert igazak:.......

"- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
én ki se váltottam....
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
nem is vettem mert hülyeség.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
nem jön ki a ruhából:))))))))))))
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
de jó dolog:)
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.
én a védönőt és a dokit csak meghallgatom.....itt be ott ki:)))

a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
nekünk a coca cólás üveg jön be.rákattan a gyerek:)))))))

6x-i mosás után azért halványul:)))))))))
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
nálunk ezt Barni a sütőtökös babahamival játszotta el.......:)))))

- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
igaz:(:)
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.

imádom a nyálas pusziját:).vagy mikor a számba csöppen
:) :) :)
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
én meghallgatok mindenkit.max itt be ott ki:)))))))))
ENNYIT MÉG ÉLETEMBE NEM RÖHÖGTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi a hasznos tanácsokat :lol: :lol: :lol:
Nekem ez tetszik..a kutyánk miatt tapasztaltam:
"- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged. " nem lehet becsukni az ajtót ha nincs más otthon rajtunk kívül... 8) fél,hogy lehúzom magam a WC-n, vagy beránt a kagylóba a klotyómanó :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bree

Amúgy sziasztok!!!

Kép

Kép

Kép
bree

Bree
nagyon jó :lol:
és a képek is cukik :wink: Főleg a kisbaba :lol:
Vendég

bree azért kedves dolog a kutyudtól hogy így félt:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vagy az én seggembe, vagy az apjáéban van :D
Reggel a férjem ment el kivételesen korábban...én meg ültem a hálóban a földön (szekrény ajtó tükrös és a földön ülve sminkelem magam mióta terhes vagyok :P ) na erre mivel Bocinak leesett,hogy Apa lelép...gyorsan oda jött hozzám és ráfeküdt a kiborított sminktáska tartalmára (örülök,hogy a szemspirálom nem állt a seggébe :D :D :D ) de szorosan úgy,hogy az én lábamhoz is hozzáérjen..így ha elaludna menet közben be van biztosítva, mert ha felállok azt észreveszi rögtön.... :D :D kis hülye :) úgy szeretem :D

Kép
bree

Szia Kitty! :)
Kb. annyira vártam a hétfőt, mint a baba...ki vagyok,hogy jönni kellett...elegem van itt bent nagyon. :x
Na megyek kajálok,mert a kislányom lerúgja a hólyagomat vagy mit..nagyon rumlizik 8)

Kép
bree

Sziasztok,

Bree,
én ezt gyerekkel ismerem, mármint a budi szitut :) :) . A mi kutyusunk, az egyik ilyen függő, folyton hozzánk kell érnie, nem tudsz úgy ülni, vagy feküdni a kertben, hogy ne érjen hozzánk. Ha mást nem a papucsunkra, cipőnkre fekszik :) :) . Jók a képek :wink:
A bentlétet, korán kelést már én is nagyon úúútálom, főleg, hogy 8-ra bent kell lennem, úgy hogy előtte Ilangomat letettem az oviban... minden reggel rohanás van, ami mindenkinek stresszes. Korábban kelünk már, de az ilyen időállítós reggeleken használhatatlan vagyok....

Kitty,
nem tudom válaszoltam-e, Ilangocska öcsit vár(t), bár pont ma reggel bizonytalanítottak el, hogy nem biztos, hogy fiú, a fiú... :? :? . Ne éljen bele magam... 4D-re külön nem szeretnék menni (píz miatt), a köv UH, meg 8-10 hét múlva esedékes.... furdalja az oldalamat a kiváncsiság. A dokim mondjuk tutira mondta....
na mindegy...

Kezdek amúgy szétszórt lenni, a múlthéten elnéztem egy elsőbbségadás táblát, Apa majd szívrohamot kapott.... aztán én is... egyre kevésbé megy a figyelés, meddig ajánlott napi szintű vezetés? Még egyelőre befér a pocim alá az öv, de lassan zavaró lesz...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree
Osztom Nita véleményét az olvasmányról, nagyon tuti. :)

Én sem nagyon vártam a hétfőt általában pocsék nap szokott lenni. :?
A hétvége jó volt, csak rövid. Már várom a következőt.

Lányok nincs valakinek egy jól bevált krumpli sali receptje?

Kép
Kép
susytunder

Ja, és Ilangom taknyos és köhög....áááááááááááá

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sehol senki?

bekajáltam és most majd elalszom....

Susy,
7vége nekünk is nagyon jó volt, csak tényleg rövid. 1 órával biztos, hogy rövidebb volt :) :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
szülinapi buli jó volt pénteken?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!!!!
ma 2 órát a játszón voltunk.szupi volt:)))))))9

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy vagytok kismamik?

Sucer
ha tutira mondta, akkor csak kisfiú :wink: De ha nem, akkor tényleg elég nehéz lesz Ilangnak megmagyarázni :roll:
Jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

Sucer
A fiúk szoktak egyértelműek lenni, a kislányokon vacilálnak.
Ilangocska jobban van?

Nekem magas lett tegnap a vérnyomásom, Kristóffal is ugyanígy a 33. héten kezdődött. Ma még csak egyszer mértem, felső határon van.
:?

Nita
Olyan jó idő van nálatok? Nálunk tegnap sokkal jobb volt.

Kép
Kép
susytunder

Susy tegnap vagy 20 fok volt.nagyon jó volt.most is ki akarok menni de eléggé fúj a szél de api szerint nincs hideg......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sucer a buli nem volt nagy szám és a kaja is szar volt..ráadásul először éreztem,hogy Luca szétrúgja a kecót úgy igazán erőből:-))
Jó lett volna otthon simogatni a pocakomat, nem pedig egy pizzériában ülve kikerekedett szemmel érezni-figyelni ezeket az eseményeket :D :shock: :D :D

Remélem mindenki jól van!

Ma retkes hányás idő van...ÚÚÚTÁLOM Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bree 2010.03.31 09:01-kor.

Kép
bree

Sziasztok!

Itt is rossz idő van, tegnap hideg, ma már eső is :x

Bree
így tényleg nem lehetett nagy élmény a buli :?
Vendég

Szia Kitty!

A kaja meg nem vicc ehetetlen volt...paradicsomlevest kértem (savanyú volt és minden mentes fos) meg sült tálat rendeltünk amiről egy szelet natúr csirkemellet tudtam levadászni, de komolyan szerintem csak só meg bors volt rajta...semmi trükk, vagy ízfokozó... :evil:

Remélem kisüt a nap.... Kép

Kép
bree

Bree
gondolom azért szép ára volt így is :x Én se szeretem az ilyen helyeket, mondjuk nem is sűrűn járunk, jobb amit én csinálok. ;)
De nyaraláskor mi is kifogunk néhány ilyen helyet :roll:
Vendég

Hát 10 000 et hagytunk ott..de csak azért, mert volt kajajegyünk....ha nincs akkor tuti csak egy tányér levest eszek, vagy egy kis pizzát és nem dőzsölünk.
De ennyiből már normál étteremben is kajálhat az ember.
Soha többet ilyet pizzériába:-))))
Ráadásul mi voltunk 15-en, amúgy rajtunk kívül még 3 pár.....szerinted ha mi nem vagyunk ott akkor mennyi a forgalmuk????Lószar...TEHÁT:
AMIT ETTÜNK KAJÁT KI TUDJA MIKORI LEHETETT....hiszen nem pörög ki még egy forgalmas péntek este sem.... :twisted:
jobb bele sem gondolni :twisted: :D

Kép
bree

Sziasztok!!!!!!!!!!
tényleg fos idő van ma...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X