Babicsek!
Sajnálom, a tüszőket, de ne keseredj el! Egy tüsző is elég, ugye Lucuzs?
Jól emlékszem, hogy nálad egy volt? Meg Rodinak is össze-vissza nőttek, ha jól emlékszem, az uh-nál folyamatosan változott, hogy melyik oldalon látják és mekkorát, mégis sikerült! Drukkolok neked nagyon!
Ha megírod priviben a neved, akkor bejelöllek iwiwen. Engem nehéz megtalálni....
Bikfy!
Vicces férjed van!
És tudom, hogy szép vagy, láttalak az iwiw-en!
Sajnálom ezt a vérvételes mizériát. Hátha sikerül valamit intéznie a dokidnak. Megértem, hogy kibuksz rajta, tényleg nehéz várni, és közben azt érezni, hogy csak telik az idő, nem történik semmi. Én is örülök, hogy rászántad magad a meddőségi központra! Még ha spontánban is bízol, és sikerülhet is, akkor is érdemes elindulni a másik úton is!
Rodi!
Küldessz képet a virágokról? Biztos csodaszépek!
Timejka!
Tényleg, én is hallottam a sok ugrálást, hogy az jó. Én is utálom a sört, de múltkoriban megkóstoltam egy barnasört, azt hiszem, Kozel volt, és az nagyon ízlett, egyáltalán nem volt sör íze meg sör szaga sem.
Sajnálom a munkahelyet, volt okod, hogy aggódj miatta! Remélem sikerül találni újat.
Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgaid!
Eclipse!
Sajnálom, hogy nem bírod a tömegközlekedést. Legalább már az idő egészen jó a sétához! A munkahelyeden sem tudják még, hogy babát vársz, igaz?
Remélem jól sikerül a hétvége, kikapcsolódtok kicsit, és aztán sikeres lesz párod a futóversenyen!
Majd mesélj, milyen volt!
Hú, ez az első pár hét tényleg elég durván hangzik, bár gondolom neked így telt mostanában az élet. Azért ha eddig sportoltál, most kismamaként sem kell teljesen abbahagyni, de ahogy látom nem is teszed!
Lucuzs!
Örülök, hogy minden rendben volt a neurológusnál! De rossz, ha beteg a fülész, nincs aki helyettesítse? És te hogy látod, jobban van Bogi? Jó kirakózást!