Szijasztok!
Jázminmama! Nem indult még el a babuci, bár soxor eszembe jucc, mert neked a 37.héten született Jázmin, és gondoltam, talán nekem is...de nem...szerintem én nem is fogok szülni. Egyébként a levelet holnap tervezem megirni, mert a héten annyira beteg voltam a megfázásomtól, hogy csak feküdtem, meg fújom az orrom, pont ez hiányzott nekem már most igy a végére.
Mártianyu! Jaaaaaaj, dejó lenne már, ha történne valami, nem bánnám! Hátha Kristóf lesz a minta.
Egyékbént én semmit nem érzek, ami a szülésre utalhatna. A bokám kb. második hete egy picit be van dagadva, de mást semmit...dehát a szülés közeledtét azt nem is lehet érezni, nem? Vagy igen?
Ágci! A szülés utáni segitség dolgában én is sokat gondolkodom, hogy hogy lenne a legjobb. Én azt nem értem, hogy minek a segitség, hiszen nem a hazatérés utáni hetekben akarunk szobát festeni, vagy padlót burkolni
A mosógép elinditásához nem kell segitség, mert az egy gombnyomás, fözni a férjem is tud, vagy legfeljebb rendelünk kaját, mosogatni + porszivózni szintén a férjem fog, ha kell. Szóval igazából semmi dolgunk nem lesz (gondolom én), csak hogy babázzunk. Akkor meg minek hivjak ide embereket?
Na persze ezeket csak most gondolom, aztán lehet, hogy bejön, de lehet, hogy hülyeség az egész, ez úgyis csak utólag fog kiderülni.
Én úgy találtam ki végülis, hogy az elsö 7en csak kettesben, ill. hármasban leszünk. A második héten csak én leszek + a baba és anyukám fog fözni. A harmadik héten, már szeretnék mindent egyedül csinálni, de ha netán végképp nem menne valamiért, akkor végszükség esetén majd megkérem az anyósom, hogy fözzön egy hétig.
Szijasztok, Lara