Sziasztok!
Hajni, boldog névnapot!
Bogi, Boldog szülinapot!
Kicsit tudtam jönni ma, mert tegnap megfőztem két napra, így ma marad egy kis szabadidőm és Marci is épp alszik
Bár amikor ezt leírom, akkor általában felébred
:D:D
Apa tegnap egész korán itthon volt, olyan 3 körül, megvártuk az ebéddel is, így már majdnem olyan volt, mintha itthon lett volna, utána még elmentünk egyet sétálni is (végre nem volt akkora szél...)
Azt mondta ma is próbál időben hazaérni, utána még délután jön egy barátja látogatóba!
Hajni, bosszantó ez a doki... Tényleg jobb, ha váltasz!
Megnéztem én is a Címerest, tetszik nekem is! És az a jó, hogy nincs olyan messze!!! Kérdez meg, hogy 17-én milyen progi lesz, ha lesz valami
Szilvi, még én is adósod vagyok, jövő héten leszaladunk valamelyik nap a szódáért!!!
Elképzeltelek, ahogy kiülsz árulni
Hogy vannak a gyerkőid?
Aranyosak lehettek a kutyák a földterítéssel
Kertbirodalomban hogy lehet visszakapni az öntözőségeédet??? Hogy lehet prémium felhasználóvá válni????????? Nélküle olyan macerás
Orsi, jó kis buli lehetett!!! Remélem csak az álmosságtól folytak össze a sávok hazafele és te nem ittál
Mia! Nálunk Marci éjszakai alvása valahogy nem tud "beállni"! Arra már rájöttünk, hogy eddig azért kelt hajnalban, mert melege volt. Már csak 1 pokróc van behúzva a huzatba, és így jól érzi magát, kevesebbet ébred éjjel, de ma mégis valahogy felébredt hajnali 2kor és éhes volt... (én éjfélkor még fent voltam, mert nem bírtam aludni) Megevett 165 ml vízből készített tápszert, ami barátok közt is legalább 180 ml... Életében nem evett még ennyit egyszerre...
Lehet azért kelt fel, hogy ne felejtsünk órát állítani
:D:Utána meg tegnapi idő szerint 8kor már megint kelt... Szóval nekünk vannak ilyen éjszakáink is, meg olyanok is, mint a tegnapi, hogy aludt fél 7ig, kajált és még 10ig visszaaludt... Nem tudok rajta kiigazodni és nem tudom hogy lehetne valami rendszerességet vinni az éjszakákba... Elég fárasztó tud lenni
Azt nem értem, hogy mitől függ az, hogy mitől éhezik meg ennyire néha hajnalban...??? Mert nappal ált. hasonló mennyiségeket eszik... Szóval passzolom... De már elég fárasztó...
Brigi, nekem is pont egy olyan barátnőm tűnt el, akinek van gyereke... Hiába hívom, nem jön... Mindig lemondja valami indokkal. Ma is jött volna, lemondta... Mondtam neki, akkor megyünk mi és csinálunk valami programot (mert ő pesti, ne kelljen neki utaznia...) hát arra sem vette a fáradtságot, hogy visszahíjon, hogy akkor menjünk-e... Erről ennyit, én ezt nem fogom tovább erőltetni... Ha akar valamit megtalál!!!
De neked miért van üldözési mániád??? Miért utálna téged mindenki????
A buliban nem is fetrengtél a földön, csak a szivacson
Bogi, ha nem akarsz az ovi miatt kétszer jönni, akkor készülj fel, hogy mik kellenek, azokat hozd magaddal mindenképp:
- gyerkő lakcímkártya másolata (gondolom nálatok ezt váltja ki az adás-vételi)
- anya lakcímkártya másolata (szintúgy)
- gyerek taj kártya másolata
- apa és anya munkáltatói igazolása
- apa és anya jövedelemigazolása
- születési anyakönyvi kivonat másolata
(remélem nem hagytam ki semmit
)
Ja, és persze hogy ezt telefonon nem is mondták el ilyen részletesen nekem sem a bölcsibe, csak akkor mikor már személyesen ott voltunk, így mehetünk vissza még egyszer...
Mia, eljutottál tegnap a gyülekezetbe?
Nagy gratula a külön alváshoz és Patriknak boldog feledik szülinapot
Hú, ez az óra-átállítás brrrrrr!!!!! Úúúúúúgy utálom!!!! Ilyenkor sosem találok magamra
:D:D Bár ez lehet hogy most az éjszakázás miatt van