Sziasztok!
Ez a mai Uh rendelés egy káosz volt
Odamentem 8-ra, hogy előtte elvégezzék az nst-t. Az meg is lett. 9.10-re lett volna időpontom az UH-ra, de doki sehol. 11-kor került elő E. doki, mert előtte műtőben meg máshol volt dolga. Én már nagyon fáradt és éhes voltam. A folyosó dugig volt, ott voltak még a nálam korábbi időpontosok is. Engem mondjuk behívott soron kívül de nem is lehetett vele normálisan beszélni, már UH közben elhívták megint. Én meg ideges voltam, mert azon kívül hogy minden bajom volt, Marciért is el kellett mennem az oviban ebéd után és idegeskedtem, hogy nem érek oda érte.
Ja és a fej 2mm-t nőtt, a combcsont 1-et (mármint a múlt heti kórházi adatokhoz képest), ami dicséretes, de így is le van maradva 3 héttel. Megint jött a kórházba befekvéssel, én meg közöltem, hogy még mindig nem kérek belőle.
A másik leletem sem hatotta meg, mondta, hogy a fejére majdnem ugyanekkorát mértek Pesten is. Talán meg sem kellett volna mutatnom, és nem kellett volna szóvá tennem, hogy reggel 8 óta ücsörgök a folyosón. Mert most úgy érzem, én vagyok a nem együttműködő beteg.
Totál elegem van, jó lenne már túllenni az egészen. Ja és a flowmertria, nst jó lett, nem lehet semmibe belekötni azon kívül, hogy kicsi a gyerek feje, de könyörgöm azzal meg mit lehet tenni??